• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim ben senin guzelligini biliyorum.
Biraz soguma turlarindayim , yasadigim negatif duygulari ve anilari eritmek istiyorum.
Yoo arayabilirsin sorun yok canim, konusurum . Aradtira yaptim bir ara , cikamadim isin icinden , biraktim.

Sen iyisin di mi? Her sey yolunda insallah... Bebis buyuyor. 3 hafta sonra gideekmissin keseyi gormeye:16:

Evet canım kese ve kalp atışı için gideceğiz. Herşey yolundadır inşallah . Bir de ben iyi olabilsem.. Benim durumum pek iyi değil Lavem.. Her gün takacak, endişelenecek birşeyler buluyorum. Bu gidişle 9 ayı bulmadan ben tımarhaneye :1::37: Geçen gün coraspini iki tane içtiğim şüphesini kafaya takmıştım. Dün de yediğim et yemeğini kafaya taktım. 1 saat pişirmeme rağmen içi kırmızı gibiydi. Biliyorsun Toksoplazma diye bişey var. Acaba çiğ mi kaldı, virüs var mıydı derken akşamı kendime zehir ettim. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum. :31:

Canım benim senin biraz daha zamana ihtiyacın var. Ama ümidini de kaybetme sakın. Ümitsizlik en kötüsü..

Akasyam gülüm bu doktorlar epey kafanı karıştırmış belli
Niye yaptıracaksın Allah'ın izniyle sağlıklıdır bence
Allah'a güven sen yaptıracaksın ne olacak sanki allah korusun sağlıksızsa sen aldırmayı düşünüyorsan
Orasına bir şey diyemem tabiki

Mervem şu an için bu düşünceyi rafa kaldırdık. :1: Bakalım o gün gelsin de karar vereceğiz inşallahh.. Allah doğru karar vermemizi nasip etsin diye dua ediyorum.. :16:

Canım benım bu endıselı halını bırakman gerekıyor...
Bu sekılde 9 ayı gecıremezsın.
Ben de takıntılı bır karaktere sahıbımdır ama yedıgımı ıctıgımı kafaya takmazdım sanırım.
Senı bıraz anlayabılıyorum ama ısın ucunu kacırırsan ondan sonra gercektan hasta olursun.
Bunun dogumu var, cocuk bakımı var, bır an once dur demeye calıs kendıne lutfen.
Bızım elımızde bunu yapabılmek .
Karakter meselesı, sıfıra ındıremeyebılırsın ama azaltabıldıgın kadar azalt.

Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarım :16: Hepinizi çok öpüyor ve çok seviyorum :16: Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun :16:
İyi tatiller incim benim kendine dikkat et iyi bayramlar..
Bende seni çok aöa çok sewiyorum ....
sağ olun kızlar... şimdi uçaktalar...:16:
Allah kavustursun cnm benimmm
arkadaşlar bende bir hafta kadar bayran tatiline gidicem.annemlere mersine gidiyorum.
İyi tatiller cnm dikkat et kendine ...
Kızlar bu gece 100. günümü kutluyorumm:124::119::111:
Bugün eşimle baya bi yoruldukk,Alt açma seti ile havlusunu aldık kuzunun ikisi 100 tuttu:53:
Alt açmasını battaniyeli aldık aziz bebenin 70 tlydi:27:
Bebiş eşyaları ne kadar Pahalı yaa..
Oy oy oyy Maşallah kuzumuz gelio 100 gün sonra az kaldı sağlıkla huzurla gelsin inşallahhh ....
Güle güle kullansın Eylülüm annesi ama pahalı almışsın ben bebettonunkini havuzlu handa 40 aldım alt açmayı :9:
Ayyy bunların hepsii aynııı:1:
Kız kafama etti sabahtandırrr:52:
Bide ses olsa tamam diycemmde kafam şiştii yaaa :47:
Bu arada ben bugün çişimi tutamadım altıma yaptım:27:
Ama napıyım yaa bebek dogum pozisyonu almış baskı yapıyor idrar keseme tutamıyorummm,rezil oldum valla eşime:52:
EE hayatım artık normal hapşurunca bile kaçırıo insan :1:
İncim ben suan hamileyim ama hala inanmıyorum saka gibi geliyor
Diyorum söyle kucağıma alabilecekmiyim diye
Evet gercekten bunu yaşamayan anlamıyor hiç anlamıyor
Ah mervemm bende inanmıorummm vallahiii
Kız sorma beynim patladıı:27:

