• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

geçmiş olsun arkadaşım sizde tek gen hastalığı taşıyorsunuz galiba. sendromun adı ne belli mi ? birde doğumdan sonra mı anlaşıldı bebeklerde ki sorun
Teşekkürler böbrek yetmezliği oluşuyor bebeğimiz de amniyonsıvı azalıyor ilk bebeğimiz de hicbirsey anlasilmadi bir gün yaşadı takip de olamadı sonra ikinci bebeğimiz de çok sıkı takiplere gittik daha 20.haftalarda bobreklerde idrar olusmuyirdu ve amniyon sıvı da artmadigi için tamamen bitince sezeryan oldum bir hafta yaşadı bebegimiz ama idrarini yspsmayinca peritin diyalizi yapıldı dayanamadı yavrum zaten solunum cihazına bağlıydı sonra otopsi yapildi ama onda da bişey görmemiş ler 2011den beri üniversite hastanelerinde genetikleri gezdik kimse bişey bulamadı zaten belli hastalıklara bakilabiliyir ve kimsede ugrasmak istemedi galiba bizimle çok üzüldüm o dönemde sıkıntı mız var ve yol gösteren yok araştırırken volkan bey denk geldi araştırdım aradım konuştuk ilk görüşmede yapılacak tahlili söyledi ve bir ay sonra öğrendik sonucu Allahım inşallah bundan sonraki islerimizi kolaylastirsin işte böyle öğrendik canım

Slm kizlar 3ay once cgh yaptirdik 2tane saglam embriyo geldi 1tanesi tuttu fakat gelismedi kurtaj oldum.tekrar yaptiricaz tüp bebek cgh
İnşallah bu sefer olur toplamda kaç embriyo ya bakıldı bize hastalıklı olanlar değilde bizim gibi taşıyıcı olanlarda olursa sağlıklı olmazsa dusunebiliriz dedi drumuz sizin öyle bir durumunuz varmı acaba

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. ben doğal deniyorum sezercan ve sen bana umut oldunuz çünkü üçümüzde tek gen hastalığı taşıyıcısıyız ama sizin 1 sağlıklı çocuğunuz var inşallah benim de olur. sizlere rabbim ikinciyi nasip etsin. birde tek gen taşıyıcısı rüya diye bir arkadaş vardı onun da 3 kere üst üste bebeği hasta oldu şimdi pgt ile hamile.
Canım inş herşey istediğin gibi gelişir, Allah hayırlı,sağlıklı evlatlarimizi bize bagislasin.Hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin inş.

Teşekkürler böbrek yetmezliği oluşuyor bebeğimiz de amniyonsıvı azalıyor ilk bebeğimiz de hicbirsey anlasilmadi bir gün yaşadı takip de olamadı sonra ikinci bebeğimiz de çok sıkı takiplere gittik daha 20.haftalarda bobreklerde idrar olusmuyirdu ve amniyon sıvı da artmadigi için tamamen bitince sezeryan oldum bir hafta yaşadı bebegimiz ama idrarini yspsmayinca peritin diyalizi yapıldı dayanamadı yavrum zaten solunum cihazına bağlıydı sonra otopsi yapildi ama onda da bişey görmemiş ler 2011den beri üniversite hastanelerinde genetikleri gezdik kimse bişey bulamadı zaten belli hastalıklara bakilabiliyir ve kimsede ugrasmak istemedi galiba bizimle çok üzüldüm o dönemde sıkıntı mız var ve yol gösteren yok araştırırken volkan bey denk geldi araştırdım aradım konuştuk ilk görüşmede yapılacak tahlili söyledi ve bir ay sonra öğrendik sonucu Allahım inşallah bundan sonraki islerimizi kolaylastirsin işte böyle öğrendik canım
amin canım. allah sabr versin sana da zor şeyler yaşamıssın

Evet canim evliligimin 7 .ayindan itibaren hemde arada bilmeden dusuklerim olmus tabi adetimden 15 gun falan gecerdi pihti seklinde duserdi megerse bebekmis

Sizde bizim gibi kesinleşmiş bir problem varmı? Genetik olarak? Nereye kadar sebep arayacağız bilmiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor resmen.

Allah sabrını veriyor ben pek zorlanmıyorum çünkü zorunu gördüm beterin beteri varmış daha geçen bitti kortizonum mahvetti beni yüzüm şiş dolanıyorum çok kötü nasıl atıcam bu ödemi yaa

Valla bilmiyorum ki Cnm, bol su içip yürüyüşle filan geçer mi acaba? Sende haklısın fiziksel acıda çekiyorsun psikolojinin yanında. Ben daha tüp bebeğe cesaret edemiyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Valla bilmiyorum ki Cnm, bol su içip yürüyüşle filan geçer mi acaba? Sende haklısın fiziksel acıda çekiyorsun psikolojinin yanında. Ben daha tüp bebeğe cesaret edemiyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
bir km fazlası yürüyünce diz kapaklarım ağrıyo şişiyo alaturka tuvalete oturup kalkmakta bile zorlanıyorum
ay konuşmayım fazla Allah sabrını veriyor yani tevekkül ediyorum

Gittim canım dahiliyeye troitler dahil herseye bakildi
full ultrasonla bakildi idrar tahlili yapildi sukur troidlerde sorun yok şekerim yüksek cikti biraz
dr kortizon zor bi ilac 3 ayla 6 ay arasında vucuttan atabilirsin dedi kaslarinda güçsüzlük yapar dedi ki yapti nasil ilac yavaş yavaş bırakılıyorsa bu yan etkilerde yavaş yavaş gecer dedi
psikologa gitmeni oreririm fakat bana kalirsa bi süre doktordan ve hastaneden uzak dur bol yürüyüş yap dedi gönderdi beni:)

Kızlar eşim drumuzla görüşmüş, drumuz başka bir dra yönlendirmiş,sanırım tüp bebek dru.Adetin birinci gününe randevu alsınlar demiş.Bir kaç aydır adetim bir iki gün oynuyor,ben hangi gün olacağımı bilmiyorum ki.Randevusu da olmaz,ne yapmam gerekiyor?:(

Bir de önce genetikçi ile gorsmek gerekmiyor mu?Genetik test sonucumuz doğum drumda,gitmeden isteyelim mi?Kızlar hiç bilgim yok,ne olacak ne yapmam gerekiyor?Simdiden böyle stres olduysam Allah yardımcımız olsun..

Bir de önce genetikçi ile gorsmek gerekmiyor mu?Genetik test sonucumuz doğum drumda,gitmeden isteyelim mi?Kızlar hiç bilgim yok,ne olacak ne yapmam gerekiyor?Simdiden böyle stres olduysam Allah yardımcımız olsun..

Back
X