• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bide robetsonian translokasyon varmış onlar şanslı, ben ve benim gibiler resiprokal tip daha zor diyorlar tabi yine Allah bilir. Arkadaşım hiç problemi yok, 1 düşük 1 kalp durması yaşadı. İşte Akıl almıyor yani

Off benimle olan 2-13 translokasyon olan arkadaş nerelerdesin? Bir ses ver kaybolma beni tek bırakma :(

Cemre güzel haberlerini dört gözle bekliyorum .. ben de ocakta görüsmeye gidecrgim henuz ben de tık yok hatta izmir e geldiğinde görüşelım..
Haydi kızlar umutlanalim ,geçmistekileri dusunelim ve unutmayalım biz de mutlaka sağlam yumurta var yoksa biz sağlıklı olmazdık sadece biraz uğraştırıyor.,O BEBEKLER ALLAHIN İZNİYLE BURAYA GELECEK...
canım gittinmi görüşmeye hastaneye ?

Valla o şansı daha göremedik iki kez pgt yapıldı ama olmadı inş bu kez şans bizden yana olur.Allahım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursunn
hangi merkezde yapıyorsun ve ikinciyi yazmıssın ilk seferde ne oldu ? merak etme olur bu sefer inşallah .gercekten 13 14 görünce keşke benmde oyle olsa demıslıgım vard yanı beyza-3434-bey beyza-3434-bey den sizden ıkıncı denemesinde ikizleri oldu şimdi :)

hangi merkezde yapıyorsun ve ikinciyi yazmıssın ilk seferde ne oldu ? merak etme olur bu sefer inşallah .gercekten 13 14 görünce keşke benmde oyle olsa demıslıgım vard yanı beyza-3434-bey beyza-3434-bey den sizden ıkıncı denemesinde ikizleri oldu şimdi :)
Memorialde yaptırdım ikisinide.ilkinde transfer olmadı kaliteleri iyi değildi.ikincidede 1 tane transfer edildi tutmadı.şimdi acıbademe gidicem inş.pgt değide daha kapsamlı bi tarama olcakmış bakalım.ikisindede 9 yumurta toplandı bende istiorum ki daha çok embriyo daha çok şansçörek otu bal tarçın yiorum.bi arkadaşta incir yazmış onada başlıcam inş.ne güzel darısı bize inşş☺️

Memorialde yaptırdım ikisinide.ilkinde transfer olmadı kaliteleri iyi değildi.ikincidede 1 tane transfer edildi tutmadı.şimdi acıbademe gidicem inş.pgt değide daha kapsamlı bi tarama olcakmış bakalım.ikisindede 9 yumurta toplandı bende istiorum ki daha çok embriyo daha çok şansçörek otu bal tarçın yiorum.bi arkadaşta incir yazmış onada başlıcam inş.ne güzel darısı bize inşş☺️
inşallah o arkadaşta memorialda oldu.memnun kalmadınızmı cumhur beyle telefonda görüştüm bende orayı cok istyordum ama nasip değilmiş sizin amh kaç biliyormusunuz ?

Ev işleri yemek yapmaydı derken saatler çok çabuk geçiyor dun akşam da sağ bobrekten başlayıp bacak diz kapağana kadar giden bi ağrı çektim neyseki bugun yok ilaçların etkisi olabilir mi acaba biliyormusnz elevit coraspin belexone folbiol folik asidi kullanıyorm doktorumu aradm ulaşamadm da yurtdışndaymış

bu ilaç ve vitaminleri bende kullanıyorum sadece elevit'te domuz jelatini olduğu için muadili olan decavit'i kullanıyorum ama bunların rahatsızlığınızda etkisi olacağını zannetmiyorum. Tabi yine de doktorunuz daha iyi bilir.

Valla o şansı daha göremedik iki kez pgt yapıldı ama olmadı inş bu kez şans bizden yana olur.Allahım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursunn

Amin cnm Amin. Yani şanslı derken bu hastalık mı desem ne desem bilmiyorum buna düşen Nasıl şanslı olursa artık ama 13-14 ler daha çok ve çocuğu olmayan olmamış. En azından burada okuduklarımızdan.

bu ilaç ve vitaminleri bende kullanıyorum sadece elevit'te domuz jelatini olduğu için muadili olan decavit'i kullanıyorum ama bunların rahatsızlığınızda etkisi olacağını zannetmiyorum. Tabi yine de doktorunuz daha iyi bilir.
Bi dun oldu bugun yok Allaha şukur elevitte domuz jelatini mi var bilmiyordum ama bi tek o ilaç midemi bulandırıyor yutarken. Haftaya doktora gtcem değiştrsn o ilacı soyleymde

inşallah o arkadaşta memorialda oldu.memnun kalmadınızmı cumhur beyle telefonda görüştüm bende orayı cok istyordum ama nasip değilmiş sizin amh kaç biliyormusunuz ?
Kayserideyim canım ben.iki negatiften sonra memorialde yaptırmak istemedim.amh bilmiorum canım

Amin cnm Amin. Yani şanslı derken bu hastalık mı desem ne desem bilmiyorum buna düşen Nasıl şanslı olursa artık ama 13-14 ler daha çok ve çocuğu olmayan olmamış. En azından burada okuduklarımızdan.
Ayy inşşş canım ya bundada korkuorum ya olmazsa diee

Bi dun oldu bugun yok Allaha şukur elevitte domuz jelatini mi var bilmiyordum ama bi tek o ilaç midemi bulandırıyor yutarken. Haftaya doktora gtcem değiştrsn o ilacı soyleymde

evet yutarken zorlanıyorum bende. Âmâ hangi eczaneye gittiysem hepsi aynı şeyi söyledi ısrarla, neden decaviti kullanmıyorsunuz aynı ürün diğerinde domuz jelatini var dediler...bende araştırdığımda Bayer in bile açıklaması var içinde domuz jelatini içeriyormuş.

C
canim ptg ile niye olmadiki düsükmü yaptin ne oldu
9 yumurtadan 7si döllendi 4tanesi orta kaliteydi pgtden 1 tane sağlıklı çıktı ama tutmadı.yeni başlayacağım dr kalitesi iyi değilmiş tutmaması normal dedi.laboratuvar çok önemli biopsi alırken belki orda sorun olmuştur dedi ama bilmiorum

Merhaba, bundan uc ya da dort yil once gozyaslariyla acaba bizim gibi olan baskalari da var mi diye ararken bu siteyi bulmustum. O zaman benzer hikayeler vardi, simdi sizlerin de bir umut aradigini gorunce uzaktan takip etmek yerine yazip paylasmak istedim yeniden. Esim ve ben akdeniz anemisi tasiyicisiyiz. Ben ayrica mthfr homozigotum, yani kan pihtilasmasina yatkinligim var. doktorlarim Hakan Kozinoglu -tup bebek alman hastanesi-, Volkan Baltaci -pgtyi yapmisti genart- sayesinde simdi 20 aylik bir kizim var. bir kurtaj, bir basarisiz deneme sonrasinda saglikla kucagima aldim kizimi. Sakin pes etmeyin, bu bir sinav belki de. Allahim bir gun hepinize anneligi tattiracak, buna inanin lutfen. Sevgiler

Back
X