Banada dönüp dönüp söylesne diyor,sahne alıyoruz gece gece:52:
Ay bende koptum yaaa hiç gülecegim yoktu :1:
birazdan anneciğime doğru yola çıkıcam

hepinizi tek tek öpüyorum

her günümüz bayram tadında geçsin

tez zamanda yavrularımızla bayram ziyaretlerine gidelim

kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sende Allaha emanet ol cnm iyi bayramlar kendine iyi bak ...
Kizlar merhaba,

Haftasonu girmemedim nete...
Rosacim seni cok merak ettim. Son mesajina su anda gozum takildi, transferin olmus anladigim:)
Cok sevindim, simdi gerilere gidip okuyacagim.

Herkes iyi umarim.

Akasya , merve, hazade, chnb, suskunada, inci,mattika, hituci, maiumut,nazefsa delikiz ve adiniunuttugum var ise ...
İyiyiz kuzum benim canım arkadaşım sen nasılsın nasıl gidio
günaydın kızlar....:16::16::16::16:
Günaydın cnm eşine yawruna kavuştun hasret giderdiniz ...

canımm ,

ne olsun , normal hayata geri döndüm her zamanki gibi.
ümitler tükenmiş , umutlar sönmüş bir vaziyette günümü yaşıyorum.
sağlık sıhhat versin Allahım

canımm ,

ne olsun , normal hayata geri döndüm her zamanki gibi.
ümitler tükenmiş , umutlar sönmüş bir vaziyette günümü yaşıyorum.
sağlık sıhhat versin Allahım

Aşk olsun ama üzüosun beni ....:43:
Herzaman diorum hayat mucizelerle dolu ,Bak benim eşim daha öncede sölemiştim troid kanseri ve biz flört ederken ortaya çıktı.herkes ayrıl dedi ailem hariç,işde genç yaşta dul kalırsın ,ablası kemik kanserinden vefat etmiş,amcası bagırsak kanseri ayrıl bilmem ne ırsi bunlarda felan.Ben ayrılmadım ameliyata girerken hep senin yanında olucam dedim ve 4 saatlik ameliyat 7 saat sürdü ümit yok dendi çıkmayabilir dedi hep dua ettim ve allahım onu bağışladı ameliyattan çıktı yücerabbim teşekkürler dedim ..

Sonra radyasyon verdiler ona dokunamadık konuşamadık içine kapandı , ewlendik 1,ci yıl dönümümüzde ameliyat oldu ve gene kötüydü akcigere sıçradı ama ben hep yanındaydım ...
6 saat sürdü gögüs kafesi açıldı ne acılar yaşandı bir bilsen evliydik ayrı odalarda uyuduk radyasyon var die ...
Hep Allaha yalvardım bir gün bizimde yüzümüzü güldürücek die, sonra spermi 2 milyon çıktı ve doktor mümkün dedi hamile kalamazsınız, umutlar yıkıldı hem kanser hem sperm sorunu tüp bebekler ve kürtajlar bizi yordu üstüne translokasyon derken ümiitler senin gibi yıkıldı artık hayat tat vermiodu avunmak bir yerden sonra saçma geliodu 5 sene ewliydik ama bir sürü sıkıntı vardı derken Allahım bize hiç beklenmedik anca Mucizevi bir şekilde Kızımızı bize bağışladı ...

