• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Dün chikko bebek magazarında indirim vardı, bebetto marka 10 parçalı hastane çıkışı 50 tl ye düşmüş normal 89 tl ydi.
Sende bak istersen canımm çok güzel modelleri kuzum haberin olsun..:16:

Bir hemoroitim eksikti,ölüyorum agrıdann yaa hamilelikten oldu sanırımmm,vücut agırlaşıyor diye.
Yarın doktora gidicemmm
Kızlar varmı bi öneriniz ,ölüyorummm popom acıyooooo:27::52::52:

Bir hemoroitim eksikti,ölüyorum agrıdann yaa hamilelikten oldu sanırımmm,vücut agırlaşıyor diye.
Yarın doktora gidicemmm

Geçmiş olsun güzelim.
Hemoroid hastaları genelde sezeryan oluyor. Doktorun sana bununla ilgili bir şey söyledi mi?

merhaba kızlar kontrolden geldim. bir tarafta 2 antral diğer tarafta da 4 antral yumoş varmış. küçükler de var. 8-9-11 ve 12 mm çaplarında. menegonu 3 toz 1 su olarak artırdı. yarın cetrotide ye başlayacağım.
geçmişe bakacağım şimdi laveyi merak ettim.

Canım en kötü ihtimalle 6 tane yumoşun olsa bile sen sağlıklıyı bulacaksın.. Hiç merak etme.. :16:

İstanbuldayım canım ama bende düzene karar verdim , cumartesi gidicez bakalım inşallah birşey çıkmaz

Ben kendi testimde hatalı bir sonuç almıştım. Ama benim ki zor bir genetik testti. Belki o yüzdendir.:26: Senin aklını karıştırmak istemem asla...

Canım sonuçla ilgili bir şüphem yok açıkçası. Sen de yazmıştın ya o gün, doktorun her 10 kadından 9'unda çıkar bu demiş. Bekleyip beklememe konusunda kararsızım. Bundan sonra rutin olarak smearı yaptırmaya devam edeceğim.
Vallahi cnm işde zaman zaman tekrarla diorumm çünkü farklı sonuç çıkabilir zamanla o yüzden diorumm
hazade çok yorma kendini ama...

Tamam cnmda bence sen kendini yormaaa:20:

merhaba kızlar kontrolden geldim. bir tarafta 2 antral diğer tarafta da 4 antral yumoş varmış. küçükler de var. 8-9-11 ve 12 mm çaplarında. menegonu 3 toz 1 su olarak artırdı. yarın cetrotide ye başlayacağım.
Hadi hayırlısı cnm inşallah altın yumurtayı bulucazz
Dün chikko bebek magazarında indirim vardı, bebetto marka 10 parçalı hastane çıkışı 50 tl ye düşmüş normal 89 tl ydi.
Sende bak istersen canımm çok güzel modelleri kuzum haberin olsun..:16:
Demeeee :9::9::9:
Ay çok iyi vallahi cnm yaa ben bugün bir kaç parça daha aldım 100 lira verdim vallahii
3 tane newresim takımı aldım 250 tl :1:
Hemen bakıcam chiccoya saol kuzum sen neler aldınnn
Yarın doktora gidicemmm

Valahi cnm doktoruna sor ama sanırım şuan için tedavi şekli yok ve normal dogum yasak die bilorum :18:

Geçmiş olsun güzelim.
Hemoroid hastaları genelde sezeryan oluyor. Doktorun sana bununla ilgili bir şey söyledi mi?

Canım benm zaten sezeryana karar verilmişti.Berbat bi agrısı var incimm,Ne yapsam bilemedimm..

İstanbuldayım canım ama bende düzene karar verdim , cumartesi gidicez bakalım inşallah birşey çıkmaz

inşallah canım allah yardımcınız olsunn..

