• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba evet her ikisinede yapılıyor. kan testi ile yapıyorlar. ben üniversite hastanesinde yaptırdım. sonuç 1 ayda çıkıyor. eşimden 2 kere kan aldılar 2 ayı buldu.

unii hastanesinde nasıl yapılıyor anladım ice kafam karıstı bu pgt saglıklı emriyoların seçimi degilmi yani bu işlem ancak tup bebekte gerçekleşir

birazdan anneciğime doğru yola çıkıcam

hepinizi tek tek öpüyorum

her günümüz bayram tadında geçsin

tez zamanda yavrularımızla bayram ziyaretlerine gidelim

kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar nerdesiniz. herkes tatile mi gitti. dinlenmeye çalışıyorum ama yatmalımıyım yoksa ağır iş yapmamam yeterli mi bilemedim. siz nasıl geçirdiniz bu dönemi.

Kizlar merhaba,

Haftasonu girmemedim nete...
Rosacim seni cok merak ettim. Son mesajina su anda gozum takildi, transferin olmus anladigim:)
Cok sevindim, simdi gerilere gidip okuyacagim.

Herkes iyi umarim.

Akasya , merve, hazade, chnb, suskunada, inci,mattika, hituci, maiumut,nazefsa delikiz ve adiniunuttugum var ise ...

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz. herkes tatile mi gitti. dinlenmeye çalışıyorum ama yatmalımıyım yoksa ağır iş yapmamam yeterli mi bilemedim. siz nasıl geçirdiniz bu dönemi.

Canim agir is yapma, ama normal hayatina devam et. Oyle hasta gibi yatak disek de yatmana gerek yok. Uzamna , agir kaldirma, atlama , ziplama gerisinde normal hayatini yasa...

Simdi okudum geldim. 2 tane saglikli bulunmus. Cok sevindim. Hayirlisiolur insallah.
Buyuk sinavi gecmissin , bir de insallah hayirlisiyla hamilelik haberlerini alalim guzelim.

birazdan anneciğime doğru yola çıkıcam

hepinizi tek tek öpüyorum

her günümüz bayram tadında geçsin

tez zamanda yavrularımızla bayram ziyaretlerine gidelim

kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İyi tatiller Adacığım..Senin de bayramın kutlu olsun.. Ben maalesef çalışıyorum. En erken perşembe anneme gidebileceğim:31: Şu an ona o kadar çok ihtiyacım var ki...

Canım benim transferim pazar oldu. Çarşamba işe başlamıştım. Transfer olduğum gün bile sürekli yatmadım. Eşim araba ile gezmeye götürmüştü. Çay falan içmiştik bir yerlerde.. Diğer günlerde de pek yatmadım. Oturdum. İğne için evden çıktım. Bu kadar...

Kizlar merhaba,

Rosacim seni cok merak ettim. Son mesajina su anda gozum takildi, transferin olmus anladigim:)

Herkes iyi umarim.

Akasya , merve, hazade, chnb, suskunada, inci,mattika, hituci, maiumut,nazefsa delikiz ve adiniunuttugum var ise ...

Lavee canım hep aklımdasın. Nasılsın ? Moralin nasıl ? Araştırma yaptın mı ? Seni arayacaktım ama bilerek aramadım. Arasaydım ister istemez tedavi , PGt konuşacaktık. Sanki bir süreliğine bu konuları konuşmasan senin için daha iyi olurmuş gibime geldi. Konuştukça büyüyor çünkü.. Yoksa aramayı çok istedim.. :16:

korkutmayın ula beni :1:
belki doğunca sakin olurlar
içerde yorulmuşlardır diyeceğim ama laz damarı var nerdeeeeee:1:
ne yapalım herşeye razıyız sağlıkla doğsunlar da keşke

abooo seni gidi çişli seniiiii :60:
bişey olmaz eşin yanında herşey yapılır :60:

Valla yapılıyormuş :1:Sakin olurlarr canım niye olmasınlar üzmezler hamsiler annelerini:1:

sinir oldum o kadına şimdi. sanki hamile kalmak insanın çabalayarak kendi yeteneğiyle elde ettiği birşeyde onunla övünüyor.

bu arada gece amma kaynatmışınız.

