- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.961
petunya trkuaz hos geldiniz
hoşbulduk canım demek almanyadasın,senin pgt deneyimin var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de diyoruz bu kız nerede![]()
Bende pek belirti yok canım. Korkuyorum çok. Bakalım sonucumuz ne olacak...
yanilmiyosam hamisligin birinde kanda cikmis idrarda cikmamisti
yoksa yarin bekliyim salimi yapiyimbilmiyomki belki yarin yaparim sali calisiyomstreiolmasin
selam kızlar nasılsınız?
ay yorgunluktan giremedim bir türlü topiğe maşallah bayaa yazmışsınız okuyamadım çoğunu![]()
yeni arkadaşlar katılmış aramıza kızlar hoşgeldiniz tek tek isminizi yazamadım kusura bakmayın
hazade inci nasılsınız? hergün aklımdasınız heyecanla bekliorum sonuçlarınızı belirti var mı???
chnb canım nasıl gidiyor hamilelik bulantıların devam ediyor mu?![]()
mattika canım sen nasılsın paşamız nasıl?![]()
daha başlamadım doza pazartesi başlanacak sanırım daha adetim tam sökülmedi leke şeklinde o yüzden daha rahim duvarın kalın pazartesiye incelir dedi aysun hanım ..merhaba delikız
nasılsın?tedavin hayırlı olsun,başlamışsın...volkan hocayla ilgili yazdıklarını okudum,sana katılıyorum,ama zaten benim drlardan büyük beklentilerim yok artık,işlerini iyi yapsınlar yeter...kaç dozla başladın?
selam ..herkese selamlar
inci bencede bekle sabir et
delikiz sanada selam
nesrin baci dün aksam ovu testle
gebelik testi deneyim dedim pozotif
bugün sabah erken gebelik testiyle test ettim negatif bu ne simdianlamadi bulantili bulantili senide yoruyom iyisindir insaallah
hadi hayırlara vesile olur inş.
Bu ay ovulasyon testiile 14-15. günleri değerlendirdik. Sonraki gün silikleşmeye başladı ben test yapmayı bıraktım...
3-5 gün geçti yani 19-20. günlerde kasıklarımdaağrı oldu acaba yeniden mi yumurtluyorum dedim. Testi yine yaptım test iki çizgi. Yok dedim testte sorun var ya da yumurtladıysam da çok kırmızı değildi geçmiştir çalışma yapsak da olmaz dedim. Sonra adetime 7 gün kala baktım hala 2.çizgi belirgin. Kolikannenin yazısını okudum başka topikten bazı arkadaşlar da hamilesin dedi. Ovulasyon topiğinden arkadaşlardan böyle olup hamile çıkan da çıkmayan da olmuş. Benim her gün koyulaştı ovulasyon testim. Bu sabah da gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı. Kanda baktırdım değerim 144 hamileyim sağlıklıdır inşallah...
Canım ayrıntıları hatırlamadığım için bir yerde paylaştığım mesajı kopyaladım. Canım benim her gün ovulasyon testim daha da koyulaştı. Adete 2 gün varken neredeyse diğer çizgiye yakındı. Böyle olup hamile olan da olmuş olmayanda. Sen normalde kolay hamile kalabiliyorsun sanırım. Adete kaç gün var ki?
bende de ovulasyon testinde aynı şey olmuştu biliyormusun ..
adete kadar hep pozitif çıktı son bir hafta sonra adete 1 gün kala filan negatifledi ..sanırım kimysal gebelik oldu ..
zaten ben gebe kalamdımya muhtemelen bende 1-2 tane kimyasal oldu adetle atıldı diyorum çünkü bi kaç kere hamilelik belirtisi yaşamış adetim gecikmişti ama içerde neler oluyor bilemiyoruz ,bi parmak atıp ne var ne yok anlasak
ayyy tebrik ederim inananmıyorum hamilesmisin sen şimdi .
çok sevindim gerçekten ..
RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş
Canım bilemiyorum yumurtlama durumlarını. Düşük olmaması senin normal yolla hamile kalmadığını göstermez mi ki? Yani hamile kalamadın neden? Dr sanırım bunu yumurtalarının bu rahatsızlığına bağladı. Yumurta sayın iyiymiş maşallah. Mutlaka sağıklı yumurtaların olacaktır? Sanırım fishle bakacak sana Vlkan Bey?
Haklısın canım en azından salı sabahı yap bugün yapma. Bir de duyarlı test al. Ya da herhangi bir yere gidip kan ver yarın öbür gün...
ama hamile kalabiliyor olsam düşürürdüm de ,demekki döllenme olmuyor içeride ,ya da sağlam sperm de denk gelmiyor olabilir yumurtaya ne bileyim ..
burda turkuazla ikimiz de gebe kalamıyoruz çok ilginç ,işte bu da beni korkutuyor,acaba hiç düzgün yumurtam yok da ondan mı gebe kalamıyorum diye ...
evet doktor sağlam yumurtan olmayabilir ona denk gelmeyebilir ,normalde bile bir yıl gebe kalmayanları normal buluyoruz senin durumunda iki yıl olmaması bundan olması normal dedi ..
yumurta sayısı öyle orda gözüküyor ama tedaviye nasıl ceva p verecek bakalım ..
