- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.781
tulip dikişler geçti artık, oğlan gaz krizinde 
chnb iyiyim canım işte gazla uğraşıyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tulip dikişler geçti artık, oğlan gaz krizinde
Dondum Adacim dun.döndünmü canım izmire
istanbuldaysan eyüp sultana ve üsküdara git diycektim
Kızlar bugün annemi yolcu ettim.Ve bilin bakalım ne yaptım ?? Küçük bir çocuk gibi zır zır ağladım
Annem de ağlamaya başladı. Eşim de kimi teselli edeceğini şaşırdı
Ayy yok anacım bu tedavi benim ince kalın tüm ayarlarımı bozdu
![]()
Kızlar bugün annemi yolcu ettim.Ve bilin bakalım ne yaptım ?? Küçük bir çocuk gibi zır zır ağladım
![]()
tuliprosa canım sağ ol senin de göreceğiz bu günlerini inşallah.
canım eşimin işi ve oğlumun okulu hatayda...
benim dr m istanbulda diye ben istanbuldayım canım. annem babam da oğlumla ilgileniyor...
akasyam kuzum kıyamam... annelik böyle bir şey...sen de annesin annen de...
![]()
Mattika cim benim kiziminda cok sancisi oluyordu kimyon cok iyi geliyor
Belki duymussundur ama yinede soyliyim dedim kimyon u 1cay bardaginda demle
Suz ve her emzirmeden once 1cay kasigi ogluna ver ve sonra emzir cok iyi geliyor
Allah yardim etsin ben son ayda ogrendim 2 ay cektim zaten asagi yukuri 3 ay suruyor
Ondan sonra normale donuyorlar merak eme gececek insallah
ah kıyamam canım sana. allah kavuştursun. daha dur annen çok gelecek sana.bunun hamileliği var doğumu var.
inşallah canım. allah kolaylık versin sana da zoreşinden oğlundan ayrı kalmak. allah ana babalarımıza uzun ömür versin. benimde hep annem babam destek oluyor oğlumun bakımında.
Oyyyyy Maşallahhh Paşamıza 41 kere Allahım sağlıkla gelmeyi nasip et inşallahhhchnb kuzum ekliyorum buraya
Karşınızda Ahmet Arda Bey
Eki Görüntüle 528268
Veee güzel annemiz chnb
Eki Görüntüle 528269
Panik yok panik yok herşey güzel olucakkkChnb canım foton harıka ... Gobek cok guzel gorunuyor masallah.
Hazadem ıcımızı ferah tutuyoruz .
Ay dusunmemeye calısıyorum , beynım yuregım orda.
Acıl bır seyler yapmam gerek
Aminn kuzum aminnn inşallah sağlıkla kullanır ...Hazademmm bayıldım kız ,çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Bizimkide içerdn tekme atıyor,canını istettin çocugun gördünmüKıskandı
![]()
Dün msn gördüm bir sorun yoktu.Delikızı gören varmıdırrrr??
Saol cnm benim daha güzeli size inşallahhhhay hazadem çok güzel mobilya tam prenseslere göre. güle güle kullansın.
![]()
Mattika cim benim kiziminda cok sancisi oluyordu kimyon cok iyi geliyor
Belki duymussundur ama yinede soyliyim dedim kimyon u 1cay bardaginda demle
Suz ve her emzirmeden once 1cay kasigi ogluna ver ve sonra emzir cok iyi geliyor
Allah yardim etsin ben son ayda ogrendim 2 ay cektim zaten asagi yukuri 3 ay suruyor
Ondan sonra normale donuyorlar merak eme gececek insallah
kızlar selamlar, benim daha önce bir dış 2düşüğüm var.. düşüklerim hep 5 haftalıkken gerçekleşti. şimdi genetik testimizi verdik eşimle bir ay sonra alıcaz sonuçları ama o kadar üzgün ve sıkıntıdayım ki (Allah beterinden korusun) sizlerinde kayıpları hep bu şekilde mi oldu? erken düşükler mi yaşadınız bu dertle uğraşan arkadaşlar.. eşimde marfoloji bozukluğu var o genin tetiklediği birşey mi acaba? Ayy kızlar üzgünüm ben ya.. şu sonuçlar hayırlısıyla bi çıksaydı adak bile adadım..
merhaba bdroner,
Oncelikle gecmis olsun.
Burada herkesin farklı farklı durumları. kımyasal gebelık gecıren de var, dusuk yapan da var, hamıle kalamayan da var, yanı hepsı mevcut.
genetık test yaptırmanız iyi olmuş . sonucu çıkınca zaten sorun da buyuk olcude ortaya cıkacaktır.
morfolojı problemı benım de esımde var ama benı hıc hamıle kalmadım mesela.. çeşit çeşit anlayacagın.
