Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hitucim aradığın için tekrar çok teşekkür ederim. İnsan konuşunca rahatlıyor. Eşim de çok üzgün olduğu için bir şey konuşamadık. Kimseyle konuşamadım, konuşamam da... Allah razı olsun arkadaşım. Fındıkların sesi o kadar güzel geliyordu ki... Rabbim sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin yavrularına canım. Onların o tatlı sesi içimi sımsıcak yaptı bir anda. İnşaallah bir gün bizim evlerimizden de böyle cıvıltılar yükselir...

Link açılmıyor canım. Bugün nasıl bir gündür. Bu hafta mümkünse hemen bitsin...

Allahım sabrin en büyügünü versinnn çok büyük açıı çokk :(((
Link de bişey çıkmıo canım
ben mesajı yollamadan önce linkleri kontrol ettim ve yine bida tıkladım bende açılıyor ama :44::44::44: sizlerde faceden özel mesajla bi daha yollayım o zaman :26:

hitucim aradığın için tekrar çok teşekkür ederim. İnsan konuşunca rahatlıyor. Eşim de çok üzgün olduğu için bir şey konuşamadık. Kimseyle konuşamadım, konuşamam da... Allah razı olsun arkadaşım. Fındıkların sesi o kadar güzel geliyordu ki... Rabbim sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin yavrularına canım. Onların o tatlı sesi içimi sımsıcak yaptı bir anda. İnşaallah bir gün bizim evlerimizden de böyle cıvıltılar yükselir...

Canım bizlerde tel olmadıgı için arayamadık hiticudanda istemek istemedim senden izinsizz ...
Bizimde evlerimizden gelicek çocuk cıvıltıları merak etme canımm çok uzak deil

Kızlar ben bu dönem kimseyle görüşmek istemiyorum ama bu imkansız biliyorum. Sizde de oluyor mu böyle? Herkes soracak, tedaviyi bilmeyenler hala çocuk yok mu diyecek ve benim tepem atacak.

Kızlar ben bu dönem kimseyle görüşmek istemiyorum ama bu imkansız biliyorum. Sizde de oluyor mu böyle? Herkes soracak, tedaviyi bilmeyenler hala çocuk yok mu diyecek ve benim tepem atacak.

Canım aynen bende öleyimmmm ne kadar sinir bozucu oluyor ağzına çarpasım geliyor böle varya kuzenim aradı yokmu bişey dioo bugün 5 yıla girdiniz dioo var var dedim sizden saklıorum dostumdan var gizliorum dedim hey yarrabbim yaaaa olsa ztn sölerizzz nie gizleyelim yani ne salaklar yaaa

bende aynıyım tatlımm yaaa tamamen ev hapsindeyim artık kimseyle görüşmek hiçç istemiyorumm , binamda komşularımla da diyaloğu koparttım içimdeki sesi dinleyerek evde zaman harcıyorum :14::14::14::14:

Canım aynen bende öleyimmmm ne kadar sinir bozucu oluyor ağzına çarpasım geliyor böle varya kuzenim aradı yokmu bişey dioo bugün 5 yıla girdiniz dioo var var dedim sizden saklıorum dostumdan var gizliorum dedim hey yarrabbim yaaaa olsa ztn sölerizzz nie gizleyelim yani ne salaklar yaaa

Canım biz seninle aynı yıl evlenmişiz :) Ben de şimdi yazın memlekete gideceğim, kurbandan beri gitmiyoruz. En az 50 kişi soracak adım gibi eminim. Birinin kalbini kırmazsam iyidir :36:

Back
X