önceden klomen aşılama denediğimde gayet güzel tedaviye cevap veriyordu vucudum ..
günde bir klomenle 3 yumurtam oluyordu ..
inş. bunda da öyle güzel cevap verir .
fish ne oluyor ki ,neden baa fish yapacak :44:
onların kataloglarında hiç fish yöntemine rastlamadım hep 24 sure yazıyor ama :44:
bende bu fish mi 24 sure mu yapılması konusunda tereddütdeyim,sen gidince onu da sorar mısın?bizim için hangi yöntem daha uygunmuş?fısh yöntemi yeterli olacak mı?inşallah senin için herşey güzel gider canım,bana da umut olursun...bir arkadaş daha bizimle aynı durumdaymış sanırım,sana mesaj yazmıştı...ben ilk duyduğumda sadece bende mi diye düşünmüştüm,yalnız olmadığımızı bilmek güzel ama kader işte..elimizde değil hiçbirşey inşallah güzel haberleri de beraber alırız....
bende bu fish mi 24 sure mu yapılması konusunda tereddütdeyim,sen gidince onu da sorar mısın?bizim için hangi yöntem daha uygunmuş?fısh yöntemi yeterli olacak mı?inşallah senin için herşey güzel gider canım,bana da umut olursun...bir arkadaş daha bizimle aynı durumdaymış sanırım,sana mesaj yazmıştı...ben ilk duyduğumda sadece bende mi diye düşünmüştüm,yalnız olmadığımızı bilmek güzel ama kader işte..elimizde değil hiçbirşey inşallah güzel haberleri de beraber alırız....
daha başlamadım doza pazartesi başlanacak sanırım daha adetim tam sökülmedi leke şeklinde o yüzden daha rahim duvarın kalın pazartesiye incelir dedi aysun hanım ..
selam ..
hadi hayırlara vesile olur inş.
bende de ovulasyon testinde aynı şey olmuştu biliyormusun ..
adete kadar hep pozitif çıktı son bir hafta sonra adete 1 gün kala filan negatifledi ..sanırım kimysal gebelik oldu ..
zaten ben gebe kalamdımya muhtemelen bende 1-2 tane kimyasal oldu adetle atıldı diyorum çünkü bi kaç kere hamilelik belirtisi yaşamış adetim gecikmişti ama içerde neler oluyor bilemiyoruz ,bi parmak atıp ne var ne yok anlasak
ayyy tebrik ederim inananmıyorum hamilesmisin sen şimdi .
çok sevindim gerçekten ..
RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş
ama hamile kalabiliyor olsam düşürürdüm de ,demekki döllenme olmuyor içeride ,ya da sağlam sperm de denk gelmiyor olabilir yumurtaya ne bileyim ..
burda turkuazla ikimiz de gebe kalamıyoruz çok ilginç ,işte bu da beni korkutuyor,acaba hiç düzgün yumurtam yok da ondan mı gebe kalamıyorum diye ...
evet doktor sağlam yumurtan olmayabilir ona denk gelmeyebilir ,normalde bile bir yıl gebe kalmayanları normal buluyoruz senin durumunda iki yıl olmaması bundan olması normal dedi ..
yumurta sayısı öyle orda gözüküyor ama tedaviye nasıl ceva p verecek bakalım ..
önceden klomen aşılama denediğimde gayet güzel tedaviye cevap veriyordu vucudum ..
günde bir klomenle 3 yumurtam oluyordu ..
inş. bunda da öyle güzel cevap verir .
fish ne oluyor ki ,neden baa fish yapacak :44:
onların kataloglarında hiç fish yöntemine rastlamadım hep 24 sure yazıyor ama :44:
Belki de kimyasal gebelik oldu dediğin gibi.
Evet canım ben doğal yolla kaldım ocak 2012 de yani 5 ay önce başarısız pgt denemem olmuştu 2 sağlıklı embriyom 5.günde gelişimi durduğu için transfer olmamıştı.Şu an 9+1 günlük hamileyim şükür...
İnşallah bol bol yumurtan olacak sağlıkla...
Fihle 9 tane kromozoma bakılıyor.24 şure ile hepsine. Bilmiyorum bana, Hazadeye de fishle baktı. Gerke görmedi. öYLE DÜŞÜNDÜM FİYAT DA UYGUN DEYİNCE 24 ŞURE PAHALI ÇÜNKÜ...
valla bilmiyorumki hangisi ile bakılacağını ama fish ile ilgili hiç materyal görmedim ben orda ..bende bu fish mi 24 sure mu yapılması konusunda tereddütdeyim,sen gidince onu da sorar mısın?bizim için hangi yöntem daha uygunmuş?fısh yöntemi yeterli olacak mı?inşallah senin için herşey güzel gider canım,bana da umut olursun...bir arkadaş daha bizimle aynı durumdaymış sanırım,sana mesaj yazmıştı...ben ilk duyduğumda sadece bende mi diye düşünmüştüm,yalnız olmadığımızı bilmek güzel ama kader işte..elimizde değil hiçbirşey inşallah güzel haberleri de beraber alırız....
inş. bize de umut olursunBelki de kimyasal gebelik oldu dediğin gibi.
