- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #36.161
E
elifdemirelif
canim emriyolardan ne haber aradilarmi pgtden gecen olmusmu aay insallah gecmistir yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük bı ıhtmallee ıkız benmde degerm o civarlardaydı canm ılkkese görmeye gttğmde bir kese vardı kalp atısına gttığmde ise ikinci kesede çıktı ortaya :)Evet canim 2 tane transfer edildi. 8. Gun icin yuksek biraz bence de ikiz olma ihtimali yuksek:)
E elifdemirelif canim emriyolardan ne haber aradilarmi pgtden gecen olmusmu aay insallah gecmistir yaa
Pazartesi opu olddu 1 şubatta 14 yumurta toplandi ertesi gün 13 tanesi dölllenmisti,perşembe aradilar hepsi devam ediyor dediler,5.günde yani bugun ya da yarin arayacaklarini söylediler,bizimde gözumuz kulagimiz telefonda blast olabilirlerse genetige gidicek arkadaşim yaaa çok stres basti daha aramadilar,ne kadar gerin bir bekleyiş ustelik daha genetikten onceki asama bide genetige gidip gelecekler için ayri stres var,ayyy allahim yardim etsin bizlere,dua edin saglikli olsunlar![]()
Canım benim görürsün sagliklilar cikacak sen dua et bende ediyorum buraya yazmayi unutma aklimdasin
Rabbim insalah guldurur yuzumuzu..işte kocaman bi soru işareti daha ???? Bide amerika çikti yaaÇok teşekkür ederim ilgine arkadaşm insallah çikar,genetik surecide ayri bir stresmiş,biz bahçeci mustafa beyde yaptirdik,blast olanlar amerikaya gidiyor testler orda yapiliyor bizim merkezdeordaki cihazlarin daha detayli tarama yapabildigi söyleniyor,umarim dogrudur,haber alir almaz yazarim canim inşallah,bende herkese dua ediyorum rabbim güldürsün bizi![]()
En az 2-3 tane sağlam çıkar benceRabbim insalah guldurur yuzumuzu..işte kocaman bi soru işareti daha ???? Bide amerika çikti yaa(((
En az 2-3 tane sağlam çıkar bence
Canim valla senle birlikte gun saycam cok heycanli insallah tutar pgt limi canimKizlar merhaba bugun transferim oldu heyecanli bekleyis basladi benim icin :)
Pozitif aldim canim dayanamadim gittim bugun 8.gun transferden sonra ve degerim 231. Cok sukur. Durumu olan herkesin pgt yaptirmasini tavsiye ederim. 4 embriyom vardi ve pgt bozuk gelen 2 embriyom transfer edilmis olsaydi su anda hayalkirikligi yasiyor olacaktim. Allahim
Tamamina erdirsin isteyen hepinize de nasip etsin
Sendende cok umutluyum bak bugun arkadasimizin biri pozitif aldi ve biyuk ihtimal ikizz ... Canim trasferdwn hemen sonra kaltinmiEvet pgt yapilmisti :)
Hadi bakalim rabbim guldursun yuzunuKalktim canim hatta simdi ucak yolculugu yapacagim doktor hic bir problem olmaz dedi
Evet canim ilk denememdi cok tesekkur ederim darisi isteyen tum arkadaslarimamollify canım maşallah,gözün aydın Allah mutlu,huzurlu bir şekilde tamamına erdirsin.Darısı isteyen herkese olsun inşallah..
Pgt ile kaçıncı denemendi canım,sanırım ilk değil mi?
Büyük bı ıhtmallee ıkız benmde degerm o civarlardaydı canm ılkkese görmeye gttğmde bir kese vardı kalp atısına gttığmde ise ikinci kesede çıktı ortaya :)