• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

maşallah canım. halıyı da dediğin gibi yaparsın. ben oda yapmayacağım. bu sene yanımızda olur sonra belki abiyle durur:))
Ya ben yatak odama 1 tane küçük beşik alayım dedim odası haricinde cnm bakalım işde valahi deli gibi para gidio ya ...
Ama derler ya Allah kısmetiyle verio hakikaten öle
herkese selammmmm

naz çok üzüldüm tatlım

planlarımın alt üst olmasından nefret ederim ama

malum bankacının kaderi böyle

sınava az kaldı hazırlanabiliyormusun

hazade minanın hazırlıkları tamam

halısı da eksik olsun :nazar: nazar değmesin

herşeyi tamamlamamak lazım ama birşeyler eksik kalmalı

Ewet vallahi herşey bitince insan ne alıcagını şaşırıo sağlıkla gelsinler inşallah cnm ...
Darısı sağlıkla başına cnm benim inşallahhh

merhaba arkadaslar pgt tedavısı ıcın ılk adımı attık.doktorumla gorusmeye gıttık esım ve ben detayları surecı konusmak ıcın hayırlısıyla 1 bucuk aya kadar baslarız dedı doktorum genetık problem oldugu ıcın rapor cıkaralım dedı pazartesı tekrar kan tahlılı yapılacak sonuc 2 haftaya cıkar raporu ayarlayıp tedavıye baslarız dedı ama kafama takılan bısey soyledı hersey yolunda gıderse ınsallah 1 tane embrıyo yerlestırılecekmıs yasa byleymıs anlamadım kafam takıldı sonçta özel hastaneye gıdıyorum.hakkımda hayırlısıdıyorum allahım ınsallah nasıp eder karmasık duygular ıcındeyım bı garip oldum sıtreslı bı surecmıs kızlar .

Hakkında hayırlısı olsun cnm vallahi süreç zor ama inşallah sonu iyi olur ...
30 yaş altına 1 embriyo transfer edilio çünkü,30 yaş üstüne 2 embriyo bence sayıya takılma Allah ol desin yeterki

merhaba arkadaslar pgt tedavısı ıcın ılk adımı attık.doktorumla gorusmeye gıttık esım ve ben detayları surecı konusmak ıcın hayırlısıyla 1 bucuk aya kadar baslarız dedı doktorum genetık problem oldugu ıcın rapor cıkaralım dedı pazartesı tekrar kan tahlılı yapılacak sonuc 2 haftaya cıkar raporu ayarlayıp tedavıye baslarız dedı ama kafama takılan bısey soyledı hersey yolunda gıderse ınsallah 1 tane embrıyo yerlestırılecekmıs yasa byleymıs anlamadım kafam takıldı sonçta özel hastaneye gıdıyorum.hakkımda hayırlısıdıyorum allahım ınsallah nasıp eder karmasık duygular ıcındeyım bı garip oldum sıtreslı bı surecmıs kızlar .

Hakkında hayırlısı olsun cnm vallahi süreç zor ama inşallah sonu iyi olur ...
30 yaş altına 1 embriyo transfer edilio çünkü,30 yaş üstüne 2 embriyo bence sayıya takılma Allah ol desin yeterki

hayırlısı olsun sevdann

hangi hastaneyle görüştün raporu nasıl özelde çıkartıyorlar anlamadım

yasayla ilk denemede 1 tane ,35 yaşın üstündeysen veya üçüncü denemede 2 tane transfer yapılıyor

özel veya devlet farketmiyor bu durumda uygulama hepsinde aynı

yaş için hazade 30 demiş ama ben 35 diye biliyorum

hayırlı olsun... ben de 35 üstü ve 3. tedaviden sonra 2 embriyo biliyorum... dondurursunuz kalanları...

ama delikız sen 35 yoksun niye sana 2 kondu?

Ya ben yatak odama 1 tane küçük beşik alayım dedim odası haricinde cnm bakalım işde valahi deli gibi para gidio ya ...
Ama derler ya Allah kısmetiyle verio hakikaten öle

Ewet vallahi herşey bitince insan ne alıcagını şaşırıo sağlıkla gelsinler inşallah cnm ...
Darısı sağlıkla başına cnm benim inşallahhh

başta yanında olması iyi oluyor canım. parayı sorma canım bir de abi var bizim özel okula gidiyor malum masraf bir bebeğe göre değil. bir de kıskanmasın diye düşünerek yapıyorum. mesela kapı süsü almayacağım...

