• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Her an şükrediyorum incim valla çok şükür Rabb'ime
İnsallah sede bugünleri göreceksin tabi benim gibi Kotu olmada böyle
Doktora söyledim durumumu daha iyi iste sağlıklı gebelik olduguna işaret inşallah dedi
Hoşuma gidiyo o yüzden :1:

Ayyy benmde bayram temziligi yamam grkiyo ama neredee..Bugünn bi süpürge açtım bi yer sildim nefes nefese kaldımm:1:

Evet 2008 haziran geliniyimm:1:İncimm rabbime çook dua ediyorumm,En kısa sürede seninde gebeliginden kusmalarından konuşalımmm..Allahım sanada tattırsın bu güzel duygularııı ..

Allah razı olsun kızlar. Bazen o kadar uzak geliyor ki bazen de çok yakın. Aynı anda iki uç noktaya gidip gidip geliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi ki burası var iyi ki sizler varsınız... İnsan içini kimseye dökemiyor, dökse de yaşamadıkları için anlamıyorlar :50:

Evet CANIM 2 kere kaldım ama maalesef gittiler:43:
Gorumcen toparlandı mı biraZ

Görümcem içinde çok üzülüyorumm..Rabbim kimsye evlat acısını yaşatmasınn.. 5.5 Aylık bebegini kaybetti karnında çok zor:40:
Bugün eşim konuştu gayet iyi geliyordu sesi..Bebegin bakım malzemelerini,küvetini falan ben alıcam siz almayın dedi.
Ocakta tekrar başlayacaklar tedaviye..Bu sefer olcak inş..

Evet CANIM kavuşmuştur eşiyle oğluna
İyiki oğlu kıskanmıyor valla kardeşini :1:

Kardeşim kardeşim diye seviyormuş :) İnşaallah doğunca da böyle devam eder. Tabi ufak bir kıskançlık olur ama o her çocukta oluyor. Kardeşimle aramızda 6,5 yaş var. İnanılmaz kıskanmışım. Bir de 1.sınıftayım. Bir yandan okul bir yandan eve gelen bir velet :27: :9:

Bir şey olmaz kız yapsın azıcık :1: Anneciğine kavuşuyorsun sen de hadi gözünaydın :16:

Ayyy benmde bayram temziligi yamam grkiyo ama neredee..Bugünn bi süpürge açtım bi yer sildim nefes nefese kaldımm:1:

Evet 2008 haziran geliniyimm:1:İncimm rabbime çook dua ediyorumm,En kısa sürede seninde gebeliginden kusmalarından konuşalımmm..Allahım sanada tattırsın bu güzel duygularııı ..

Sagol incim iste zora gelmiyorki hasta oldu hemen
En hiç is yaptırmadım hata etmisiM ama

Nazefsa CANIM sen artık ağır vasitasin aman dikkat :1:

Görümcem içinde çok üzülüyorumm..Rabbim kimsye evlat acısını yaşatmasınn.. 5.5 Aylık bebegini kaybetti karnında çok zor:40:
Bugün eşim konuştu gayet iyi geliyordu sesi..Bebegin bakım malzemelerini,küvetini falan ben alıcam siz almayın dedi.

Allah yardımcısı olsun :14: Kim bilir ne zordur :14: İnşaallah bu kez sağlıkla kavuşur evladına...

Allah razı olsun kızlar. Bazen o kadar uzak geliyor ki bazen de çok yakın. Aynı anda iki uç noktaya gidip gidip geliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi ki burası var iyi ki sizler varsınız... İnsan içini kimseye dökemiyor, dökse de yaşamadıkları için anlamıyorlar :50:

İncim ben suan hamileyim ama hala inanmıyorum saka gibi geliyor
Diyorum söyle kucağıma alabilecekmiyim diye
Evet gercekten bunu yaşamayan anlamıyor hiç anlamıyor

İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..

Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..:52: Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp:52::52:

Allah yardımcısı olsun CANIM çok zor
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer
Sende kabul etseydin yazık hevesini kirmasaydin nazefsa

Öyle canım ya. Bizler için bir mucize bu, inanamıyor insan. Allah kimseye yaşatmasın. Hadi anlamamalarına bir şey demiyorum da saçma sapan konuşmuyorlar mı o zaman tepem atıyor. Anlamıyorsun ne yaşandığını bari ileri geri atıp tutma değil mi.

