• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar günaydın iyi haftalar herkese. milat27 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geride kalır kötü günler.
ben progestana başladım cumartesden beri vuruluyorum günde bir kez. yarın sabahtan doktora gidiyorum muayeneye. rahim yeterince kalınlaştıysa eğer embriyoları pgt ye sokacak. çarşamba belli olcak inşallah herşey. allahım çok korkuyorum ve çok gerginim. bütün vucudumda çibanlar çıkmaya başladı. acılı acılı kulağımda çıktı mesela üstüne yatamıyorum. stresten sanırım.. dua edin kızlar inşallah sağlıklı yavrularım çıkar pgt den.

kızlar günaydın iyi haftalar herkese. milat27 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geride kalır kötü günler.
ben progestana başladım cumartesden beri vuruluyorum günde bir kez. yarın sabahtan doktora gidiyorum muayeneye. rahim yeterince kalınlaştıysa eğer embriyoları pgt ye sokacak. çarşamba belli olcak inşallah herşey. allahım çok korkuyorum ve çok gerginim. bütün vucudumda çibanlar çıkmaya başladı. acılı acılı kulağımda çıktı mesela üstüne yatamıyorum. stresten sanırım.. dua edin kızlar inşallah sağlıklı yavrularım çıkar pgt den.
Gunaydin canim benim bir seyim yok cok sukur maysanin babasi rahatsizlanmis malesef..Korkma hic .Insallah saglikla cikip annelerime kavusacaklar ...

Bende ankarada yaşıyorum ilk denememi timur gürganla yaptım fakat ne iyi doktor ne de lüks kliniklerin önemli olmadığını anladım. Özellikle de genetik problemden dolayı tüp bebek yaptırıyorsak. Embriyolog ve genetikçi nin önemli olduğunu düşünüyorum. Embriyolara Genetik incelemeyi Muhterem BAHÇE hoca yaptı. Bu sefer başkent hastanesi hulusi hocaya gideceğim genetik inceleme için yine muhterem hocayı düşünüyorum. Devlet desteği olmayınca maddi olarak en uygun yeri seçmek durumundayım.

bende Hulusi Bülent Zeyneloğlu ve Muhterem Bahçe ile sonuca ulaşanlardanım. Doktor evet genetiğe müdahale edemiyo belki ama en azından teste gidecek embriyo sayısını artırmak için elinden geleni yapıyor ayrıca hasta psikolojisinden onun kadar anlayan ve motive eden başka bir doktor varmıdır bilmiyorum gebeliğim 12. haftaya ulaşınca beni başka doktora devretti ama ona olan duam hiç bitmeyecek.

deepliner deepliner Cnm seni takip ederken ben bile heyecanlandım valla. Epey bekledin çünkü. Bende hiç sevmiyorum beklemeyi. Eski dr unda öyleydi. Muayenede bile 8 de randevu alırdık 9,5-10 da girerdik o yüzden şimdi gitmiyorum.
Hadi artık hayırlı haberle gel inşallah. Kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş. Bol bol birbirimize dua edelim.

Ah
deepliner deepliner Cnm seni takip ederken ben bile heyecanlandım valla. Epey bekledin çünkü. Bende hiç sevmiyorum beklemeyi. Eski dr unda öyleydi. Muayenede bile 8 de randevu alırdık 9,5-10 da girerdik o yüzden şimdi gitmiyorum.
Hadi artık hayırlı haberle gel inşallah. Kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş. Bol bol birbirimize dua edelim.
Ahh canim col sagol ben de o kadar heyecanliyim ki :) hamileler lutfen bebeginizi hissede hissede bizlere dua edin allah bizlere de nasip etsin. Beklemek cok zor ama insallah sonumuz guzel olur..

Ah

Ahh canim col sagol ben de o kadar heyecanliyim ki :) hamileler lutfen bebeginizi hissede hissede bizlere dua edin allah bizlere de nasip etsin. Beklemek cok zor ama insallah sonumuz guzel olur..

Tabiki dua ederiz yer gök dua ile.. kimin duasının kime yarayacağını Allah bilir. O süreçleri beklemeleri bir tek çekenler anlar.. Rabbim emeklerinizi çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah.

Tabiki dua ederiz yer gök dua ile.. kimin duasının kime yarayacağını Allah bilir. O süreçleri beklemeleri bir tek çekenler anlar.. Rabbim emeklerinizi çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah.
Aminn insallah canim cok sagolun eksik etmeyin stresten gozlerim dolu dolu duramiyorum yerimde dislerimi sika sika acitiyorum. Keske bakilsaydi pgt yle onceden ooof delirmek uzereyim kendi kendimi darliyorum beklemek ne zor bisey. Allahim sabir ver

Maysa Allah yardımcınız olsun inşallah Allah şifa versin babana..yeni pozitifi Görmüş Arkadaşlara hayırlı olsun , hamilelere de bebeklerini sağ salim ellerine kavuştursun rabbim..

Arkadaşlar öncede sormuştum..ama gözden kaçmıştır belki Dondurulumuş embriyolara genetik tahlil Yapılıyor mu kesin bilgisi olan varmı..

Back
X