Selam kizlar
Incicim canim Rabbim yardimcin olsun ins benimde oyle olmustu opudan sonra2. gun aldik guzel dolleniyor demislerdi icini ferah tut canim ahhhh bilmezmiyim gel gitleri benim bir altin yumurtam coook yakisikli bir erkek oldu R abbim ins sizlerede versin yakisikli guzel cimcimeler takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmuyor coook yogunum bu aralar dr gidip geliyorum.
Ve moralim sifir hormonlarim tavan yapmis inanin buyuk soook yasadim illa bebek diye degilde saglikta söz konusu baya bir yiprandim bu aralar gogsumden suphelendiler sukur temiz cikti ama surekli gözetim altinda olucam fsh hormonum 7.2 48 olmus daha doktorumla gorusemedim neden bu kadar yuksek cikti anlamis degilim yani bu demeek menepoz yasim daha okadar ileride degil kemik erimesi olabiliyor saskin ve uzgunum ne yapalim Rabbim saglik versin ins
Sinavdayiz inanin Rabbim herkese sabir versin sagliktan ötesi yoookkkkkkk
Gelincikten haber varmi?Canim kardeslerim inanin hep duamdASINIZ RABBIM BIZLERI SEVINDIRDI INS SIZLERIDE SEVINDIRSIN
Yuce rabbim dualarimizi kabul amellerimizi makbul eylesin selam ve duayla Allaha emanet olunuz.
Incim senin icin özel dua okuyacam ins sizlerde bizlere dua edin sevgiler