Kardeşim kardeşim diye seviyormuş :) İnşaallah doğunca da böyle devam eder. Tabi ufak bir kıskançlık olur ama o her çocukta oluyor. Kardeşimle aramızda 6,5 yaş var. İnanılmaz kıskanmışım. Bir de 1.sınıftayım. Bir yandan okul bir yandan eve gelen bir velet :27: :9:

Ay gercekten mı seviniyormuymus iyi bari
Dediğin gibi içten içten ufak bi kıskançlık olur ama tatlı bi kıskançlık tabi
Bende kıskanmisim kardeşimi şimdi çocuksu geliyo ama o zaman yaşanması normal bi duygu tabi

İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..

Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..:52: Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp:52::52:

Yuh :53: Sanki kendisinin doğuracağı garanti, inanmıyorum ya. Yapıştırsaydın lafı. Sinir oldum bak :47:

Sagol incim iste zora gelmiyorki hasta oldu hemen
En hiç is yaptırmadım hata etmisiM ama

Nazefsa CANIM sen artık ağır vasitasin aman dikkat :1:

:52:Valla hele bi etmeyim hemen tepikleri sallıyor:52:

Allah yardımcısı olsun :14: Kim bilir ne zordur :14: İnşaallah bu kez sağlıkla kavuşur evladına...

Saolll canımmm inşallah..

Mervemm ben 7 aylık oldum hala inanamıyorum hamile olduguma:52:
Her sabah göbegime bakıyorum duruyormu diye:52:

Ay gercekten mı seviniyormuymus iyi bari
Dediğin gibi içten içten ufak bi kıskançlık olur ama tatlı bi kıskançlık tabi
Bende kıskanmisim kardeşimi şimdi çocuksu geliyo ama o zaman yaşanması normal bi duygu tabi

Çok seviniyormuş ya. Telefonda hep soruyormuş kardeşim iyi mi diye :) Kıskançlık insanın doğasında var. Çocuklarda olması çok normal tabi hafif olduğu sürece :1:

Alıştırmak iyi değil işte canım :) Biraz sorumluluk vermelisin. Çocuklar gelince daha çok ihtiyacın olacak.

Senin esın şimdiden idmanli desene:1: haklisin CANIM
Şimdi yine kavga çıkacak kayınvalidem gelecegim diyor
Bende istemiyorum yaşananları biliyorsunuz :1:
Ben kendi annemi istiyorum ben şimdi evimde rahatım
Sabaha kadar uyumadigim oluyo o gelince rahat edemem
Ne yapacaksam yüne arada kalan ben oldum

Allah yardımcısı olsun CANIM çok zor
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer
Sende kabul etseydin yazık hevesini kirmasaydin nazefsa

Ayy etmemmi kuzummm yaa onu kabul etmesem çok kırmış olurum..
Onun düşük yaptıgı zaman 2 gün arayamadım..
2 gün sonra aradıgımda aglayarak konuştuk,Benim bebegim sennde bebegin dedimm..Ne kadar hafifletir acısını bilmiyorum ama..

Yuh :53: Sanki kendisinin doğuracağı garanti, inanmıyorum ya. Yapıştırsaydın lafı. Sinir oldum bak :47:

Benim ki tüpse sennkide benzinlimi diyecektimmm:52:
Kız bunlar tüp bebegi ne sanıyor bilmiyorummm,Heralde içinde tüple yaşayan bir bebegin dogacagını falan düşünüyorlar:52:

Senin esın şimdiden idmanli desene:1: haklisin CANIM
Şimdi yine kavga çıkacak kayınvalidem gelecegim diyor
Bende istemiyorum yaşananları biliyorsunuz :1:
Ben kendi annemi istiyorum ben şimdi evimde rahatım
Sabaha kadar uyumadigim oluyo o gelince rahat edemem
Ne yapacaksam yüne arada kalan ben oldum

Hem de nasıl idmanlı :1: Allah korusun riskli bir hamileliğim olsa evi mükemmel çekip çevirir :)
Kayınvaliden şimdi gelip ne yapacakmış, doğumdan sonra gelsin.

Benim ki tüpse sennkide benzinlimi diyecektimmm:52:
Kız bunlar tüp bebegi ne sanıyor bilmiyorummm,Heralde içinde tüple yaşayan bir bebegin dogacagını falan düşünüyorlar:52:

Haha güzel espri :1:
Ne kafasızlar var :27: Bir de arkadaş olacak, yemişim öyle arkadaşlığı :47:

Back
X