Artık herşeyin zamanı oldugunu inandım Yüzerabbim vermiosa vardır bildigi diorum ..
Çok şeyin üstesinden geldik, çok yıprandık , çok yorulduk ama başardık, şimdi sende dirayetli olucaksın Allahım bu mucizevi varlığı inanıorum sanada bağışlıycak ...

Herkese selam hayırlı haftalar kızlar :16:
Hepiniz iyisiniz umarım.
Hazadem topik sahibi olmuşsun canım :1: Şimdi ilk mesaja tabloyu ekleyebilirsin :34: Artık güncellememizi oradan yaparız.

Günaydın kuzum sanada iyi haftalar ama ben nasıl yapıcam sana dedim pek yetekli deilim diee:41:

Canım bak mesajların alt kısmında alıntı ile cevapla seçeneği var ya onun hemen yanında mesaj düzenleme paneli var. Ona tıklayacaksın ve mesajı tamamen silip tabloyu ve ne istiyorsan onu yazacaksın. Topiğin ilk mesajında yapacaksın bunu tamam :)

Akasya canım yapma böyle ne olur. Hayatının en güzel zamanlarını böyle geçirme. Biliyorum insan korkuyor bir şey olacak diye ama onlar Allah'a emanet. Allah koruyor yavrularınızı.

Tuliprosacım sürekli yatma canım. Evin içinde dolaş mutlaka. Ağır olmadığı sürece işini de görebilirsin. Bırak ev dağınık kalsın.

Lave canım ne desem bilmiyorum ki... Allah yardımcın olsun. Rabbim bir çıkış kapısı göstersin inşaallah. Her daim dualarımızdasın...

Evet canım kese ve kalp atışı için gideceğiz. Herşey yolundadır inşallah . Bir de ben iyi olabilsem.. Benim durumum pek iyi değil Lavem.. Her gün takacak, endişelenecek birşeyler buluyorum. Bu gidişle 9 ayı bulmadan ben tımarhaneye :1::37: Geçen gün coraspini iki tane içtiğim şüphesini kafaya takmıştım. Dün de yediğim et yemeğini kafaya taktım. 1 saat pişirmeme rağmen içi kırmızı gibiydi. Biliyorsun Toksoplazma diye bişey var. Acaba çiğ mi kaldı, virüs var mıydı derken akşamı kendime zehir ettim. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum. :31:

Aaaa Akasyam aşk olsun sana vallahi bu kadarda üsteleme bende ilk zamanlar öleydim ama sonradan insan alışıo haftada bir doktora gidiodum inşallah sağlıkla gelicek bebişlerimiz

Aşk olsun ama üzüosun beni ....:43:
Herzaman diorum hayat mucizelerle dolu ,Bak benim eşim daha öncede sölemiştim troid kanseri ve biz flört ederken ortaya çıktı.herkes ayrıl dedi ailem hariç,işde genç yaşta dul kalırsın ,ablası kemik kanserinden vefat etmiş,amcası bagırsak kanseri ayrıl bilmem ne ırsi bunlarda felan.Ben ayrılmadım ameliyata girerken hep senin yanında olucam dedim ve 4 saatlik ameliyat 7 saat sürdü ümit yok dendi çıkmayabilir dedi hep dua ettim ve allahım onu bağışladı ameliyattan çıktı yücerabbim teşekkürler dedim ..

Sonra radyasyon verdiler ona dokunamadık konuşamadık içine kapandı , ewlendik 1,ci yıl dönümümüzde ameliyat oldu ve gene kötüydü akcigere sıçradı ama ben hep yanındaydım ...
6 saat sürdü gögüs kafesi açıldı ne acılar yaşandı bir bilsen evliydik ayrı odalarda uyuduk radyasyon var die ...
Hep Allaha yalvardım bir gün bizimde yüzümüzü güldürücek die, sonra spermi 2 milyon çıktı ve doktor mümkün dedi hamile kalamazsınız, umutlar yıkıldı hem kanser hem sperm sorunu tüp bebekler ve kürtajlar bizi yordu üstüne translokasyon derken ümiitler senin gibi yıkıldı artık hayat tat vermiodu avunmak bir yerden sonra saçma geliodu 5 sene ewliydik ama bir sürü sıkıntı vardı derken Allahım bize hiç beklenmedik anca Mucizevi bir şekilde Kızımızı bize bağışladı ...

