Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:1::1::1::1::1:
Geçen sefer ağlayarak ayrılmıştım hastaneden bu kez umarım gülerek ayrılırım...

Canım inşallah... :nazar::emir_bebek: Ümidimiz, hislerimiz çok yüksek.. Transferden önce de hep olumlu hissetmiştik. Şimdi de öyle.. Yarın bayram havası esecek inşallah... Biz de iyice umutlanacağız:34: Bu arada Hastaneden ağlayarak çıkma duygunu çok iyi anlıyorum. Ben de genetik testimin sonucu ile ilgili konuşmaya gülerek gidip ; ağlayarak ayrılmıştım. Tüm gün heryerde ağladım.. Cevahir Alışveriş merkezinde bir taraftan yemek yiyip bir taraftan zır zır ağlayan bir tiptim:1: Herkes bana bakmıştı.. :9:

sizleri okudukça o kadar debreşiyorki duygularım
biliyorum olumlu sonuç alan çok kişi var
inşallah bizlerde onlardan oluruz
ilk tedavimi florance nifhtingale de oldum geçen sene
sonra dondurulmuşlarla denendi
2012 ocak ayında umutta tedaviye başlıycakken kromozom testlerinde translokasyonu öğrendik
ve sizi takip etmeye başladım
benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerin varlığını bilmek bana güç verdi
mart ayında bahçecide yapıldı pgt
7 taneden bir tane sağlıklı bulundu
onda da trizomi 16 tespit edildi ve iptal edildi transfer
işte benim hikayem de bu
hazade ben senin gibi düşünmüyorum
inşallah ikinizde pozitifi görüceksiniz
çalışıyorum
o yüzden sadece okuyordum
ama dayanamadım sizsizliğe ve ben de katıldım aranıza
ne kadar yazabilirim bilmiyoırum ama

hazadeciğim unutmayım diye kocişe de hatırlattım :3: 19:30 da pgt de hazadeyle randevum var dedim unutturma bana dedim :23::52::52: inşallah hamileyim mesajını okumayı çok isterim çokk sabah leyinde incimden inşallah o saatte ben uykular aleminde olacağım için uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan damlarım buraya :52::52::52: inşallah kızlar çok ihtiyacımız var müjdeler almaya inşallah bugün ve yarın kutlama mesajlarımız bol bol olsun :49::52::52::52::16::16::16::16:

2012 ocak ayında umutta tedaviye başlıycakken kromozom testlerinde translokasyonu öğrendik
işte benim hikayem de bu
çalışıyorum

Tekrardan hoşgeldin. Arada gelip yazmanı tavsiye ederim, insan inanılmaz hafifliyor...

işte benim hikayem de bu
çalışıyorum
suskuncuğum hoş geldin aramıza:29: canım sıradaki tedavilerimiz son olsun bu kez yüzlerimiz gülsün inşallah dualarımdasın tatlım :49::29::54:

işte benim hikayem de bu
çalışıyorum

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.. Sen de zorlu yollardan geçmişsin..Allah bundan sonraki tedavinde yüzünü güldürsün.. :16: Sağlıklı bulundu ancak trizomi 16 tespit edildi dedin. 24 sure mi uygulanmıştı ? Fish yöntemi mi ? Sendeki translokasyondan farklı bir sorun mu bulundu :26: Biz birkaç gündür fish yöntemi mi yoksa 24 sure mi daha iyi diye konuşuyorduk da o nedenle sordum..

suskunada bir dahaki tedavine ne zaman başlayacaksın belli mi?

