• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

tulip dikişler geçti artık, oğlan gaz krizinde :31:

chnb iyiyim canım işte gazla uğraşıyorum..

tulip dikişler geçti artık, oğlan gaz krizinde :31:

chnb iyiyim canım işte gazla uğraşıyorum..

Mattika cim benim kiziminda cok sancisi oluyordu kimyon cok iyi geliyor
Belki duymussundur ama yinede soyliyim dedim kimyon u 1cay bardaginda demle
Suz ve her emzirmeden once 1cay kasigi ogluna ver ve sonra emzir cok iyi geliyor
Allah yardim etsin ben son ayda ogrendim 2 ay cektim zaten asagi yukuri 3 ay suruyor
Ondan sonra normale donuyorlar merak eme gececek insallah

döndünmü canım izmire

istanbuldaysan eyüp sultana ve üsküdara git diycektim
Dondum Adacim dun.
Kızlar bugün annemi yolcu ettim. :10: Ve bilin bakalım ne yaptım ?? Küçük bir çocuk gibi zır zır ağladım :5: Annem de ağlamaya başladı. Eşim de kimi teselli edeceğini şaşırdı :1: Ayy yok anacım bu tedavi benim ince kalın tüm ayarlarımı bozdu :9:

Annen nerede yasiyor Akasyam? Ben Istanbul diye biliyordum.
allah kavustursun canim. Annesizmkolumkanadi kirik kuslar gibi oluyoruz. allahim onlara uzun omurler versin.

Kızlar bugün annemi yolcu ettim. :10: Ve bilin bakalım ne yaptım ?? Küçük bir çocuk gibi zır zır ağladım :5: Annem de ağlamaya başladı. Eşim de kimi teselli edeceğini şaşırdı :1: Ayy yok anacım bu tedavi benim ince kalın tüm ayarlarımı bozdu :9:

ah kıyamam canım sana. allah kavuştursun. daha dur annen çok gelecek sana.bunun hamileliği var doğumu var.

tuliprosa canım sağ ol senin de göreceğiz bu günlerini inşallah.

canım eşimin işi ve oğlumun okulu hatayda...

benim dr m istanbulda diye ben istanbuldayım canım. annem babam da oğlumla ilgileniyor...

akasyam kuzum kıyamam... annelik böyle bir şey...:5: sen de annesin annen de...:5:

inşallah canım. allah kolaylık versin sana da zoreşinden oğlundan ayrı kalmak. allah ana babalarımıza uzun ömür versin. benimde hep annem babam destek oluyor oğlumun bakımında.

Suz ve her emzirmeden once 1cay kasigi ogluna ver ve sonra emzir cok iyi geliyor
Allah yardim etsin ben son ayda ogrendim 2 ay cektim zaten asagi yukuri 3 ay suruyor

canım şimdi kimyonu ne kadar koyuyorsun ve nasıl demliyorsun kaynar suya atıp bekliyor musun kaynatıyor musun? demleme süresi ne kadar?
bir de süzüp o gün hep kullanıyor musun bayatlamıyor mu?

ah kıyamam canım sana. allah kavuştursun. daha dur annen çok gelecek sana.bunun hamileliği var doğumu var.

inşallah canım. allah kolaylık versin sana da zoreşinden oğlundan ayrı kalmak. allah ana babalarımıza uzun ömür versin. benimde hep annem babam destek oluyor oğlumun bakımında.

Allah eksik etmesin büyüklerimizi başımızdan... zor oluyor ayrılık... bayram için 20 sinde gelecekler inşallah...

chnb kuzum ekliyorum buraya :16:

Karşınızda Ahmet Arda Bey :16:

Eki Görüntüle 528268

Veee güzel annemiz chnb :16:

Eki Görüntüle 528269
Oyyyyy Maşallahhh Paşamıza 41 kere Allahım sağlıkla gelmeyi nasip et inşallahhh
Canımm sende çok güzel görünüousn vallahi bölgesel kilo almışsın ne güzell

