- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #18.881

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben geldimmmmm
Bugün başka bi hastaneye gittim,riskli gebelik uzmanı bu doktor.
Maşallah herşeyin normal oldugunu söyledi.
Sonra ultrosonla baktı ve cihazı 4 boyutluymuşş çok heyecanlandım.
Kızımı gayet net gördüm şimdi sizede fotografını koyucam bakarsınız
Aynı babası sıpa bana hiç benzemiyor
550 gr olmuş boyuda 28 cm.
Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak
Rahim uzunlugumu ölçtü 3.70 cm çıktı gayet iyi dedi
Şimdi fotosunu yüklüycem canlarımmm bakın bebegime![]()
Ayyy sonunda yükledimmm![]()
sayfaları kaçırıyorum bazen.akasya geçmişine baktım 6 yumoş döllenmiş maşaallah canım.inşaallah sana yetecek kadar sağlıklı çıkar.
laveden haber varmı kızlar.
geçmişe bi bakayım geleyim...
Mervem bana da hiç geçmiyor..Saatler bile yıl gibi.... Yarın ses seda yok. En azından stressiz bir gün geçireceğim
Zira ertesi gün gelecek telefondan çok korkuyorum. İnşallah bebişler hayattadır.
6 tane bebişimden kayıp vermek istemiyorum.
![]()
raporlu olmıcaksın yani ozaman 32.haftada doğum iznine ayrılırsın. diyelim ki 35. haftada doğum yaptın kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarırsın.
39.haftada bile doğursan o 1 haftayı aktarıyosun.
erken doğurma durumu olmasa aktarabilmen için çalışman gerekirdi.
sizin ikinizin de erken doğurma olucak sezeryan olduğu için, kaç hafta erken olursa kalanını aktarıcaksın yani
iyiyiz allaha şükür, kaynanamgil geçen hafta çarşamba gitti, haftasonu abimler geldi gitti. şimdi sadece annem var. çok şükür yani
bikaç kaynana macerası yaşandı ama önemsemedim. bi ilk eve geldiğimizde karnında ikizi mi var dedi, malum o karın bi anda inmiyo. buna cevap vermedim içimde kalmış![]()
Kızlar ben geldimmmmm
Bugün başka bi hastaneye gittim,riskli gebelik uzmanı bu doktor.
Maşallah herşeyin normal oldugunu söyledi.
Sonra ultrosonla baktı ve cihazı 4 boyutluymuşş çok heyecanlandım.
Kızımı gayet net gördüm şimdi sizede fotografını koyucam bakarsınız
Aynı babası sıpa bana hiç benzemiyor
550 gr olmuş boyuda 28 cm.
Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak
Rahim uzunlugumu ölçtü 3.70 cm çıktı gayet iyi dedi
Şimdi fotosunu yüklüycem canlarımmm bakın bebegime![]()
akasya 6 sı da sağlıklı çıkıyormuş ne yaparsın yavruları...:))
anladım canım sağ ol... neyse çok kalmamışlar..
maşallah canım çok tatlı maşallah... her şey yolundaymış çok güzel...
raporlu olmıcaksın yani ozaman 32.haftada doğum iznine ayrılırsın. diyelim ki 35. haftada doğum yaptın kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarırsın.
39.haftada bile doğursan o 1 haftayı aktarıyosun.
erken doğurma durumu olmasa aktarabilmen için çalışman gerekirdi.
sizin ikinizin de erken doğurma olucak sezeryan olduğu için, kaç hafta erken olursa kalanını aktarıcaksın yani
iyiyiz allaha şükür, kaynanamgil geçen hafta çarşamba gitti, haftasonu abimler geldi gitti. şimdi sadece annem var. çok şükür yani
bikaç kaynana macerası yaşandı ama önemsemedim. bi ilk eve geldiğimizde karnında ikizi mi var dedi, malum o karın bi anda inmiyo. buna cevap vermedim içimde kalmış![]()
Sende koysana bebeğin resmini lutfen![]()
akasya 6 sı da sağlıklı çıkıyormuş ne yaparsın yavruları...:))
anladım canım sağ ol... neyse çok kalmamışlar..
maşallah canım çok tatlı maşallah... her şey yolundaymış çok güzel...