Bu arada tüp bebek yaptıracak olan kime denk gelirsem kromozom testlerini kesinlikle yaptırmalarını söyleyeceğim.

sifa Allah iyiliğini versin :1: pgt de randevum var he :1: Kocan demedi mi o ne o kim :27:
:9::9::9::9::9: valla ben kocişe de sizleri bahsediyorum bi evden 2 kişilik dualarımız oluyoooo :nazar::29::29::29::29: eee tabi pgt dedi mi biliyo adamcağız :46: bilmesi gerekenleri bahsediyorumm :34::16::16::16::16: her takıldığım topikten haberi var okumuyor okutmuyorum ama bazı bilgileri ben aktarıyorum :45::16::16::16:

okumak bile inanılmaz hafifletiyordu
hatta sizin sağlıklı embriyo bulunduğunu okuduğum gün o kadar mutlu oldum ki
nasıl görünüyorsam artık
herkes neyin var diye sorup durdu
yaşamayan bilmez ki hislerimizi
kaç badire atlatıyoruz allahım ya
düşününce kendi gücüme de sizinkilere de inanamıyorum
eşlerimiz ne kadar destek olsa da olmuyor ki
tekrar bir tedavi düşünüyoruz
ama bahçeci de yaparmıyım bilmiyorum
teknikler kafamı karıştırıyor
tüm sayfaları okuduktan sonra tüm pgt cilerle görüştükten sonra
fish yönteminin translokasyon için yeterli olduğuna inandım
ama şimdi aynı fikirdemiyim bilmiyorum
umarım 2 kişi daha katılır hamileler kervanına
dualarım sizlerle

okumak bile inanılmaz hafifletiyordu
hatta sizin sağlıklı embriyo bulunduğunu okuduğum gün o kadar mutlu oldum ki
nasıl görünüyorsam artık
herkes neyin var diye sorup durdu
yaşamayan bilmez ki hislerimizi
kaç badire atlatıyoruz allahım ya
düşününce kendi gücüme de sizinkilere de inanamıyorum
eşlerimiz ne kadar destek olsa da olmuyor ki
tekrar bir tedavi düşünüyoruz
ama bahçeci de yaparmıyım bilmiyorum
teknikler kafamı karıştırıyor
tüm sayfaları okuduktan sonra tüm pgt cilerle görüştükten sonra
fish yönteminin translokasyon için yeterli olduğuna inandım
ama şimdi aynı fikirdemiyim bilmiyorum
umarım 2 kişi daha katılır hamileler kervanına
dualarım sizlerle

Senin de fısh yöntemi mi olmuştu ? Yani tüm kromozomlara değil sadece sorunlulara baktılar :26:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.. Sen de zorlu yollardan geçmişsin..Allah bundan sonraki tedavinde yüzünü güldürsün.. :16: Sağlıklı bulundu ancak trizomi 16 tespit edildi dedin. 24 sure mi uygulanmıştı ? Fish yöntemi mi ? Sendeki translokasyondan farklı bir sorun mu bulundu :26: Biz birkaç gündür fish yöntemi mi yoksa 24 sure mi daha iyi diye konuşuyorduk da o nedenle sordum..

Akasya son tedavim Bahçeci Umut taydı benim yazmıştım. Orada bizde uygulanan diyeyim; Önce translokasyona bakılıyor hangi kromozomlardaysa sanırım fish yöntemi, daha sonra dr dediki bize yaşınız ileri trizomi 21-18-16 neyse işte yaşla ilgili olabilecek sorunlara da bakalım garantiye alalım dedi, bizde kabul ettik. Ama ilk translokasyon testinde hiç sağlıklı çıkmayınca transferimiz iptal oldu. Bu arada şunu da belirteyim iki işlem için de ayrı ayrı ücret isteniyor böylece bayağı pahalıya geliyor üstelik embriyo sayısı da önemli değil 1 de 10 a da aynı ücreti alıyorlar.
Biz bu başlayacağımızda memorial da hepsine bakılsın dedik zaten biz demeden dr hanım söyledi tüm kromozomlara birden bakıyoruz biz yeni bir yöntem var onu kullanıyoruz, daha garanti sonuçlar alıyoruz dedi. O yüzden kesinlikle tüm kromozomlara bakılan test isteyin lütfen çünkü biz zaten normal insanlar değiliz ki :) hepimizin ayrı ayrı sorunları var gerek eşlerimizde gerekse bizler de üstüne ekstra stresli yaşıyoruz. Bence baştan hepsini yaptırıp bir kere acı çekmek en iyisi sonra transfer sonrası o kadar bekle hayal kırıklığı ben 3 kez yaşadım 4 üncü de de baştan yaşayayım bitsin.