Evet canım ben doğal yolla kaldım ocak 2012 de yani 5 ay önce başarısız pgt denemem olmuştu 2 sağlıklı embriyom 5.günde gelişimi durduğu için transfer olmamıştı.Şu an 9+1 günlük hamileyim şükür...
İnşallah bol bol yumurtan olacak sağlıkla...
Fihle 9 tane kromozoma bakılıyor.24 şure ile hepsine. Bilmiyorum bana, Hazadeye de fishle baktı. Gerke görmedi. öYLE DÜŞÜNDÜM FİYAT DA UYGUN DEYİNCE 24 ŞURE PAHALI ÇÜNKÜ...
siz fishe ne kadar verdiniz..
biz pgt için 2000 tlye anlaştık ..
valla bilmiyorumki hangisi ile bakılacağını ama fish ile ilgili hiç materyal görmedim ben orda ..
inş. bize de umut olursun
siz fishe ne kadar verdiniz..
biz pgt için 2000 tlye anlaştık ..
Canım ben Ataşehir Memorialde yaptırdım tüp bebeği. Volkan bey sanırım İstanbula geldi baktı. Ankaraya gitmedi benim biopsiler. Sanırım Ataşehirde aldı pgt ücretinden kar. Çünkü biz Volkan beye değil Ataşehir Memoriale ödedik para. Benim 5 embriyom incelendi 1800 tl verdik. Hazadenin geçen haftaydı biliyorsun o da 8 embriyoya 1500 tl verdi.Onun da benim de fishle oldu. Fiyatlarda da belli standart yok sanırım. Belki de aracı kurum olan tüp bebek merkezi de karalıyordur bilemiyorum. İncinin embriyo başı 350 dolardı 24 şure ile. Sor sen de bakalım hangi yöntemmiş...
valla bilmiyorumki hangisi ile bakılacağını ama fish ile ilgili hiç materyal görmedim ben orda ..
Canım ben Ataşehir Memorialde yaptırdım tüp bebeği. Volkan bey sanırım İstanbula geldi baktı. Ankaraya gitmedi benim biopsiler. Sanırım Ataşehirde aldı pgt ücretinden kar. Çünkü biz Volkan beye değil Ataşehir Memoriale ödedik para. Benim 5 embriyom incelendi 1800 tl verdik. Hazadenin geçen haftaydı biliyorsun o da 8 embriyoya 1500 tl verdi.Onun da benim de fishle oldu. Fiyatlarda da belli standart yok sanırım. Belki de aracı kurum olan tüp bebek merkezi de karalıyordur bilemiyorum. İncinin embriyo başı 350 dolardı 24 şure ile. Sor sen de bakalım hangi yöntemmiş...
hımmm..bize embriyo başına bir fiyat vermediler ..tek fiyat bu ,nasıl oluyor bilemiyorum tabi ama sorarım mutlaka ama kataloglarını okumuştum baştan sona hep 24 sure vardı ,beklerken okumuştum bu da ne acep diye
nerden bileyim başıma geleceğini
mutlaka soracağım merak etme ...teşekkür ederim uyardığın için bu arada ..
aslında eşim bana bazen çok aşırı inceliyorsun diye kızıyor iice unaltma kendini diyor ama pazartesi gidince sorarım artık![]()
evet o da var doğru ..inş. güzel çıkar da para boşuna gitmez .aman yaa düşününce ne çok ince ayrıntıs var bi de onları düşünmek zorunda kalıyor insan yaaa...Delikız bazı merkezler embriyo başı fiyat veriyor bazısı da standart fiks bir fiyat veriyor. Belki de orada fikstir fiyatlar. Emriyo sayın fazla olursa 2000 tl karlı olur.Az olmaz inşallah.
evet ANKARADAYIM.eşime diyorumki ya pgtde sağlam çıkmazsa bi tüp bebek parası boşa vermiş olacağız diyorum ..olsun bi daha verir bi daha yaptırırız olmazsa bi daha verir bi daha ,olana kadar yaptırırız ,parayı bunun için harcamak kadar güzeli var mı ,nasılsa kazanıyoruz bişeylere gdiyor,hiç değilse yavrumuza kavuşmak için gitsin diyor .. eşimparaya hiç takmaz ,o çok kurcalayıp iice strese girmeme ve kafamı bulandırıp olaya konsantre olamamama kızıyorSen Ankarada mı otuyorsun Delikız? Eşin de ne güzel önemsemiyorsA boş ver yorma kendini:))
Kızlar Memorial topiğinde bir arkadaş vardı, idrarda çıkmadığı için çok üzülmüştü bugün kanda çıkmış çok şükür. Evde test yapmamaya karar verdim :)