Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasy, rahatlamana sevindim.İnşallah güzel olacak her şey. Bir gün oruç borcum vardı tuttum tamamladım bugün. Açarken de buradaki arkadaşlarımın ismine de dua ettim.Akasya senin için de canım benim.İnşallah dualarımız kabul olur...

Mattika ben de çok beğendim çizelgeni.Diğer topiğimde Yaren arkadaşımız vardı kızını aldı kucağına şükür. Onun uğur böcekli çizelgesini çok beğenirdim kısmet olmadı yapmak ama inşallah yaparım ben de...

Ben de çizelgene bayıldım. Çook tatlı...:emir_bebek: Mattika kaç haftalık oldu şimdi bebişin ?? Allah'a emanet olsun.. :16::nazar:

Mattika ben de çok beğendim çizelgeni.Diğer topiğimde Yaren arkadaşımız vardı kızını aldı kucağına şükür. Onun uğur böcekli çizelgesini çok beğenirdim kısmet olmadı yapmak ama inşallah yaparım ben de...

sağolun kızlar, 15.haftanın içindeyiz, 3 ayı yeni bitirdik daha.
hepimiz gaz uyku sorunu konuşcaz inş burdan, hamile kalmak çizelge yapmak mesele değil allah sağlıkla kavuşturur inş.

Akasy, rahatlamana sevindim.İnşallah güzel olacak her şey. Bir gün oruç borcum vardı tuttum tamamladım bugün. Açarken de buradaki arkadaşlarımın ismine de dua ettim.Akasya senin için de canım benim.İnşallah dualarımız kabul olur...

Allah razı olsun canım. Benim de dualarım hepimiz için. Herşey yoluna girecek inşallah.. Hepimiz bebeklerimizi konuşacağız burada. Yeni gelenlere umut olacağız. Buna inanıyorum.. :49:

sağolun kızlar, 15.haftanın içindeyiz, 3 ayı yeni bitirdik daha.
hepimiz gaz uyku sorunu konuşcaz inş burdan, hamile kalmak çizelge yapmak mesele değil allah sağlıkla kavuşturur inş.

Mattika süperr canım. Maşallah :nazar: Benim de işyerimden bir arkadaşım var. İlk bebeğini düşürdü. O yüzden işyerinde bana dahi söylemedi hamile olduğunu. Biz aramızda dedikodusunu bile yaptık:1: Epey riskler atlattı. Hatta tarama testi de riskli çıktı. Allah korusun kistik fibrozdan şüphelendiler. Ama şükür amniyo sentez temiz çıktı. Herşey yolunda gidiyor. Onu gördükçe aklıma sen geliyorsun. O da son ana kadar isim bile koymamıştı. Şimdi sevinçle herkese bebeğini anlatıyor. Kızı olacak. İsmi de İpek...

Mattika süperr canım. Maşallah :nazar: Benim de işyerimden bir arkadaşım var. İlk bebeğini düşürdü. O yüzden işyerinde bana dahi söylemedi hamile olduğunu. Biz aramızda dedikodusunu bile yaptık:1: Epey riskler atlattı. Hatta tarama testi de riskli çıktı. Allah korusun kistik fibrozdan şüphelendiler. Ama şükür amniyo sentez temiz çıktı. Herşey yolunda gidiyor. Onu gördükçe aklıma sen geliyorsun. O da son ana kadar isim bile koymamıştı. Şimdi sevinçle herkese bebeğini anlatıyor. Kızı olacak. İsmi de İpek...

biz de sadece, eşimin anne-babasına ve anneme babama söyledik.
okulda hocalar tahmin etti göbek yaptın dediler yok kilo aldım dedim. çay doldurdum kendime baya açık, hamileyken çay iyi değilmiş diye.
çayı da pek açık içiyosun diye imalı konuştular, normalde demli içen bi çay delisiyim biliyolar :D
kendi aralarında yorum yapıyolardır heralde, bikaç haftaya inkar edemem zaten karnım büyüyünce. ay ne çok anlattım

amniyosentez yaptırınca olumsuz bi durum olsa da aldıramam ya, bu yüzden riski de var diye vazgeçtik. aslında yaptırsak içim daha rahat edicekti.

