Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aminnn canım inşallah allah dualarımızı kabul etsin inşallah. çok sevinemiyorum ama içim kıpır kıpır. rüyamda görmüştüm aslında yoksa yaptırmazdım test falan bekleyecektim karar vermiştim dün. sabaha doğru rüya gördüm hamileydim ama 10. gün test yapmışım öyle çıkmış. uyandım bi daha uyuyamadım zaten hazırlandım işe gittim. dedim ki bugün cuma hayırlısıyla yapiim dedim gaza geldim gittim kan verdim

Tesekkurler kiZlar insallah . Tek duam saglikla kucagima almak. Simdi sira ikinci testte insallah degerim yukselir. Cok korkuyorum. Dusunmemeye calisiyorum

Kızlar tüp bebek tedavisi kilo aldırıyor mu?Bir de ben Allah izin verirse herkesten saklayacağım tedavi gördüğümü.Şuan eşimle ben biliyoruz.Anlaşılmaz değil mi?
Yumurta takibinde iğneden dolayı alınıyor merkezde kime sorduysam kilo almıştı bende oyle bence tedavini hiçkimseye soyleme de boşver illede paylaşmak istersen annenglle paylaşırsın ben oyle yaptm onlar destk oldu hep

Yumurta takibinde iğneden dolayı alınıyor merkezde kime sorduysam kilo almıştı bende oyle bence tedavini hiçkimseye soyleme de boşver illede paylaşmak istersen annenglle paylaşırsın ben oyle yaptm onlar destk oldu hep
Yok canm kimseye söylemicem.İnş çenemi tutarım da bizimkilere de söylemem.:) Hani bir sıkıntı olacağından değil ama kimse bilsin istemiyorum. İstemesem anlamazlar değil mi?Yememe dikkat edersem yine de alır mıyım canım?Birkaç kilo bişey değil de çok fazla almak istemiyorum.

Bence dışardan anlaşılmaz ya, hormondan dolayı ödem olur bir kaç kilo. Oda toplandıktan sonra gider zaten bence.
Hayatcım sen 2 defa sezeryan oldun dimi? Sezeryan max 3 Kere mi olunuyor?

Canm ameliyattan sonraki kontrolümde druma sordum,o da o anki psikolojimden dolayı moral olsun diye mi neyse 'beşe kadar hakkın var senin,hiç yapışıklığın falan yok senin'demişti.Bilmiyorum nekadar doğru.
eastnbull eastnbull alıntı yaptım da olmamış.

Arkadaşlar size bişey soracağım.benim çikolata kistim ve rezerv azlığım var.haliyle yumurtalarimin kalitesi düşük .7 kez tüp denedim hiç tutunma olmadı.hatta 3 kez falan döllenme olmadığı için tedavim iptal oldu .sizce pgt bana uygun mudur?

Yok canm kimseye söylemicem.İnş çenemi tutarım da bizimkilere de söylemem.:) Hani bir sıkıntı olacağından değil ama kimse bilsin istemiyorum. İstemesem anlamazlar değil mi?Yememe dikkat edersem yine de alır mıyım canım?Birkaç kilo bişey değil de çok fazla almak istemiyorum.
yok canim anlamazlar sadece transfer sonrasi 2 3 gun gorusme kendine dikkat edicegin icin tepki verirler neden boylesin diye zaten 2 3 gunden snr normal hayata devam kilo hormon ignelerinden istahimiz acildigindan yeme hissi doguyo ondan kilo aliniyo ama dikkat edersen almassin alsanda oyle abartilcak bsy dgl bikac kilo hadi senden guzel haberler bekliyoruz

Arkadaşlar size bişey soracağım.benim çikolata kistim ve rezerv azlığım var.haliyle yumurtalarimin kalitesi düşük .7 kez tüp denedim hiç tutunma olmadı.hatta 3 kez falan döllenme olmadığı için tedavim iptal oldu .sizce pgt bana uygun mudur?
Yumurta kalitesi icin aeı sütü ve polen kullananlar topigi var burda nisan ayında yeni mahsüller cikacakmis oni kullanip tedavi gormeden hamile kalan bile var.canim 7 kez tüp denendi ama hic sormadinmi neden olmuyo diye yani ptg chg diye tedavi yöntemleri olduktan sonra sana niye olmasin ki

yok canim anlamazlar sadece transfer sonrasi 2 3 gun gorusme kendine dikkat edicegin icin tepki verirler neden boylesin diye zaten 2 3 gunden snr normal hayata devam kilo hormon ignelerinden istahimiz acildigindan yeme hissi doguyo ondan kilo aliniyo ama dikkat edersen almassin alsanda oyle abartilcak bsy dgl bikac kilo hadi senden guzel haberler bekliyoruz
Saol canım çok teşekkür ederim.İnş hepimiz sağlıklı birşekilde alırız kucağımıza.Heyecanlıyım vallahi,Allah duysun sesimizi.

Yaklaşık 2 sene arı sütü bal polen ,1 sene bal tarçın çörek otu ,1 sene hayıt suyu .soğan kürü,incir havuç kürü,cennet meyvesi kürü,bolca dua ve hâtimler yapıldı ama sonuç negatif.Rabbim benim için hayırlı olmadığı için nasip etmiyor sanırım.hepimiz için hayırlısı

Back
X