Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayyy sonunda yükledimmm:1:

Eklentiler

• $DSCF5636.webp
    $DSCF5636.webp
    6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben geldimmmmm:1:
Bugün başka bi hastaneye gittim,riskli gebelik uzmanı bu doktor.
Maşallah herşeyin normal oldugunu söyledi.
Sonra ultrosonla baktı ve cihazı 4 boyutluymuşş çok heyecanlandım.
Kızımı gayet net gördüm şimdi sizede fotografını koyucam bakarsınız:16:
Aynı babası sıpa bana hiç benzemiyor:1:
550 gr olmuş boyuda 28 cm.
Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak
Rahim uzunlugumu ölçtü 3.70 cm çıktı gayet iyi dedi:nazar:
Şimdi fotosunu yüklüycem canlarımmm bakın bebegime:nazar:

Canım benim gözün aydın. Maşallah Eylül Hanım'a..:16::16: :nazar: Ama fotoyu göremedim ki :26:

sayfaları kaçırıyorum bazen.akasya geçmişine baktım 6 yumoş döllenmiş maşaallah canım.inşaallah sana yetecek kadar sağlıklı çıkar.
laveden haber varmı kızlar.
geçmişe bi bakayım geleyim...

sayfaları kaçırıyorum bazen.akasya geçmişine baktım 6 yumoş döllenmiş maşaallah canım.inşaallah sana yetecek kadar sağlıklı çıkar.
laveden haber varmı kızlar.
geçmişe bi bakayım geleyim...

Selam canım ;

Allah'a şükür 6 taneler şu an.. İnşallah da kaybımız olmaz.. :16: Laveyi ben de çok merak ediyorum. Apar topar İstanbul'a gelmiş olabilir mi acaba ? :26:

lave istanbula gitmemiştir.gece girer mutlaka.inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir.
ben çıkıyorum.görüşmek üzere herkesi öptüm.
nazefsa eylül çok şeker.Allahım anne babasına bağışlasın inşaallah.

Mervem bana da hiç geçmiyor.. :ssz: Saatler bile yıl gibi.... Yarın ses seda yok. En azından stressiz bir gün geçireceğim:9: Zira ertesi gün gelecek telefondan çok korkuyorum. İnşallah bebişler hayattadır. :16::16: 6 tane bebişimden kayıp vermek istemiyorum. :31:

akasya 6 sı da sağlıklı çıkıyormuş ne yaparsın yavruları...:))

raporlu olmıcaksın yani ozaman 32.haftada doğum iznine ayrılırsın. diyelim ki 35. haftada doğum yaptın kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarırsın.
39.haftada bile doğursan o 1 haftayı aktarıyosun.
erken doğurma durumu olmasa aktarabilmen için çalışman gerekirdi.
sizin ikinizin de erken doğurma olucak sezeryan olduğu için, kaç hafta erken olursa kalanını aktarıcaksın yani

iyiyiz allaha şükür, kaynanamgil geçen hafta çarşamba gitti, haftasonu abimler geldi gitti. şimdi sadece annem var. çok şükür yani:9:
bikaç kaynana macerası yaşandı ama önemsemedim. bi ilk eve geldiğimizde karnında ikizi mi var dedi, malum o karın bi anda inmiyo. buna cevap vermedim içimde kalmış:27::27:

anladım canım sağ ol... neyse çok kalmamışlar..

Kızlar ben geldimmmmm:1:
Bugün başka bi hastaneye gittim,riskli gebelik uzmanı bu doktor.
Maşallah herşeyin normal oldugunu söyledi.
Sonra ultrosonla baktı ve cihazı 4 boyutluymuşş çok heyecanlandım.
Kızımı gayet net gördüm şimdi sizede fotografını koyucam bakarsınız:16:
Aynı babası sıpa bana hiç benzemiyor:1:
550 gr olmuş boyuda 28 cm.
Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak
Rahim uzunlugumu ölçtü 3.70 cm çıktı gayet iyi dedi:nazar:
Şimdi fotosunu yüklüycem canlarımmm bakın bebegime:nazar:

maşallah canım çok tatlı maşallah... her şey yolundaymış çok güzel...