Chnb canım foton harıka ... Gobek cok guzel gorunuyor masallah.
Hazadem ıcımızı ferah tutuyoruz .
Ay dusunmemeye calısıyorum , beynım yuregım orda.
Acıl bır seyler yapmam gerek
Panik yok panik yok herşey güzel olucakkk
Hazademmm bayıldım kız ,çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Bizimkide içerdn tekme atıyor,canını istettin çocugun gördünmü:1::1: Kıskandı:1::1:
Aminn kuzum aminnn inşallah sağlıkla kullanır ...
Eylülüm tekmeleme anneyi teyzem seninki daha güzellll:9:
Delikızı gören varmıdırrrr:1::1:??
Dün msn gördüm bir sorun yoktu.
ay hazadem çok güzel mobilya tam prenseslere göre. güle güle kullansın.
Saol cnm benim daha güzeli size inşallahhhh

Oyyy Akasyam öle yapma ama ewet zor oluyor biliorum benimde annem gitti temizlik bitince ağlamamak için zor tuttum kendimi :43:

duydum canım, ben de rezene verdim iki gündür baya iyi geldi ama daha çok küçük ağır gelirse diye korkuyorum.
aslında bişey vermemek en iyisi.
derdimiz gaz olsun napalım :1:

kızlar selamlar, benim daha önce bir dış 2düşüğüm var.. düşüklerim hep 5 haftalıkken gerçekleşti. şimdi genetik testimizi verdik eşimle bir ay sonra alıcaz sonuçları ama o kadar üzgün ve sıkıntıdayım ki (Allah beterinden korusun) sizlerinde kayıpları hep bu şekilde mi oldu? erken düşükler mi yaşadınız bu dertle uğraşan arkadaşlar.. eşimde marfoloji bozukluğu var o genin tetiklediği birşey mi acaba? Ayy kızlar üzgünüm ben ya.. şu sonuçlar hayırlısıyla bi çıksaydı adak bile adadım..

kızlar selamlar, benim daha önce bir dış 2düşüğüm var.. düşüklerim hep 5 haftalıkken gerçekleşti. şimdi genetik testimizi verdik eşimle bir ay sonra alıcaz sonuçları ama o kadar üzgün ve sıkıntıdayım ki (Allah beterinden korusun) sizlerinde kayıpları hep bu şekilde mi oldu? erken düşükler mi yaşadınız bu dertle uğraşan arkadaşlar.. eşimde marfoloji bozukluğu var o genin tetiklediği birşey mi acaba? Ayy kızlar üzgünüm ben ya.. şu sonuçlar hayırlısıyla bi çıksaydı adak bile adadım..

merhaba bdroner,

Oncelikle gecmis olsun.

Burada herkesin farklı farklı durumları. kımyasal gebelık gecıren de var, dusuk yapan da var, hamıle kalamayan da var, yanı hepsı mevcut.
genetık test yaptırmanız iyi olmuş . sonucu çıkınca zaten sorun da buyuk olcude ortaya cıkacaktır.
morfolojı problemı benım de esımde var ama benı hıc hamıle kalmadım mesela.. çeşit çeşit anlayacagın.

Allah kolaylıklar versın

merhaba bdroner,

Oncelikle gecmis olsun.

Burada herkesin farklı farklı durumları. kımyasal gebelık gecıren de var, dusuk yapan da var, hamıle kalamayan da var, yanı hepsı mevcut.
genetık test yaptırmanız iyi olmuş . sonucu çıkınca zaten sorun da buyuk olcude ortaya cıkacaktır.
morfolojı problemı benım de esımde var ama benı hıc hamıle kalmadım mesela.. çeşit çeşit anlayacagın.

Allah kolaylıklar versın

CANIM benimm cvbın için çok sağol.. Allah sana, hepimize şifa versin inşAllah.. Marfolojide evet genelde gebe kalamazmış kişi.. ama bak belli olmuyor Allah ın işleri bunlar.. bende gebe kalınca doktorlar eşimin marfoloji değerini önemsemediler.. ama gebelikler devam etmiyor.. şu genetik testi hayırlı sonuçlar verir inşAllah. içim daraldı bugun inan.. Allah hiçbirimizi çaresiz bırakmasın, dermansız dert vermesin. Hepimize eşlerimize şifa versin. Amin.

