- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.561
hazadem canım sağ ol. şimdi kızma bana:
Benim de görümcemin biri 150 kilo domates almış kendi sağ olsun dün akşam Antalyaya tatile gitti. bana bakan görümcem de evli, zavallı diğer görümceme 30 kişi misafir gelecekmiş ona yardıma gitti... joker gibi kocasının yanında durmak hariç her işe koşuyor. diğerinin anaokulu var zavallı oraya gitti... Dün ben o gelene dek yatarak yaptım. anaokulundan gelen devraldı...
yazık ya... tatile gidene sinir oluyorum bu arada kimseye danışmadan aldı o kadar domatesi azıcık ilgilendi çekti tatile gitti... bir de bana dua edin diyor...
Bize öğlen yemeği bile vermedi valiz hazırladı... Bu kadar gamsız olur insan...
ben de dayanamıyorum ya...
sağ ol hazadem demen yeter...
Akasya belirtileri bildir bize...:))
nazefsa güle güle kullan canım puseti...
selam kızlar nasılsınız?
chnb kaç görümcen var senin maşallah
benim de görümcem vardı haftasonu, bebeği severken bebek gibi konuşuyoduçok pis dalga geçesim geldi ama eşinin ailesi olunca yapılmıyo işte.
oğlanın tsh yüksek çıkmış, topuk kanı alıp test ediyolar ya, bi daha kan verdik bugün, inş normal çıkar.
Biz iyiyiz canım. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl ? Laveye mesaj attım ama müsait değil sanırım. :26:
Maşallah pamuk oğlana..Birşeyi yoktur annesi
Zor dayandım vallahi cnm erken aradım ama ...Hazademm canımm benim.. Senin sesinle uyanmak ne güzelSağol , varol.. Annesine tutunsun da sağlıkla gelsin de teyzesi kız, erkek hiççç farketmez..
Aman cnm Allah onu ıslah etsin ne diyim ben sen takma boşver vallahi ben gelir yaparım büyük zevkle laf olsun die demiorum inankii bak gelir yaparım cnm sen sakın yapma bakk allah korusun bişey olur sonra üzülürsün keşke yapmasaydım dieehazadem canım sağ ol. şimdi kızma bana:
Benim de görümcemin biri 150 kilo domates almış kendi sağ olsun dün akşam Antalyaya tatile gitti. bana bakan görümcem de evli, zavallı diğer görümceme 30 kişi misafir gelecekmiş ona yardıma gitti... joker gibi kocasının yanında durmak hariç her işe koşuyor. diğerinin anaokulu var zavallı oraya gitti... Dün ben o gelene dek yatarak yaptım. anaokulundan gelen devraldı...
yazık ya... tatile gidene sinir oluyorum bu arada kimseye danışmadan aldı o kadar domatesi azıcık ilgilendi çekti tatile gitti... bir de bana dua edin diyor...
İyiyiz güzel anne sen nasılsınn nasıl gidio bebeişler ..selam kızlar nasılsınız?
chnb kaç görümcen var senin maşallah
benim de görümcem vardı haftasonu, bebeği severken bebek gibi konuşuyoduçok pis dalga geçesim geldi ama eşinin ailesi olunca yapılmıyo işte.
oğlanın tsh yüksek çıkmış, topuk kanı alıp test ediyolar ya, bi daha kan verdik bugün, inş normal çıkar.
Kızlar şimdi doktorum la konuştum..
Şekerim çok düşük çıkmış.
Doktor protein agarlıklı beslen dedi..
Kanımda düşük zaten offff bebiş zayıf kalırmı bu durumdan dolayı yaa
amin canım inş.İyiyiz güzel anne sen nasılsınn nasıl gidio bebeişler ..
Aman cnm kötü düşünme Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun ..
Allahın izniyle temiz çıkıcak dualarımın sizinle
her bebeğe bakılıyo canım aile sağlığı merkezi alıyo kanı, pek güvenemedim de bu yüzden.mattika 5 görümcem, 3 kaynım var...Benim pek problemim yok da onların birbiriyle oluyor tartışmaları. 3 ü bekar ve 45 yaşın üstünde... aynı evde kayınvalidemleler...
oğlanda niye baktılar rutin bir şey mi?
İyiyim ama arada sıcak basıyor. Belirti aramak da istemiyorum.Eminim canım. Kağıda 15 Ekim yazmışlar. 6. gün transferi olduğu için sanırım..
