Evet istiyorlar İncim. Cumhur Bey bana transferden önce de söylemişti. Geçen gün mailleştiğimizde de hatırlatmış. Her hastama söylediğim gibi size de söylüyorum demiş. Ama tabii ki silah dayamıyorlar

Kararı biz vereceğiz de çok zor bir karar
Anladım canım. Bebeği aldırmayacaksan bence de çok gereksiz. Ben de kararsızım. PGT ile seçildi. %1 yanılma ihtimalimiz var diyorlar. %1 ihtimal için amniyosentez riskini göze almak düşündürüyor insanı. Bazı doktorlar da ben kendi eşime bile yaptım risk yok diyorlar. Bilemedim..:26:
Naz zaman ne çabuk geçti canım.. Sanki daha dün hamileyim yazmıştın..

Maşallahhh yaa..

Yakında Eylül Hanım doğdu haberini de alacağız..
Hehhehe

Olur o kadar normaldir. Eşin o senin. Benim eşim çok dalgacı biri. Ben yapsam kırk yıl güler

İnşallah seninki öyle değildir...
Gözün aydın canım. İnşanın annesi gibisi yok. Benimki de tedavide gelmişti. Beni besledi, baktı

Giderken de zır zır ağladım..

Ben de bayramda anneciğimee kavuşacağım inşallah
Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona.. O da daha tam anne kuzusu.. kaç aydır anneciğinden ayrı. İnşallah bebiş doğsun da Nesrinciğim de evine, oğluna kavuşsun..
Ot beyinli salak

Öyle sinirlendim ki içimden o tüp sana... demek geldi.

Haketmiş yani. Boş boş konuşmasın. Naz bir daha böyle densizlik yaparsa bence acıma. Yapıştır lafı. Dilini tutmayı öğrensin. Valla Allah öyle bir tokat atar ki insana neye uğradığını şaşırır...
Ayy gözlerim dolduuu

Yerim ben onu.. Kardeşini de düşünürmüş...

Var işte böyle tuhaf insanlar.. Hani derler ya " Milletin ağzı torba değil ki büzesin" .. Benim de bu hamilelik meselesi hem iş yerimde hem ailede çok yayıldı. İnsan korkuyor.

Allah korusun yavrularımızı..

Kem gözlerden de kem dillerden de .. Valla her gece dua ediyorum..