Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Chnb canım foton harıka ... Gobek cok guzel gorunuyor masallah.
Hazadem ıcımızı ferah tutuyoruz .
Ay dusunmemeye calısıyorum , beynım yuregım orda.
Acıl bır seyler yapmam gerek

Chnb canım foton harıka ... Gobek cok guzel gorunuyor masallah.
Hazadem ıcımızı ferah tutuyoruz .
Ay dusunmemeye calısıyorum , beynım yuregım orda.
Acıl bır seyler yapmam gerek

Lave canım çık biraz dolaş. İzmir'de hava tam gezmeliktir şimdi ne çok sıcak ne çok soğuk. Sahile gidin, deniz havası iyi gelir.

laveciğim sağ ol canım Allahım sizlere çift çift nasip etsin sağlıkla inşallah...

Bu mobilyanın 4 kapılısı ve alt açma üniteside eklettik canım 4,200 mal oldu ama tekstil ürünleri dahil deil.

Eki Görüntüle 528177

Hazademmm bayıldım kız ,çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Bizimkide içerdn tekme atıyor,canını istettin çocugun gördünmü Kıskandı

chnb kuzum ekliyorum buraya

Karşınızda Ahmet Arda Bey

Eki Görüntüle 528268

Veee güzel annemiz chnb

Eki Görüntüle 528269

Ayyyy allahımmmm ne güzel bir bebek ,ne güzel bir hamile bu böyle..Maşallakkk kuzummmm nazar degmesin ikinizedeeee

tesekur edrım ıncı tanesı ben ankara başkenti düşünüyorum para biriktircez pgt için hazıranda dusunuyoruz yardımcı olursan sımdıden tesekur edrım

canım sağ ol eminim sen daha güzel bir annesindir...

Oyy maşallah ikinize de Güzel annecik ve tatlı oğluşu Kızlar doğumda gidelim hep beraber..

gelin kızlar... hem hastanenin 7 binlik doğum paketinde lohusa şerbeti de varmış... ben bebek şekeri de ikram ederim size...

mattikacığım oğlan babası anneanne ve dedesiyle hatayda canım. sen nasılsın?

iyi olmana sevindim merveciğim. iniallah mide bulantılarında kısa zamanda geçer. kalp atışı için ne zaman gideceksin?

normal şartlarda transfer de 4. gün mü oluyor.

iyi mattikacığım. inşallah hepimiz güzel haberleri alacağız. güzel oğluşun büyüyor mu? sen nasılsın? dikişler acıyor mu hala?

Bu mobilyanın 4 kapılısı ve alt açma üniteside eklettik canım 4,200 mal oldu ama tekstil ürünleri dahil deil.

Eki Görüntüle 528177

ay hazadem çok güzel mobilya tam prenseslere göre. güle güle kullansın.

Kızlar geçende bu forumda bir konu okudum. Kadın 16. tedavisinde hamile kalmış ancak bebeği karnında ölmüş İnanın gözyaşları içinde okudum. İmtihana bakar mısınız...

hep derler ye beterin beteri var diye arada halimize şükretmemiz lazım. bizden daha kötü durumda olanlar da var.

chnb kuzum ekliyorum buraya

Karşınızda Ahmet Arda Bey

Eki Görüntüle 528268

Veee güzel annemiz chnb

Eki Görüntüle 528269

maşallah anesine de oğlunada. chnbciğim hamilelik çok yakışmış sana.

canım sen eşinden ayrımısın hamilelik sürecinde ben geçmişini pek bilmiyorumda.

Kızlar bugün annemi yolcu ettim. Ve bilin bakalım ne yaptım ?? Küçük bir çocuk gibi zır zır ağladım Annem de ağlamaya başladı. Eşim de kimi teselli edeceğini şaşırdı Ayy yok anacım bu tedavi benim ince kalın tüm ayarlarımı bozdu

tuliprosa canım sağ ol senin de göreceğiz bu günlerini inşallah.

canım eşimin işi ve oğlumun okulu hatayda...

benim dr m istanbulda diye ben istanbuldayım canım. annem babam da oğlumla ilgileniyor...

akasyam kuzum kıyamam... annelik böyle bir şey... sen de annesin annen de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…