Allahın rahmeti, yarattıkları sonsuz, bize düşen dua etmek. hayırlısıyla hepimizin duası kabul olur inş.

tşk ederim:16:
artık yapayım dedim, kötü bişey olcak diye kendimi çok kastım.
olacaksa olcak zaten, olmazsa da ben güzel zamanlarımı boşa stresle geçiriyorum diye düşündüm.
yine tamamen engel olamıyorum strese kaygıya ama deniyorum:1:
AMin cANIM İNŞALLAH
Bende içimden geçiriyordum aslında sana söylecektim valla yap diye
Sen yapmışsın kaygıların çok normal canım ama
Biraz rahatla istersen maşallah sübhanallah her şey yolunda bak:nazar:

İnşallah bi aksilik çıkmaz

Merveciğim ;

Ben de bugün bu ayeti düşündüm. Hatta Çağrı filmindeki ( o filmdeydi galiba ) sahne geldi gözümün önüne. Güzel bir tesadüf oldu senin de paylaşman.. Dualarla , ayetlerle destek olduğun için çok teşekkür ederim tatlım.. :16:

Canım benim sen iyi ol yeterki ya ben bu doktorların söylediklerine o kadarda takılmamak gerektiğini düşünüyorum
Bilmiyorum.Meryem suresinden ayetler canım benim bunlar
Benim ne zaman içim sıkılsa açar okurum hem arapçasını hem meali
İçimi ferahlatır.Allah hepimizin gönlüne göre versin
Beterin beteri var unutma bunu.

Teşekkür ederim Merveciğim.. Amin inşallah.. Herşey yoluna girecek.Ben bu sabah Cumhur Bey ile görüştüm. Oldukça samimi ve güzel bir konuşmaydı. Beni epey rahatlattı. Bilseydim o düşük ihtimali söylemezdim dedi. Ben sizin bu kadar takılacağınızı tahmin etmemiştim dedi. Yine aynı görüşünü tekrarladı. Görüşümün bilimsel bir dayanağı yok ama bunların aynı yerde olduğunu tahmin ediyorum dedi. Yoksa bu kadar korunmuş bir bölgede iki ayrı yerde mutasyon durumunda çok ağır hasta olman gerekirdi dedi. O da annemin, babamın , kardeşimin kanını alacak. Onlar da test edilecek. Eğer onlar da da bu mutasyon varsa zaten hiçbir problem kalmıyor. Yoksa aynı yerdeyseler yine %50 şansım devam ediyor. Ki inşallah öyledir. Sonuç olarak ; Ben kararımı Memorial olarak verdim. Orada devam edeceğim. Hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Kızlar merhaba ,

Haftasonu giremedim nete . Simdi bir bakayim dedim neler olmus.

AKASYACIM yazdiklarini okudum . Sıkılmakta , ağlamakta haklısın .Sakın sıkma kendini , ağla , ağla ki içindeki zehiri atasın .
Ağladıktan sonra zaten insan biraz da mantıklı düşünüyor. Merve'nin de dediği gibi, elimizde olmayan şeyler için üzülmek ne fayda !!!!
Ama üzülüyoruz tabi. Aksi mümkün değil. Yaşadıklarımız hiç ama hiç kolay şeyler değil.

Ben senin yerinde olsam Cumhur Bey ile bir daha görüşürdüm .Anladığım kadar ile 2 doktor da tamamen birbirine zıt şeyler söylemiş.
Kafanı aydınlatmak için bence konuşmalı ve söylemelisin , bu doktor böyle böyle dedi diye .
Cekinme sakın , durumun karışık ve önemli bir mesele bu . Elbet 2 gerekirse 3, 4 doktora danışacaksın . Bundan daha doğalı yok .

MATTIKACIM iyi yapmıssın çizelge yapmakla. Biraz sayfamıza renk gelsin , umut gelsin yaa...Kuru kuru yazışıyoruz. Ne bir güzel haber var , ne bir çizelge :16:
sen zaten mantıklı düşünen bir kişisin . Sonunda doğru düşünceye de hazi olmuşssun . Kendini kassan ne fayda , en azından tadını çıkar .
Amniyo konusunda karar vermiştin ama sanki okuduklarımdan hala içinde biraz şüphe kaldığını anlıyorum . Doğru mu?

