Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende ikizlere nasıl bakcam dışarı nasıl çıkcam arabamı kullanablcekmiym onlarla ikiside çok ağlarmı uyku duzenleri nasıl olcak diye şimdiden telaşe oldm
Ayyy canım lütfen iyi taraflarını düşün.Büyütünce tamamen rahatlarsın ve doğumdan sonra birdaha çocuk için uğraşmana gerek kalmicak istersen.

İnş canım inş peki ananası yumurta toplandıktan sonra mı yiyim ve günde kaçtane yemeliyim canım?
Ben yumurta toplancağı gün başladm günde bir orta dilim yedm yuvarlak olaraktan tutunmasını kolaylaştırıyor diye okumuştm internetten birçok kişide denemiş

Vee sonuc geldi 445,4 :) degerim artmis allahima sukurler olsun
Canim cok sevindim hayirlu olsun.Arkadaslar dun cogul gebeliklerle ilgili bir belgesel izledim cok guzellerdi birlirlerini nasil itekliyorlar hatta videoda bi tanesi digerini opuyor gibi gorunuyordu.Bu arada ikiz gebelikler normal dogum olabiliyormus 38 haftaya kadar kalabiliyormus anne karninda.

Canim cok sevindim hayirlu olsun.Arkadaslar dun cogul gebeliklerle ilgili bir belgesel izledim cok guzellerdi birlirlerini nasil itekliyorlar hatta videoda bi tanesi digerini opuyor gibi gorunuyordu.Bu arada ikiz gebelikler normal dogum olabiliyormus 38 haftaya kadar kalabiliyormus anne karninda.
Evet canim bi tanidigim 39 haftada dogum yapti yani cok guzel bisey yaa keake benimde olsa :))

Ayyyy keske oyle olsa :KK66:) hayirlisi artik doktorum hic bisi demedi ikiz falan diye:) siz boyle soyledikce heyecanlaniyorum :KK66:)

canım bana iki embriyo transfer edilmişti ama doktorum dedi ki pgt ile müdahale ettiğimiz için embriyolarda bölünme olabiliyor dördüze kadar yolu var ama tabiki ikinin üstünü istemeyiz demişti senin de neden olmasın:))

canım bana iki embriyo transfer edilmişti ama doktorum dedi ki pgt ile müdahale ettiğimiz için embriyolarda bölünme olabiliyor dördüze kadar yolu var ama tabiki ikinin üstünü istemeyiz demişti senin de neden olmasın:))
Canim benim 14 gun degerim 6000 kusurlerde cikti.Alttan bakinca iki kese gorundu ama deger yuksek baya ucuz olmaz heralde di mi :) Sen pgt mudahale edince bolunme ihtimali var diyince ben tirstim biraz ya

Canim benim 14 gun degerim 6000 kusurlerde cikti.Alttan bakinca iki kese gorundu ama deger yuksek baya ucuz olmaz heralde di mi :) Sen pgt mudahale edince bolunme ihtimali var diyince ben tirstim biraz ya

canım benim kan değerlerime göre ikiz bile görünmüyordu ama nasip işte:) tek başına zaten ona bakılmıyor iki kese gördüyse ikizdir:) ihtimal var ama herkeste olacak diye de bişey yok tabi:)

Kızlar bugün adet oldum,hastaneyi aradım '10. günü gelin,sulu ultrason yapılacak'dedi sekreter.'adetim bitmiş olacak ama'dedim.Drla bizzat görüşmüş dr öyle istemiş.Sulu ultrason nasıl oluyor?Tedavim diğer aya mı kalacak kızlar?

Kızlar bugün adet oldum,hastaneyi aradım '10. günü gelin,sulu ultrason yapılacak'dedi sekreter.'adetim bitmiş olacak ama'dedim.Drla bizzat görüşmüş dr öyle istemiş.Sulu ultrason nasıl oluyor?Tedavim diğer aya mı kalacak kızlar?
Sulu ultrason neymiş yana, hsg mi çekecekler?

Hayat merak ettim sulu ultrosonu netten baktım daha önce hiç duymamıştım böyle birşey..tekrarlayan kayıplarda ,rahimde yapışıklık vs varmı diye Tanı Amaçlı yapılan ağrısız kolay çekiliyormuş canım rahim filmi değil ama senin önce rahimle ilgili araştırma yapacaklar sanırım benim gibi önlem Amaçlı daha sonra tedavi başlıcak ..bende rahim filmi çekilsemmii çekilmesemmi derken korkudan çok şükür atlattım..Korktuğum gibi olmadı Şükürler olsun ..seninde önce araştırmaları daha iyi canım her ne varsa yapılsın

Back
X