• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bizde de benden ve eşimden alınan kan ile set up yaptılar. Sonuç kağıdını Lavem görmüştü.Üstte tablo halinde 3 yavruşum.:1: 2,3 ve 7 numara.. Üçünde de sağlıklı yazısı.. Arka sayfada da eşim ve benim rakamlar.. :1: Ama o kısmı pek anlamadım. Tek anladığım bu çocuklar bizden. Sayılar tutuyor :9:

Alemsin Akasyam ya :9:
Canım senin annen,, baban, kardeşin kan vermemiş miydi? O ayrı bir işlem miydi?
Evet ya numaralandırıyorlar yavrukuşları :16:

Haha:9: ben çok gülüyorum ya o olaylara tam is çıkışı öyle bi kalabalık oluyorki
Ee sinirlerde gergin haliyle trafikte cabası ay metrobusu pek kullanmıyoruz pek bi bilgim uok:1:
En rahatı vapur valla hem ayakta kalmıyorsun gemde harika manzaraya bas basasın

Metrobüsü de aynı otobüsü de tramvayı da treni de metrosu da :9: Dediğin gibi en güzeli vapur püfür püfür :6:

Aman dikkat et kendine.
Yok canım, yarın kavuşuyoruz nasipse. Ne zormuş ayrı kalmak :31:

Az kalmış o zaman iyi CANIM askınız alevlenmiş incim iste
Ya bazen iyi oluyo aslında evliliğe taze kan gerekiyor özlemek gerekiyor
Ama yalnızlıkta zor çok iyi bilirim yalnizligi

Az kalmış o zaman iyi CANIM askınız alevlenmiş incim iste
Ya bazen iyi oluyo aslında evliliğe taze kan gerekiyor özlemek gerekiyor
Ama yalnızlıkta zor çok iyi bilirim yalnizligi

Evet arada böyle iyi oluyor ama 2 gün yeterli :)
Senin eşin hep gece çalışmıyor değil mi?

Saat meselesini kaçırdım ben sanırım :26: Sonuç cumartesi akşam üzeri mi çıkacak?

Şimdi efendim :1: Benim set up şöyle işleyecek. Annemden, babamdan, benden ve eşimden kan alındı. Benim kanımla anne ve babamın kanı karşılaştırılacak benim onlardan ne aldığım belli olacak sonracığıma benim kanım ve eşimin kanıyla embriyolar karşılaştırılacak, benden embriyolara babamdan aldığım şeyler geçmiş mi diye bakılacak (Ben böyle biliyorum :1:) Akasya'yla konuşursan benim durumumu söylesin sana, burada yazamıyorum herkese açık bir platform olduğu için.
Evet canim aksamustu 18:30 dediler. Sabah 06:30 da bakilmaya baslanacakmis, 12 saat suruyormus.

Cok karisik be Incim. Isin bu tarafi karisik da sonuclariniz yuz guldurucu en azindan canim.sadece biraz bekliyorsunuz o dert.
Lavem ben de sonucu öğrenmemek için aşağıda kahvaltıya oturmuştum. :1: Eşim dedi ki " Ya bi bakimmm ben yukarıya.. Transfer olursa su içmen lazım.. bir öğreneyim" deyinceeee " Eeee iyi mademm ben de geleyim dedim" :1: Ama insan herşeyden huy kapıyor.6. kattaki hemşirenin benim ismimi listede görmemesi, transferimin olmayacağı ihtimalii. Vs vs.. Eğer imkanın varsa havaalanında bekle canım. bu ruh sağlığı çok daha iyi. Zira ben olumlu sonuç almama rağmen 15 dakika falan kendime gelemedim.:37: Yaşanan o stres insanı aptallaştırıyor :9:

Evet evet canim ben kesinlikle havalaninda kalmayi tercih ediyorum. Bir de yok derlerse gerisin geri o kadar yolu don moraller bozulmus halde. En azindan havaalanindan hoop diye giden bolumune gecip bir an once doneriz. Ama iste tek sorun doktorlar cikiyor olabilir. Orasi bence sakat.yani burada olun diyebilirler.

Olumlu sonuc alincaki duygulari tahmin bile edemiyorum. Ne heyecandir valla. allah nasip edecek mi acaba bize ?