merhaba canım

geçmiş olsun kolay şeyler değil yaşananlar
ama dediğin gibi allah beterinden korusun
benim boş gebelik ve kimyasal gebeliğim var düşüğüm yok
eşimde morfoloji sorunu vardı üzerine translokasyon çıktı
genetikle beraber pıhtılaşma testlerini de yaptırman gerekir
inşallah iki sorunda çıkmaz siz de
pıhtılaşma olması durumunda hamileliğinde hergün iğne kullanman gerekebilir
kromozomlarla ilgili sorun çıkarsa pgt ile tüp bebek tedavisi gerekir
ama burada doğal yolla hamile kalan arkadaşımız daha fazla
korkulacak birşey değil inanki

CANIM benimm cvbın için çok sağol.. Allah sana, hepimize şifa versin inşAllah.. Marfolojide evet genelde gebe kalamazmış kişi.. ama bak belli olmuyor Allah ın işleri bunlar.. bende gebe kalınca doktorlar eşimin marfoloji değerini önemsemediler.. ama gebelikler devam etmiyor.. şu genetik testi hayırlı sonuçlar verir inşAllah. içim daraldı bugun inan.. Allah hiçbirimizi çaresiz bırakmasın, dermansız dert vermesin. Hepimize eşlerimize şifa versin. Amin.

rica ederim canım . yardımcı olabılırsek burada arkadaslar olarak ne guzel.
morfolojıde doğal gebe kalınamazmış bılgısını nereden edındın?
ben cunku neden dogal kalamıyorum bu ıste bır terslık var dıye dıye burada herkesın basının etını yedım :)

ınsallah sorun cıkmaz genetık testınde. ama sakın olmaya calıs. burada hepımız uzun- kısa mucadeleler verdık ve vermeye devam edıyoruz.

hangı sehırdesın?

rica ederim canım . yardımcı olabılırsek burada arkadaslar olarak ne guzel.
morfolojıde doğal gebe kalınamazmış bılgısını nereden edındın?
ben cunku neden dogal kalamıyorum bu ıste bır terslık var dıye dıye burada herkesın basının etını yedım :)

ınsallah sorun cıkmaz genetık testınde. ama sakın olmaya calıs. burada hepımız uzun- kısa mucadeleler verdık ve vermeye devam edıyoruz.

hangı sehırdesın?

CANIM benimm ben istanbuldayım.. bi kaç doktorla görüştüm.. bana dediler ki marfoloji bozukluğunda gebelik oluşmaz.. ama sen gebe kalabildiğine göre eşinin marfoloji değerinin düşüklüğü önemini yitirir dedi.. marfoloji bozukluğu zaten spermin yapısal bozukluğu demekmiş ama ben çok doktora sordum düşüğe de sebeb olabilri mi dedim hayır dedi.. kanıtlanmış bişey yokmuş o yönde.. ayrıca şuna da dikkat ediyorlarmış marfoloji rtest değerinin altında spermin baş kuyruk değerleri yazıyor. testi incele görürsün.. oradaki baş kısmında ki % lik küçükse eğer şanslıymışız bizim düşünkü %95.. yani gerçektende cenabı Allah ın işleri.. herşeyin hayırlısı

tesekur edrım ıncı tanesı ben ankara başkenti düşünüyorum para biriktircez pgt için hazıranda dusunuyoruz yardımcı olursan sımdıden tesekur edrım

Rica ederim canım. Ankara'da olan arkadaşlar var, onlar fiyat konusunda aydınlatacaktır seni. Süreçle ilgili bir şey sormak istersen her zaman sor Sevdacım

normal şartlarda transfer de 4. gün mü oluyor.

Embriyonun durumuna göre değişiyor canım. 4.günde olabilir, Akasya gibi 6.günde de.

Canım Allah kavuştursun. İnsan kaç yaşında olursa olsun anneye babaya hep muhtaç oluyor. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. Bayrama az kaldı, görüşeceksiniz inş.
Nasıl geçiyor ilk iş günü?

