- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.801
pıhtılaşma ile ilgili olanların sonuçlarını aldık.. sadece tek bir değer sınırda çıktı.. ama doktor tek başına bişey ifade etmez dedi.. gebe kalırsan iğne vurucağız günlük dedi pıhtılaşma olmamasına rağmen kontrol amaçlı dedi.. rahim filmini çektiremiyorum korkudan rüyalarıma giriyor kabus olarak.. inanaır mısın psıkolojik belkide yaklaşık 1 aydır karnımı sürekli içime çekiyorum.. farkedince düzeliyorum.. inan karnımın ağrıması üzerine farkediyorum.. neden böyle yaptığımıda anlayamıyorum.. dün bi kadınla tanıştım durumumu anlayordum belki rahmin taşımıyordur dedi.. çok küçükken gidiyorlar diye bebekler.. o rahim filmini nasıl çektireceğim bir fikrim yok..
PIhtılaşmaya baktılar.. sıkıntı yok.. tek değer işte sınırda çıktı oda önemsiz tek başına dedi.. yüksekde değil zaten sınırla kafa kafaya.. bi rahim filmi bide genetik var işte.. bi de içimdeki büyük endişe..
bdroner pıhtılaşmanın yanında bazı tahliller daha var, homosistein, protein sc vs. onlar yapıldı mı?
proteİN S-C adını yanlış yazabilirim trambosit atıı tarzı testler yapıldı..
Homosistein vs. onlara da bakıldı mı?
Bu kadar karamsar olma, en azından doğal yoldan hamile kaldığını biliyorsun. Test sonuçları bir çıksın ondan sonra rotanı çizersin.
pıhtılaşma ile ilgili olanların sonuçlarını aldık.. sadece tek bir değer sınırda çıktı.. ama doktor tek başına bişey ifade etmez dedi.. gebe kalırsan iğne vurucağız günlük dedi pıhtılaşma olmamasına rağmen kontrol amaçlı dedi.. rahim filmini çektiremiyorum korkudan rüyalarıma giriyor kabus olarak.. inanaır mısın psıkolojik belkide yaklaşık 1 aydır karnımı sürekli içime çekiyorum.. farkedince düzeliyorum.. inan karnımın ağrıması üzerine farkediyorum.. neden böyle yaptığımıda anlayamıyorum.. dün bi kadınla tanıştım durumumu anlayordum belki rahmin taşımıyordur dedi.. çok küçükken gidiyorlar diye bebekler.. o rahim filmini nasıl çektireceğim bir fikrim yok..
Günaydın kızlar ;
Bugün işe başladım. Ama çok yorgun ve uykuluyum. Belki de tekrar rapor alacağım. Henüz karar veremedim.Bu arada homosistein, lupus, protein vs testlerimin sonucu gelmiş. Lupusla ilgili bir değer yüksek ama Nur Hanım sorun yok dedi. Şükür Pıhtılaşma testlerini henüz yaptıramadım. Bakalım o durum ne olacak ? Coraspinle idare edeceğiz sanırım.. Ya da birgün daha izin alıp halledeceğim.. Hayırlısı Allah'tan.. Laveciğim annem bana 4 saat uzak bir şehirde.. Trakya tarafında
canım şimdi kimyonu ne kadar koyuyorsun ve nasıl demliyorsun kaynar suya atıp bekliyor musun kaynatıyor musun? demleme süresi ne kadar?
bir de süzüp o gün hep kullanıyor musun bayatlamıyor mu?
Allah eksik etmesin büyüklerimizi başımızdan... zor oluyor ayrılık... bayram için 20 sinde gelecekler inşallah...
Günaydın kızlar ;
Bugün işe başladım. Ama çok yorgun ve uykuluyum. Belki de tekrar rapor alacağım. Henüz karar veremedim.Bu arada homosistein, lupus, protein vs testlerimin sonucu gelmiş. Lupusla ilgili bir değer yüksek ama Nur Hanım sorun yok dedi. Şükür Pıhtılaşma testlerini henüz yaptıramadım. Bakalım o durum ne olacak ? Coraspinle idare edeceğiz sanırım.. Ya da birgün daha izin alıp halledeceğim.. Hayırlısı Allah'tan.. Laveciğim annem bana 4 saat uzak bir şehirde.. Trakya tarafında
kızlar kusuruma bakmayın benimm.. sizler Allah razı olsun o kadar hoşgörülü davranıyorsunuz ki .. ben sanırım selam bile vermedim size.. direk benim durumum bu diyerek yazmaya başladım.. özür dilerim hepinizden.. ben istanbulda yaşıyorum.. yaşım 31.. eşimle son iki yıldır yaklaşık çocuk istiyoruz.. 4,5 yıldırda evliyiz.. geri kalanınıda anlattım zaten..
Günaydın kızlar ;
ben de neredesin diye sana bakıyordum Akasyam.
Ya bu yorgunluk , uyku hali anlamadım ama uzun surdu, hayra alamet galıba.
ILACLAR BOYLE BELIRGIN BIR UYKU HALI HIC YAPMADI BENDE.
BU ARADA O DEDIGINIZ TESTLERIN BEN HIC BIRINI YAPTIRMADIM KIZALR. YENI YENI SEYLER CIKIYOR HA BIRE. homosistein, lupus, protein BUNLAR NE ALLAH ASKINA, BIR DE BUNLARI MI YAPTIRACAGIZ?
Günaydın cnm ben burdayımtünaydın herkese
nereye kayboldu herkes
nasılsınız kızlar
Hiç sorma vallahi her gördüğünü istio :)))Canım toplam kaç kilo aldın??Sadece göbişten almışsın maşallahhh..
Bizim kızlar çok Şımarık olacaklarr ben sana diyim hazadem
Günaydın kızlar ;
Kızlar Hepinize Günaydınlarr , Kokulu öpücükler
Lavem sen yaptırmadın mı bunları? İçimiz dışımız test olduEvde bir kutum var, içine tedavi başından beri yaptırdığım tahlilleri, aldığım raporları koydum arada bakıyorum
Kızlar Hepinize Günaydınlarr , Kokulu öpücükler
merhaba hazadem
ben de öyleyim
elimi kolumu kaldıramıyorum
göz kapaklarım kapanıcak nerdeyse
battaniyenin altında olmak offffffffff süper bir fikir
hadi senin mazeretin var bana noluyor
galiba depresyondayım kızlarrrrrrrrr
rahim için ağrısız hsg yazarak arattır
fındıkzadede isim vermiyim
iki kez orda çektirdim
boşuna rüyalarıma girmiş diyceksin
garanti veriyorum sana
hiç korkma ve hemen çektir
çok önemli biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?