- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #36.341
Genetik test yaptırdık canım.İnş Allah hepimize sağlıklı hayirli evlatlar bağışlar.Riskimiz %25mis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat zaten sende buna bir örneksin sende taşıdığınız hastalığı taşımayan bir çocuğunuz olduğunu söylemiştin. çocugundaki hastalık sizin taşıdığınız hastalıkla alakasız değil miydi ?Canım aynen dediğin gibi ama benimki mesela tek gen hastalığı, benim gibi sorun yaşayanlar için de geçerli mi bu dediğin?Örnekleri var mi?
Ah canım evet ya doğru söylüyorsun. İlk çocuğumda böyle bir rahatsızlık yok ama ondan sonra iki tane üst üste sorun yaşayınca,böyle mi devam edecek diye korktum.Hanı o ilk olduğu için mi böyle hastalık çıkmadı,inan ben de bilmiyorum.Hayat zaten sende buna bir örneksin sende taşıdığınız hastalığı taşımayan bir çocuğunuz olduğunu söylemiştin. çocugundaki hastalık sizin taşıdığınız hastalıkla alakasız değil miydi ?
canım onun ilkle falan bir ilgisi yok bizimki de tek gen hastalığı ama bana ilk çocukta denk geldi yani bu tamemen tesadüfAh canım evet ya doğru söylüyorsun. İlk çocuğumda böyle bir rahatsızlık yok ama ondan sonra iki tane üst üste sorun yaşayınca,böyle mi devam edecek diye korktum.Hanı o ilk olduğu için mi böyle hastalık çıkmadı,inan ben de bilmiyorum.
Aslında aynen dediğin gibi.Bu şekilde düşününce insan umutlaniyor.Bugün bir haber gelecek drumuzdan,ya doğal ya pgt karar verecez ondan sonra.İnş hepimiz hakkında en hayırlısı olsun.canım onun ilkle falan bir ilgisi yok bizimki de tek gen hastalığı ama bana ilk çocukta denk geldi yani bu tamemen tesadüf
Amin canım.Pgt en sagliklisi bence de ama tutmazsa ikinciyi deneme şansım az,hayırlısı olsun.Eşim ve ben de genetik tasiyiciklik var iki kez gebe kaldım doğal yollardan o zaman bilmiyirduk böyle bir problem olduğunu ve iki sefer de hastalıklı bebek olma ihtimali %25 ti ve ikisinde de denk geldi bebeklerimizi kaybettik şimdi pgt ye baslayacaz inşallah bana sorarsanız imkanlariniz varsa pgtnizi yaptırın iki defa sezeryan olduğum için de drlar riskli bir gebelik olacağını söyledi hepimiz için hayirlisini diliyorum çok zor kararlar vermek zorunda kalıyoruz Allah yardımcımız olsun
Drum genetikciyle konulacaktı,haber bekliyoruz. Artık ne derlerse onu düşünecez.Allah aratmadan hepimizi sağlıklı evlat sahibi yapar inş..Güzel düşün güzel olsun inşallah ikinciye gerek kalmaz ilk seferde olur
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. ben doğal deniyorum sezercan ve sen bana umut oldunuz çünkü üçümüzde tek gen hastalığı taşıyıcısıyız ama sizin 1 sağlıklı çocuğunuz var inşallah benim de olur. sizlere rabbim ikinciyi nasip etsin. birde tek gen taşıyıcısı rüya diye bir arkadaş vardı onun da 3 kere üst üste bebeği hasta oldu şimdi pgt ile hamile.Aslında aynen dediğin gibi.Bu şekilde düşününce insan umutlaniyor.Bugün bir haber gelecek drumuzdan,ya doğal ya pgt karar verecez ondan sonra.İnş hepimiz hakkında en hayırlısı olsun.
geçmiş olsun arkadaşım sizde tek gen hastalığı taşıyorsunuz galiba. sendromun adı ne belli mi ? birde doğumdan sonra mı anlaşıldı bebeklerde ki sorunEşim ve ben de genetik tasiyiciklik var iki kez gebe kaldım doğal yollardan o zaman bilmiyirduk böyle bir problem olduğunu ve iki sefer de hastalıklı bebek olma ihtimali %25 ti ve ikisinde de denk geldi bebeklerimizi kaybettik şimdi pgt ye baslayacaz inşallah bana sorarsanız imkanlariniz varsa pgtnizi yaptırın iki defa sezeryan olduğum için de drlar riskli bir gebelik olacağını söyledi hepimiz için hayirlisini diliyorum çok zor kararlar vermek zorunda kalıyoruz Allah yardımcımız olsun
Evet canim evliligimin 7 .ayindan itibaren hemde arada bilmeden dusuklerim olmus tabi adetimden 15 gun falan gecerdi pihti seklinde duserdi megerse bebekmisZeynep Cnm siz doğal deniyor muydunuz?