OOO gece sohbet iyiydi:1:
Burda hayat gece başlıyor rosam senide bekleriz kuzummmm:1:
Transferin ne zaman?

Evet istiyorlar İncim. Cumhur Bey bana transferden önce de söylemişti. Geçen gün mailleştiğimizde de hatırlatmış. Her hastama söylediğim gibi size de söylüyorum demiş. Ama tabii ki silah dayamıyorlar:1: Kararı biz vereceğiz de çok zor bir karar:31:

Anladım canım. Bebeği aldırmayacaksan bence de çok gereksiz. Ben de kararsızım. PGT ile seçildi. %1 yanılma ihtimalimiz var diyorlar. %1 ihtimal için amniyosentez riskini göze almak düşündürüyor insanı. Bazı doktorlar da ben kendi eşime bile yaptım risk yok diyorlar. Bilemedim..:26:

Naz zaman ne çabuk geçti canım.. Sanki daha dün hamileyim yazmıştın..:1: Maşallahhh yaa..:nazar::nazar::nazar: Yakında Eylül Hanım doğdu haberini de alacağız.. :16:

Hehhehe :1: Olur o kadar normaldir. Eşin o senin. Benim eşim çok dalgacı biri. Ben yapsam kırk yıl güler:9: İnşallah seninki öyle değildir...:34:

Gözün aydın canım. İnşanın annesi gibisi yok. Benimki de tedavide gelmişti. Beni besledi, baktı:1: Giderken de zır zır ağladım.. :17: Ben de bayramda anneciğimee kavuşacağım inşallah :16:

Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona.. O da daha tam anne kuzusu.. kaç aydır anneciğinden ayrı. İnşallah bebiş doğsun da Nesrinciğim de evine, oğluna kavuşsun..:16:

Ot beyinli salak :47: Öyle sinirlendim ki içimden o tüp sana... demek geldi.:1: Haketmiş yani. Boş boş konuşmasın. Naz bir daha böyle densizlik yaparsa bence acıma. Yapıştır lafı. Dilini tutmayı öğrensin. Valla Allah öyle bir tokat atar ki insana neye uğradığını şaşırır...

Ayy gözlerim dolduuu :5: Yerim ben onu.. Kardeşini de düşünürmüş... :16::16:

Var işte böyle tuhaf insanlar.. Hani derler ya " Milletin ağzı torba değil ki büzesin" .. Benim de bu hamilelik meselesi hem iş yerimde hem ailede çok yayıldı. İnsan korkuyor.:25: Allah korusun yavrularımızı..:nazar::nazar: Kem gözlerden de kem dillerden de .. Valla her gece dua ediyorum..

Sennkide böyle gelip geçecek işte kuzummm:16:
Ayyy bir an önce saglıkla dogsa sabırsızlanıyorummm valla akasyammm:1:
O gün eşinin yanında kırmak istemedim ama ,sonra içimde kaldı bişey demedigim için:47:
Yeri gelsin ben söylerim lafımı:52:

Kizlar merhaba,

Herkes iyi umarim.

İyiyizz kuzummmm sen nasılsınnnnn ??

Canim ben senin guzelligini biliyorum.
Biraz soguma turlarindayim , yasadigim negatif duygulari ve anilari eritmek istiyorum.
Yoo arayabilirsin sorun yok canim, konusurum . Aradtira yaptim bir ara , cikamadim isin icinden , biraktim.