Allahım tüm isteyenlere bu ayrıntılarla uğrasşmayı nasip etsin....:16:

Kızllarr moralim sıfır..Eşimm ne güzell izne ayrılıyordu iptal olmuş off yine yanlızlıga mahkum oldumm:43:
vardır bunda da bir hayır
bana gel dedim duymadınmı zilli :4:

haftaya bi gün ayarlayalım bana gel ok
akşama kadar otururuz
araba kullanabiliyormusun sen naz aklıma geldi
araba kullanıyorsan bana gelmen 10 dakikanı bulur :1:

hayırlı olsun... ben de 35 üstü ve 3. tedaviden sonra 2 embriyo biliyorum... dondurursunuz kalanları...

başta yanında olması iyi oluyor canım. parayı sorma canım bir de abi var bizim özel okula gidiyor malum masraf bir bebeğe göre değil. bir de kıskanmasın diye düşünerek yapıyorum. mesela kapı süsü almayacağım...

artık yaşa filan bakmıyorlar chnb
riskli ve bizim gibi hastalığı olanlarda direk 2 veriyorlar
raporlarda öyle yazıyor ama hep 2 veriyorlar
hatta 3 bile verenler var
tek vermiyorlar başarı şansını düşürüyor diye
onu sadece devlette yaparlar özellerde yok öyle bir uygulama

Olsun nazım ne olucak bu hafta olmaz diğer hafta olur dert etme kendine yaa

Ben hamileyken böyleysem lohusayken ne yaparım hiç bilmiyorumm hazade yaa ..

maşallah canım. halıyı da dediğin gibi yaparsın. ben oda yapmayacağım. bu sene yanımızda olur sonra belki abiyle durur:))

sorma canım. bu arada nevresimi kendime aldım:)) Ahmet Adaya değil.:1:

canım ne zaman ayrılacak olsun sonra ağırlaşacaksın o zaman daha çok insan lazım oluyor üzülme...

Evet dogru söylüyorsun canım mantıklı davranmam lazım biraz,hamilelikte mantık falan kalmıyor yaaa :)

herkese selammmmm

naz çok üzüldüm tatlım

planlarımın alt üst olmasından nefret ederim ama

malum bankacının kaderi böyle

sınava az kaldı hazırlanabiliyormusun

hazade minanın hazırlıkları tamam

halısı da eksik olsun :nazar: nazar değmesin

herşeyi tamamlamamak lazım ama birşeyler eksik kalmalı

Bankacılık ayrı bi dert ,bide başında eşimin başındaki gibi bir müdür varsa oooo çekecegin var demektir..
Sınava girmiycez canımm vazgeçtik :)
Eşim türkiye finansa geçmeye çalışıyor,orada daha rahat edecegini söylüyor..Akbankın şartları malum..
Sen nasılsın canımmm bu arada ??

Canım bende 28 yaşındayım..Banada 2 tane konuldu.Ama bi kagıt imzalattılar daha önce tüp bebek denedim tutmadıgı için 2 embriyo konulmasını istiyorum diye..
Doktor ayarlayabiliyor onu,bence mutlaka konuş canım..
Bak ben daha önce denememiştim ama doktorum öyle bi kagıda imza atarsam 2 tane embriyo koyabilcegini söylmişti.
İyikide 2 tane koydurmuşum bir tanesi tutundu annesine:1:
Darısı sana canım benmmm:nazar:

benim ilk tedavimde bir embriyo transfer yapılmıştı

dikkate alan yerler var demekki bence de en az 3 koymalılar

allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin masraf önemli değil

inşallah allah bizlere de nasip etsin

ilk tedavide ikizi nasıl açıklıyorlar acaba çünkü dosyalar sağlık bakanlığına gidiyor galiba

vardır bunda da bir hayır
bana gel dedim duymadınmı zilli :4:

haftaya bi gün ayarlayalım bana gel ok
akşama kadar otururuz
araba kullanabiliyormusun sen naz aklıma geldi
araba kullanıyorsan bana gelmen 10 dakikanı bulur :1:

