- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.461
Amin canım amin. Pgt sonucunu 2,5 saat beklemiş insanım ben![]()
Ufffff:18::18:O potansiyel Bende var diyorsun yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin. Pgt sonucunu 2,5 saat beklemiş insanım ben![]()
Ufffff:18::18:O potansiyel Bende var diyorsun yani![]()
Karnım ağrımaya başladı...
Ya benim kafam karıştı şimdi biz hangi tekniği isteyeceğiz ki doktorlardan tedaviye başladığımızda:26:
evet Mervemmm ya iyice araştıralım hemen hemen aynı zamanda tedavi olucazz sanırımDaha var gerçi bizim bi 4 ayımız var tedaviye başlamak için
O zamana kadar bende araştırırım dur kız sen ne araştırıyorsun
Henüz kesinleşmiş değil hiçbir şey
inşallahh sabah sabah neşe dolsun burası müjden le8 olmadan hastanede olurum nasip olursa :) Kan alımına başlandı mı da hemen veririm kanımı![]()
bende hep ikiz hissediyorum incim için1 Saat içinde belli olur canım benim zaten
İnşallah yüksek çıkarda belki ikiz felansa dahada yüksek çıkar
Rabbim dilesin yeter ki ya bölünür seİkiz olması zor canım çünkü tek embriyo ama bölünür mü bilemem :) Tek olsun da sağlıkla bizim olsun inşaallah...
evet evetİnşallah canım.Bellide olmaz hani yani![]()
çokk zorr bilirimmmmm incim ama bitti gitti şükür yarın senin günün olacak inşallahO bekleme süreci çok zor :26:
evet evet heyecandandırHeyecandan canım.
sifaaa yakaladım seni![]()
efendimmmhayalet şifaaaaaaaaa![]()
hı hı beğenmek benim asıl görevimBeğene beğene geliyor![]()
hahaha hazade gelcek birazdan inşallah gümbür gümbürrAynen canım Gümbür gümbür geliyo![]()
canım kocişle konuştuğumuzda eylül düşünüyorduk hepŞifam ben eylül gibi başlamayı düşünüyorum canım
Sen ne zaman başlayacaksın?
Ya bütün altınlarımı bu işe yatıracam valla![]()
Valla canım Altınlarım var ama bende değilki saçmalığa bakcanım kocişle konuştuğumuzda eylül düşünüyorduk hepama yinede çok şartlanmayalım dedi
yani eylül ü aşadabilir :18: ben yine de eylüle şartlandım anacığım
inşallah daha uzamaz
canım yaa keşke benimde altınlarım olsaydı gözüm kapalı başlardım hemen
iyi bari senin çözümün tamam
inşallah bütçemizi aşmayacak fiyatlar çıkar karşıma
![]()
ayy doğru ya kaygana kasaya koymuştu demiValla canım Altınlarım var ama bende değilki saçmalığa bak
Ya vermezlerse diye düşünüyorum kavga çıakrtırım heee![]()
ayy doğru ya kaygana kasaya koymuştu demiee tabi o senin en doğal hakkın hatta senin altınlarının onların kassaında işi ne
![]()
Kızlar hamileyim demeyi cok isterdim ama degerim 2,2 ye düşmüş hepinizi sewiyorummm