Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım insallah hayırlı haberler alırsınız canım senn aminosentez yaptirdinmi..pgt yaptiranlara daha emin olmak için yapiyomus doktorlar öylemi

pgt sonucunda sadece %6 lık bir yanılma payı var. ense kalınlıkları normal çıktı harmony testini önerdiler ama biz istemedik sağlıklı olduklarına inanıyoruz inşallah. amniyosentez de bi risk yokken yapılması daha riskli dedi internetten de okuduğum kadarıyla sağlıklı bebeğin kaybına bile yol açabiliyormuş. Rabbime güvendik o yüzden bu saatten sonra test yaptırmayacağız canım.

Telefonuma pgt nin cinsiyet seçimi diye reklami geliyo acaba gercekten bunun icin yaptiran varmi yada kızlar tedaviye başlarken doktorunuz soruyormu cinsiyet secimini
Cinsiyet seçimi normalde yasak diye biliyorum, galiba Kıbrıs'ta yapılabiliyormuş.Sağlıklı olsun yeter ki cinsiyet fark etmez bence.

Evet canım bitane evladim var genetik hasta ama çoj tatlı anne demesi dünyaya bedel insallah sizlerde bu duydugu yaşarsiniz ama biliyorum buraya yazacaksiniz anne olduk diye

Oylemi arkadasim rabbim herkesin evladina saglik versin arkadasim,umarim tekrar saglikli bir evlat sahibi olmayi rabbim nasip etsin,evladin normal yola mi oldu sonrasinda genetik problerin oldugunu ögrendin kendinde...

Oylemi arkadasim rabbim herkesin evladina saglik versin arkadasim,umarim tekrar saglikli bir evlat sahibi olmayi rabbim nasip etsin,evladin normal yola mi oldu sonrasinda genetik problerin oldugunu ögrendin kendinde...
İki düşük yaptim biri üçüzdü dogal yolla kalmistim 3. Bebegimde dogal oldu ama genetik hasta oldugunu ogrendik bende ve esim ailemde kimsede yok Allhtan geldi

Ne o Ferda da gelişmelerimi var yoksa :) hadi inşalllah ..bende deepliner arkadaşı merak ettim Değeri yüksekti ya ..acaba ikizim diye ..

Yarın doktoru arayacağız bizde..niye tek transfer yapıcak diye..yaşım tutuyor niye illaki tek diye tutturuyor anlamadım..aklına insanın maddi olarak mı düşünüyorlar diye geliyor..baktı bizde sağlıklı çok çıkıyor bu olmazsa diğeri olur diye mi düşünüyor

F ferda88 arkadasim artik yazmiyosun ne durumdasin ??

Valla benim de aklımdaydı. F ferda88 ne durumdasın?

Ne o Ferda da gelişmelerimi var yoksa :) hadi inşalllah ..bende deepliner arkadaşı merak ettim Değeri yüksekti ya ..acaba ikizim diye ..

kızlar merhaba . beni düşündüğünüz için çok sağolun aslında biraz sıkıntılıyım. yani bu haberi daha güzel vermek isterdim. evet hamd olsun hamileyim . buraya da ayrıntılı ultrasondan sonra yazacaktım ama elim gitmedi. çünkü birbirimizden çok etkileniyoruz. sizi etkilemek istemedim. geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı. eşim ve benim taşıyıcı olduğumuz hastalığa ait bir bulguya rastlanmadı (elhamdülillah). doktor herşey iyi ama tabiki %100 garanti veremem dedi. bebeğin kalbinde iki noktada parlama gördü üçlü testimde riskli çıktı down sendromu riski var dedi. amniyosentez yerine cfdna diye bir test önerdi anneden 1 tüp alınıp amerika'ya gidiyormuş. fakat eşim istemedi ve yaptırmadık. içimde fırtınalar kopuyor 9 ay nasıl gececek bilmiyorum. nolur dua edin bebeğim sağlıklı olsun. rabbim sizlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