Aynen yaa ister istemez sinir oldum ama napalım artık hayırlısı olsun cnm..
Kullanıyorum canım,zaten arabasız bi yere çıkamıyorum otobüsle falan bayılıyorum sonra :))
Gelirimm gelirimm sen evi bana tari edersin yada açık adres verirsin ben ögrenirim bi taksiciden:3:

artık yaşa filan bakmıyorlar chnb
riskli ve bizim gibi hastalığı olanlarda direk 2 veriyorlar
raporlarda öyle yazıyor ama hep 2 veriyorlar
hatta 3 bile verenler var
tek vermiyorlar başarı şansını düşürüyor diye
onu sadece devlette yaparlar özellerde yok öyle bir uygulama

Canımm ilk deneme ve 35 yaş altı olunca 1 tane embriyo koyuluyor özelde olsa devlette olsa..
Eger daha önce 2 kere denemiş ve olumsuz sonuç almışsan 35 yaşın altında bile olsan 2 tane konuluyor..
Bundan 7 ay önce öyleydi şimdi şartlar nasıl bilmiyorum tabi..

bize de imzalatmışlardı daha önce 2 tedavi olduk diye bi kağıt, ozaman 2 embriyo transfer edilebiliyo.
hatta bize ilk tedavide devlet ilaçları karşılar demişlerdi, rapor çıkarttık size kolaylık olsun fln diye.
meğer aşılama raporu çıkartmışlar, 3 aşılama sonrası tüp ödüyo ya devlet.
sgk soruşturma açmış merkez hakkında bizi de çağırdılar, ilaçlardan belli tüp olduğu vs. dedi ordaki memur. biz zaten tüp yaptırdık dedik.

devlet aşılamalardan sonra tüpü ödücekmiş benim genetik sorunum var napim aşılamayı dedim geldim.
devlet ayrı merkezler ayrı, herkes kendi parasının derdinde.

bılmıyorum rapor ısını doktor genetık problem oldugu ıcın devlet karsılıyo dedı rapor cıkaralım dedı ben adana başkent hastanesıne gıdıyorum transfer ıslemı ankarada olacak .pazartesı kan vercem yıne genetıkle ılgılıymıs bılmıyorum ya bence de en az 2 tane transfer etmelıler ben ozelde 2 tane dıye bılıyodum cok ısrarla doktor 1 tane dedı yasa boyleymıs.sansımız zaten dusuk sevınsemmı uzulsemmı bılemedım allahım ınsallah saglıklı bı tane bulunsun da bu kadar zorlu surecten gecıyoruz sansımızıda kısıtlıyolar ıyıce .

allahım hayırlısını versın artık tedavıye basladım ya artık gonul ıkı tane olsun ıster cunku zor bı surec sızler benı daha ıyı anlıyosunuz dur aynı kaderlerı paylasıyoruz aynı problemlerı yasıyoruz o kadar cabalıyoruz bırdaha yasamayalım ıkı tane olsun dıyoruz ama saglıklı olsunda 1 tane olsun hakkımızda hayırlısı ama arkadaslar artık benıde tablaya yazarsanız sevınırım bılgılerımı verıyım adım merve 24 yasındayım 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal dengelı translakosyon tasıyıcısıyım adana ve ankara baskent hastanesın de tedavı goruyorum tesekur ederım sımdıden .

Aynen yaa ister istemez sinir oldum ama napalım artık hayırlısı olsun cnm..
Kullanıyorum canım,zaten arabasız bi yere çıkamıyorum otobüsle falan bayılıyorum sonra :))
Gelirimm gelirimm sen evi bana tari edersin yada açık adres verirsin ben ögrenirim bi taksiciden:3:

Canımm ilk deneme ve 35 yaş altı olunca 1 tane embriyo koyuluyor özelde olsa devlette olsa..
Eger daha önce 2 kere denemiş ve olumsuz sonuç almışsan 35 yaşın altında bile olsan 2 tane konuluyor..
Bundan 7 ay önce öyleydi şimdi şartlar nasıl bilmiyorum tabi..
tamam naz sana haber veririm ben
yok naz öyle değil
ben 30 yaşındayım ve ilk denemem ama 2 koyuldu
merveye de 2 tane koyuldu onun da yaşı genç
prosedürde öyle ama uygulamada öyle değil işte
merkezler bi yoluna uyduruyorlar

bu arada doğum izninin 6 aya çıkarılması ile ilgili ysa komisyonda
en geç kasım sonu gibi belli olacak diyorlar
inş. şu yasa meclisten geçer de bizler de rahat rahat bakarız bebeklerimize

Allah yardımcın olsun cnm senin masraf çok daha fazla vallahi ..
Eee cnm oda çok tek kaldı Arda bey yüzünden kıskanır iyi düşünmüşsün, aman yeterki sağlıkla gelsinler ...

