günaydın herkese hayırlı sabahlar...
dün dışardaydım uğrayamadım.özledim sizleri
daha önceden buraya yazmıştım dedin.ben sık sık uğrarım buraya aktif olmasada.seninle karşılaştıkmı acaba?
benim için söylediğin güzel sözler için de çok teşekkür ederim.inşallah sizlerde kucaklarınızda bebeklerinizle yazarsınız buraya.
inşallah sizde benim gibi tuvalete gitmeye vakit bulamazsınız
canım benim bende size teşekür ederim o güzel dostluğunuzu benimlede paylaştığınız ve dertlerimi dinlediğiniz için.
canım sayı önemli gibi görünüyo ama hepimiz biliyoruz ki herşey nasip.eğer Allah bu tedavinde çocuk sahibi olmayı nasip etmişse sana kim yada ne engel olabilir???
inşallah canım inşallah.
genel anestezi yapılıyo çoğu merkezde.benim üzerimde atletimde vardı.yani ameliyat önlüğünün altında sadece atletim vardı.merkezden merkeze değişiyor sanırım uygulama.
sadece ailemle paylaştım canım.lavequenin dediği gibi saolsun düşünüp arıyorlar gelişmeleri öğrenmek için.olumsuz giden bi durum oldumu açıklama yapmak zor oluyo.
bu arada chnb canım sende de alıntı yapmıştım silinmiş galiba.buraya yazayım.uçak biletini yumurta toplamaya göre almışsın ama son kontrolleri merkezin yapmak isteyebilir ve seni erken çağırabilir.umarım herşey yolunda gider...