Akasya son tedavim Bahçeci Umut taydı benim yazmıştım. Orada bizde uygulanan diyeyim; Önce translokasyona bakılıyor hangi kromozomlardaysa sanırım fish yöntemi, daha sonra dr dediki bize yaşınız ileri trizomi 21-18-16 neyse işte yaşla ilgili olabilecek sorunlara da bakalım garantiye alalım dedi, bizde kabul ettik. Ama ilk translokasyon testinde hiç sağlıklı çıkmayınca transferimiz iptal oldu. Bu arada şunu da belirteyim iki işlem için de ayrı ayrı ücret isteniyor böylece bayağı pahalıya geliyor üstelik embriyo sayısı da önemli değil 1 de 10 a da aynı ücreti alıyorlar.
Biz bu başlayacağımızda memorial da hepsine bakılsın dedik zaten biz demeden dr hanım söyledi tüm kromozomlara birden bakıyoruz biz yeni bir yöntem var onu kullanıyoruz, daha garanti sonuçlar alıyoruz dedi. O yüzden kesinlikle tüm kromozomlara bakılan test isteyin lütfen çünkü biz zaten normal insanlar değiliz ki :) hepimizin ayrı ayrı sorunları var gerek eşlerimizde gerekse bizler de üstüne ekstra stresli yaşıyoruz. Bence baştan hepsini yaptırıp bir kere acı çekmek en iyisi sonra transfer sonrası o kadar bekle hayal kırıklığı ben 3 kez yaşadım 4 üncü de de baştan yaşayayım bitsin.

İlkinde fish ile bakıldı embriyolarıma. Belki onlarda da değişik sorunlar çıkacaktı. Şimdikilerinde bile neler çıktı neler. Evet arkadaşlar mutlaka 24 sure Memorial'ın deyimiyle array-CGH isteyin.

eşimin 9 ve 10 nolu kromozomlarında tespit edildi
fakat aynı zamanda morfoloji hareket ve sayı sorunumuz da var
daha önce bir boş gebeliğim olmuştu
benimle ilgili herhangi sorun tespit edilemedi bugüne kadar
ama birkaç gündür doğal yolla hamile kalan arkadaşları okuyunca
neden ben bir kere kaldım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

evet canım fishle bakıldı
translokasyon olanların dışında 9 lu test istedik
7 de 1 sağlıklı olan da trizomi 16 tespit edildi

aklım çok karışık sizler gibi
çünkü tüm konuştuğum yerler cumhur bey dışında
fishin translokasyon için yeterli olduğunu söylemişti hatta 24 şure kötüleyen bile oldu
yeterli dendiği için o şekilde denendi
ama cumhur beyle yüzyüze görüşmeyi düşünüyorum
önümüzdeki günlerde
inci tanesi ve hazadenin iyi sonuçları gelsin de
inşallah sıra bize gelir

Canım haftaya sali çarşamba adet olmayı bekliyorum ona göre başlayacağım kısmetse, ben Nur hanım la görüşüyorum canım.

Ya seni, hazade yi ve Cbnh yi merak ediyorum 2 gündür takipteyim :)

Nur Hanım'ı yarın hastanedeyse göreceğim inşaallah. Senin tedavini de heyecanla takip edeceğiz inşaallah canım.

Nur Hanım'ı yarın hastanedeyse göreceğim inşaallah. Senin tedavini de heyecanla takip edeceğiz inşaallah canım.

İnşallah canım, eskisi kadar heyecanlı değilim ama tecrübe kazandım iyice :) pgt sonucunu beklerken heyecanlanırım sanırım..
Bende bahsettim Nur hanıma bizden aaa bende çok duyuyorum birgün girip bakacağım dedi son görüştüğümüzde :)

Suskunada bende senin gibi çok fazla giremiyorum ama takipteyim fırsat buldukça da bişeyler yazıyorum kendimce, iyi haberle sevinip umutlanıyorum kötü haberlere üzülüyorum ama iyi geliyor en azından yanlız değilim. Burdan başka kimse bilmiyor yaşadıklarımı zaten kimse de anlamaz beni sizler kadar.....

Back
X