- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.741
Allah razı olsun cnm benim sen özenme seninki erkek olucak ona göre sen mavilere bak ben biliorum bak hazade demişti dersinn
ne bileyim incim
su içsem yarıyor durumum var zaten
resmen davul gibi oluyorum bana özel bir durum galiba
hiçbir kıyafetime giremiyorum şuan
sen de alıcaksın inşallah ama hamiş olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Allah razı olsun cnm benim sen özenme seninki erkek olucak ona göre sen mavilere bak ben biliorum bak hazade demişti dersinn
Kiloları dert etme bir şekilde verilir.
Aslında benim dert etmemin tek nedeni tedavi sırasında düşük doz ilaç almak zorunda kalmamdan kaynaklanıyor.
Ay hazadem sağlıklı olsun da ister kız olsun ister erkek olsun. En büyük duam Rabbine layık bir kul, bizlere de sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması...
aynen alıştım artık canım
millete dert anlatması olmasa
incim senin smear olayı noldu
Kızlar bu kadar korkmayın. Sonunda evladınıza kavuşacağınızı düşünün hayırlısıyla. Hepimiz korkularla başlıyoruz ama inanın hiçbir şey yapmadan beklemek daha zor daha korkutucu...
Yemişim milletiTakma canım boş ver önüne gelen konuşuyor
olacaksın.
Ay sorma, sanırım kolposkopiyi yaptıracağım ama doktorumla görüşeyim önce diyorum.
aynı fikirdeyim Incim.
hepimiz korkuyoruz.
hele benim şu an içimi bıçakla deşsseniz de bir baksanız karmakarışık.
ama bir ferahlık var yine de , en azından denedim demenin ferahlıgı.
bir an önce görüş tatlım
tedavini erteleme
Kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, halsizlik, böyle kollarım ağrıyor sanki.. Midemde bir bulantı gibi.. Adet olacakmışım gibi bir his. Psikolojik diyeceksiniz ama değil. Bugün oldu ilk defa. Ne oluyor bana
Herkese selam canlarım beni merak ermişsiniz sagolun HazaDe kuzum aradı çok mutlu oldum
Hamilelik baya ağır geçiyor yataktan kalkamaiyorum hiç birşey yiyemiyorum
Bugün hastaneye gittik tiroid için ilaç dozunu artırdı doktor önemli bi konuymuş
Bebekte zeka geriliği bile yapabilirmiş Allah korusun
Bide dayanamadım beta hcg ye baktrdim 27.659 olmuş degerim maşallah yükselmiş
Bende haberler böyle
Lavem CANIM haberini aldım çok çok sevindim inanki duaların seninle CANIM ikizin olacak inşallah
AKasya kuzum nasıl gidiyor hamilelik test gunü ne zaman
Hepinizi çok özledim dualarım sizinle Allah'a emanet olun ekrana bile bakamıyorum basım donuyo
benim kafam çok karışık hala bu konulara alışamadım
fish yeterli diğerine gerek yok diyen de var cumhur bey ben arrayı öneririm diyor
o da çok pahalı
benim geçmişe bakınca 8-9 tane pgt ye girdi
350 eur olsa 3500 eur yapar nerdeyse 8000 tl gibi bir rakam
ne bileyim ya başladım yine arayışlara ben
napsam ne etsemlere
sizler şükür atlattınız o dönemleri
akasyam ,lavem , rosa inşallah iyi haberler gelicek sizlerden bizlere umut olucaksınız
canım, ben cok dıdıklemıyorum. yanı benım mantıgıma da mıcro array daha uygun gelıyor .
evet daha pahalı ama kromozomların hepsıne bakıyorlar. bu da bana mantıklı gelıyor boyle bır teknolojı varken.
Bu mobilyanın 4 kapılısı ve alt açma üniteside eklettik canım 4,200 mal oldu ama tekstil ürünleri dahil deil.
Eki Görüntüle 528177
aynı fikirdeyim Incim.
hepimiz korkuyoruz.
bu arada kızlar aralık annelerinden aradaşa resim gönderdim benim ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:))
Amin cnm aminnnnn insallah darısı hepimizeeeeoyyyyyy
süper havalı
minamıza çok yakışacak
allah analı babalı sağlıklı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
Amin cnm benimm elbetteki öle bizim seçme sanşımız yok ama ben hissediorummm erkek olucak seninAy hazadem sağlıklı olsun da ister kız olsun ister erkek olsun. En büyük duam Rabbine layık bir kul, bizlere de sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması...
Aaaaaaaaaynı fikirdeyim Incim.
hepimiz korkuyoruz.
canım çookkkk süper olmuş...
incim, ben sevirim kendim koymayı bilmiyorum :)) bir de arkadaşları üzmezse isterim...
Ekledim canım :)
Neden üzsün olur mu öyle şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?