- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.261
Haftaya opu olur o zaman. Çok heyecanlıyım :) Dozun çok iyiymiş.
dün başladım iğneye.yine 12. günde toplanırsa önümüzdeki c.tesi olması lazım....beni de heyecanlandırıyosun :)
doz iyi evet..sağol...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya opu olur o zaman. Çok heyecanlıyım :) Dozun çok iyiymiş.
Akasya canım sende pco sorunu olabilir denmişti değil mi? Hamen öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.
Dün diğer topikten bir arkadaş Arda Lembet'e gitti. Ataşehir Memorialde. Onun 3 ileri hafta kaybı var. Pconun pıhtılaşmayı tetiklediğini söylemiş. Kiloyu da önemsemiş. Bence bu sürede pıhtılaşma testlerini de yaptır. Bence herkes yaptırmalı o kadarzor elde ediyoruz böyle basit bir sorundan kayıp yaşanmasın:))
Zeybek ortada tavır sergilemem lazım biliyorum...
Akasya umarım sağlıkla doğarlar. Bu topiği açan arkadaş da doğal denedi gerçi taşıyıcı bebeği ama olsun zaten pgt de de taşıyıcıyı seçemiyorlardı. İnşallah sağlıkla olur...
taşıyıcı bebeğe gerçi demişsin söylemeden edemedim, en son pgt ile hamile kalan seçginin de bebeklerinden biri taşıyıcı.
bundan kaçışımız yok malesef.
Evet Seçgin'in biri taşıyıcı biri TAMAMEN SORUNSUZDU GENETİK AÇIDAN. bİR DE BİZİM durumumuzda taşıyıcı olmazmış ya 47 xyy ya da 46 xy demişti Cumhur Bey...
He, bir de en son topikte pgtli Seçgin hamile kaldı inşallah Zeybek yakında pgt yapacak. Tedavide. Umarım ondan güzel haberler alırız...
evet bizim translokasyondan farklı sizin durum.
ama seçginin de translokasyondu, pgt ile hamile kalsam ikizlerim olsa çok mutlu olurdum biri taşıyıcı olsa üzülmezdim.
taşıyıcı olmasına üzülceksem eşimden çocuk denememem lazım, bu riskin olmadığı bi yol yok çünkü.
eşimin ailesinde hiç düşük yok, ablası evli, 2 çocuğu var. kayınvalidem de hiç düşük yapmamış, kimseyi huzursuz etmemek için test yaptırın demedik.
ama ben eşimin o defada oluşan bi translokasyon taşıdığını düşünüyorum :)
topiğin birinde okudum 2 li test riskli çıktı diye koryon vilus yaptırmış biri, ben bunca riske rağmen yaptırmıyorum.
ne bileyim herkesin düşünce şekli, kendini motivesi başka oluyo galiba.
Benim eşimin sadeceablasının 2 düşüğü var o da eşine ve kendine, bebeklere bakıldı genetikten değil. Bekarlar da var gerçi diğerlerinin toplamda 11 çocuğu var kimsenin düşüğü yok. Tuhaf işte. Ben de gebelik ilerlerse sağlıklı olur inşallah diye düşünüyrum. Kendimce öyle bir hissim var. Bugünkü randevuyu iptal ettim. 5 haftalığız bugün tam olarak yine görünmezse üzülürüm diye perşembeye erteledim...
iyi yapmışsın, en azından bi hafta bekle, kötü bişey olacaksa oluyo zaten stres yaptığımızla kalıyoruz.
tabi bunu düşünüp söylemesi kolay da yapması zor![]()
Sağolasın canım benim...hadi gözün aydın....
Canım perşembeye erteledim ama az önce gittim geldim. Hafif lekem oldu 11 gibi. O yüzden aradım gel dedi dr. Gittim coraspindendir dei. Küçük bir kese gördü şükür.İnşallah iyi olur...
chnb gözünüz aydın :) iyice rahatlamışsındır artık darısı başımıza inş.
Canım perşembeye erteledim ama az önce gittim geldim. Hafif lekem oldu 11 gibi. O yüzden aradım gel dedi dr. Gittim coraspindendir dei. Küçük bir kese gördü şükür.İnşallah iyi olur...
Merve geçmişolsun canım. Enfeksiyon ve mantar hamileliği etkileyebilir olumsuz yönde. Canım çok iyi olmuş gitmen.
Değer iyi dedi dr. İnşallah iyi olsun ya hep korkular oluyor insanın içinde...
Izlar sağ olasınız. Beni yalnız bırakmadınız... Öpüyorum hepinizi:))Ne bileyim dr keseyi görmeyince (epey uğraştı çünkü) epey korktum.
inş sağlıkla tamamına ericek canım, kalbini de duyarsınız bikaç haftaya.
leke bende de olmuştu, hamile olduğumu bilmediğimden umursamamıştım, stresini yaşamadan geçirdim o günleri
Aaa etkiler mi gerçekten enfeksiyon ve mantar iyiki gitmişim o zaman
İnşallah geçer ya bu mantar felaker bir şey
Keseyi görebildin mi ne yaptın okuyamadım geçmişi