Ay sorma Mervem ya. İstanbul bitmiş bitmiş. Hele o metrobüse binme merasimlerini görsen :1: Hurraaaaaaaaa :9: Geçen arkadaşım anlatıyor, 2 adam metrobüse binince kavgaya tutuşmuş :1: Yer kavgası :1: Tehditler havada savrulmuş :27: Ne psikopat millet olduk :52:
Ah guzel Izmirim mi demeliyim?:16:
Suan iyi sayılırım limon yedim az once kendime geldim:9:
İyi olmana sevindim esın geldi mı canim
Oh oh bol bol limon ye o zaman Mervecim, hem c vitamini faydali da:34:
Bizde de benden ve eşimden alınan kan ile set up yaptılar. Sonuç kağıdını Lavem görmüştü.Üstte tablo halinde 3 yavruşum.:1: 2,3 ve 7 numara.. Üçünde de sağlıklı yazısı.. Arka sayfada da eşim ve benim rakamlar.. :1: Ama o kısmı pek anlamadım. Tek anladığım bu çocuklar bizden. Sayılar tutuyor :9:
Gordum gormem mi? 3 tane alt alta SAGLIKLI yaziyordu... Hata dedim ya Akasyam sana , ah benim raporlari bir gorsen duyan gelmis duyan gelmis:43:

Alemsin Akasyam ya :9:
Canım senin annen,, baban, kardeşin kan vermemiş miydi? O ayrı bir işlem miydi?
Evet ya numaralandırıyorlar yavrukuşları :16:

Canım o şu meşhur aday mutasyon içindi. Onlarda var mı yok mu hikayesi :1: Annem Cumhur Bey'e bile sordu. Bizim raporlar geldi mi diye:9: Cumhur Bey de şüphen mi var kendinden dedi galiba :1: Lavem de oradaydı.

Mervişim özletiyorsun kendini:16: Nasılsın canım ? Bulantılar devam ediyor mu ? Bu arada ben de sürekli ekşi yiyorum. İyice havaya girdim yüksekten yere çakılmazsam iyidir :9::18:

Valla bende sizi çık özlüyorum da televizyondan telefondan ve bilgisayardan bile tiksindim inanırmısn
Hepsini kapatıp oturup kitap okumaya çalışıyorum
AaA öyle deme gülüm tabi gireceksin o kadarlikta hakkımız olsun yani
Ben senin test gunünü hesapladim bi yanlışlık mı var CANIM
Bide ben hem sen gemde LAve için iyi seyler hissediyorum
Seni rüyamda gördüm hemde
İncimide gormuştum rüyamda ama Kotu gormuştum
2. Tedavisinde söylememistim o zaman tersi çıksın diye dua etmiştim

Valla bende sizi çık özlüyorum da televizyondan telefondan ve bilgisayardan bile tiksindim inanırmısn

Benim minişim 6. gün transfer edildi teyzesi. Memorial yumurta toplamadan 14 gün sonra test tarihi veriyor. 1'inde toplandı benim yumurtalar. 14 gün saymış. 15 pazartesi doğru yani:16: Aaa nası gördün Mervem beni ? İyi miydim ?? :26:

Akasya icin ben de iyi seyler hissediyorum.

Mervem beni ruyanda gorursen soyle emi iyi veya kotu?

Evet canim aksamustu 18:30 dediler. Sabah 06:30 da bakilmaya baslanacakmis, 12 saat suruyormus.

Cok karisik be Incim. Isin bu tarafi karisik da sonuclariniz yuz guldurucu en azindan canim.sadece biraz bekliyorsunuz o dert.

Evet evet canim ben kesinlikle havalaninda kalmayi tercih ediyorum. Bir de yok derlerse gerisin geri o kadar yolu don moraller bozulmus halde. En azindan havaalanindan hoop diye giden bolumune gecip bir an once doneriz. Ama iste tek sorun doktorlar cikiyor olabilir. Orasi bence sakat.yani burada olun diyebilirler.

Olumlu sonuc alincaki duygulari tahmin bile edemiyorum. Ne heyecandir valla. allah nasip edecek mi acaba bize ?

Ah guzel Izmirim mi demeliyim?:16:

Oh oh bol bol limon ye o zaman Mervecim, hem c vitamini faydali da:34:

Gordum gormem mi? 3 tane alt alta SAGLIKLI yaziyordu... Hata dedim ya Akasyam sana , ah benim raporlari bir gorsen duyan gelmis duyan gelmis:43:

Anladım canım. O saatte çıkacaksa hastanede olmanı isteyebilirler, büyük ihtimal bu. Bizimki de saat yediye doğru gelmişti, apar topar transfere alındım. Opu için beklediğimiz oda var ya orada giyinmiştim önlüğümü :1: Transferden sonra herkes gitti, 1 hemşire kalmıştı, bizi bekledi garibim.
İzmir'i ben de seviyorum :16:
Ailem burada olmasa kaçacağım bu şehirden.

