- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #20.901
kızlar hangisini alayımm?
Ay bu çok güzel nazcım bunu al bende bakayım hemen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm hiç bişey olmaz merak etmeeee..Düşünmemeye çalış bu kadar kuzumm,Bende senn gibiydim ilk başlarda ama sonra düşündüm rabbim yazdıysa zaten olacakk elimden gelen herşeyi yaptımm gerisini allaha bıraktımm sende aynısını yapp..
Sakınan göze çöp batar kuzum,bebegin snnle ve 1 tane fazla aldıgın carasprin için seni bırakmaz.Oda seni çok bekledi annesiiii
Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten
Kızzz kötü düşünmeee aaa çocuklarda üzüyorsun bakkk!!
Oyyy çok sevindimmm bence o kesede yetişir digerinee inşallahhh..
bu arada akasya ve merveyı tebrık edrım allahım kucagınızada almayı nasıp etsın ınsallah.
2 defa tedavi gördüm bir kere dondurulmuş olmak üzere 3 kez denedim bir negatif 2 kimyasal yaşadım.var mı boyl eolupta sonra yüzü gülen.
Ay bu çok güzel nazcım bunu al bende bakayım hemen![]()
Naz canım sen beni çok iyi anlıyorsunİkimizde de arızalı bir durum mevcut
Ben de istiyorum rahat olmak ama hep aklımda. Merdiveni hızlı çıktım, kapıyı ittim, yok şu zehirli olmasın, tabağı ,tencereyi defalarca yıkıyorum
Eşim de kızıyor bu halime. Akşam ona da kendime de dünyayı dar ettim.
İnşallah düzelirim canım.
Allah içime ferahlık versin inşallah
Sevdann çok teşekkür ederim canım. Darısı senin başına inşallah![]()
Ayy canım ne sevimliAcaba ben de o günleri görecek miyim. Darısı başıma.
Güle güle giysin Eylül sultan.. Bayıldım..
![]()
Deniz slm. Bende tek gen hastalığı vardı. PGt ile ilk denememde hamileyim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun.Sen de testlerini yaptır. İnşallah senin de yüzün güler
![]()
Allahın izniyle görücez akasyam tabikiiiAyy canım ne sevimliAcaba ben de o günleri görecek miyim. Darısı başıma.
Güle güle giysin Eylül sultan.. Bayıldım..
![]()
hepsi çok güzellllAyy bende ikisinin arasında kararsız kalmıştımm tamam kuzucuk bunu alıyorummm
Bak bişey daha begendim kampanyadaymış onuda paylaşayım kuzucuk ,bakalım sen begenecekmisinn??
Aldım ayol sen daha bakıomusunHazadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm aldınmııııı![]()
Birdeee bu güzelmi kızlarrrr???Kafayı yicem tek başıma karar veremiyorummm![]()
Allahın izniyle görücez akasyam tabikiii
hepsi çok güzellll
Aldım ayol sen daha bakıomusun
Ay al kuzum yaaa hepsi giyilicek şeylerr
Kız sormaaa ben çok kararsızımdır ama aldımmm bende![]()
Hoşgeldin cnm vallahi iyi diyelim iyi olsun artık uyku uyuyamıorum kabuslardan mervede öle sıyırdık iyice :)
Sen nasılsın cnm kızlar nasıl
Canım ben ürünü almadan satıcıya mesaj çekiorum irtibat tel alıorum detayları konuşuorum sonra alıorum
Biraz garanticiyim anlıycagın
Merveyle konuştum hepinize selamı var ...
İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh![]()
Canımmm hiç bişey olmaz merak etmeeee..Düşünmemeye çalış bu kadar kuzumm,Bende senn gibiydim ilk başlarda ama sonra düşündüm rabbim yazdıysa zaten olacakk elimden gelen herşeyi yaptımm gerisini allaha bıraktımm sende aynısını yapp..
Sakınan göze çöp batar kuzum,bebegin snnle ve 1 tane fazla aldıgın carasprin için seni bırakmaz.Oda seni çok bekledi annesiiii
Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten:43
Günaydın canım bakmazmıyım bir sürü aldım
Ama ben artık ipin ucunu kaçırdım yaa her gün kargo gelio e-bebek unnado, lc waikiki, butik bebe, limango![]()
yumurta rezervın ıyı oldugu nasıl anlarız ben translakosyon tasıyıcısıyım ama normal yolla 3 kere hamıle kaldım bu benım bırazda olsa sanslı oldugumu mu gosterıyo sızce.
merhaba kızlar![]()
en iyisini yapıyorsun canım...
kız durun azıcık doğuma para kalmayacak...![]()
Mesaj kutuna bakkkkkk
en iyisini yapıyorsun canım...
maşallah inşallah diğeri de yetişir...
canım haklısın...
kız durun azıcık doğuma para kalmayacak...
en garanti yolu amh testi yaptırmak...
merhaba...
İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh![]()
Kızlar bu tulum nasılll???
yumurta rezervın ıyı oldugu nasıl anlarız ben translakosyon tasıyıcısıyım ama normal yolla 3 kere hamıle kaldım bu benım bırazda olsa sanslı oldugumu mu gosterıyo sızce.
Naz canım sen beni çok iyi anlıyorsunİkimizde de arızalı bir durum mevcut
Ben de istiyorum rahat olmak ama hep aklımda. Merdiveni hızlı çıktım, kapıyı ittim, yok şu zehirli olmasın, tabağı ,tencereyi defalarca yıkıyorum
Eşim de kızıyor bu halime. Akşam ona da kendime de dünyayı dar ettim.
İnşallah düzelirim canım.
Allah içime ferahlık versin inşallah
Sevdann çok teşekkür ederim canım. Darısı senin başına inşallah![]()
Birdeee bu güzelmi kızlarrrr???Kafayı yicem tek başıma karar veremiyorummm![]()
Oyyyy maşallah MervemÇok sevindim...Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez bence. Ama belli de olmaz. Tembel ufaklık yetişir belki kardeşine
![]()
Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten
Kızzz kötü düşünmeee aaa çocuklarda üzüyorsun bakkk!!
Mervecım cok sevındım .
Gozun aydın olsun canım
bu arada akasya ve merveyı tebrık edrım allahım kucagınızada almayı nasıp etsın ınsallah.
maşallah diğeride yetişir inşallah. yetişemese de allah diğerine sağlık sıhhat verain.
nazefsa tek parça tulumlar çok kullanışlı olmuyor. ikili parçalar daha iyi.
yapılan kan tahlilleriyle öğrenebilirsin canım. hamile kalmış olman tüplerde ve yumurtlamanda bir problem olmadığını gösterir. düşük mü oldu canım.
akasya relax, biraz rahatla. bebişin seninle ve seni bırakmayacak.
canım bu çok cici.
tuliprosa , cvp için tesekur ederım canım bırazda olsa rahatldım bende oyle dusunuyorum yumurtlamada ve tup lerde problem olsa normal yolla hamıle kalmazdım heralde resiprokal dengelı translakosyon cıktı bende 10 ve 18 kromozomlar arasında 3 kez hamıle kaldım 8 haftalık kalp lerı durdugu ıcın kürtaj olmak zorunda kaldım sımdı pgt yaptırcaz ınsalla hakkımda hayırlısı ınsallah tum ısteyenlerın gonlune gore versın allahım .