Eylül çok güzel bir isim canım. Benim eşim de kız olursa eylül mü koysak ismini diyordu..
hazadem canım sağ ol. şimdi kızma bana:
Akasya belirtileri bildir bize...:))
nazefsa güle güle kullan canım puseti...
Canım düşüklüğüne çözüm var beslenmeyle düzelir çok şükürki yüksek deil dert etme kendine sakın
Herkese selam
Lave'den haber yok mu kızlar? Akasyam konuşabildin mi?
Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış.Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..
bakalım senin bebiş kız mı olucak erkek mi
inş bişeyi yoktur kan verip duruyoruz.
lave ile tanışmışsınız bi de, kıskanıyorum ben bu istanbuldakileri.
opu aşamasına geldi mi tedavisi?
Kızlar şimdi doktorum la konuştum..
Şekerim çok düşük çıkmış.
Doktor protein agarlıklı beslen dedi..
Kanımda düşük zaten offff bebiş zayıf kalırmı bu durumdan dolayı yaa
mattika 5 görümcem, 3 kaynım var...Benim pek problemim yok da onların birbiriyle oluyor tartışmaları. 3 ü bekar ve 45 yaşın üstünde... aynı evde kayınvalidemleler...
oğlanda niye baktılar rutin bir şey mi?
akasya zor tabi canım ben çok kaldım geçmiştede burada...
var mı şişlik göğüste peki?:))
laveden haber yok mu?
Canım bizimde babamız istiyor eylül koymayı bende sevdim güzel isimmm...
Sennkide kız olursa sende eylül koy ,adaş olurlar kız
Sagol canımmm..
İnşallah canım düzgün beslenicem artık,yapacak bişi yok..
amin canım inş.
her bebeğe bakılıyo canım aile sağlığı merkezi alıyo kanı, pek güvenemedim de bu yüzden.
allah kolaylık versin, problemin olmasa da insan yorulur yahu, sağlıkla evinize dönün inş, zamanında doğurup
Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış.Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..
Akasyam belirti arama, insan çok fena oluyor düşünmekten
chnb canım az kaldı biraz daha dayan. Görümcene diyecek laf bulamıyorumHangi akla hizmet o kadar domates alımmış. Hadi almış ne tatiline gidiyor Sinir oldum Sen hiçbir işe kalkışma.
tuliprosa her şey yolundadır umarım canım.
hazadem işler azaldı mı biraz?
mattika geçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir umarım.
İnşallah cnm ceviz badem incir felan tüket bol bol eylül bebek büyüsün annesiİnşallah canım düzgün beslenicem artık,yapacak bişi yok..
Şimdi kapattım cnm sesi çok iyi geliodu Allahım inşallah bu defa yüzüne gülücek ..Herkese selam
Lave'den haber yok mu kızlar? Akasyam konuşabildin mi?
Ah incim ahh bitti ama bende bittim yataktan kalkamadım eşim kaldırdı vallahi mahfoldukkhazadem işler azaldı mı biraz?
Amin canım inşallah oğluşunda tsh filan çıkmaz...
çok sevindim valla. 4 demiştiler 8 çıktı şükür pek belli olmuyor bu işler... inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı çıkar da lave her sene 2 şer 2 şere doğurur...
kimseye de sormadan o kadar aldı bir gece önce bir görümcem yapamam ben sen yapacaksan al dedi. biliyor alışmış milletin yapacağına çekti gitti. 100 kiloya yakın yaptık biz. 50 kilo kadar kaldı çocuğu olmayan görümcem gelecek yapacak... neyse...
İnşallah cnm ceviz badem incir felan tüket bol bol eylül bebek büyüsün annesi
Şimdi kapattım cnm sesi çok iyi geliodu Allahım inşallah bu defa yüzüne gülücek ..
Sen nasılsın incim iyisin dimiii
Ah incim ahh bitti ama bende bittim yataktan kalkamadım eşim kaldırdı vallahi mahfoldukk
Maşallahhh bende şimdi kapattım çok ama çok sewindim ...
Dualarımız onunla inşallah herşey çok iyi olucak
Kızlar size bir soru.
Saçlarım inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil. Önceden de dökülürdü ama hafif kestirince dururdu. Şimdiyse başa çıkamıyorumTiroid aklıma geldi ama normal çıkmıştı. Tedavilerden kaynaklı olabilir mi? Sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?