- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.761
chnb kuzum ekliyorum buraya
Karşınızda Ahmet Arda Bey
Eki Görüntüle 528268
Veee güzel annemiz chnb
Eki Görüntüle 528269
maşallah ikinize de
ne zaman gidicez kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah ikinize de
ne zaman gidicez kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
Maşallah ikinize de
sağ ol canım benim :)
Canım doğumda gideceğiz inş.
Sen ne tarafta oturuyorsun?
inşallah biraz daha bekleyelim o zaman
avrupa yakası canım
Chnb canım foton harıka ... Gobek cok guzel gorunuyor masallah.
Hazadem ıcımızı ferah tutuyoruz .
Ay dusunmemeye calısıyorum , beynım yuregım orda.
Acıl bır seyler yapmam gerek
Bu mobilyanın 4 kapılısı ve alt açma üniteside eklettik canım 4,200 mal oldu ama tekstil ürünleri dahil deil.
Eki Görüntüle 528177
Eki Görüntüle 528268
Veee güzel annemiz chnb
Eki Görüntüle 528269
Eki Görüntüle 528268
Veee güzel annemiz chnb
Eki Görüntüle 528269
tesekur edrım ıncı tanesı ben ankara başkenti düşünüyorum para biriktircez pgt için hazıranda dusunuyoruz yardımcı olursan sımdıden tesekur edrımMerhaba sevdan. Pgt fiyatı merkeze göre değişiyor. Bazı merkezler embriyo sayısına bakmaksızın sabit fiyat alırken bazıları embriyo başına alıyor. Merkez olarak nereyi düşündüğünü söylersen yardımcı olabiliriz.
Hazademmm bayıldım kız ,çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Bizimkide içerdn tekme atıyor,canını istettin çocugun gördünmüKıskandı
Ayyyy allahımmmm ne güzel bir bebek ,ne güzel bir hamile bu böyle..Maşallakkk kuzummmm nazar degmesin ikinizedeeee
Oyy maşallah ikinize deGüzel annecik ve tatlı oğluşu Kızlar doğumda gidelim hep beraber..
Herkese selam canlarım beni merak ermişsiniz sagolun HazaDe kuzum aradı çok mutlu oldum
Hamilelik baya ağır geçiyor yataktan kalkamaiyorum hiç birşey yiyemiyorum
Bugün hastaneye gittik tiroid için ilaç dozunu artırdı doktor önemli bi konuymuş
Bebekte zeka geriliği bile yapabilirmiş Allah korusun
Bide dayanamadım beta hcg ye baktrdim 27.659 olmuş degerim maşallah yükselmiş
Bende haberler böyle
Lavem CANIM haberini aldım çok çok sevindim inanki duaların seninle CANIM ikizin olacak inşallah
AKasya kuzum nasıl gidiyor hamilelik test gunü ne zaman
Hepinizi çok özledim dualarım sizinle Allah'a emanet olun ekrana bile bakamıyorum basım donuyo
bak pgt deyınce ıcım bır tuhaf oluyor
yok yarın bos gun canım. yarın kontrol etmeyeceklermıs. Cuma gunu bakacaklarmıs 3. gun olacak yani. kacı devam edıyor ve hucre sayıları nedır dıye. Persembe gunu o haber geldıkten sonra sanırım pgtye gıdecek sayı bellı olur. ve 4. gun sonuc cıkar dıye dusunuyorum yani Cuma gunu.
dı mı?
lave tatlım 8 de 8maşallah. sağlıklısı da bol çıkıcak inş. rabbim bu defa yüzünü güldürsün hayırlısıyla ve sağlıkla..
akasya halsizlik adet olacak gibi hissetmek hamilelik belirtisi. karın ağrısı bile oluyo tutunma aşamasında az az. ama belirti için erken gibi, yorgunluktan veya ilaçlardan da olabilir.
her bünye farklı oluyo kimisi döllendiği gün farkediyo kendinde değişikliği, her ihtimal var yani
inş güzel habere işarettir.
incim nasılsın canım?
hazade kolay gelsin, hamile hamile boya vs. yorar insanı.
naz sen nasılsın? hamilelikten kabız oluyo insan, kuru kayısı ye ya da kompostosunu iç.
tulip sende durumlar nasıl? inş lave den sonra senin güzel haberini beklicez burda.
suskunada sen nasılsın?
chnb oğluşun napıyo? büyük oğlun nasıl? babasıyla mı kalıyo yanlarında birileri fln var mı?
merve iyimiş.
delikız görünmüyo..
biz de iyiyiz, gaz sancısı vs. araştırıyorum nette
Bu mobilyanın 4 kapılısı ve alt açma üniteside eklettik canım 4,200 mal oldu ama tekstil ürünleri dahil deil.
Eki Görüntüle 528177
Kızlar geçende bu forumda bir konu okudum. Kadın 16. tedavisinde hamile kalmış ancak bebeği karnında ölmüşİnanın gözyaşları içinde okudum. İmtihana bakar mısınız...
Eki Görüntüle 528268
Veee güzel annemiz chnb
Eki Görüntüle 528269
canım sağ ol eminim sen daha güzel bir annesindir...
gelin kızlar... hem hastanenin 7 binlik doğum paketinde lohusa şerbeti de varmış...ben bebek şekeri de ikram ederim size...
mattikacığım oğlan babası anneanne ve dedesiyle hatayda canım. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?