- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #36.301
Allahım şifa bekleyenlere şifa bebiş isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsn inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmuş embriyoyo pgt yapılmıyor diye biliyordum.inşallah dediğin gibidir canım. İki kez tüp bebek yaptırdım ve ikisi de dustu. Pgt mi cgh mi yaptırmak lazimCanim evet benimkiler dondurulmus embriyolar ve bugun pgt ye gonderecekler
Temiz çıktı dondurulmusa cgh yapılıyor mu kiGenetik testlerin temiz mi cikti? Eger temizse chg yapilmasi gerekiyor diye biliyorum
cerrahpaşa araştırmada yaptırabiliyorsun canım ben gittim yaptırmaya ancak o kadar zordu ki. kaçtım resmen ordan oraya ordan oraya gönderiyorlar. kan vermek için 2 ay sonraya gün veriyorlar. durum öyle olunca çıktım , özele gittim benim tedavimin olduğu yerde 200 tl gibi bir rakama yapıyorlar. tam net hatırlamıyorum rakamı ama bi ara sor istersen istanbul tüp bebek merkezini. ya da labaratuvar araştır oralarla direk iletişime geç bence.Kizlar bende pgt ile hamile kalmak istiyorum ama hic bir bilgim yok bizim genetik olarak bi problem cikmiyor ama iki tane bebegim ayni sekilde anomaliliydi detayli genetik test varmis heralde 300 tane hastalik teshis falan ediliyormus bu konuda bilgisi olan ve bu testlerin yapildigi yeri bilen varsa (universite hastanesi ozellikle ) soyleyin nolur.
pgt yapılıyorsa chg de yapılır heralde. ama bence bi ara sor bilgi al telefondan. detaylı detaylı açıklarlar sanaTemiz çıktı dondurulmusa cgh yapılıyor mu ki
bende haberler iyi degil.tedaviye basladik igneler falan derkn tsm yumurta toplama gunu grp oldgum icn anestezsz yumurtam toplandi.9 du yumurtam tam cikarken 10 oldu dediler.ertesi gun arayip 9 u dollendi dediler.dger gun sayi 7 ye dustu.en son 7 sde duruyor ama 5 tanesi pgt ye daha uygun dediler.biz yine 2 sinede takip edicez ama 5 i pgt ye gdicek dediler.pgt sonucu dun cikti sadece 1 tanesnde bendeki kromzm olayi yok.dger 2 snde cekirdek yok.2 tanesnde de kromozm sknti var dediler.saglikli olan embryoda turkyede en sik gorulen 13 ve 21 kromozmada bakilms.13 analiz edilemems var yada yok belli degil.21 krmzn normal.doktor amiosntzle bakilablr dedi ilerde.transfere bzi gonderdi.embryolg dediki ama szin saglkli dedgnz embryo iki gundr ayni duruyor.yarn 10 a kadar bekleyelm.gelsrse koyalm dedi.bugun geldik gelisimi ayni duruyormus.anomali gozuken cok guzel ilerliyormus.ve pgt ye gtmeyen 2 taneden 1 i gelsme gosterms .istersenz onu imzalarsanz sorumluluk alyorz dye onu transfer edelim dedi.zaten amacmz pgt ydi.oyuzden istemedik.kafam bi dunya.suan gentik doktrunu bekliyorum gorsmek icin.transfer olmadi yaniCemre ,hayat,istanbul ,Ferda ,sezercan nerelerdesiniz hergün okuyorum burayı ama sizde gözükmüyorsunuz cemre transfer olucaktı sanırım haber bekliyordub karıştırmadıysam :)
cemre çok geçmiş olsun. allah yardımcınız olsun sürekli gelen haberler verilmesi gereken kararlar. allahım yarabbim herkese sabır ver. sağlıklı bebekler ver inşallah.bende haberler iyi degil.tedaviye basladik igneler falan derkn tsm yumurta toplama gunu grp oldgum icn anestezsz yumurtam toplandi.9 du yumurtam tam cikarken 10 oldu dediler.ertesi gun arayip 9 u dollendi dediler.dger gun sayi 7 ye dustu.en son 7 sde duruyor ama 5 tanesi pgt ye daha uygun dediler.biz yine 2 sinede takip edicez ama 5 i pgt ye gdicek dediler.pgt sonucu dun cikti sadece 1 tanesnde bendeki kromzm olayi yok.dger 2 snde cekirdek yok.2 tanesnde de kromozm sknti var dediler.saglikli olan embryoda turkyede en sik gorulen 13 ve 21 kromozmada bakilms.13 analiz edilemems var yada yok belli degil.21 krmzn normal.doktor amiosntzle bakilablr dedi ilerde.transfere bzi gonderdi.embryolg dediki ama szin saglkli dedgnz embryo iki gundr ayni duruyor.yarn 10 a kadar bekleyelm.gelsrse koyalm dedi.bugun geldik gelisimi ayni duruyormus.anomali gozuken cok guzel ilerliyormus.ve pgt ye gtmeyen 2 taneden 1 i gelsme gosterms .istersenz onu imzalarsanz sorumluluk alyorz dye onu transfer edelim dedi.zaten amacmz pgt ydi.oyuzden istemedik.kafam bi dunya.suan gentik doktrunu bekliyorum gorsmek icin.transfer olmadi yani