kızlar merhaba . beni düşündüğünüz için çok sağolun aslında biraz sıkıntılıyım. yani bu haberi daha güzel vermek isterdim. evet hamd olsun hamileyim . buraya da ayrıntılı ultrasondan sonra yazacaktım ama elim gitmedi. çünkü birbirimizden çok etkileniyoruz. sizi etkilemek istemedim. geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı. eşim ve benim taşıyıcı olduğumuz hastalığa ait bir bulguya rastlanmadı (elhamdülillah). doktor herşey iyi ama tabiki %100 garanti veremem dedi. bebeğin kalbinde iki noktada parlama gördü üçlü testimde riskli çıktı down sendromu riski var dedi. amniyosentez yerine cfdna diye bir test önerdi anneden 1 tüp alınıp amerika'ya gidiyormuş. fakat eşim istemedi ve yaptırmadık. içimde fırtınalar kopuyor 9 ay nasıl gececek bilmiyorum. nolur dua edin bebeğim sağlıklı olsun. rabbim sizlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Allahim saglikli hayirli evlatlarla doldursun kucaklarimizi insallah tez zamanda iyi sonuclar alman dilegyle canm birsey sorcam kacinci haftada farkedildi tek mi gebeligin ikizmi

amin canım . 20.haftada ayrıntılıda çıktı bu parlama . tek gebelik
Benmde 17.haftamda yapilcakmis ayrintili ultrason doktorm oyle soyledi insallah iyi haberler aliriz hepimizde peki neden olurmuski genetik hastaliklardan mi sadece

Benmde 17.haftamda yapilcakmis ayrintili ultrason doktorm oyle soyledi insallah iyi haberler aliriz hepimizde peki neden olurmuski genetik hastaliklardan mi sadece
yok canım aslında down sendromu ile zayıf ilişkisi varmış yani tek başına çok anlam ifade etmiyor. fakat benim üçlü testimde riski çıkınca kurt düşürdü işte. ikilim testim gayet iyiydi doktorum üçlüye gerek yok dedi ama ben çok biliyorum ya gidip yaptırdım. keşke yaptırmasaydım. senin ikiz olduğu için belki 17.haftada yapılyor olabilir.

yok canım aslında down sendromu ile zayıf ilişkisi varmış yani tek başına çok anlam ifade etmiyor. fakat benim üçlü testimde riski çıkınca kurt düşürdü işte. ikilim testim gayet iyiydi doktorum üçlüye gerek yok dedi ama ben çok biliyorum ya gidip yaptırdım. keşke yaptırmasaydım. senin ikiz olduğu için belki 17.haftada yapılyor olabilir.
Bu zamana kadar doktorum ikili uclu test gerek gormedi ikizlerde gerek yok dedi ense kalinligina bakti iki seferde bazi tahliller yaptirildi kan verdim gayet iyi dedi insallah bi sorun cikmaz

Bu zamana kadar doktorum ikili uclu test gerek gormedi ikizlerde gerek yok dedi ense kalinligina bakti iki seferde bazi tahliller yaptirildi kan verdim gayet iyi dedi insallah bi sorun cikmaz
çoklu gebeliklerde ikili üçlü yapılamıyor canım sadece ense kalınlıklarına burun kemiklerne falan bakılıyor. kuzenim yeni ikiz doğum yaptı ondan biliyorum. aslında bende hep bunu düşünüyorum sonuçta ikiz olsa üçlü test yapılmayacaktı ki sadeec ultrasonla bakılacaktı ve çogu durumda bu kalpteki parlama önemli olmuyormuş. normal bebekler de de olabiliyormuş.

Ferdacim uzme kendini . Zaten hicbisey belli degilmis ki iste daha. Belki ee baktirmicaktin bu parlamalar icin kesin bi tani koyulabiliyor mu ki acaba

Canım Allah kalbini ferahlatsın %100 değil hiç bir testin taramanın sonucu.. Rabbimize sığınalım dua edelim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebeğin..

Ferdacim uzme kendini . Zaten hicbisey belli degilmis ki iste daha. Belki ee baktirmicaktin bu parlamalar icin kesin bi tani koyulabiliyor mu ki acaba
bu parlama bir hastalık değilmiş canım sadece down sendromu ile zayıf bir ilişkisi varmış. normal bebeklerdede olabilirmiş ama benim üçlü testim riskli olduğu için şüphe uyandırdı.20 . haftada ayrıntılıdan sonra inşallah rahatlarım diyordum ama şimdi buna takıldık.

Back
X