IINCICIM canım sen nasılsın ?? Vallahi gelmeyince ozluyorum ben hepinizi.

CHNM canım sen de iyisin insallah ha?

HITUCIM DE gelmemiş sanırım pek .

laveque sağol canım sen nasılsın?

amniyodan vazgeçtim çünkü sağlıksız da çıksa aldıramam. aldırmıcak olunca da ufak da olsa düşük riski var amniyoda, bu riski göze alamam.
şimdiye kadar amniyo yapılcak ve ben öğrencem ne olduğunu diye şartlamıştım, artık doğana kadar bi şüphe ile dolaşıcam. bu durumu sevmedim ama napalım katlanıcaz.
bebeği riske atmaktansa düşünmekten benim başım ağrısın napalım

Teşekkür ederim Merveciğim.. Amin inşallah.. Herşey yoluna girecek.Ben bu sabah Cumhur Bey ile görüştüm. Oldukça samimi ve güzel bir konuşmaydı. Beni epey rahatlattı. Bilseydim o düşük ihtimali söylemezdim dedi. Ben sizin bu kadar takılacağınızı tahmin etmemiştim dedi. Yine aynı görüşünü tekrarladı. Görüşümün bilimsel bir dayanağı yok ama bunların aynı yerde olduğunu tahmin ediyorum dedi. Yoksa bu kadar korunmuş bir bölgede iki ayrı yerde mutasyon durumunda çok ağır hasta olman gerekirdi dedi. O da annemin, babamın , kardeşimin kanını alacak. Onlar da test edilecek. Eğer onlar da da bu mutasyon varsa zaten hiçbir problem kalmıyor. Yoksa aynı yerdeyseler yine %50 şansım devam ediyor. Ki inşallah öyledir. Sonuç olarak ; Ben kararımı Memorial olarak verdim. Orada devam edeceğim. Hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

akasyacım ilk yazdıklarını okuyunca ne yazacağımı bilememiştim :( zor iş bunları kaldırabilmek ama bir şekilde ayakta durmamız lazım sorun çıksa bile %50 şans çok büyük bir oran :) benim dedem beyin ameliyatına girmeden önce dr lar sedyeden kalkabilme şansı %1 bile değil demişlerdi ama babamlar son bir iyi olması umuduyla ameliyata girmesine izin verdiler elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış dediler sonuç dedem ameliyattan olduğundan çok daha iyi çıktı bir ay gibi kısa bir zamanda eski hayatına geri döndü ayağa kalktı yürüdü gezdi tozdu :) mucizeydi resmen çıkmadık candan umut kesilmez cnm bnm inş güzel sonuçlar gelir de için daha çok rahat eder

lavequem sağol canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Özlettin kendini :16:

Akasyacım en güzelini yapmışsın. Cumhur Bey müthiş biri gerçekten, çok ilgili bir doktor sağolsun. Aldığın karar hakkında hayırlı olur inşaallah...

petunyacım geçti mi dişinin ağrısı?

lavequem sağol canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Özlettin kendini :16:

Akasyacım en güzelini yapmışsın. Cumhur Bey müthiş biri gerçekten, çok ilgili bir doktor sağolsun. Aldığın karar hakkında hayırlı olur inşaallah...

petunyacım geçti mi dişinin ağrısı?

maalesef ya hala benimle :( dr un randevusu da dolu :( prolaktini gene unuttum ben ya senin yazını görünce aklıma geldi yarın sabahtan gideyim unutmazsam dr a muayene olmadan nasıl kabul edecekler kan almayı o da ayrı mesele :(
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun?

Son düzenleme:
maalesef ya hala benimle :( dr un randevusu da dolu :( prolaktini gene unuttum ben ya senin yazını görünce aklıma geldi yarın sabahtan gideyim unutmazsam dr a muayene olmadan nasıl kabul edecekler kan almayı o da ayrı mesele :(
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun?

Canım doktor kağıdı olmadan yapacaklarını sanmıyorum. Doktorunun olduğu hastaneye gideceksen rica et kendisinden, bakılabilir mi de. İyiyim şükür. Hafta sonum evde geçti, eşim yoktu. Geldik bir pazartesiye daha :)

Back
X