Sen iyisin di mi? Her sey yolunda insallah... Bebis buyuyor. 3 hafta sonra gideekmissin keseyi gormeye:16:

Evet istiyorlar İncim. Cumhur Bey bana transferden önce de söylemişti. Geçen gün mailleştiğimizde de hatırlatmış. Her hastama söylediğim gibi size de söylüyorum demiş. Ama tabii ki silah dayamıyorlar:1: Kararı biz vereceğiz de çok zor bir karar:31:

Anladım canım. Bebeği aldırmayacaksan bence de çok gereksiz. Ben de kararsızım. PGT ile seçildi. %1 yanılma ihtimalimiz var diyorlar. %1 ihtimal için amniyosentez riskini göze almak düşündürüyor insanı. Bazı doktorlar da ben kendi eşime bile yaptım risk yok diyorlar. Bilemedim..:26:

Naz zaman ne çabuk geçti canım.. Sanki daha dün hamileyim yazmıştın..:1: Maşallahhh yaa..:nazar::nazar::nazar: Yakında Eylül Hanım doğdu haberini de alacağız.. :16:

Hehhehe :1: Olur o kadar normaldir. Eşin o senin. Benim eşim çok dalgacı biri. Ben yapsam kırk yıl güler:9: İnşallah seninki öyle değildir...:34:

Gözün aydın canım. İnşanın annesi gibisi yok. Benimki de tedavide gelmişti. Beni besledi, baktı:1: Giderken de zır zır ağladım.. :17: Ben de bayramda anneciğimee kavuşacağım inşallah :16:

Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona.. O da daha tam anne kuzusu.. kaç aydır anneciğinden ayrı. İnşallah bebiş doğsun da Nesrinciğim de evine, oğluna kavuşsun..:16:

Ot beyinli salak :47: Öyle sinirlendim ki içimden o tüp sana... demek geldi.:1: Haketmiş yani. Boş boş konuşmasın. Naz bir daha böyle densizlik yaparsa bence acıma. Yapıştır lafı. Dilini tutmayı öğrensin. Valla Allah öyle bir tokat atar ki insana neye uğradığını şaşırır...

Ayy gözlerim dolduuu :5: Yerim ben onu.. Kardeşini de düşünürmüş... :16::16:

Var işte böyle tuhaf insanlar.. Hani derler ya " Milletin ağzı torba değil ki büzesin" .. Benim de bu hamilelik meselesi hem iş yerimde hem ailede çok yayıldı. İnsan korkuyor.:25: Allah korusun yavrularımızı..:nazar::nazar: Kem gözlerden de kem dillerden de .. Valla her gece dua ediyorum..
Akasyam gülüm bu doktorlar epey kafanı karıştırmış belli
Niye yaptıracaksın Allah'ın izniyle sağlıklıdır bence
Allah'a güven sen yaptıracaksın ne olacak sanki allah korusun sağlıksızsa sen aldırmayı düşünüyorsan
Orasına bir şey diyemem tabiki

Ahh ne tatili nerdee:31:
Şu hastane işide olmazsa evden çıkamıyorum ben bayramda yalnızız ama bize asıl bayram
Rabbimin hediyesi bebeğimiz oldu çok şükür
Canım ağır iş yapma tabi ev işi felan asla yapma hele
yemeğini felan yapabilirsin mesela
çok yatıp oturmakta iyi değil çünkü

Kizlar merhaba,

Herkes iyi umarim.

Çok şükür bizler iyiyiz canım sen nasılsın peki?

Kizlar merhaba,

Herkes iyi umarim.

evet canım transferim oldu.

Canim agir is yapma, ama normal hayatina devam et. Oyle hasta gibi yatak disek de yatmana gerek yok. Uzamna , agir kaldirma, atlama , ziplama gerisinde normal hayatini yasa...

Simdi okudum geldim. 2 tane saglikli bulunmus. Cok sevindim. Hayirlisiolur insallah.
Buyuk sinavi gecmissin , bir de insallah hayirlisiyla hamilelik haberlerini alalim guzelim.

sürekli yatmak çok zor. çok sıkıldım bugün. gerçi pek yatmadım da oturdum genelde ama bi işde yapmadım. bekliyoruz sonucu laveciğim hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

İyi tatiller Adacığım..Senin de bayramın kutlu olsun.. Ben maalesef çalışıyorum. En erken perşembe anneme gidebileceğim:31: Şu an ona o kadar çok ihtiyacım var ki...