Artık herşeyin zamanı oldugunu inandım Yüzerabbim vermiosa vardır bildigi diorum ..
Çok şeyin üstesinden geldik, çok yıprandık , çok yorulduk ama başardık, şimdi sende dirayetli olucaksın Allahım bu mucizevi varlığı inanıorum sanada bağışlıycak ...

yaşadıklarını anlatmıştın Hazadem ve bir kere daha okuyunca senin nelerle başettiğini takdirle karşıladım.
sen yüreği çok geniş bir kadınsın , Allahım da sana mucizeni göndermiş.

Seni anlıyorum , dediklerini anlıyorum ama yine de ümitlenmek icin bir sebep bulamıyorum güzelim.
3 kere pgt yaptırdık. pgtye giden sayılar belli, sonuclar belli.
nerede bu %20 ihtimal? eger ben duzgun yumurta uretıyorsam nereye gitti bu yumurtalar?
bunların mantıklı bir cevabını bulabilsem yine biraz ümit besleyeceğim geleceğe karsı.

şu an elimde kalan tek dayanak MUCIZE. o da her kula nasip olacak bir şey değil.
bana da olur mu olmaz mı bilinmez. bir mucize olacak diye bekleyerek nasıl gecer yıllar?

herseyin bir zamanı var ve dediğin gibi olmuyorsa vardır Allahımın bir bildiği. buna ben de inanıyorum.
ama kabul etmek kolay değil.

Akasya canım yapma böyle ne olur. Hayatının en güzel zamanlarını böyle geçirme. Biliyorum insan korkuyor bir şey olacak diye ama onlar Allah'a emanet. Allah koruyor yavrularınızı.

Tuliprosacım sürekli yatma canım. Evin içinde dolaş mutlaka. Ağır olmadığı sürece işini de görebilirsin. Bırak ev dağınık kalsın.

Lave canım ne desem bilmiyorum ki... Allah yardımcın olsun. Rabbim bir çıkış kapısı göstersin inşaallah. Her daim dualarımızdasın...

söyleyecek bir şey kalmadı İncim di mi?
haklısın valla.
:43:

Günaydınnn canlarımmmm nasılsınsınız???
Gece 2 gibi ani bacaklarıma giren agrılarla uyandım,ayagımın üstünde duramıyordum bacaklarımm sızım sızım sızladı..
Çok kötüydü kalktım bi agrı kesici içtim,kızımda bi yandan acayip güçlü yumruklar attı mahvoldum anlayacagınız:1:
Şimdi iyiyim şükür:nazar:

Dün gündüz eşim evdeydi,oturma odasında uyuyorduu..Bende salonda görümcemle konuşuyordum,Babam geçenlerde turşu kurmuş 5kiloluk bidonlara dedim şundan bi tane tadıyım..Kapagını açmamla şampanya gibi patladı gözümün içine kadar sirke girdi,Bende korktummm bagırdımm su patladı su patladı diye:1:
Sonra eşimde uçarak geldi yanıma,zavallım benim suyum patladı sanmış :1:
Yürü yürü hastaneye diyor:1:
Gülsemmi aglasammmı bilemedim:27:
Duvarlara kadar heryer turşu suyu oldu,canımız çıktı temizleyene kadar:27:

Anlayacagınız pazar günümüz entrikalarla doluydu:52:

