• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bencede o işte bi yanlış anlama olmasın normalde taze girer diye biliyorum bende yani şu aşamada senın kaç saglıklı yumurtan var belli olması lazım.sonra senn rahım için beklemeleri normal .belki başka bi tedavi şeklidir seninki yınede bişey demeyelim deepliner deepliner
Canim benim yumrtalarim toplandi 49 taneydi ilk once sonra 38 e dustu sonra 29 a dustu en son gelisimine devam edenler ve kaliteli olanlar 19 tane kaldi ve bu 19 tane olan yumurtalarim donduruldu. Is bununla da bitmiyor tabi simdi bi de pgt ye girecekler. Insallah saglikli embriyom vardir

Canim benim yumrtalarim toplandi 49 taneydi ilk once sonra 38 e dustu sonra 29 a dustu en son gelisimine devam edenler ve kaliteli olanlar 19 tane kaldi ve bu 19 tane olan yumurtalarim donduruldu. Is bununla da bitmiyor tabi simdi bi de pgt ye girecekler. Insallah saglikli embriyom vardir
insallah sayinin yuksekligi sansi yukseltiyo masallah yumoslara

Zeynep nasıl oldun..bugün kürtajın olacaktı..toparladın mı biraz..kızlar ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra bir rahatsızlık geçirdim Aralık Ayında burda anlatmıştım bilen bilir..sonuç ms sınırdaymış yani takipte Olacağım ..ve en önemlisi antifosfolpid sendromu diye Romatizmal bir rahatsızlıkmış bu da yüksek çıktı bu da direk bebek düşüklerine yol açıyormuş internetten araştırın bi benim bacaklarında uyuşma olayı olmasaydı böyle bir hastalık olduğunu bile duymadım ve düşüğe sebep olabileceğini hiç duymadım ve sanmıyorum ki böyle birşey düşük yapanlara araştırılsın..sizde bakıldımı böyle birşey var mı yok mu ..hoş gerçi eşimde de kromozom bozukluğu var ..ama ikiside etken miş..sizde söyleyin Dr larınıza..Zeynep sen herşeyi yaptın serumuymuş fln eksiksiz bişey kalmasın dedin hepsi yapıldı bundan olabilir miki Aklınızı karıştırmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama böyle birşey Başıma geldi lütfen sizde araştırın İnternet'e bakın bi direk düşük yapıyor diyor

Bu hastalıkta internetten araştırdım Dr la daha derin konuşmadım kadınların yüzde yetmişi bebek Dünya'ya getiriyormuş ve anne içinde riskliymiş Allah beterinden korusun da ben napıcam artık bebek olayını bilmiyorum ..Allah hayırlısını nasip etsin ..

ben inaniyorum var sende saglikli okadar yumurtadan mutlaka vardr canm hadi biran once iyi haberler ver bze umut ol

Ahhh insallah ben de cok inanmak istiyorum. Baskasi icin edilen dualar kabul olurmus allah herkesten razi olsun.su okuman yorumlara bile insallah dememiz yeter.
3 tane konu takip edyorum bu forumda bugun hep test gunydu gercekten insan negatfi duyunca uzuluyor poztfi duyunca kendyms gbi seviniyor.gormedgmiz adini bile bilmedgmz insanlar hakkinda bukadar yakin hissetmek aciyi sevnci cok enteresan .umudumuz tek belki ondan. bizi bizden baskasi anlamaz zaten .

transferin yapıldı mı canım? ben de transfer bekliyorum. şuan ne beklediğimi de bilmiyorum bir haftaya kadar adet olacağım. sonra doktora gidip kontrol olacağım. kontrolde ne çıkması ne çıkmaması gerekior bilmiyorum. adetinin 2.3 günü gel kontrol edelim dediler sonra sanırım rahim kalınlaştırıcı ilaç alacağım sonra yumurtalar makinaya girecek ve bakılacak. ama bu üreç ne kadar sürüyor bilen var mı
transferim daha olmadi canim estrofem diye bir ilac kullaniyorum yarin e2 degerime bakilacak ona gore ilacin dozu ayarlanacak benim cgh yapildi donduruldu. sureci ben de tam bilmiyorum ilk oldugu icin .sanirim adetin 17. ya da 18. gun transfer oluyormus benim anladigim belki yanlis biliyorumdur tabi rahmin ne zaman yterli kalinliga ulasmasina da bagli

Zeynep nasıl oldun..bugün kürtajın olacaktı..toparladın mı biraz..kızlar ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra bir rahatsızlık geçirdim Aralık Ayında burda anlatmıştım bilen bilir..sonuç ms sınırdaymış yani takipte Olacağım ..ve en önemlisi antifosfolpid sendromu diye Romatizmal bir rahatsızlıkmış bu da yüksek çıktı bu da direk bebek düşüklerine yol açıyormuş internetten araştırın bi benim bacaklarında uyuşma olayı olmasaydı böyle bir hastalık olduğunu bile duymadım ve düşüğe sebep olabileceğini hiç duymadım ve sanmıyorum ki böyle birşey düşük yapanlara araştırılsın..sizde bakıldımı böyle birşey var mı yok mu ..hoş gerçi eşimde de kromozom bozukluğu var ..ama ikiside etken miş..sizde söyleyin Dr larınıza..Zeynep sen herşeyi yaptın serumuymuş fln eksiksiz bişey kalmasın dedin hepsi yapıldı bundan olabilir miki Aklınızı karıştırmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama böyle birşey Başıma geldi lütfen sizde araştırın İnternet'e bakın bi direk düşük yapıyor diyor
canm cok gecms olsun.iyi yapmssn acik acik yazmakla belki birinin basina benzer birsey gelmistr yada gelebilir.peki bu romatzmayla ilgili tedavimi oluyorsun simdi

transferim daha olmadi canim estrofem diye bir ilac kullaniyorum yarin e2 degerime bakilacak ona gore ilacin dozu ayarlanacak benim cgh yapildi donduruldu. sureci ben de tam bilmiyorum ilk oldugu icin .sanirim adetin 17. ya da 18. gun transfer oluyormus benim anladigim belki yanlis biliyorumdur tabi rahmin ne zaman yterli kalinliga ulasmasina da bagli
2 ay once tup bebbk ile hamile kalan arkadsma doktru bol suic demsti rahim kalnligi icn onemliymis .mutlaka gunu vardr belli bi kalinliga gelmesnn ama suyu ihmal etme etkiliyms oyle dedi

Ca
canım geçmiş olsun.bende 2 düşük yaptım 3.bebeğim 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum benim eşimdede kromozom bozukluğu var 3.bebeğimden sonra öğrendik 2 başarısız tüp bebek oldu inş bu ay yine başlıcaz tedaviye.senin eşinin kromozom bozukluğu ne onu merak ettim

İyi akşamlarr.benimde 2 kez başarısız tüp bebek oldu şimdi inş 3.ye başlıcaz.iki tedavidede 9 yumurtam toplanmıştı.sizin maşaallah baya toplanmış inş vardır sağlıklı embriyo.yumurtanın fazla olması için bişeyler yapmışmıydınızz.

Back
X