Hadi hayırlısı cnm inşallah altın yumurtayı bulucazz

Demeeee :9::9::9:
Ay çok iyi vallahi cnm yaa ben bugün bir kaç parça daha aldım 100 lira verdim vallahii
3 tane newresim takımı aldım 250 tl :1:
Hemen bakıcam chiccoya saol kuzum sen neler aldınnn

Valahi cnm doktoruna sor ama sanırım şuan için tedavi şekli yok ve normal dogum yasak die bilorum :18:

Ben bir tane hastane çıkışı aldım,Sonra pusetini aldık,5tane çıtçıtlı badi aldık,bi tane tulum elbise aldık çok güzeller yaa:1:
İnsan dayanamıyor mutlaka alıyor:1:Chiccoda çok güzel bir beşik gördük onu alıcaz büyk itimalle,yatagı nevresimi ile birlkte 850 dediler..
Sen baktınmı beşige?

Kizlar merhaba,

Oncelikle beni merak eden, soran, dua eden herkese, hepinize tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz haklkaten
laveque canım nasılsın, ne durumda yumoşlar?
Canim 8 yumurta toplandi. Bu sefer ilk defa cok az agrim oldu opudan sonra. Normalde baya agrili olurdu.
Simdi dolleniyorlar bakalim.
mattika 5 görümcem, 3 kaynım var...:1: Benim pek problemim yok da onların birbiriyle oluyor tartışmaları. 3 ü bekar ve 45 yaşın üstünde... aynı evde kayınvalidemleler...
oğlanda niye baktılar rutin bir şey mi?

akasya zor tabi canım ben çok kaldım geçmiştede burada...

var mı şişlik göğüste peki?:))

laveden haber yok mu?
Canim biraz once evimize donduk sukurler olsun. Smdi hemen actim sizlere bakayim istedim.
Haber bekliyoruz artik chnbcim. allah da sana kolayliklar versin gorumce tarafinda, zor isler bu dengeler.
Senin gebelik ne durumda? Sancilarin vardi gecenlerde.
Kızlar şimdi doktorum la konuştum..
Şekerim çok düşük çıkmış.
Doktor protein agarlıklı beslen dedi..
Kanımda düşük zaten offff bebiş zayıf kalırmı bu durumdan dolayı yaa
Steres yapma canim. Beslenmeni degistirmeni soylemis doktor , demek protein agirlikli beslenince toparlanacak.
Herkese selam :3:

Lave'den haber yok mu kızlar? Akasyam konuşabildin mi?
Canim dondum.:)
Oh oh maşallah :nazar: Süper süper :8: İnş en az 6 tanesi döllenir. Çok sevindim :16:

Kızlar size bir soru.
Saçlarım inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil. Önceden de dökülürdü ama hafif kestirince dururdu. Şimdiyse başa çıkamıyorum :50: Tiroid aklıma geldi ama normal çıkmıştı. Tedavilerden kaynaklı olabilir mi? Sizde de oldu mu?
Benim de cook dokuluyor guzelim ki dokulmez benim normalde . Hatta cok uzuluyorum. Ben mevsimseloldugunu dusunuyorum ama senin yazdan beriise mvsimsel degildir o zaman. Bir vitamini eksik aliyorsundur vucuduna. Sanki b vitamii eksikligiydi sanirim saci besleyen. Cok da emin degilim ama bir bak istersen incim.
Yupiii cok sevindim cok mutlu oldumm canım leav,inallah transferinde güzelce olacak ve gelsinn ikizler senin için duammm ikizler:))
Akasyacığım en zor sürece hos geldinn..ben de göğüslerime takmıstım:))ama coğu insan hiçbir belirti yasamıyormus insallah bebişinin haberlerini alacağız böyle hissediyorum,evrene böyle gönderiyorum...
İncicik benimde saclar epey dökülüyor cnm ama bence mevsimsellldir..
chnbciğim ya ne görümce varmış Allah kolaylık versin..
Hazadem beni sormuşsun bende iyiyim cnmmm:))
Mattikacım,bebişinin testleri güzel gelsin insallah cnmm..
kızlar cok giremiyorum eşim cok taktı bana,saplantı yapacakmısım bu sitede falan filan halbukı dertlesiyoruz anlamıyorrr:(( o yuzden cok az girebiliyorum umarım herkesler iyidir..gorusuruzz:))

