- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #7.741
Kızlar merhaba ,
Haftasonu giremedim nete . Simdi bir bakayim dedim neler olmus.
AKASYACIM yazdiklarini okudum . Sıkılmakta , ağlamakta haklısın .Sakın sıkma kendini , ağla , ağla ki içindeki zehiri atasın .
Ağladıktan sonra zaten insan biraz da mantıklı düşünüyor. Merve'nin de dediği gibi, elimizde olmayan şeyler için üzülmek ne fayda !!!!
Ama üzülüyoruz tabi. Aksi mümkün değil. Yaşadıklarımız hiç ama hiç kolay şeyler değil.
Ben senin yerinde olsam Cumhur Bey ile bir daha görüşürdüm .Anladığım kadar ile 2 doktor da tamamen birbirine zıt şeyler söylemiş.
Kafanı aydınlatmak için bence konuşmalı ve söylemelisin , bu doktor böyle böyle dedi diye .
Cekinme sakın , durumun karışık ve önemli bir mesele bu . Elbet 2 gerekirse 3, 4 doktora danışacaksın . Bundan daha doğalı yok .
MATTIKACIM iyi yapmıssın çizelge yapmakla. Biraz sayfamıza renk gelsin , umut gelsin yaa...Kuru kuru yazışıyoruz. Ne bir güzel haber var , ne bir çizelge
sen zaten mantıklı düşünen bir kişisin . Sonunda doğru düşünceye de hazi olmuşssun . Kendini kassan ne fayda , en azından tadını çıkar .
Amniyo konusunda karar vermiştin ama sanki okuduklarımdan hala içinde biraz şüphe kaldığını anlıyorum . Doğru mu?
IINCICIM canım sen nasılsın ?? Vallahi gelmeyince ozluyorum ben hepinizi.
CHNM canım sen de iyisin insallah ha?
HITUCIM DE gelmemiş sanırım pek .
Laveciğim ;
Benim anladığım Genetik alanı gerçekten kapalı bir kutu. Tıpçılar da tam bilemiyorlar. Özel korunmuş bölge diyor. Anlayamıyoruz diyor. Ne kadar çok doktorla konuşursam aklım daha da karışıyor. Daha da üzülüyorum. Sabah Cumhur Bey ile görüştüm. Ve başka doktora danışmadan Memorial'da devam etme kararı aldım. İçim o kadar rahatladı ki ...Ben elimden geleni yaptım. Gerisi Allah'a kalmış...