Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb kaç görümcen var senin maşallah
benim de görümcem vardı haftasonu, bebeği severken bebek gibi konuşuyodu çok pis dalga geçesim geldi ama eşinin ailesi olunca yapılmıyo işte.

oğlanın tsh yüksek çıkmış, topuk kanı alıp test ediyolar ya, bi daha kan verdik bugün, inş normal çıkar.

Nesrinciğim inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıp evine kavuşursun. Görümcen de olsa çok zor başkasının evi. İnsanlarla uğraşmak.. İnsanın kendi evi gibisi yok.. Valla belirti yok gibi canım. Göğüsleri kontrol ediyorum durmadan. Deli gibi

selam kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz canım. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl ? Laveye mesaj attım ama müsait değil sanırım. :26:

Maşallah pamuk oğlana.. Birşeyi yoktur annesi

Biz iyiyiz canım. Sen nasılsın ? Paşamız nasıl ? Laveye mesaj attım ama müsait değil sanırım. :26:

Maşallah pamuk oğlana.. Birşeyi yoktur annesi

bakalım senin bebiş kız mı olucak erkek mi
inş bişeyi yoktur kan verip duruyoruz.

lave ile tanışmışsınız bi de, kıskanıyorum ben bu istanbuldakileri.
opu aşamasına geldi mi tedavisi?

Hazademm canımm benim.. Senin sesinle uyanmak ne güzel Sağol , varol.. Annesine tutunsun da sağlıkla gelsin de teyzesi kız, erkek hiççç farketmez..
Zor dayandım vallahi cnm erken aradım ama ...
Sağlıkla gelicek cnm merak etme ve ben biliorum erkek olucak kaynanamın dediği gibi rüyasını gördüm erkek
Aman cnm Allah onu ıslah etsin ne diyim ben sen takma boşver vallahi ben gelir yaparım büyük zevkle laf olsun die demiorum inankii bak gelir yaparım cnm sen sakın yapma bakk allah korusun bişey olur sonra üzülürsün keşke yapmasaydım diee
selam kızlar nasılsınız?
İyiyiz güzel anne sen nasılsınn nasıl gidio bebeişler ..

Aman cnm kötü düşünme Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun ..
Allahın izniyle temiz çıkıcak dualarımın sizinle

Kızlar şimdi doktorum la konuştum..
Şekerim çok düşük çıkmış.
Doktor protein agarlıklı beslen dedi..
Kanımda düşük zaten offff bebiş zayıf kalırmı bu durumdan dolayı yaa

mattika 5 görümcem, 3 kaynım var... Benim pek problemim yok da onların birbiriyle oluyor tartışmaları. 3 ü bekar ve 45 yaşın üstünde... aynı evde kayınvalidemleler...
oğlanda niye baktılar rutin bir şey mi?

akasya zor tabi canım ben çok kaldım geçmiştede burada...

var mı şişlik göğüste peki?:))

laveden haber yok mu?

Canım düşüklüğüne çözüm var beslenmeyle düzelir çok şükürki yüksek deil dert etme kendine sakın

İyiyiz güzel anne sen nasılsınn nasıl gidio bebeişler ..

Aman cnm kötü düşünme Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun ..
Allahın izniyle temiz çıkıcak dualarımın sizinle
amin canım inş.

her bebeğe bakılıyo canım aile sağlığı merkezi alıyo kanı, pek güvenemedim de bu yüzden.

allah kolaylık versin, problemin olmasa da insan yorulur yahu, sağlıkla evinize dönün inş, zamanında doğurup

hazadem sağ ol canım yaptım ütüleri. şimdi eksikler var port bebe, sırt çantası(bebek çantası), kanguru üçlü set alınacak bir iki eksik daha var işte...

nazefsa vitaminlerini aksatma bir şey olmaz inşallah...

Canım bizimde babamız istiyor eylül koymayı bende sevdim güzel isimmm...
Sennkide kız olursa sende eylül koy ,adaş olurlar kız

Sagol canımmm..

Canım düşüklüğüne çözüm var beslenmeyle düzelir çok şükürki yüksek deil dert etme kendine sakın

İnşallah canım düzgün beslenicem artık,yapacak bişi yok..

Akasyam belirti arama, insan çok fena oluyor düşünmekten

chnb canım az kaldı biraz daha dayan. Görümcene diyecek laf bulamıyorum Hangi akla hizmet o kadar domates alımmış. Hadi almış ne tatiline gidiyor Sinir oldum Sen hiçbir işe kalkışma.

tuliprosa her şey yolundadır umarım canım.

hazadem işler azaldı mı biraz?

mattika geçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir umarım.

Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış. Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..

Oh oh maşallah Süper süper İnş en az 6 tanesi döllenir. Çok sevindim

bakalım senin bebiş kız mı olucak erkek mi
inş bişeyi yoktur kan verip duruyoruz.

lave ile tanışmışsınız bi de, kıskanıyorum ben bu istanbuldakileri.
opu aşamasına geldi mi tedavisi?

Sağlıkla gelsin de canım cinsiyeti hiç önemli değil. Kız kardeşim yani teyzemiz kız olmasını tercih ediyor. Eşim de pek belli etmese de gönlü kızdan yana.. Benim için hiçç önemli değil. Kuzucuk sağlıkla doğsun.. Tek önemli olan bu..Opusu yapıldı. 8 yumurta toplandı. Valla buluşma çook keyifliydi bizim için. Kırk yıllık dost gibi hissettim..

Canım beslenmene dikkat edersen, vitaminlerini alırsan hiçbirşey olmaz...

Pek yok canım. En iyisi İncim'in dediği gibi belirti aramamak..

Eylül Hanımlar Yerim ben onları Bakalım daha bizim isim konusuna çok var. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım da ..

Son düzenleme:

Amin canım inşallah oğluşunda tsh filan çıkmaz...

Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış. Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..

çok sevindim valla. 4 demiştiler 8 çıktı şükür pek belli olmuyor bu işler... inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı çıkar da lave her sene 2 şer 2 şere doğurur...

kimseye de sormadan o kadar aldı bir gece önce bir görümcem yapamam ben sen yapacaksan al dedi. biliyor alışmış milletin yapacağına çekti gitti. 100 kiloya yakın yaptık biz. 50 kilo kadar kaldı çocuğu olmayan görümcem gelecek yapacak... neyse...

İnşallah canım düzgün beslenicem artık,yapacak bişi yok..
İnşallah cnm ceviz badem incir felan tüket bol bol eylül bebek büyüsün annesi
Herkese selam

Lave'den haber yok mu kızlar? Akasyam konuşabildin mi?
Şimdi kapattım cnm sesi çok iyi geliodu Allahım inşallah bu defa yüzüne gülücek ..
Sen nasılsın incim iyisin dimiii
hazadem işler azaldı mı biraz?
Ah incim ahh bitti ama bende bittim yataktan kalkamadım eşim kaldırdı vallahi mahfoldukk

Maşallahhh bende şimdi kapattım çok ama çok sewindim ...
Dualarımız onunla inşallah herşey çok iyi olucak

Bunlara akıl sır erdirmek mümkün değil

Çok şükür canım. Çok yorma kendini. Yavaş yavaş yap ama yorulma.

Kızlar size bir soru.
Saçlarım inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil. Önceden de dökülürdü ama hafif kestirince dururdu. Şimdiyse başa çıkamıyorum Tiroid aklıma geldi ama normal çıkmıştı. Tedavilerden kaynaklı olabilir mi? Sizde de oldu mu?

canım ben 1 kere tedavi gördüm olmadı mevsimsel midir?

hazade işlerin bitmiş şükür canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…