Selam Bdroner hoşgeldin. Şimdiden kötü düşünme. İnş genetik olarak bir şeyiniz yoktur ama varsa da çok şükür pgt var. Düşüklerinin sebebi pıhtılaşma da olabilir. Baktırdın mı?

merhaba canım

geçmiş olsun kolay şeyler değil yaşananlar
ama dediğin gibi allah beterinden korusun
benim boş gebelik ve kimyasal gebeliğim var düşüğüm yok
eşimde morfoloji sorunu vardı üzerine translokasyon çıktı
genetikle beraber pıhtılaşma testlerini de yaptırman gerekir
inşallah iki sorunda çıkmaz siz de
pıhtılaşma olması durumunda hamileliğinde hergün iğne kullanman gerekebilir
kromozomlarla ilgili sorun çıkarsa pgt ile tüp bebek tedavisi gerekir
ama burada doğal yolla hamile kalan arkadaşımız daha fazla
korkulacak birşey değil inanki

pıhtılaşma ile ilgili olanların sonuçlarını aldık.. sadece tek bir değer sınırda çıktı.. ama doktor tek başına bişey ifade etmez dedi.. gebe kalırsan iğne vurucağız günlük dedi pıhtılaşma olmamasına rağmen kontrol amaçlı dedi.. rahim filmini çektiremiyorum korkudan rüyalarıma giriyor kabus olarak.. inanaır mısın psıkolojik belkide yaklaşık 1 aydır karnımı sürekli içime çekiyorum.. farkedince düzeliyorum.. inan karnımın ağrıması üzerine farkediyorum.. neden böyle yaptığımıda anlayamıyorum.. dün bi kadınla tanıştım durumumu anlayordum belki rahmin taşımıyordur dedi.. çok küçükken gidiyorlar diye bebekler.. o rahim filmini nasıl çektireceğim bir fikrim yok..

canım sağ ol eminim sen daha güzel bir annesindir...

gelin kızlar... hem hastanenin 7 binlik doğum paketinde lohusa şerbeti de varmış...:1: ben bebek şekeri de ikram ederim size...:16:

mattikacığım oğlan babası anneanne ve dedesiyle hatayda canım. sen nasılsın?

Canım toplam kaç kilo aldın??Sadece göbişten almışsın maşallahhh..:nazar:

Oyyyyy Maşallahhh Paşamıza 41 kere Allahım sağlıkla gelmeyi nasip et inşallahhh
Canımm sende çok güzel görünüousn vallahi bölgesel kilo almışsın ne güzell

Panik yok panik yok herşey güzel olucakkk

Aminn kuzum aminnn inşallah sağlıkla kullanır ...
Eylülüm tekmeleme anneyi teyzem seninki daha güzellll:9:

Dün msn gördüm bir sorun yoktu.

Saol cnm benim daha güzeli size inşallahhhh

Oyyy Akasyam öle yapma ama ewet zor oluyor biliorum benimde annem gitti temizlik bitince ağlamamak için zor tuttum kendimi :43:

Bizim kızlar çok Şımarık olacaklarr ben sana diyim hazadem:1:

bdroner pıhtılaşmanın yanında bazı tahliller daha var, homosistein, protein sc vs. onlar yapıldı mı?

CANIM benimm ben istanbuldayım.. bi kaç doktorla görüştüm.. bana dediler ki marfoloji bozukluğunda gebelik oluşmaz.. ama sen gebe kalabildiğine göre eşinin marfoloji değerinin düşüklüğü önemini yitirir dedi.. marfoloji bozukluğu zaten spermin yapısal bozukluğu demekmiş ama ben çok doktora sordum düşüğe de sebeb olabilri mi dedim hayır dedi.. kanıtlanmış bişey yokmuş o yönde.. ayrıca şuna da dikkat ediyorlarmış marfoloji rtest değerinin altında spermin baş kuyruk değerleri yazıyor. testi incele görürsün.. oradaki baş kısmında ki % lik küçükse eğer şanslıymışız bizim düşünkü %95.. yani gerçektende cenabı Allah ın işleri.. herşeyin hayırlısı

sevındım bunu duyduguma aslında ne dıyeyım ...
ben hamıle yanı dogal hamıle kalamama olayımı hıc bır seye baglayamıyordum. sebep buysa en azından daha dibe inip arastırma yapmaya gerek kalmadıgı ıcın sevındım .

artık nelere sevınıyoruz kızlar bakar mısınız?:ssz:

ben hiiiçç o yıllar öncenin testlerini alıp bakıp sinirimi bozamayacağım güzelim :32:

Allahın işi tabi, nasip etti mi hiç bir şey engel olamıyor .

hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.

Back
X