Canım benim transferim pazar oldu. Çarşamba işe başlamıştım. Transfer olduğum gün bile sürekli yatmadım. Eşim araba ile gezmeye götürmüştü. Çay falan içmiştik bir yerlerde.. Diğer günlerde de pek yatmadım. Oturdum. İğne için evden çıktım. Bu kadar...

Lavee canım hep aklımdasın. Nasılsın ? Moralin nasıl ? Araştırma yaptın mı ? Seni arayacaktım ama bilerek aramadım. Arasaydım ister istemez tedavi , PGt konuşacaktık. Sanki bir süreliğine bu konuları konuşmasan senin için daha iyi olurmuş gibime geldi. Konuştukça büyüyor çünkü.. Yoksa aramayı çok istedim.. :16:

aslında relax olmak lazım kısmette varsa öyle bir sımsıkı tutunuyorki bebiş.

Valla yapılıyormuş :1:Sakin olurlarr canım niye olmasınlar üzmezler hamsiler annelerini:1:

OOO gece sohbet iyiydi:1:
Burda hayat gece başlıyor rosam senide bekleriz kuzummmm:1:
Transferin ne zaman?

Sennkide böyle gelip geçecek işte kuzummm:16:
Ayyy bir an önce saglıkla dogsa sabırsızlanıyorummm valla akasyammm:1:
O gün eşinin yanında kırmak istemedim ama ,sonra içimde kaldı bişey demedigim için:47:
Yeri gelsin ben söylerim lafımı:52:

İyiyizz kuzummmm sen nasılsınnnnn ??

dün oldu transferim canım.

Ahh ne tatili nerdee:31:
Şu hastane işide olmazsa evden çıkamıyorum ben bayramda yalnızız ama bize asıl bayram
Rabbimin hediyesi bebeğimiz oldu çok şükür
Canım ağır iş yapma tabi ev işi felan asla yapma hele
yemeğini felan yapabilirsin mesela
çok yatıp oturmakta iyi değil çünkü

evet canım banada asıl bayram bayramdan sonra olacak inşallah. bugün hiçbişey yapmadım yarın döneyim biraz normal hayatıma o zaman. benim eşim anlamıyor hiç ev işlerinden yemek hazırlamaktan falan banada sıkıntı basıyor evi dağınık gördükçe.

evet canım transferim oldu.

sürekli yatmak çok zor. çok sıkıldım bugün. gerçi pek yatmadım da oturdum genelde ama bi işde yapmadım. bekliyoruz sonucu laveciğim hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

aslında relax olmak lazım kısmette varsa öyle bir sımsıkı tutunuyorki bebiş.

dün oldu transferim canım.

OHHH çok güzel rosammm hayırlı haberler ver bize 11 gün sonra inşallahhhh:16:
İkisinide transfer ettirdinmi canım?

evet canım banada asıl bayram bayramdan sonra olacak inşallah. bugün hiçbişey yapmadım yarın döneyim biraz normal hayatıma o zaman. benim eşim anlamıyor hiç ev işlerinden yemek hazırlamaktan falan banada sıkıntı basıyor evi dağınık gördükçe.

Sorma en büyük sıkıntıda ev işi zaten ama ben saldım iyice
yani yapamıyorum zaten yaptığım tek şey lavaboya gidip kusmak:1:
bide uyumak:1:

OHHH çok güzel rosammm hayırlı haberler ver bize 11 gün sonra inşallahhhh:16:
İkisinide transfer ettirdinmi canım?

evet canım ikiside transfer edildi.

Sorma en büyük sıkıntıda ev işi zaten ama ben saldım iyice
yani yapamıyorum zaten yaptığım tek şey lavaboya gidip kusmak:1:
bide uyumak:1:

mide bulantısı çok kötü canım. benimde bulansa gözüm o zaman iş falan görmez. en kısa zamanda geçsin inşallah.

TEDAVİYİ BEKLEYEN ve TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuliprosa[/TD]