• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canımmm hiç bişey olmaz merak etmeeee..Düşünmemeye çalış bu kadar kuzumm,Bende senn gibiydim ilk başlarda ama sonra düşündüm rabbim yazdıysa zaten olacakk elimden gelen herşeyi yaptımm gerisini allaha bıraktımm sende aynısını yapp..
Sakınan göze çöp batar kuzum,bebegin snnle ve 1 tane fazla aldıgın carasprin için seni bırakmaz.Oda seni çok bekledi annesiiii:16:

Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten:43:

Kızzz kötü düşünmeee aaa çocuklarda üzüyorsun bakkk!!

Oyyy çok sevindimmm bence o kesede yetişir digerinee inşallahhh..

Naz canım sen beni çok iyi anlıyorsun :1: İkimizde de arızalı bir durum mevcut :33: Ben de istiyorum rahat olmak ama hep aklımda. Merdiveni hızlı çıktım, kapıyı ittim, yok şu zehirli olmasın, tabağı ,tencereyi defalarca yıkıyorum :9: Eşim de kızıyor bu halime. Akşam ona da kendime de dünyayı dar ettim. :17: İnşallah düzelirim canım. :1: Allah içime ferahlık versin inşallah :16:

bu arada akasya ve merveyı tebrık edrım allahım kucagınızada almayı nasıp etsın ınsallah.

Sevdann çok teşekkür ederim canım. Darısı senin başına inşallah :nazar::16:

kızlar hangisini alayımm?

Ayy canım ne sevimli :1: Acaba ben de o günleri görecek miyim. Darısı başıma. :nazar: Güle güle giysin Eylül sultan.. Bayıldım.. :16:

2 defa tedavi gördüm bir kere dondurulmuş olmak üzere 3 kez denedim bir negatif 2 kimyasal yaşadım.var mı boyl eolupta sonra yüzü gülen.

Deniz slm. Bende tek gen hastalığı vardı. PGt ile ilk denememde hamileyim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun. :16: Sen de testlerini yaptır. İnşallah senin de yüzün güler :16:

Ay bu çok güzel nazcım bunu al bende bakayım hemen :1:

Ayy bende ikisinin arasında kararsız kalmıştımm tamam kuzucuk bunu alıyorummm:1:
Bak bişey daha begendim kampanyadaymış onuda paylaşayım kuzucuk ,bakalım sen begenecekmisinn??

Naz canım sen beni çok iyi anlıyorsun :1: İkimizde de arızalı bir durum mevcut :33: Ben de istiyorum rahat olmak ama hep aklımda. Merdiveni hızlı çıktım, kapıyı ittim, yok şu zehirli olmasın, tabağı ,tencereyi defalarca yıkıyorum :9: Eşim de kızıyor bu halime. Akşam ona da kendime de dünyayı dar ettim. :17: İnşallah düzelirim canım. :1: Allah içime ferahlık versin inşallah :16:

Anlıyorum kuzum anlamazmıyımm,Ben gece rüyamda sıçradım diye bişey olur korkusuna acilde geçirdik eşimle gecemii:1:
Allaha şükür bak 6.5 aylık oldukk zaman çabuk geçiyor akasyammm.
Bir sürü insan çocuk sahibi oluyor,bebeklerinede hiç bişey olmuyor..Sen niye olamayasınnn..Birde senin degerin çok iyi ,Crinone jelini düzenli kullan o direk düşügü önlüyorr..
Sadece yukarılara uzanmaa yeter..

Ayy canım ne sevimli :1: Acaba ben de o günleri görecek miyim. Darısı başıma. :nazar: Güle güle giysin Eylül sultan.. Bayıldım.. :16:

Deniz slm. Bende tek gen hastalığı vardı. PGt ile ilk denememde hamileyim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun. :16: Sen de testlerini yaptır. İnşallah senin de yüzün güler :16:

Ayy sagoll kuzummm alıyım o zaman bunu:46:
Sen bunlardan alamayacaksın çünkü bence senn ogluşun olacakkkk:27:

Birdeee bu güzelmi kızlarrrr???Kafayı yicem tek başıma karar veremiyorummm:52:

Eklentiler

• $pembee cik.webp
    $pembee cik.webp
    10 KB · Görüntüleme: 26
Allahın izniyle görücez akasyam tabikiii
Ayy bende ikisinin arasında kararsız kalmıştımm tamam kuzucuk bunu alıyorummm:1:
Bak bişey daha begendim kampanyadaymış onuda paylaşayım kuzucuk ,bakalım sen begenecekmisinn??
hepsi çok güzellll
Hazadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm aldınmııııı:27::52:
Aldım ayol sen daha bakıomusun :9::9::9:

Ay al kuzum yaaa hepsi giyilicek şeylerr

merve gelmemis herhalde daha...:16:

ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH KIZLAR(AMIN):16:

Hoşgeldin cnm vallahi iyi diyelim iyi olsun artık uyku uyuyamıorum kabuslardan mervede öle sıyırdık iyice :)
Sen nasılsın cnm kızlar nasıl

Canım ben ürünü almadan satıcıya mesaj çekiorum irtibat tel alıorum detayları konuşuorum sonra alıorum :1:
Biraz garanticiyim anlıycagın

en iyisini yapıyorsun canım...

Merveyle konuştum hepinize selamı var ...
İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh:nazar:

maşallah inşallah diğeri de yetişir...