Akidecim tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin. Ikizler diyorsun ha... :16:tekini bulalim insallah da:1:
Gitmeyi düşünüyorum. Önce şu kolposkopi işini bir halledeyim de hayırlısıyla :)
Yaptirmaya karar verdin mi Incicim islemi?
Sayi guzel canim. Kacinci gunundesin? Kucukler de oyle cok kucuk degil gibi sanki.
Ben menagonuhep 1 toz 1 su olarak kullandim. Ilacin 6 . Gunu de cetrotidea basladim.
Lavecim yarın sabah güzel haberlerini bekliyoruz inş canım.
Insallah Incim, biliyorsun cok step var daha. Kac tane dollendi, kaci pgtye gitti, sonrasi...
Hayirlisi olsun hakkimda insallah. Hayirlisiyla bu zamanin dogru zaman olmasii diliyorum ama rabbim biliyor tabi .

Lave canım evet önümüzde çok step var ama ilk basamak için güzel bir sayın var maşallah :nazar: Dualarımız ve kalbimiz seninle...
Güzelim ben işlemi yaptırmak istiyorum açıkçası hem beklememek hem kendimi yememek için :1:

Aman cnm hee dikkat et kendine Allah korusun erken dogum felan olur.

Canım bence farklı bir doktora daha git ne olur araştırma hastanesi Zeynep kamile yada Numune ye onlarda gerekli old. sölerlerse o zaman yaparsın:18:

Vallahi cnm öğle parlak deil marlak deil deme yeterki Allahım ol desin hayat mucizelerle dolu inan bunu sende biliyorsun örnekleri çok Allahım seninde ewladını almayı nasip edicek ben yürekten inanıorum.

Hadi ptesi hayırlı haberlerle gel cnm inşallah temiz çıkar testin ...
Vallahi bende bayılıorum kıyafetlere bende baya baya bişeyler aldım:9:
Görümcen için inan çok ama çok üzüldüm cnm ama belli idi deger az yükselmişti :43:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Akasyammm nasıl sewindim anlatamam zaten biliosun sabahın 8:30 da aradım dayanamadım :1:
Rabbime şükürler olsun sıra laveque canım sende dualarımız seninle ...

Burdayım kuzum vallahi ewle ugraşıorum işim zor ama çok şükür az kaldıı sen napıosun cnm nasıl gidiooo

Ya aşk olsun cnm ya bu haldemi ütüledin bırak kalsın dogsun bir şekilde yapılır sana söz ben gelir yaparım yaaa

Seninde oğlun olucak Akasyam bak gör:emir_bebek:

Büyüdüler annesi az kaldı allahın izniyle sağlıklı çıkıcaklar alıp geliceksin bıdıgı ben inanıorummm

inşallah canım. evin işleri tamamen bitti mi.

selam kızlar nasılsınız?
:16::16:

iyim mattikacığım sen de iyisindir inşallah. prensimiz büyüyor mu?

chnb kaç görümcen var senin maşallah:1:
benim de görümcem vardı haftasonu, bebeği severken bebek gibi konuşuyodu :9: çok pis dalga geçesim geldi ama eşinin ailesi olunca yapılmıyo işte.

oğlanın tsh yüksek çıkmış, topuk kanı alıp test ediyolar ya, bi daha kan verdik bugün, inş normal çıkar.

ben daha önce sağlık ocağında çalışıyordum canım. tekrarlar genelde normal çıkıyor. içini ferah tut sen.

Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış. :16: Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..
ay kasya çok sevindim. inşallah hepsi döllensin ve dondurulacak kadar kalsın.

levaqueciğim gözün aydın olsun.

Akasyam belirti arama, insan çok fena oluyor düşünmekten :1:

chnb canım az kaldı biraz daha dayan. Görümcene diyecek laf bulamıyorum :20: Hangi akla hizmet o kadar domates alımmış. Hadi almış ne tatiline gidiyor :20: Sinir oldum :47: Sen hiçbir işe kalkışma.

tuliprosa her şey yolundadır umarım canım.

hazadem işler azaldı mı biraz?

mattika geçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir umarım.