Anladım canım. O saatte çıkacaksa hastanede olmanı isteyebilirler, büyük ihtimal bu. Bizimki de saat yediye doğru gelmişti, apar topar transfere alındım. Opu için beklediğimiz oda var ya orada giyinmiştim önlüğümü :1: Transferden sonra herkes gitti, 1 hemşire kalmıştı, bizi bekledi garibim.
İzmir'i ben de seviyorum :16:
Ailem burada olmasa kaçacağım bu şehirden.

Evet bana da oyle geliyor Incicm ya gidecegiz gibi hastaneye.
Belki transferim olur da iyi ki gelmisim derim...
Ama ben cikamam yukariya beklerim asagida cafede .

Gel canim seni misafir edeyim ben istedigin zaman.

Akasya icin ben de iyi seyler hissediyorum.

Mervem beni ruyanda gorursen soyle emi iyi veya kotu?

Tamam CANIM söylerim merak etme
Gecen gece ağladım epey oturdum zıril zıril :1:
Sonra aklıma sen geldin Nesrin geldi
Dedim LAve 6 tedavi gördü dile kolay diye kendi kendime konuştum sonra
Sana her namazımdan sonra geceleri yatmadan once dua ediyorum hepimize ediyorum
Çok zor bizim yaşadıklarımız çok çok

Evet bana da oyle geliyor Incicm ya gidecegiz gibi hastaneye.
Belki transferim olur da iyi ki gelmisim derim...
Ama ben cikamam yukariya beklerim asagida cafede .

Gel canim seni misafir edeyim ben istedigin zaman.

İnş canım inş öyle diyeceksin...
Bir ayağımız orada :) Allah nasip ederse eltimin doğumunda uzun kalmaya geleceğim. O zaman senin göbüş de büyümüş olur :16:

Ay ben göremedin o pgt yapılan embriyo listesini ya:19:
Bu gittiğimde yine isteyeceğim vazgeçmeyeceğim
En zoru pgt sonucunu öğrenmek bence insanın gözleri doluyor cene titriyor
Dudak gidip gidip geliyo ama güçlü gözükmek için insan kendini tutuyo valla

Tamam CANIM söylerim merak etme
Gecen gece ağladım epey oturdum zıril zıril :1:
Sonra aklıma sen geldin Nesrin geldi
Dedim LAve 6 tedavi gördü dile kolay diye kendi kendime konuştum sonra
Sana her namazımdan sonra geceleri yatmadan once dua ediyorum hepimize ediyorum
Çok zor bizim yaşadıklarımız çok çok

Canım Allah razı olsun senden.. :16::16: Bu ikizler seni çok duygusal yaptı annesi :1: Herşeye ağlıyon sen yaaa... :38: Mervişimm sen bana belirtilerini yazsana şeker ? Meme şişkinliği vardı biliyorum. Başka bişey olmuş muydu sende :1::26: Breeehh çatladım meraktan.. :9:

Ay ben göremedin o pgt yapılan embriyo listesini ya:19:
Bu gittiğimde yine isteyeceğim vazgeçmeyeceğim
En zoru pgt sonucunu öğrenmek bence insanın gözleri doluyor cene titriyor
Dudak gidip gidip geliyo ama güçlü gözükmek için insan kendini tutuyo valla

Ah Mervem ne güzel anlattın. O anda dünya duruyor sanki. İki tedavimde de o anlardaki halimizi unutamıyorum :14:

Canım Allah razı olsun senden.. :16::16: Bu ikizler seni çok duygusal yaptı annesi :1: Herşeye ağlıyon sen yaaa... :38: Mervişimm sen bana belirtilerini yazsana şeker ? Meme şişkinliği vardı biliyorum. Başka bişey olmuş muydu sende :1::26: Breeehh çatladım meraktan.. :9:

Kız sorma bugün haberleri izliyordum bir tane polis hayatını kaybetmiş
Ay nasıl ağladım nasıl sipir sipir valla
CANIM basa memeler dediğin gibi bide kasıkta batmalar CANIM bu ikisi varsa tamamdir
Sabret az kaldı sana bu soru sormuştum görmedin galiba
Test gunünde bi yanlışlık mı var canim

Ah Mervem ne güzel anlattın. O anda dünya duruyor sanki. İki tedavimde de o anlardaki halimizi unutamıyorum :14:

Ya eşlerimize ne demeli incim biz yine bi sekilde duygularımızı belli ediyoruz
Transfer gunü bi baktım esime sonucu beklerken gözler kipkirmiZi kendini tutuyo belli tabi bozmadım o an:1:

Back
X