Allah kolaylıklar versın
kızlar selamlar, benim daha önce bir dış 2düşüğüm var.. düşüklerim hep 5 haftalıkken gerçekleşti. şimdi genetik testimizi verdik eşimle bir ay sonra alıcaz sonuçları ama o kadar üzgün ve sıkıntıdayım ki (Allah beterinden korusun) sizlerinde kayıpları hep bu şekilde mi oldu? erken düşükler mi yaşadınız bu dertle uğraşan arkadaşlar.. eşimde marfoloji bozukluğu var o genin tetiklediği birşey mi acaba? Ayy kızlar üzgünüm ben ya.. şu sonuçlar hayırlısıyla bi çıksaydı adak bile adadım..
CANIM benimm cvbın için çok sağol.. Allah sana, hepimize şifa versin inşAllah.. Marfolojide evet genelde gebe kalamazmış kişi.. ama bak belli olmuyor Allah ın işleri bunlar.. bende gebe kalınca doktorlar eşimin marfoloji değerini önemsemediler.. ama gebelikler devam etmiyor.. şu genetik testi hayırlı sonuçlar verir inşAllah. içim daraldı bugun inan.. Allah hiçbirimizi çaresiz bırakmasın, dermansız dert vermesin. Hepimize eşlerimize şifa versin. Amin.
rica ederim canım . yardımcı olabılırsek burada arkadaslar olarak ne guzel.
morfolojıde doğal gebe kalınamazmış bılgısını nereden edındın?
ben cunku neden dogal kalamıyorum bu ıste bır terslık var dıye dıye burada herkesın basının etını yedım :)
ınsallah sorun cıkmaz genetık testınde. ama sakın olmaya calıs. burada hepımız uzun- kısa mucadeleler verdık ve vermeye devam edıyoruz.
hangı sehırdesın?
tesekur edrım ıncı tanesı ben ankara başkenti düşünüyorum para biriktircez pgt için hazıranda dusunuyoruz yardımcı olursan sımdıden tesekur edrım
normal şartlarda transfer de 4. gün mü oluyor.
![]()
tünaydın herkese
nereye kayboldu herkes
nasılsınız kızlar
merhaba canım
geçmiş olsun kolay şeyler değil yaşananlar
ama dediğin gibi allah beterinden korusun
benim boş gebelik ve kimyasal gebeliğim var düşüğüm yok
eşimde morfoloji sorunu vardı üzerine translokasyon çıktı
genetikle beraber pıhtılaşma testlerini de yaptırman gerekir
inşallah iki sorunda çıkmaz siz de
pıhtılaşma olması durumunda hamileliğinde hergün iğne kullanman gerekebilir
kromozomlarla ilgili sorun çıkarsa pgt ile tüp bebek tedavisi gerekir
ama burada doğal yolla hamile kalan arkadaşımız daha fazla
korkulacak birşey değil inanki
canım sağ ol eminim sen daha güzel bir annesindir...
gelin kızlar... hem hastanenin 7 binlik doğum paketinde lohusa şerbeti de varmış...ben bebek şekeri de ikram ederim size...
mattikacığım oğlan babası anneanne ve dedesiyle hatayda canım. sen nasılsın?
Oyyyyy Maşallahhh Paşamıza 41 kere Allahım sağlıkla gelmeyi nasip et inşallahhh
Canımm sende çok güzel görünüousn vallahi bölgesel kilo almışsın ne güzell
Panik yok panik yok herşey güzel olucakkk
Aminn kuzum aminnn inşallah sağlıkla kullanır ...
Eylülüm tekmeleme anneyi teyzem seninki daha güzellll
Dün msn gördüm bir sorun yoktu.
Saol cnm benim daha güzeli size inşallahhhh
Oyyy Akasyam öle yapma ama ewet zor oluyor biliorum benimde annem gitti temizlik bitince ağlamamak için zor tuttum kendimi![]()
CANIM benimm ben istanbuldayım.. bi kaç doktorla görüştüm.. bana dediler ki marfoloji bozukluğunda gebelik oluşmaz.. ama sen gebe kalabildiğine göre eşinin marfoloji değerinin düşüklüğü önemini yitirir dedi.. marfoloji bozukluğu zaten spermin yapısal bozukluğu demekmiş ama ben çok doktora sordum düşüğe de sebeb olabilri mi dedim hayır dedi.. kanıtlanmış bişey yokmuş o yönde.. ayrıca şuna da dikkat ediyorlarmış marfoloji rtest değerinin altında spermin baş kuyruk değerleri yazıyor. testi incele görürsün.. oradaki baş kısmında ki % lik küçükse eğer şanslıymışız bizim düşünkü %95.. yani gerçektende cenabı Allah ın işleri.. herşeyin hayırlısı