• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar selam

Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizce :25: Deli oldum yaa.. :14:

Hayır Akasyam hiçbirşey olmaz CANIM panik yapacak bir şey yok
Bende ne yapmısim ah hani su jel varya günde 2 tane kullanmisim:9:
Bende diyorum paket ne çabuk bitti Megert günde bir tane kullanılacakmis

Mervem sorma ya çok kötü oldum. Nasıl dalmışım. Kafa gitmiş. Hapları saydım. İki tane içmiş olabilirim. Yani 200 mg içmiş oldum. Bişey olmaz diyorsun yani. İnşallah ... Dünyam tersine döndü bu gece.. Moralim sıfır oldu. Bir daha asla dikkatsizce ilaç içmeyeceğim. :14: Sen nasıl oldun ? Bulantılar geçti mi ?

Mervem sorma ya çok kötü oldum. Nasıl dalmışım. Kafa gitmiş. Hapları saydım. İki tane içmiş olabilirim. Yani 200 mg içmiş oldum. Bişey olmaz diyorsun yani. İnşallah ... Dünyam tersine döndü bu gece.. Moralim sıfır oldu. Bir daha asla dikkatsizce ilaç içmeyeceğim. :14: Sen nasıl oldun ? Bulantılar geçti mi ?

Anlıyorum seni CANIM insanlık halı olur
Bende pek dikkat etmem açıkcası bazen iki filim asit içtiğim bile olmuştur karistirmisimdir
Metformin neden kullanıyorsun CANIM
Bizde yarın doktora gideceğiz bakalım inş kalp atışlarını duyarım bebeğimin

Bende pek dikkat etmem açıkcası bazen iki filim asit içtiğim bile olmuştur karistirmisimdir
Bulantılar devam CANIM gece 1'de kesilir daha vaki var
Sende başladı mi

Kızlar selam

Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizce :25: Deli oldum yaa.. :14:

akasyacığım panik yapma bişey olmaz.

canım ben jeli iki defa kullanıyorum kafama takıldı şimdi kalkıp reçeteye bakacağım.

hadi hayırlısı canım. bebiş mi bebişler mi yarın öğreneceğiz demek.

Herkese hayırlı geceler...
Mattika çok şükür canım. Test sonuçları ne zaman çıkacak. İnşaallah birşeyciği çıkmayacak kuzunun.
Chnb canım maşallah tosununa :nazar::1: Doğuma kadar 4 olur :1: Bayram sonrası en az 10 gün daha bekler de öyle gelir inşaallah.
Lavecim aralık diyorum ama bakalım şu kolposkopiden bir şey çıkacak mı. Kendi kendime gelin güvey olmayayım :1:
Merve canım hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Akasyacım korkma bir şey olmaz güzelim.
Tuliprosa canım jel gebelik testine kadar günde 2 tane, pozitif sonuç alırsan günde 1 tane :34: Lütfen sayıya takılma. Bak Akasya'ya nasıl üzülüyordu ama ne oldu :)

Son düzenleme:
Tuliprosa canım inşallah gelişimleri iyi olacak...

Nazefsa o yazıyı vicdansız annelere okutmak lazım. hatta kürtaj öncesi okutmak...:5:

Akasyam hiçbir şey olmaz....:16:

mervişim yarın güzel haberlerini bekliyorum...

incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...:1:

sağlıkla olsun küveze girmesin de...

Kızlar sağolun. İçimi rahatlattınız.:31: Allah sabır ve selamet versin bana :1: Mervem ben PKOS için metformin kullanıyorum. PKOS'ta Allah korusun düşük riski fazlaymış. O yüzden devam ediyorlar.

Rosa canım nedir embiryoların durumu ? Merak etme bulunacak. :34:

İncim 2. test için ücret ödedik. 74 TL'cik. :1: Bebeğim iyi olsun da önemli değil.

Lavem yazdıklarınızı okuyorum. Endişelerini, karamsarlığını çok iyi anlıyorum. Allah'ım sana en kısa sürede bir çıkış kapısı açsın.. Doğru insanlarla karşılaştırsın, sorularının cevabı olsun inşallah... :16: Çok dua ediyorum.. Tüm arkadaşlarıma.. Allah kabul etsin inşallah :16::nazar:

akasyacığım panik yapma bişey olmaz.

canım ben jeli iki defa kullanıyorum kafama takıldı şimdi kalkıp reçeteye bakacağım.

hadi hayırlısı canım. bebiş mi bebişler mi yarın öğreneceğiz demek.

Bakalım hayırlısı valla benim içimden tek geçiyor sağlıklı olsunda hiç farketmez

incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...:1:

sağlıkla olsun küveze girmesin de...

Canım girmeyecek inşallah. Toraman aga derler bizim orda. Bizim paşa da tam toraman aga :1: Maşallah ona.. Bu arada kaçıncı haftada küvöze girmiyor ? Bizim banka hemşiresi daha önce Ataşehir Memorial Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiymiş. Bana dedi ki 34-36 haftada da doğsa küvözde bakıyorduk. Böyle mi ki ? :26:Şaşırdım..

Son düzenleme:
Heyecanını çok iyi anlıyorum canım. Kaderdaşım :9: Ben bugün 2. test sonucunu beklerken bile gerildim. Yarın güzel haberlerle geleceksin. Merak etme:34:

5 mi uuuuuu :52::52::52:
Tosun paşa geliyor desene :1: Canım girmeyecek Allah'ın izniyle...

Amin canım gerçi 300 gram sapabilirmiş...:1:

Kızlar sağolun. İçimi rahatlattınız.:31: Allah sabır ve selamet versin bana :1: Mervem ben PKOS için metformin kullanıyorum. PKOS'ta Allah korusun düşük riski fazlaymış. O yüzden devam ediyorlar.

Rosa canım nedir embiryoların durumu ? Merak etme bulunacak. :34:

İncim 2. test için ücret ödedik. 74 TL'cik. :1: Bebeğim iyi olsun da önemli değil.

Lavem yazdıklarınızı okuyorum. Endişelerini, karamsarlığını çok iyi anlıyorum. Allah'ım sana en kısa sürede bir çıkış kapısı açsın.. Doğru insanlarla karşılaştırsın, sorularının cevabı olsun inşallah... :16: Çok dua ediyorum.. Tüm arkadaşlarıma.. Allah kabul etsin inşallah :16::nazar:

canım önceden de yazmıştım pcos durumunda rahim ağzı uzunluğunun erken kısalma riski oluyormuş. diğer topikte çok konuşuldu bu. bugün yine dr tüp bebekte tek de olsa erken doğum riski normal tek gebelikten yüksekmiş bunu da dedi. bu konuda dr leri uyarmak lazım. r.a.u ölçümü ve diğer hususlarda...

Aman eksik olacağına fazla olsun ama 40 haftayı tamamlar mısınız ki
Dikişlerin de var ya

canım yok 38 görmez demişti geçen görüşmede...

Back
X