Gercekten LAve nerelerde en son 2 küçük 2 büyük yumurtam var demişti onadan beri kayıp
İnsallah bi aksilik yoktur

Sende koysana bebeğin resmini lutfen:23:

raporlu olmıcaksın yani ozaman 32.haftada doğum iznine ayrılırsın. diyelim ki 35. haftada doğum yaptın kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarırsın.
39.haftada bile doğursan o 1 haftayı aktarıyosun.
erken doğurma durumu olmasa aktarabilmen için çalışman gerekirdi.
sizin ikinizin de erken doğurma olucak sezeryan olduğu için, kaç hafta erken olursa kalanını aktarıcaksın yani

iyiyiz allaha şükür, kaynanamgil geçen hafta çarşamba gitti, haftasonu abimler geldi gitti. şimdi sadece annem var. çok şükür yani:9:
bikaç kaynana macerası yaşandı ama önemsemedim. bi ilk eve geldiğimizde karnında ikizi mi var dedi, malum o karın bi anda inmiyo. buna cevap vermedim içimde kalmış:27::27:

OnemsemE tabi bosVer bebeğinle olmanın tadını çıkar
Aman ne lüzumsuz Suna bak hee bende onun derdindeydim deseydin
Benimkide bana sisko derdi bana yetişeceksin az kaldı derdi
Halbuki aramızda 15 kilo var.neyseki fazla durmamış kurtulmussuN

Nesrinciğim birşey itiraf edeyim. O hasta olanların çöpe atılması bile beni kötü etkiliyor.:43: Hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmemişti ama tuhaf hissediyorum kendimi. Onları istemiyorum. Yaşama şansı vermeyeceğim. Çünkü hastalar.. Ya ne oluyor kızlar bana.. Niye böyle oldum ben :14:

Nesrinciğim birşey itiraf edeyim. O hasta olanların çöpe atılması bile beni kötü etkiliyor.:43: Hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmemişti ama tuhaf hissediyorum kendimi. Onları istemiyorum. Yaşama şansı vermeyeceğim. Çünkü hastalar.. Ya ne oluyor kızlar bana.. Niye böyle oldum ben :14:

bu düşünce malesef çoğumuzun aklından geçiyor. ben de düşünmüştüm bunu:((

kendi adıma yaşamla bağdaşmıyorsa çoğu düşüyor diyorum ama düşmeyen de sorunlu oluyor istenmeyen evlat gibi. Ama şu da var sanırım 12. haftada ruh veriliyormuş bebişlere...

24 şre mi bakılacak?

bu düşünce malesef çoğumuzun aklından geçiyor. ben de düşünmüştüm bunu:((

kendi adıma yaşamla bağdaşmıyorsa çoğu düşüyor diyorum ama düşmeyen de sorunlu oluyor istenmeyen evlat gibi. Ama şu da var sanırım 12. haftada ruh veriliyormuş bebişlere...

24 şre mi bakılacak?

Benimkilerin düşme durumu yok. Yaşamla bağdaşıyor. 24 sureye gerek yok demişti Cumhur Bey. FISH ile baktıracağım canım. Ruhlarının olmaması çok iyi. Ben de kendimi onlar acı çekmesin diye yapıyorum şeklinde avutuyorum..:31: Şu kullandığımız hamilelik hormonu şimdiden tuhaflaştırıyor galiba.. :44: Daha önce takılmadığım konulara takılıyorum..:31:

Selam canlarım :16:
Bebişli geçen bir günün ardından az önce evime geldim :1: Tek söyleyebileceğim harika bir şey :16:

Akasyam seninle başlayayım. Maşallah kuzum embriyo sayın çok güzel :nazar: Hepsi gelişimlerini sürdürecek ve en az 2 tane sağlıklı çıkacak inşaallah... Kalbimiz ve dualarımız seninle...

Akide canım yarın büyük gün. Hakkında en hayırlısı olsun, Rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah...

Tuliprosa her şey çok güzel olsun inşaallah. Dualarımız seninle...

Hazadem seni ve Mina'yı öperim :16:

Chnb ben de geleceğim ben de :1: Hepinize geleceğim inşaallah. Bir doğurun da :1:

Laveque bugün yazmamış. Her şey yolunda mı canım?

Suskunada sağol canım. Yarına yetişmesi gereken bir kitap daha var :1: Umarım yetiştirebilirim...

sağol canım.

Mervem bana da hiç geçmiyor.. :ssz: Saatler bile yıl gibi.... Yarın ses seda yok. En azından stressiz bir gün geçireceğim:9: Zira ertesi gün gelecek telefondan çok korkuyorum. İnşallah bebişler hayattadır. :16::16: 6 tane bebişimden kayıp vermek istemiyorum. :31:

perşembe günü pgt sonucu mu gelecek, ne zaman transfer olacak?

maşallah nazefsa çok tatlı. ben hala saklıyorum oğlumun ultrason fotolarını.

