Kizlar merhaba,
Oncelikle beni merak eden, soran, dua eden herkese, hepinize tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz haklkaten
Canim 8 yumurta toplandi. Bu sefer ilk defa cok az agrim oldu opudan sonra. Normalde baya agrili olurdu.
Simdi dolleniyorlar bakalim.
Canim biraz once evimize donduk sukurler olsun. Smdi hemen actim sizlere bakayim istedim.
Haber bekliyoruz artik chnbcim. allah da sana kolayliklar versin gorumce tarafinda, zor isler bu dengeler.
Senin gebelik ne durumda? Sancilarin vardi gecenlerde.
Steres yapma canim. Beslenmeni degistirmeni soylemis doktor , demek protein agirlikli beslenince toparlanacak.
Canim dondum.:)
Benim de cook dokuluyor guzelim ki dokulmez benim normalde . Hatta cok uzuluyorum. Ben mevsimseloldugunu dusunuyorum ama senin yazdan beriise mvsimsel degildir o zaman. Bir vitamini eksik aliyorsundur vucuduna. Sanki b vitamii eksikligiydi sanirim saci besleyen. Cok da emin degilim ama bir bak istersen incim.
Akidecim tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin. Ikizler diyorsun ha...

tekini bulalim insallah da
Yaptirmaya karar verdin mi Incicim islemi?
Sayi guzel canim. Kacinci gunundesin? Kucukler de oyle cok kucuk degil gibi sanki.
Ben menagonuhep 1 toz 1 su olarak kullandim. Ilacin 6 . Gunu de cetrotidea basladim.
Insallah Incim, biliyorsun cok step var daha. Kac tane dollendi, kaci pgtye gitti, sonrasi...
Hayirlisi olsun hakkimda insallah. Hayirlisiyla bu zamanin dogru zaman olmasii diliyorum ama rabbim biliyor tabi .