şimdilik yolunda canım.

Canım en kötü ihtimalle 6 tane yumoşun olsa bile sen sağlıklıyı bulacaksın.. Hiç merak etme.. :16:

zaten senin sonuçtan sonra biraz daha moralim düzeldi. inşallah canım. sen nasıl hissediyorsun kedini.

Kizlar merhaba,

Oncelikle beni merak eden, soran, dua eden herkese, hepinize tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz haklkaten

Canim 8 yumurta toplandi. Bu sefer ilk defa cok az agrim oldu opudan sonra. Normalde baya agrili olurdu.
Simdi dolleniyorlar bakalim.

Canim biraz once evimize donduk sukurler olsun. Smdi hemen actim sizlere bakayim istedim.
Haber bekliyoruz artik chnbcim. allah da sana kolayliklar versin gorumce tarafinda, zor isler bu dengeler.
Senin gebelik ne durumda? Sancilarin vardi gecenlerde.

Steres yapma canim. Beslenmeni degistirmeni soylemis doktor , demek protein agirlikli beslenince toparlanacak.

Canim dondum.:)

Benim de cook dokuluyor guzelim ki dokulmez benim normalde . Hatta cok uzuluyorum. Ben mevsimseloldugunu dusunuyorum ama senin yazdan beriise mvsimsel degildir o zaman. Bir vitamini eksik aliyorsundur vucuduna. Sanki b vitamii eksikligiydi sanirim saci besleyen. Cok da emin degilim ama bir bak istersen incim.

Akidecim tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin. Ikizler diyorsun ha... :16:tekini bulalim insallah da:1:

Yaptirmaya karar verdin mi Incicim islemi?

Sayi guzel canim. Kacinci gunundesin? Kucukler de oyle cok kucuk degil gibi sanki.
Ben menagonuhep 1 toz 1 su olarak kullandim. Ilacin 6 . Gunu de cetrotidea basladim.

Insallah Incim, biliyorsun cok step var daha. Kac tane dollendi, kaci pgtye gitti, sonrasi...
Hayirlisi olsun hakkimda insallah. Hayirlisiyla bu zamanin dogru zaman olmasii diliyorum ama rabbim biliyor tabi .

bugün 6. günüm. 7. gün başlayacağım cetrotide ye. kaçıncı gün opu oldu senin.

Tuliprosacım opu günün aşağı yukarı belli oldu mu?

hayır canım. daha doğrusu doktor bişey demedi bende sormadım. çarşamba gideceğim tekrar o zaman belli olur heralde.

lave geçmiş olsun, maşallah 8 tane çok güzel, allahın izniyle sağlıkla bebeğin onların arasında bu defa..

inci kansızlıktan çok dökülür saçlar, hurma fln ye. stres de çok etkiliyo saçları.

tuliprosa opuya az kalmış, bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş.

naz geçmiş olsun. kabız olma kesinlikle, hakiki zeytinyağını pamuğa batır 1 dk kadar oraya bastır, rahatlatır.

bizim test de güzel çıkar inş, çok önemli bişey değil sanırım ilaç veriyolarmış sorun varsa. ama insan en ufak şeyden korkuyo dayanamıyo.

lave geçmiş olsun, maşallah 8 tane çok güzel, allahın izniyle sağlıkla bebeğin onların arasında bu defa..

inci kansızlıktan çok dökülür saçlar, hurma fln ye. stres de çok etkiliyo saçları.

tuliprosa opuya az kalmış, bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş.

naz geçmiş olsun. kabız olma kesinlikle, hakiki zeytinyağını pamuğa batır 1 dk kadar oraya bastır, rahatlatır.

bizim test de güzel çıkar inş, çok önemli bişey değil sanırım ilaç veriyolarmış sorun varsa. ama insan en ufak şeyden korkuyo dayanamıyo.

Anne olmak böyle birşey di mi canım :16: Ben bile yemekte kola içmiyorsam, zorla meyve yemeye çalışıyorsam daha ne olsun..:9:

Back
X