Nesrinciğim birşey itiraf edeyim. O hasta olanların çöpe atılması bile beni kötü etkiliyor.Hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmemişti ama tuhaf hissediyorum kendimi. Onları istemiyorum. Yaşama şansı vermeyeceğim. Çünkü hastalar.. Ya ne oluyor kızlar bana.. Niye böyle oldum ben
![]()
bu düşünce malesef çoğumuzun aklından geçiyor. ben de düşünmüştüm bunu(
kendi adıma yaşamla bağdaşmıyorsa çoğu düşüyor diyorum ama düşmeyen de sorunlu oluyor istenmeyen evlat gibi. Ama şu da var sanırım 12. haftada ruh veriliyormuş bebişlere...
24 şre mi bakılacak?
Selam canlarım
Bebişli geçen bir günün ardından az önce evime geldimTek söyleyebileceğim harika bir şey
Akasyam seninle başlayayım. Maşallah kuzum embriyo sayın çok güzelHepsi gelişimlerini sürdürecek ve en az 2 tane sağlıklı çıkacak inşaallah... Kalbimiz ve dualarımız seninle...
Akide canım yarın büyük gün. Hakkında en hayırlısı olsun, Rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah...
Tuliprosa her şey çok güzel olsun inşaallah. Dualarımız seninle...
Hazadem seni ve Mina'yı öperim![]()
Chnb ben de geleceğim ben deHepinize geleceğim inşaallah. Bir doğurun da
Laveque bugün yazmamış. Her şey yolunda mı canım?
Suskunada sağol canım. Yarına yetişmesi gereken bir kitap daha varUmarım yetiştirebilirim...
Mervem bana da hiç geçmiyor..Saatler bile yıl gibi.... Yarın ses seda yok. En azından stressiz bir gün geçireceğim
Zira ertesi gün gelecek telefondan çok korkuyorum. İnşallah bebişler hayattadır.
6 tane bebişimden kayıp vermek istemiyorum.
![]()
Benimkilerin düşme durumu yok. Yaşamla bağdaşıyor. 24 sureye gerek yok demişti Cumhur Bey. FISH ile baktıracağım canım. Ruhlarının olmaması çok iyi. Ben de kendimi onlar acı çekmesin diye yapıyorum şeklinde avutuyorum..Şu kullandığımız hamilelik hormonu şimdiden tuhaflaştırıyor galiba.. :44: Daha önce takılmadığım konulara takılıyorum..
![]()
Nazefsacim kizin cok guzel. Ne kadar net cikmis yuzu, hayretle bakiyor insan sanki karsimda oturuyormus gibi...bizim seninle pek muhabbetimiz olmadi ama ben seni takip ediyorum. Dogumuna 3 ay kaldi sanirim . Hayirlisiyla sona eresin insallah.Ayyy sonunda yükledimmm![]()
Hitucim nasil da biliyor beni :)lave istanbula gitmemiştir.gece girer mutlaka.inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir.
ben çıkıyorum.görüşmek üzere herkesi öptüm.
nazefsa eylül çok şeker.Allahım anne babasına bağışlasın inşaallah.
Gercekten LAve nerelerde en son 2 küçük 2 büyük yumurtam var demişti onadan beri kayıp
İnsallah bi aksilik yoktur
ayyy kusuruma bakmayın ya
müşteriler bir bastırıyor
ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum
turkuaz aynen öyle canım
2 kere pgt li denemem var
birinde sağlıklı bulunamadı birinde bulundu bir tane ama tutmadı
bir kez boş gebelik oluştu iki kez de kimyasal
onun dışında ilerleyen hiç hamileliğim olmadı
zeynep kamile gittim geçen hafta
burada tetkikleri yaptıralım dediler çünkü en az 7- 8 tane pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili test yapılmamış bana şimdiye kadar
ben boş gebeliğimden dolayı iki kez kürtaj olmuştum onun üzerine iki kez rahim filmi ve histereskopi yapılmıştı
biraz rahimde çöküklük var ama o da dert edilecek bir durum değil dedi bir çok doktor
ama nedense bana hep ben de birşey var ve bulunamıyor gibi geliyor