Akasyamm kuzumm bakkk bu güzel zamanlarınızın tadını çıkarr,Kendine zehir etme sonra çok pişman olursunn..Canıım arkadaşımmm yapma lütfen ,napcaz kız biz senle 9 ay :52:

hazadeee,

ben de kayıtlara geçmek istiyorum. beni de ekler misin tabloya?
gerçi tedaviye dönük bi gelişme yok ama "beklemede" denilebilir bana da.

hikaye şu:
izz _ dengeli translokasyon (6;7) _ Beklemede.

forum koltuğu hayırlı olsun bu arada:))

hazadeee,

ben de kayıtlara geçmek istiyorum. beni de ekler misin tabloya?
gerçi tedaviye dönük bi gelişme yok ama "beklemede" denilebilir bana da.

hikaye şu:
izz _ dengeli translokasyon (6;7) _ Beklemede.

forum koltuğu hayırlı olsun bu arada:))

yaşadıklarını anlatmıştın Hazadem ve bir kere daha okuyunca senin nelerle başettiğini takdirle karşıladım.
sen yüreği çok geniş bir kadınsın , Allahım da sana mucizeni göndermiş.

Seni anlıyorum , dediklerini anlıyorum ama yine de ümitlenmek icin bir sebep bulamıyorum güzelim.
3 kere pgt yaptırdık. pgtye giden sayılar belli, sonuclar belli.
nerede bu %20 ihtimal? eger ben duzgun yumurta uretıyorsam nereye gitti bu yumurtalar?
bunların mantıklı bir cevabını bulabilsem yine biraz ümit besleyeceğim geleceğe karsı.

şu an elimde kalan tek dayanak MUCIZE. o da her kula nasip olacak bir şey değil.
bana da olur mu olmaz mı bilinmez. bir mucize olacak diye bekleyerek nasıl gecer yıllar?

herseyin bir zamanı var ve dediğin gibi olmuyorsa vardır Allahımın bir bildiği. buna ben de inanıyorum.
ama kabul etmek kolay değil.
Canım hep dioruz ya hayat Mucizelerle dolu ...
Benimkide mucize deilmiydi eşim kanserden kurtulucakda, radyasyondan zarar görmiycekde, 2 milyon spermin %80i ölü % 15si hareketsiz %5 i harketli , ve bende 3 ve 17 kromozomlorda translokasyon var sağlklı gebelik şansım sadece % 10 denildi ..
Ama ne olduu !!! Binlerce şükür Rabbime bize melegimizi verdi olmuycak die bişey yok, bak biz neler neler yaşadık Yeterki yücerabbim ol desin demek zamnı var hayatım dua edip bekliycez ...
Günaydınnn canlarımmmm nasılsınsınız???
Gece 2 gibi ani bacaklarıma giren agrılarla uyandım,ayagımın üstünde duramıyordum bacaklarımm sızım sızım sızladı..
Çok kötüydü kalktım bi agrı kesici içtim,kızımda bi yandan acayip güçlü yumruklar attı mahvoldum anlayacagınız:1:
Şimdi iyiyim şükür:nazar:

Dün gündüz eşim evdeydi,oturma odasında uyuyorduu..Bende salonda görümcemle konuşuyordum,Babam geçenlerde turşu kurmuş 5kiloluk bidonlara dedim şundan bi tane tadıyım..Kapagını açmamla şampanya gibi patladı gözümün içine kadar sirke girdi,Bende korktummm bagırdımm su patladı su patladı diye:1:
Sonra eşimde uçarak geldi yanıma,zavallım benim suyum patladı sanmış :1:
Yürü yürü hastaneye diyor:1:
Gülsemmi aglasammmı bilemedim:27:
Duvarlara kadar heryer turşu suyu oldu,canımız çıktı temizleyene kadar:27:

Anlayacagınız pazar günümüz entrikalarla doluydu:52:

Ya öldüm gülmekden yaa eşin bir alem nazım hee :9::9::9:
Ya banada agrı girioo özellikle karnımın sağ sol kısmına doktoru aradım rahim büyüyor artık normal canım dedi ..

Back
X