- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.541
Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller
mrb akasya...
bebişin hayırlı olsun alıp gelmişsin. bugün misafirler vardı sadece öğlen gibi senin sonucu öğrenmek için baktım ama yazamadım. çok sevindim senin adına, darısı başımıza artık. hep diyoruzya sonu hayırlı olsun diye yumurtan az diye üzülüyordun bak üçte üç yaptın. tıbbın tüm istatistiklerini altüst ettin. diğer ikisi de sağlıklı olursa hiç şaşırmam. allah inşallah pozitifide gösterecek ama yinede dondurulmuşların olması insana rahatlık veriyordur. ay ne kadar heyecanlı sanki ben o güne hiç gelemeyecekmişim gibi hissediyorum daha kaç gün var önümde.
bende yarın kontole gidiyorum. saat 13:00 da randevum var. bakalım yumoşlar büyümüş mü.
levaque senin yarın mı yumoş toplama?
delikız, turkuaz, mattika, hazade, nazefsa, chnb, merve, susukunada sizler de iyisinizdir inşallah. herkese iyi geceler.
Canim benim de regl kisa suruyor ve az. Benim hep boyle de degildi, bariz azaldi ve kisaldi. Gecen tedavide doktora sormustum onemsememisti amamben de kafaya takiyorum bu meseleyi.gecmis olsun cnm agırlastın tabi artık sakın zorlama kendini boşver utuyu falan cnm yaaa,,hayırlısıyla bır dogurda pasamız gelsin,iş bitmez cunku..
bende iyiyim ne olsun,,vucuduma bır zararı olmazsa 3 ay sonra tedaviye baslayacağım,maddiyatı falan gectım bir sekilde uzatmadan baslıcam yas 36 oldu benim..
ıyı bır kadın dogum dr bulup ne var ne yok bakstırayım da bır, reglm cok kısa suruyor gerci hep boyleydıde daha azaldı bir sorun olmasın tedavimde dıye dusunuyorum..
mrb akasya...
bebişin hayırlı olsun alıp gelmişsin. bugün misafirler vardı sadece öğlen gibi senin sonucu öğrenmek için baktım ama yazamadım. çok sevindim senin adına, darısı başımıza artık. hep diyoruzya sonu hayırlı olsun diye yumurtan az diye üzülüyordun bak üçte üç yaptın. tıbbın tüm istatistiklerini altüst ettin. diğer ikisi de sağlıklı olursa hiç şaşırmam. allah inşallah pozitifide gösterecek ama yinede dondurulmuşların olması insana rahatlık veriyordur. ay ne kadar heyecanlı sanki ben o güne hiç gelemeyecekmişim gibi hissediyorum daha kaç gün var önümde.
bende yarın kontole gidiyorum. saat 13:00 da randevum var. bakalım yumoşlar büyümüş mü.
delikız, turkuaz, mattika, hazade, nazefsa, chnb, merve, susukunada sizler de iyisinizdir inşallah. herkese iyi geceler.
Canim benim de regl kisa suruyor ve az. Benim hep boyle de degildi, bariz azaldi ve kisaldi. Gecen tedavide doktora sormustum onemsememisti amamben de kafaya takiyorum bu meseleyi.
Senin de az kaldi be rosacim. Gunler cabuk geciyor.
Benim yarin sabah toplamam canim.
Dua edin lutfen benim icin.
merhaba arkadaslar pgt ile hamıle olanlar toplam malıyet ne kadar tuttu bılgı verırsenız cok sevınırım sımdıden tesekurler.
.
Canım her şey yolunda gidecek ve sen de Akasya gibi bizlere güzel haberi vereceksin inş. Dualarımız seninle...
sana da iyi geceler tuliprosa,inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin yarın
Canim benim de regl kisa suruyor ve az. Benim hep boyle de degildi, bariz azaldi ve kisaldi. Gecen tedavide doktora sormustum onemsememisti amamben de kafaya takiyorum bu meseleyi.
Senin de az kaldi be rosacim. Gunler cabuk geciyor.
Benim yarin sabah toplamam canim.
Dua edin lutfen benim icin.
