Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya benim kafam karıştı şimdi biz hangi tekniği isteyeceğiz ki doktorlardan tedaviye başladığımızda:26:

Daha var gerçi bizim bi 4 ayımız var tedaviye başlamak için
O zamana kadar bende araştırırım dur kız sen ne araştırıyorsun
Henüz kesinleşmiş değil hiçbir şey
evet Mervemmm ya iyice araştıralım hemen hemen aynı zamanda tedavi olucazz sanırım :46::29::16:

8 olmadan hastanede olurum nasip olursa :) Kan alımına başlandı mı da hemen veririm kanımı :1:
inşallahh sabah sabah neşe dolsun burası müjden le :49::52:

1 Saat içinde belli olur canım benim zaten
İnşallah yüksek çıkarda belki ikiz felansa dahada yüksek çıkar
bende hep ikiz hissediyorum incim için :49::52::52::52::52:

İkiz olması zor canım çünkü tek embriyo ama bölünür mü bilemem :) Tek olsun da sağlıkla bizim olsun inşaallah...
Rabbim dilesin yeter ki ya bölünür se :23::49::29:

İnşallah canım.Bellide olmaz hani yani:32:
evet evet :52::52:

O bekleme süreci çok zor :26:
çokk zorr bilirimmmmm incim ama bitti gitti şükür yarın senin günün olacak inşallah :49::52::52::52::52:

Şifam ben eylül gibi başlamayı düşünüyorum canım
Sen ne zaman başlayacaksın?
Ya bütün altınlarımı bu işe yatıracam valla:27:

Şifam ben eylül gibi başlamayı düşünüyorum canım
Sen ne zaman başlayacaksın?
Ya bütün altınlarımı bu işe yatıracam valla:27:
canım kocişle konuştuğumuzda eylül düşünüyorduk hep :31: ama yinede çok şartlanmayalım dedi :42: yani eylül ü aşadabilir :18: ben yine de eylüle şartlandım anacığım :24: inşallah daha uzamaz :20: canım yaa keşke benimde altınlarım olsaydı gözüm kapalı başlardım hemen :5: iyi bari senin çözümün tamam :nazar: inşallah bütçemizi aşmayacak fiyatlar çıkar karşıma :ssz::16:

canım kocişle konuştuğumuzda eylül düşünüyorduk hep :31: ama yinede çok şartlanmayalım dedi :42: yani eylül ü aşadabilir :18: ben yine de eylüle şartlandım anacığım :24: inşallah daha uzamaz :20: canım yaa keşke benimde altınlarım olsaydı gözüm kapalı başlardım hemen :5: iyi bari senin çözümün tamam :nazar: inşallah bütçemizi aşmayacak fiyatlar çıkar karşıma :ssz::16:
Valla canım Altınlarım var ama bende değilki saçmalığa bak
Ya vermezlerse diye düşünüyorum kavga çıakrtırım heee:9:

Valla canım Altınlarım var ama bende değilki saçmalığa bak
Ya vermezlerse diye düşünüyorum kavga çıakrtırım heee:9:
ayy doğru ya kaygana kasaya koymuştu demi :27: ee tabi o senin en doğal hakkın hatta senin altınlarının onların kassaında işi ne :36::36::36::36:

hazade tatlım randevuya 15 dk geç kaldın :20: sonuç çıktı mı çıkmadı mı :18::28: meraktan öldümmm :40::31::16:

Back
X