Benimkilerin düşme durumu yok. Yaşamla bağdaşıyor. 24 sureye gerek yok demişti Cumhur Bey. FISH ile baktıracağım canım. Ruhlarının olmaması çok iyi. Ben de kendimi onlar acı çekmesin diye yapıyorum şeklinde avutuyorum..:31: Şu kullandığımız hamilelik hormonu şimdiden tuhaflaştırıyor galiba.. :44: Daha önce takılmadığım konulara takılıyorum..:31:

akasya fısh ile senin hastalığının dışında kromozomlara mı bakılacak. biz kendimiz istediğimiz için oğlumun hastalığının dışında kromozomlara da bakın dedik. ama hepsine değilde önemli birkaçına bakacaklar. sadece kromozom incelemesi için 2000 euro vereceğiz. sma hastalığı için vereceğimiz para ayrı. acaba fazla paramı veriyoruz diye kuşkulanmaktan bir türlü kurtulamadım gitti. malum bu sektörde çok büyük paralar dönüyor. bazen insanları sömürebiliyorlar.

Nazefsacim kizin cok guzel. Ne kadar net cikmis yuzu, hayretle bakiyor insan sanki karsimda oturuyormus gibi...bizim seninle pek muhabbetimiz olmadi ama ben seni takip ediyorum. Dogumuna 3 ay kaldi sanirim . Hayirlisiyla sona eresin insallah.
lave istanbula gitmemiştir.gece girer mutlaka.inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir.
ben çıkıyorum.görüşmek üzere herkesi öptüm.
nazefsa eylül çok şeker.Allahım anne babasına bağışlasın inşaallah.
Hitucim nasil da biliyor beni :)
Gercekten LAve nerelerde en son 2 küçük 2 büyük yumurtam var demişti onadan beri kayıp
İnsallah bi aksilik yoktur

Canim ancak yazabiliyorum.

Bu arada beni merak eden soran arkadaslar hepinize tesekkurler. Dusunuldugumu bilmek bile guzel. Hitucim, hazadem, Incim, Akasyam, Mervem, Mattikam ve adini unuttugum varsa , tesekkur ederim.

Istanbula gitmedim henuz. Bugun biraz stresli bir gun gecirdim. Kendi doktoruma gittim muayeneye , sagolsun cok titizlikle bakiyor cok da guveniyorum ama yine de bir tup bebek merkezine gittim sonra. 5 dakika folikul icin yalvar yakar 2 saat sonraya sikistirdilar beni sagolsunlar. 2 saat bekledim orada oyle stres kupu halinde. Saat olmus 16:30 benim hala folikul bilgim yok. Neyse ben tam ultrasona girecegim aradai hastane. Dedim daha yok ben sizi arayayim. Neyse zar zor kosa kosa eve gittim yetistim. 3 igne yarim saat araliklarla yaptim . Bugun cetrotide eklendi. Yarin muayene ve kan yok ama 3 ignem baki. Ilk defa bir gun ara verdik . Persembe yine ultrason ve kan dediler . Pek Istanbula cagirmaya niyetleri yok gibi. Anlamadim. Herhalde Cuma gelin diyecekler.

ayyy kusuruma bakmayın ya
müşteriler bir bastırıyor
ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum
turkuaz aynen öyle canım
2 kere pgt li denemem var
birinde sağlıklı bulunamadı birinde bulundu bir tane ama tutmadı
bir kez boş gebelik oluştu iki kez de kimyasal
onun dışında ilerleyen hiç hamileliğim olmadı
zeynep kamile gittim geçen hafta
burada tetkikleri yaptıralım dediler çünkü en az 7- 8 tane pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili test yapılmamış bana şimdiye kadar
ben boş gebeliğimden dolayı iki kez kürtaj olmuştum onun üzerine iki kez rahim filmi ve histereskopi yapılmıştı
biraz rahimde çöküklük var ama o da dert edilecek bir durum değil dedi bir çok doktor
ama nedense bana hep ben de birşey var ve bulunamıyor gibi geliyor

canım sen kaç deneme yaptın?bir de senin merkezin neresi?
benden karyotip analizi ile mthfr falan istendi onun dışında test yaptırmadım,
zeynep kamil e gidebilmek için ne yapmam lazım?hangi bölüme gittin?benden bağışıklık vb.istenmedi,mthfr den pıhtılaşma çıktı,karyotipten de mozaik karyotip...bende bu senden istene testleri zeynep kamil e gidip yaptırabilir miyim?
ben sakaryadayım ama istanbul a gelebilirim,bir de randevulu mu zeynep kamil?
canım çok sordum ama kasım gibi yeni denemeyi yapmayı düşünüyoruz,dr istemedi ama yine de yaptırmak da fayda var
bana yardımcı olursan çok sevinirim

Back
X