Ben hamileyken böyleysem lohusayken ne yaparım hiç bilmiyorumm hazade yaa ..

Ayy sormaa bende hep bir gerginim niyeyse :))

benim ilk tedavimde bir embriyo transfer yapılmıştı

dikkate alan yerler var demekki bence de en az 3 koymalılar

allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin masraf önemli değil

inşallah allah bizlere de nasip etsin

ilk tedavide ikizi nasıl açıklıyorlar acaba çünkü dosyalar sağlık bakanlığına gidiyor galiba

bılmıyorum rapor ısını doktor genetık problem oldugu ıcın devlet karsılıyo dedı rapor cıkaralım dedı ben adana başkent hastanesıne gıdıyorum transfer ıslemı ankarada olacak .pazartesı kan vercem yıne genetıkle ılgılıymıs bılmıyorum ya bence de en az 2 tane transfer etmelıler ben ozelde 2 tane dıye bılıyodum cok ısrarla doktor 1 tane dedı yasa boyleymıs.sansımız zaten dusuk sevınsemmı uzulsemmı bılemedım allahım ınsallah saglıklı bı tane bulunsun da bu kadar zorlu surecten gecıyoruz sansımızıda kısıtlıyolar ıyıce .

kızlar 3 demeyin... geçen selmacannn yazmıştı üçüz ve dr redüksiyon istiyor diye...
inanın o süreç çok zor ben çok okudum redüksiyon olanları 12. haftada ayık şekilde sapasağlam bebeğin kalbini potasyumla durduruyorlar. arkadaş dedi erşim ağladı görünce... veee malesef redüksiyondan sonra diğer bebekler de kayıp çok oluyor rahim ağzı yetmezliğine bile neden oluyor redüksiyon.

bir de çoğu arkadaşım neden pgt yaptırıyor? dr bir kısmımıza ne dedi doğal kalıyorsun kal düşerse düşer düşmezse amniyoda sorun varsa sonlandırırız. biz bu kadar maddi manevi sıkıntıyı niye çektik bu sonu yaşamamak için. yanlış mı düşünüyorum?

bu arada doğum izninin 6 aya çıkarılması ile ilgili ysa komisyonda
en geç kasım sonu gibi belli olacak diyorlar
inş. şu yasa meclisten geçer de bizler de rahat rahat bakarız bebeklerimize

canım çıkar inşallah dün imza attım nette kampanyaya. ben kasım ortası doğum yapacağım ben de yararlanırım di mi?

Allah yardımcın olsun cnm senin masraf çok daha fazla vallahi ..
Eee cnm oda çok tek kaldı Arda bey yüzünden kıskanır iyi düşünmüşsün, aman yeterki sağlıkla gelsinler ...

Ayy sormaa bende hep bir gerginim niyeyse :))

öyle canım. buzdolabı bozulmuş. çamaşır makinası aylardır su ısıtmıyor, bulaşığı yeni tamie ettirdik off ya Allah sağlık versin. benim ek ders ücreti de yok... şimdi kontrol sıklaştı taksi parasına bile canım sıkılıyor ya...

hem oğlum çok özledi beni nasıl sarılıyordu canım. şimdi kıskanır normal düzeyde alırım şimdiden gözüne batıyor hazırlıklar...

öyle canım. buzdolabı bozulmuş. çamaşır makinası aylardır su ısıtmıyor, bulaşığı yeni tamie ettirdik off ya Allah sağlık versin. benim ek ders ücreti de yok... şimdi kontrol sıklaştı taksi parasına bile canım sıkılıyor ya...

hem oğlum çok özledi beni nasıl sarılıyordu canım. şimdi kıskanır normal düzeyde alırım şimdiden gözüne batıyor hazırlıklar...

Oyy yawrum yaaaa:43:
Canım vallahi napalım herşey yawrularımız için yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar die Allahım görüo neler neler yaşadın inşallah bereketiyle gelicek paşa herşey yoluna girer.

Oyy yawrum yaaaa:43:
Canım vallahi napalım herşey yawrularımız için yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar die Allahım görüo neler neler yaşadın inşallah bereketiyle gelicek paşa herşey yoluna girer.

Amin... inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar....:16::16::16:

Back
X