Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bu kadar korkmayın. Sonunda evladınıza kavuşacağınızı düşünün hayırlısıyla. Hepimiz korkularla başlıyoruz ama inanın hiçbir şey yapmadan beklemek daha zor daha korkutucu...

ne bileyim incim

su içsem yarıyor durumum var zaten

resmen davul gibi oluyorum bana özel bir durum galiba

hiçbir kıyafetime giremiyorum şuan

sen de alıcaksın inşallah ama hamiş olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kiloları dert etme bir şekilde verilir.
Aslında benim dert etmemin tek nedeni tedavi sırasında düşük doz ilaç almak zorunda kalmamdan kaynaklanıyor.

Allah razı olsun cnm benim sen özenme seninki erkek olucak ona göre sen mavilere bak ben biliorum bak hazade demişti dersinn

Ay hazadem sağlıklı olsun da ister kız olsun ister erkek olsun. En büyük duam Rabbine layık bir kul, bizlere de sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması...

aynen alıştım artık canım

millete dert anlatması olmasa

incim senin smear olayı noldu

Kızlar bu kadar korkmayın. Sonunda evladınıza kavuşacağınızı düşünün hayırlısıyla. Hepimiz korkularla başlıyoruz ama inanın hiçbir şey yapmadan beklemek daha zor daha korkutucu...

aynı fikirdeyim Incim.
hepimiz korkuyoruz.
hele benim şu an içimi bıçakla deşsseniz de bir baksanız karmakarışık.
ama bir ferahlık var yine de , en azından denedim demenin ferahlıgı.

inşallah hamileliktendir canım...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

kızlar ben de önceden array diyordum. sonra düşündüm array için bol embriyo ve bol paraya ihtiyaç var. benim gibi az embriyosu olanlar için armutun sapı üzümün çöpü derken sağlıklı şansı azalıyor. yaşamla bağdaşmayan anomaliler de zaten fishte de oluyor. ufak tefek kusur da kadı kızında da olur demek lazım bence. Artık fish diyorum ben:))

Bu mobilyanın 4 kapılısı ve alt açma üniteside eklettik canım 4,200 mal oldu ama tekstil ürünleri dahil deil.

Eki Görüntüle 528177

canım çookkkk süper olmuş...

aynı fikirdeyim Incim.
hepimiz korkuyoruz.

aynen öyle tatlım

eşime diyorum artık pes deyinceye kadar denemeye devam edicem

kimse olmaz demiyor nasıl olsa

allahım büyük

görücek çektiğimiz çileleri bize de nasip edicek

Kızlar geçende bu forumda bir konu okudum. Kadın 16. tedavisinde hamile kalmış ancak bebeği karnında ölmüş İnanın gözyaşları içinde okudum. İmtihana bakar mısınız...

bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))

oyyyyyy

süper havalı

minamıza çok yakışacak

allah analı babalı sağlıklı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
Amin cnm aminnnnn insallah darısı hepimizeeee
Ay hazadem sağlıklı olsun da ister kız olsun ister erkek olsun. En büyük duam Rabbine layık bir kul, bizlere de sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması...
Amin cnm benimm elbetteki öle bizim seçme sanşımız yok ama ben hissediorummm erkek olucak senin
aynı fikirdeyim Incim.
hepimiz korkuyoruz.
Aaaaaaaa
İiçinde bişey olmasın kuzum rahatla biraz herşey iyi olucakk
canım çookkkk süper olmuş...

Daha olmadı teyzesi bu magazadaki resmi

incim, ben sevirim kendim koymayı bilmiyorum :)) bir de arkadaşları üzmezse isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…