- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.661
hiç bir bilgi yok Kütahya buluşmasındaki arkadaşlar yarın başsağlığına gideceklermişAaaa başı saolsun arkadaşın nasıl olmuş canımmm(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bir bilgi yok Kütahya buluşmasındaki arkadaşlar yarın başsağlığına gideceklermişAaaa başı saolsun arkadaşın nasıl olmuş canımmm(((
hiç bir bilgi yok Kütahya buluşmasındaki arkadaşlar yarın başsağlığına gideceklermiş![]()
hayır tatlım bebek hayattaydıCanım anlamadım ben. Bebeği karnında mı ölmüş?
hayır tatlım bebek hayattaydıverdiğim linklere tıkladın mı
orda bebişin resmi var anneciğisinin kucağında
![]()
aminn aminnn canım benimm yaaa dayanması zor bir acı bol bol sabır inşallahAllahım sabırların en büyüğünü versin. Çok üzüldümRabbim kimselere evlat acısı vermesin
![]()
hiç bir bilgi yok Kütahya buluşmasındaki arkadaşlar yarın başsağlığına gideceklermiş![]()
Link açılmıyor canım. Bugün nasıl bir gündür. Bu hafta mümkünse hemen bitsin...
keşke bu haftayı geri alabilsek((
Ama cnm daha iyisin dimiiii şimdii
Link açılmıyor canım. Bugün nasıl bir gündür. Bu hafta mümkünse hemen bitsin...
ben mesajı yollamadan önce linkleri kontrol ettim ve yine bida tıkladım bende açılıyor ama :44::44::44: sizlerde faceden özel mesajla bi daha yollayım o zaman :26:Allahım sabrin en büyügünü versinnn çok büyük açıı çokk((
Link de bişey çıkmıo canım
hitucim aradığın için tekrar çok teşekkür ederim. İnsan konuşunca rahatlıyor. Eşim de çok üzgün olduğu için bir şey konuşamadık. Kimseyle konuşamadım, konuşamam da... Allah razı olsun arkadaşım. Fındıkların sesi o kadar güzel geliyordu ki... Rabbim sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin yavrularına canım. Onların o tatlı sesi içimi sımsıcak yaptı bir anda. İnşaallah bir gün bizim evlerimizden de böyle cıvıltılar yükselir...
evet yaa hiç bunu düşünemedim :26: ondandır muhtemelenCanım belki o kişinin arkadaşı olmadığımız için açılmıyordur.
dediğin gibi arkadaşlıktan dolayıİzniniz yok diyor sifacım.
Kızlar ben bu dönem kimseyle görüşmek istemiyorum ama bu imkansız biliyorum. Sizde de oluyor mu böyle? Herkes soracak, tedaviyi bilmeyenler hala çocuk yok mu diyecek ve benim tepem atacak.
bende aynıyım tatlımm yaaa tamamen ev hapsindeyim artık kimseyle görüşmek hiçç istemiyorumm , binamda komşularımla da diyaloğu koparttım içimdeki sesi dinleyerek evde zaman harcıyorumKızlar ben bu dönem kimseyle görüşmek istemiyorum ama bu imkansız biliyorum. Sizde de oluyor mu böyle? Herkes soracak, tedaviyi bilmeyenler hala çocuk yok mu diyecek ve benim tepem atacak.
Canım aynen bende öleyimmmm ne kadar sinir bozucu oluyor ağzına çarpasım geliyor böle varya kuzenim aradı yokmu bişey dioo bugün 5 yıla girdiniz dioo var var dedim sizden saklıorum dostumdan var gizliorum dedim hey yarrabbim yaaaa olsa ztn sölerizzz nie gizleyelim yani ne salaklar yaaa