bende haberler iyi degil.tedaviye basladik igneler falan derkn tsm yumurta toplama gunu grp oldgum icn anestezsz yumurtam toplandi.9 du yumurtam tam cikarken 10 oldu dediler.ertesi gun arayip 9 u dollendi dediler.dger gun sayi 7 ye dustu.en son 7 sde duruyor ama 5 tanesi pgt ye daha uygun dediler.biz yine 2 sinede takip edicez ama 5 i pgt ye gdicek dediler.pgt sonucu dun cikti sadece 1 tanesnde bendeki kromzm olayi yok.dger 2 snde cekirdek yok.2 tanesnde de kromozm sknti var dediler.saglikli olan embryoda turkyede en sik gorulen 13 ve 21 kromozmada bakilms.13 analiz edilemems var yada yok belli degil.21 krmzn normal.doktor amiosntzle bakilablr dedi ilerde.transfere bzi gonderdi.embryolg dediki ama szin saglkli dedgnz embryo iki gundr ayni duruyor.yarn 10 a kadar bekleyelm.gelsrse koyalm dedi.bugun geldik gelisimi ayni duruyormus.anomali gozuken cok guzel ilerliyormus.ve pgt ye gtmeyen 2 taneden 1 i gelsme gosterms .istersenz onu imzalarsanz sorumluluk alyorz dye onu transfer edelim dedi.zaten amacmz pgt ydi.oyuzden istemedik.kafam bi dunya.suan gentik doktrunu bekliyorum gorsmek icin.transfer olmadi yani
kızlarr şimdi embriyolog aradı. embriyoları çözmüşler 19 taneden 16 tanesi canlı çıkmış . 16 tane pgt ye girdi şuan makinadalar. yarın çok geç saatte sonuçlar çıkacakmış gece yarısı demişler yani. perşembe sabahtan belli olacak herşey umarım temiz sağlıklı embriyom vardır. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
bilinen 1 saglikli.pgtye yavas dye gondermedkleri snra gelsmi olan 2 belirsiz.2 cekirdek bulunamayan belirsiz.kafam okadar allak bullakki.esim transfer olsun belirszler deseydi yaptrrdim ama cok sinirlendi.pgt nye yaptrdik ozaman dedi.yumurta catlatma ignesylede olur dedi .genetik doktru bsey demiyor.pgtye grmeyenleri rske alip deneyin istersenz dedi.olmazsa duser.olursa devam ederse amiosentz yaparz dedi.saglikli embryo transfer olsaudida amiosentz yaptrmamz gerektgini soyluyor.saglikli olan nye gelisimi durdu bilmiyorumya biopsi alirlarken etkilendi.bilmiyorum kizlar yasayacagmz daha sinavimiz cokmus.acaba dgerlerinden bi tane koysamiydik bilmiyorum neyin dogru neyn yanls oldgunu.suan 3 saatlik yol geldik ve normal kadndogumcuya gdyoruz .( yumurta catlatmayla hamile kaldgm doktora ) neden gidyoz onuda bilmiyom.bi konusalim dedik
sorma ya tam toplancgi gun grp oldum.yogun bakimda uyanrsn dediler.tikaliydi tamamen mecbur oldum.ilk batikonlu temzlerlerkn cok kotuydu doktrla tartstim .iki kez saknlestrci yaptilar.o asamayi gecnce toplanrkn acimiyor.ama o temzleme islemi pskolojimi bozdu.yaptrcaklar narkoz istyosa grp olmayn dikkat edin.benim arkadasmdan gectiBu arada narkozsuz Nasıl toplattın ya ben Muayne bile olamıyorum hala![]()
ertesi gun hc kasik agrsi cekmedim ama bacaklarimi nasil kastysam et kesmis.yururkn hala aciyorsorma ya tam toplancgi gun grp oldum.yogun bakimda uyanrsn dediler.tikaliydi tamamen mecbur oldum.ilk batikonlu temzlerlerkn cok kotuydu doktrla tartstim .iki kez saknlestrci yaptilar.o asamayi gecnce toplanrkn acimiyor.ama o temzleme islemi pskolojimi bozdu.yaptrcaklar narkoz istyosa grp olmayn dikkat edin.benim arkadasmdan gecti
kızlarr şimdi embriyolog aradı. embriyoları çözmüşler 19 taneden 16 tanesi canlı çıkmış . 16 tane pgt ye girdi şuan makinadalar. yarın çok geç saatte sonuçlar çıkacakmış gece yarısı demişler yani. perşembe sabahtan belli olacak herşey umarım temiz sağlıklı embriyom vardır. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Canimmm insallah insallah cok sagol . Ne yapacagimi bilemiyorum. Beklemek cok zorCanım hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah. İr sürü temiz çıkar dondurursun bide.
bilinen 1 saglikli.pgtye yavas dye gondermedkleri snra gelsmi olan 2 belirsiz.2 cekirdek bulunamayan belirsiz.kafam okadar allak bullakki.esim transfer olsun belirszler deseydi yaptrrdim ama cok sinirlendi.pgt nye yaptrdik ozaman dedi.yumurta catlatma ignesylede olur dedi .genetik doktru bsey demiyor.pgtye grmeyenleri rske alip deneyin istersenz dedi.olmazsa duser.olursa devam ederse amiosentz yaparz dedi.saglikli embryo transfer olsaudida amiosentz yaptrmamz gerektgini soyluyor.saglikli olan nye gelisimi durdu bilmiyorumya biopsi alirlarken etkilendi.bilmiyorum kizlar yasayacagmz daha sinavimiz cokmus.acaba dgerlerinden bi tane koysamiydik bilmiyorum neyin dogru neyn yanls oldgunu.suan 3 saatlik yol geldik ve normal kadndogumcuya gdyoruz .( yumurta catlatmayla hamile kaldgm doktora ) neden gidyoz onuda bilmiyom.bi konusalim dedik