Canımmm hiç bişey olmaz merak etmeeee..Düşünmemeye çalış bu kadar kuzumm,Bende senn gibiydim ilk başlarda ama sonra düşündüm rabbim yazdıysa zaten olacakk elimden gelen herşeyi yaptımm gerisini allaha bıraktımm sende aynısını yapp..
Sakınan göze çöp batar kuzum,bebegin snnle ve 1 tane fazla aldıgın carasprin için seni bırakmaz.Oda seni çok bekledi annesiiii:16:

Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten:43

canım haklısın...

Günaydın canım bakmazmıyım bir sürü aldım :9:
Ama ben artık ipin ucunu kaçırdım yaa her gün kargo gelio e-bebek unnado, lc waikiki, butik bebe, limango :emir_bebek::emir_bebek:

kız durun azıcık doğuma para kalmayacak...:1:

yumurta rezervın ıyı oldugu nasıl anlarız ben translakosyon tasıyıcısıyım ama normal yolla 3 kere hamıle kaldım bu benım bırazda olsa sanslı oldugumu mu gosterıyo sızce.

en garanti yolu amh testi yaptırmak...

merhaba...

Mesaj kutuna bakkkkkk

Canımm şimdi gördümmm

en iyisini yapıyorsun canım...

maşallah inşallah diğeri de yetişir...

canım haklısın...

kız durun azıcık doğuma para kalmayacak...:1:

en garanti yolu amh testi yaptırmak...

merhaba...

Ben on düşünüp bir bile alamıyorum chnb sorma çok kararsızımmm illa yanımda biri olacak:1:

İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh:nazar:

maşallah diğeride yetişir inşallah. yetişemese de allah diğerine sağlık sıhhat verain.

Kızlar bu tulum nasılll???

nazefsa tek parça tulumlar çok kullanışlı olmuyor. ikili parçalar daha iyi.

yumurta rezervın ıyı oldugu nasıl anlarız ben translakosyon tasıyıcısıyım ama normal yolla 3 kere hamıle kaldım bu benım bırazda olsa sanslı oldugumu mu gosterıyo sızce.

yapılan kan tahlilleriyle öğrenebilirsin canım. hamile kalmış olman tüplerde ve yumurtlamanda bir problem olmadığını gösterir. düşük mü oldu canım.

kızlar hangisini alayımm?

akasya relax, biraz rahatla. bebişin seninle ve seni bırakmayacak.

canım bu çok cici.

tuliprosa , cvp için tesekur ederım canım bırazda olsa rahatldım bende oyle dusunuyorum yumurtlamada ve tup lerde problem olsa normal yolla hamıle kalmazdım heralde resiprokal dengelı translakosyon cıktı bende 10 ve 18 kromozomlar arasında 3 kez hamıle kaldım 8 haftalık kalp lerı durdugu ıcın kürtaj olmak zorunda kaldım sımdı pgt yaptırcaz ınsalla hakkımda hayırlısı ınsallah tum ısteyenlerın gonlune gore versın allahım .

Oyyyy maşallah Mervem :16: Çok sevindim...Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez bence. Ama belli de olmaz. Tembel ufaklık yetişir belki kardeşine :34::54:

Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten:43:

Kızzz kötü düşünmeee aaa çocuklarda üzüyorsun bakkk!!

Mervecım cok sevındım .
Gozun aydın olsun canım

bu arada akasya ve merveyı tebrık edrım allahım kucagınızada almayı nasıp etsın ınsallah.

maşallah diğeride yetişir inşallah. yetişemese de allah diğerine sağlık sıhhat verain.

nazefsa tek parça tulumlar çok kullanışlı olmuyor. ikili parçalar daha iyi.

yapılan kan tahlilleriyle öğrenebilirsin canım. hamile kalmış olman tüplerde ve yumurtlamanda bir problem olmadığını gösterir. düşük mü oldu canım.

akasya relax, biraz rahatla. bebişin seninle ve seni bırakmayacak.

canım bu çok cici.

Ay canlarım sağolun rabbim olmayanlarada versin
bu güzel duyguyu tattırsın tüm evlat isteyen herkese
ancak kendime gelebildim.bebeğimizi gördük çok şükür
kalp atışını duyduk maşallah tık tık tık tık çok güzel atıyordu
hala inanamıyorum kolları bacakları vardıı:emir_bebek:
iki kese vardı ama bi kesenin içi boş gibiydi diğerini gördük
muhtemelen sağlıksızdır bu dedi Arzu Hanım bakalım tekiz ikiz farketmez sağlıcakla gelsinde yavrum:49:

tuliprosa , cvp için tesekur ederım canım bırazda olsa rahatldım bende oyle dusunuyorum yumurtlamada ve tup lerde problem olsa normal yolla hamıle kalmazdım heralde resiprokal dengelı translakosyon cıktı bende 10 ve 18 kromozomlar arasında 3 kez hamıle kaldım 8 haftalık kalp lerı durdugu ıcın kürtaj olmak zorunda kaldım sımdı pgt yaptırcaz ınsalla hakkımda hayırlısı ınsallah tum ısteyenlerın gonlune gore versın allahım .

Canım bendede kromozom translokasyonu var bende 2 kere düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım
şimdide pgt denedik hamile kaldım çok şükür:nazar::nazar:
Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu:49:

Back
X