• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Genetik test yaptırdık canım.İnş Allah hepimize sağlıklı hayirli evlatlar bağışlar.Riskimiz %25mis

Amin cnm, bize göre riskiniz çok düşük. Ve bence o risk alınmaya değer. Allah yardımcımız olsun, hayırlı ve iyi haberler vermeyi nasip etsin inşallah.

buarada yaptiracak arkadaslara onerim ilac alirken pazarlik yapin hastane onundeki eczaneleritek tek gezdim 1100 lrayla basladi ilaclar en son 840 a aldim.ikinci ilactada catlatma ignesi ve jeli tanesi 90 dediler toplam 180 olacakti yari fyatina dustuler ikisini 90 a aldim

klinikten sizi yönlendiriyorlar. benim gittiğim yer bir eczaneyle anlaşmış direk oraya yönlendiriyorlar ve orada gerçekten daha ucuza temin edebiliyorsun.

Canım aynen dediğin gibi ama benimki mesela tek gen hastalığı, benim gibi sorun yaşayanlar için de geçerli mi bu dediğin?Örnekleri var mi?
Hayat zaten sende buna bir örneksin sende taşıdığınız hastalığı taşımayan bir çocuğunuz olduğunu söylemiştin. çocugundaki hastalık sizin taşıdığınız hastalıkla alakasız değil miydi ?

Hayat zaten sende buna bir örneksin sende taşıdığınız hastalığı taşımayan bir çocuğunuz olduğunu söylemiştin. çocugundaki hastalık sizin taşıdığınız hastalıkla alakasız değil miydi ?
Ah canım evet ya doğru söylüyorsun. İlk çocuğumda böyle bir rahatsızlık yok ama ondan sonra iki tane üst üste sorun yaşayınca,böyle mi devam edecek diye korktum.Hanı o ilk olduğu için mi böyle hastalık çıkmadı,inan ben de bilmiyorum.

Ah canım evet ya doğru söylüyorsun. İlk çocuğumda böyle bir rahatsızlık yok ama ondan sonra iki tane üst üste sorun yaşayınca,böyle mi devam edecek diye korktum.Hanı o ilk olduğu için mi böyle hastalık çıkmadı,inan ben de bilmiyorum.
canım onun ilkle falan bir ilgisi yok bizimki de tek gen hastalığı ama bana ilk çocukta denk geldi yani bu tamemen tesadüf

canım onun ilkle falan bir ilgisi yok bizimki de tek gen hastalığı ama bana ilk çocukta denk geldi yani bu tamemen tesadüf
Aslında aynen dediğin gibi.Bu şekilde düşününce insan umutlaniyor.Bugün bir haber gelecek drumuzdan,ya doğal ya pgt karar verecez ondan sonra.İnş hepimiz hakkında en hayırlısı olsun.

Eşim ve ben de genetik tasiyiciklik var iki kez gebe kaldım doğal yollardan o zaman bilmiyirduk böyle bir problem olduğunu ve iki sefer de hastalıklı bebek olma ihtimali %25 ti ve ikisinde de denk geldi bebeklerimizi kaybettik şimdi pgt ye baslayacaz inşallah bana sorarsanız imkanlariniz varsa pgtnizi yaptırın iki defa sezeryan olduğum için de drlar riskli bir gebelik olacağını söyledi hepimiz için hayirlisini diliyorum çok zor kararlar vermek zorunda kalıyoruz Allah yardımcımız olsun

Eşim ve ben de genetik tasiyiciklik var iki kez gebe kaldım doğal yollardan o zaman bilmiyirduk böyle bir problem olduğunu ve iki sefer de hastalıklı bebek olma ihtimali %25 ti ve ikisinde de denk geldi bebeklerimizi kaybettik şimdi pgt ye baslayacaz inşallah bana sorarsanız imkanlariniz varsa pgtnizi yaptırın iki defa sezeryan olduğum için de drlar riskli bir gebelik olacağını söyledi hepimiz için hayirlisini diliyorum çok zor kararlar vermek zorunda kalıyoruz Allah yardımcımız olsun
Amin canım.Pgt en sagliklisi bence de ama tutmazsa ikinciyi deneme şansım az,hayırlısı olsun.

Aslında aynen dediğin gibi.Bu şekilde düşününce insan umutlaniyor.Bugün bir haber gelecek drumuzdan,ya doğal ya pgt karar verecez ondan sonra.İnş hepimiz hakkında en hayırlısı olsun.
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. ben doğal deniyorum sezercan ve sen bana umut oldunuz çünkü üçümüzde tek gen hastalığı taşıyıcısıyız ama sizin 1 sağlıklı çocuğunuz var inşallah benim de olur. sizlere rabbim ikinciyi nasip etsin. birde tek gen taşıyıcısı rüya diye bir arkadaş vardı onun da 3 kere üst üste bebeği hasta oldu şimdi pgt ile hamile.

geçmiş olsun arkadaşım sizde tek gen hastalığı taşıyorsunuz galiba. sendromun adı ne belli mi ? birde doğumdan sonra mı anlaşıldı bebeklerde ki sorun

Back
X