Aman cnm hee dikkat et kendine Allah korusun erken dogum felan olur.Ben dün gece epey zorlandım kasılmam oldu epey... bugün hiç kalkmayacağım dün biraz ufak tefek kalkmıştım... benim doğum yakın kızlar öyle hissediyorum...:18:
Canım bence farklı bir doktora daha git ne olur araştırma hastanesi Zeynep kamile yada Numune ye onlarda gerekli old. sölerlerse o zaman yaparsın:18:chnb canım aman sakin :) En erken bayram sonrası gelsin paşa inş :)
Biz daha karar vermedik. Haftaya doktorla konuşmaya gideceğim. Ona göre bir karara varırız herhalde. Kolposkopi yaptırırsam bayramdan önce yaptırmak istiyorum çünkü.
Canim donmedim daha. Su an Istiklal caddesinde bir cafede oturduk esimle. Ben de firsat bu firsat sizlere bulusayim dedim ama kimsecikler yok:18:
Kizlar benim durumum oyle pek parlak degil. Mucize bekliyoruz. Nur hanim bakti bugun. 20 mm olan bir yumurta var ve 14.5 olan 2 tane . Arada da 16 17 gibi var. rakamlar birbirinden uzak. Bugun catlatma veririz buyuk ihtimal ama telefon bekleyin bizden dediler. Bu arada dun benim dozumu arttirdilar. Sebebi dunku e2 degerimin biraz dusuk cikmasiymis. Biraz ittire kaktira bir tedavi oluyor bu. nur hanim 4 olgun cikar tahminim dedi . 4 olgunun hepsi dollenmesi gerekli en azindan biraz sansim olmasi icin ama simdiye kadar toplananlarin hepsi hic bir zaman dollenmedi. 14.5 larin icinden de yumurta aliriz dedi ama cok umutlu degil onlardan.
Hadi ptesi hayırlı haberlerle gel cnm inşallah temiz çıkar testin ...Kızlarrr ben geldimmm ,Bugün şeker yüklemem yapıldı pazartesi sonuç çıkacak bakalım,inşallah bi sıkıntı yoktur.
Ordan eşimle baya bi gezdik,Kızımıza bi sürü şey aldıkkk,Babamız alışverişi seviyor
Görümcem bugün tekrar beta hcg yapmış degeri düşük çıkmış,çok üzüldük keşke elden bişey gelse..
İnşallah kendini bir an önce toparlar..
Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller
Burdayım kuzum vallahi ewle ugraşıorum işim zor ama çok şükür az kaldıı sen napıosun cnm nasıl gidiooonaz cok uzuldum görümcene Allah sabır versin cnm..
chnbc ben görmemiştim ne kasılması ıyısındır insallah cnm agırlastın artık tabi,
delikız özlemişsindir hamsilerini görcekmişssin insallah ıyıdıler cnm..
hazade neredesin tatlım merak ettim seniii..
mattika bebişkosuyladır :))
kızlar hepinize iyi pazarlarr insllah herkes iyidir:))
Ya aşk olsun cnm ya bu haldemi ütüledin bırak kalsın dogsun bir şekilde yapılır sana söz ben gelir yaparım yaaaÖyle canım, bebişin kıyafetlerini ütüledim yoksa hep yatıyordum...
Seninde oğlun olucak Akasyam bak görÇok sağol Mattikam.. Senin tatlı bebişine bakarak moral buluyorum.. İnşallah benim de olacak diye kendime gaz veriorum.. Allah yardımcımız olsun inşallah
Büyüdüler annesi az kaldı allahın izniyle sağlıklı çıkıcaklar alıp geliceksin bıdıgı ben inanıorummmmrb akasya...
mrb akasya...
akasya çok sevindim canım.inşallah sağlıkla sıkı sıkı tutunur bebeğin sana.yazını okuyunca çok duygulandım inan.
inşallah burda hamileyim diye yazdığını da okuruz.
Akasya hadi gozun aydin ben demistim sana Allah ne demisse o olur
Benimde 13 yumurtadan sadece1tane saglikli cikmisti yeterki iste
Dualarimiz hep seninleydi arkadaslarinda dedigi gibi insallah 10 gun sonra
Pozitif sonucunuda yazarsin buraya benim icimden guzel seyler geciyor canim
Rabbim gonlune gore versin minnosun buyusun icinde kocaman bir kiz yada erkek evlat olsun
Hayirliisi neyse o olsun insallahhhhhhhhh
Aman cnm hee dikkat et kendine Allah korusun erken dogum felan olur.
