Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ayseyildiz 43::43::43:KIzlarr sonuc maalesef negatif simdi aradilar dr.dan.1,6 cikmis sonuc dr.bir kac gun sonra tekrar kan vermemi söylemis ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce degisirmiki bugun 9. gunum olsaydi mutlaka kanda cikardi degilmi??

ayseyildiz Kizlarrr HAMILYEIMMMMMMMMMMM :66::66::66::66::66:

Acaba banada böle bir mucize olurmu kızlar yaaa

Herşey mümkün canım. Nasip işi.. Nasibinde varsa bakarsın akşam değerin yükselmiş :34: Belki sağlıklı olduğuna emin olduğundan tek bebişin tutmuştur. Hadi inşallahh.. Çok da ümitlenmeyelim ama olursa da oooo çoook seviniriz. :32::32::32::21::21:

Hii canım benim açmadım daha facemi valla görsem kabul etmezmiyim yoksa seni
Yanlış anlama bebeğimmm:38::23:Ben şimdi mutfağa gidiyorum eşim devralacak bilgisayarı
Akşam girdiğimde görüşürüz.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah:54:

Şaka yapıorum cnm eklersin tabi ayrıca biz yakınızz birbirimizee 10 dk uzaklıkdayız :)
Hayırlı haber sanmıorum cnm ama olursa yazarımmm çok öptümm

chnb'yle konuştum kızlar. Selamlarınızı ilettim. Onun da çok selamı var. Dua etsinler diyor... Hala hastanedeymiş. Çıkmayacak büyük ihtimalle, burada içim daha rahat diyor. 10.haftasını dolduracak hafta sonu. 2 hafta sonra rahim ağzına dikiş atılması lazım. İnşaallah sağ salim kavuşacak yavrusuna...

chnb'yle konuştum kızlar. Selamlarınızı ilettim. Onun da çok selamı var. Dua etsinler diyor... Hala hastanedeymiş. Çıkmayacak büyük ihtimalle, burada içim daha rahat diyor. 10.haftasını dolduracak hafta sonu. 2 hafta sonra rahim ağzına dikiş atılması lazım. İnşaallah sağ salim kavuşacak yavrusuna...

Çok şükür canım bizdende çok selam söleseydin dualarımız onunlaa inşallah herşey yolunda gidicek..
Sen nasılsın canım yarın kaçda gidiceksin ve nerede yaptırıcaksınn

merhaba
ben de sizlerle aynı durumdayım
ama sizin mutluluğunuz benim için umut olmuştu
sağlıklı embriyo bulunması bile o kadar sevindirmişti ki
mart ayında ben de 3. denememi yaptım
eşimde 9-10 nolarda var translokasyon
sürekli sizleri okuyarak motive olmaya çalışıyorum
ama pozitifi hiç göremedik
umarım inci tanesi ve hazade pozitifi görürler

Çok şükür canım bizdende çok selam söleseydin dualarımız onunlaa inşallah herşey yolunda gidicek..
Sen nasılsın canım yarın kaçda gidiceksin ve nerede yaptırıcaksınn

Söyledim canım. İnşaallah...
Sabah 8'de hastanede olurum nasip olursa :1: Memorial'a gideceğim tatlım.

merhaba

suskunada merhaba. Hoşgeldin. Gerçekten ismin gibi çok suskunsun :) Adını aşağıda hep görüyordum ama hiç yazmamıştın. İnşaallah 4.denemende yavrularına kavuşursun. Nerede tedavi oldun şimdiye kadar? Pgt'yi kimler yaptı?

merhaba
Canım benim çok saol ama benden dolayı umutlanma negatif çünkü ama hamile arkadaşlarımız var en yakın örnegi hitucu iikiz kızları var çok şükür...Ümidini yitirmee sen tedavidemisin yoksa sonuçmu aldın canım
Söyledim canım. İnşaallah...
Sabah 8'de hastanede olurum nasip olursa :1: Memorial'a gideceğim tatlım.

O zaman en geç sana 8:30 da haber gelir canımmm ay ben senden önce ararım he hastaneyii :9::9::9:

Back
X