Canım bence farklı bir doktora daha git ne olur araştırma hastanesi Zeynep kamile yada Numune ye onlarda gerekli old. sölerlerse o zaman yaparsın:18:
Vallahi cnm öğle parlak deil marlak deil deme yeterki Allahım ol desin hayat mucizelerle dolu inan bunu sende biliyorsun örnekleri çok Allahım seninde ewladını almayı nasip edicek ben yürekten inanıorum.
Hadi ptesi hayırlı haberlerle gel cnm inşallah temiz çıkar testin ...
Vallahi bende bayılıorum kıyafetlere bende baya baya bişeyler aldım
Görümcen için inan çok ama çok üzüldüm cnm ama belli idi deger az yükselmişti
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Akasyammm nasıl sewindim anlatamam zaten biliosun sabahın 8:30 da aradım dayanamadım
Rabbime şükürler olsun sıra laveque canım sende dualarımız seninle ...
Burdayım kuzum vallahi ewle ugraşıorum işim zor ama çok şükür az kaldıı sen napıosun cnm nasıl gidiooo
Ya aşk olsun cnm ya bu haldemi ütüledin bırak kalsın dogsun bir şekilde yapılır sana söz ben gelir yaparım yaaa
Seninde oğlun olucak Akasyam bak gör
Büyüdüler annesi az kaldı allahın izniyle sağlıklı çıkıcaklar alıp geliceksin bıdıgı ben inanıorummm
hadi gözünaydın
geri sayım başlıyor
inş.nasibin bu aydadır
peki neden 2 transfer değil de tek transfer akasya
inş. sayı az olsa da nasibinde vardır da sağlam çıkar hepsi
belli olmaz kader bu
benimkiler nasıl bilmiyorum inş. iidirler
yarın doktora gideceğim sabahtan inş.
karnımda çok hareketliler sadece ondan anlıyorum sağlıklı olduklarını
gerisi ALLAHA emanet
hoşgeldin zilli
bak hem kasılmam oluyor diyorsun hem de eşimle baya gezdik diyorsun
çok gezme artık bu dönemden sonra yavaştan al herşeyi
beni görmüyormusun tedbirli ol
yorulma
ben dün dışarı çıktım
taksiyle bi avmye gittim geldim
bunalıyorum hep evde oturmaktan bi nefes alasım geliyor bazen
ama taksiyle de olsa yordu beni
kasıklarıma inceden sızı vurdu geçti korktum hemen tıpış eve
tek gebelik gibi değil gerçekten zorluyor beni artık yürümek filan
gece de hep kötü rüyalar gördüm aklıma taktım sanırım akşamki yorgunluğumu
rüyamda güya bi tanesi tepişirken yırtıveriyor karnımı bacağı dışarı çıkıyor
nasıl bağırıyorum anne koş diye
hemen doktora gidelim diktirelim diyorum
saçmalığa bakarmısınız
sonra uyanmak için kendimi zorladım uyandım kan ter içinde
beş dakika sonra tekrar daldım
bu sefer de bi damla kanamam olmuş güya gördüm
sabaha kadar kabuslardaydım yani
çok şükürki rüyaymış
güle güle giysin eylül cicilerini
siz cesaretlisiniz alıyorsunuz bende o cesaret hala yok
bir ay geçsin öyle almaya başlayacağım inş.
bana da anneannesi almış getirmiş iki tane hırka biri yeşil biri pembe ilk hediyelerimiz
o getirince benim de içim gidiyor alsam diye ama sabredip iice riskli dönemi atlatmak istiyorum
görümcene de geçmiş olsun
hakkında hayırlısı buymuş demekki
Canım nasılsın bugün ya şu test gününden eminmisinn
Kafana takmışsın büyük bi ihtimal gece yatarken ondan böyl rüyalar görmüşsün..
Eylül hanıma puset aldık dün,babaya kalsa herşeyi alacak,ama ben alamıyorum korkuyorum.
Güle güle giysin snn fıstıklarda,ilk hediyeleri hazır
Bugün hastaneye gidiyorsun degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?