Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Genetik hastaligimiz yok sadece kan pihtilasmasi var bende daha once genetik testlerimz yapilmisti gerek olurmu ki tehlikeli degil mi ona gerek kalmadan baska bi yontemle bakilamazmiki
Amniyosentezde Allah korusun düşük riski %1 diye biliyorum,o ihtimal de tecrübeli ellerde yapılınca gelmez Allah'ın izniyle.Hem hiçbirşey için % 100 garanti verilmiyor ki canm.

Amniyosentezde Allah korusun düşük riski %1 diye biliyorum,o ihtimal de tecrübeli ellerde yapılınca gelmez Allah'ın izniyle.Hem hiçbirşey için % 100 garanti verilmiyor ki canm.
Bakalm doktor suanlik bisey demedi gerek gorursede yaptrcaz artik hersey bebisler icin allahim kucgimiza almayi nasip etsn insallah

Canm senin bitane evladin vardi degilmi cinsiyetini NE zaman ogrenmstn Ben 3gun once ogrendm 15+1 de yani biri kiz biri erkek dedi erkegn seyini gosterdi kesin dedi AMA sonradan degisme olurmu

Canm erkek çocuğunda 11 12 haftalıkken belli oluyor,kız çocuğunda beşinci ayı bile bulabiliyor.Oğlum üçüncü ayında belli oldu.Kaybettiğim kızım her gidişimde belli değildi,sanırım beşinci ayında belli oldu.Zaten erken görünmeyince tahmin etmiştik kız olduğunu.Canım şeyini de gösterdiyse değişeceğini sanmam.Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.:KK46::KK46::nazar::nazar:15. haftada da aslında net görünür bence.Dört aylık,o kadar küçük değil yani.
Canm senin bitane evladin vardi degilmi cinsiyetini NE zaman ogrenmstn Ben 3gun once ogrendm 15+1 de yani biri kiz biri erkek dedi erkegn seyini gosterdi kesin dedi AMA sonradan degisme olurmu

Canm erkek çocuğunda 11 12 haftalıkken belli oluyor,kız çocuğunda beşinci ayı bile bulabiliyor.Oğlum üçüncü ayında belli oldu.Kaybettiğim kızım her gidişimde belli değildi,sanırım beşinci ayında belli oldu.Zaten erken görünmeyince tahmin etmiştik kız olduğunu.Canım şeyini de gösterdiyse değişeceğini sanmam.Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.:KK46::KK46::nazar::nazar:15. haftada da aslında net görünür bence.Dört aylık,o kadar küçük değil yani.
Bende basta kiz gosterdi 2-3hafta sonra da erkek gosterdi yani o yuzden merak ettm benm de duydugm gostermeyen kiz cikar diye biliyordm AMA tam tersi oldu bizde

Cnm aynen, iş yerindeki arkadaşlar biliyordu onlar bile sonuç ne oldu sonuç ne oldu diye sordukça gerginlikten ölüyordum. Çok şükür bu süreç bitti. İnşallah ağız tadıyla hazırlık yapıp kucağıma alırım. Hepimiz yaşarız bu duyguları.

Ben çok beklemedim aslında Allah'a şükürler olsun. 2014 Ekimde 1,5 ay korunmadık hamile kalmıştım, martta sonlandırmıştık.
Doğumdan sonra 2-3 ay korundum. Haziran temmuz gibi bıraktım korunmayı kasımda hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür bu martı amniyosentizi va atlattık. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Hepimiz yaşayalım bu duyguları. Gerçekten sevincimi anlatmakta zorlanıyorum. Son 1,5-2 senede yaşadığım tüm olumsuzlukları sildi attı.
kiz karnindami buyumedi aileden nasi saklamayi basardn ;-) cok sevndm sonucunun iyi ciktgna allh kucagna almayi nasip etsn kuzum

Hylhyl1 Hylhyl1 Cnm Sizde genetik hastalık yoksa neden pgt yapıldı?
Sadece pgt degil denencek herseyi denedik canm birde ilk tedavida hamile kalmistm dusuk yapmistm kan pihtilasmasi cikti genetk test de baska birsey cikmadi bizde herseyi denemek istedik pgt embriyo traslatma rahm cizdrme yani genetik hastalik yok evliligm daha 2 yil olmadi bile biraz acele ettik olmayncada neler gerekliyse yapalm dedik

Hylhyl1 Hylhyl1 Cnm Sizde genetik hastalık yoksa neden pgt yapıldı?
Doktorum demistiki her dollenen embriyo saglikli olmaz insanda genetik problem olmasada hepsi saglikli cikmaz secip saglikli olanlari transfer edelm dedi malum gunumuzde buyuk bi cogunluk dusuk yapiyor o dusukler de sagliksiz embriyolardan kaynaklaniyor

Kociş emriyo traşlamayı bütün merkezler yapıyor canım bizler sormadığımız,içeriğini bilmediğimiz için sormuyoruz neler yaptıklarını..sen deyince sordum bende benim Dr biz 10 yıldır yapıyoruz bu işlemi dedi..yani senin merkeze özel bişey değil canım

Kociş emriyo traşlamayı bütün merkezler yapıyor canım bizler sormadığımız,içeriğini bilmediğimiz için sormuyoruz neler yaptıklarını..sen deyince sordum bende benim Dr biz 10 yıldır yapıyoruz bu işlemi dedi..yani senin merkeze özel bişey değil canım
evt ege unv de sordum embryolgla bu rutin bi islem dedi herkese yapiyorz dedi.bunun icn ekstra para vermeyn arkadslar normlde yaplmasi lazm ms zaten

Ben merkeze ozelmi dedm normal tup bebek yaptranlarin kacina yapmislar arastrp doktoruna soylersn bunlari bunlari denelm diye o tedavide uygulanir

evt ege unv de sordum embryolgla bu rutin bi islem dedi herkese yapiyorz dedi.bunun icn ekstra para vermeyn arkadslar normlde yaplmasi lazm ms zaten
Bu zamana kadar kimseye oyle yapilmamis onu Ozel inceltip transfer ediyolar bende sordm doktoruma ve merkezde yaptranlara kimsede normal tup bebek tedavisinda uygulanmamis traslatma olcak denildimi ek ucret aliyorlar Ben Ankara da yaptrdm sizin yaptrdgniz yer yapiyorsa NE guzel birbirimizden ogrenmis oluyoruz AMA 3 kez tup bebek yapildi ikinci ve ucuncude orda ayni bizim gbi tedavi gorenlere sordm biriside evet oyle yapiliyor yada yaptrdm demedi

Bu zamana kadar kimseye oyle yapilmamis onu Ozel inceltip transfer ediyolar bende sordm doktoruma ve merkezde yaptranlara kimsede normal tup bebek tedavisinda uygulanmamis traslatma olcak denildimi ek ucret aliyorlar Ben Ankara da yaptrdm sizin yaptrdgniz yer yapiyorsa NE guzel birbirimizden ogrenmis oluyoruz AMA 3 kez tup bebek yapildi ikinci ve ucuncude orda ayni bizim gbi tedavi gorenlere sordm biriside evet oyle yapiliyor yada yaptrdm demedi
tabi canm bilgilenms oluyorz ben ilkdefa sende duydum bu traslamayi bilmyordum.yumurta toplama icn beklerken aklma geldin sordum embryoga.ama belki ozeller bunu maddi anlamda kullanip ekstra cikar sagliyor olabilir.ynede yaptracak olanlar sorsun boyle bsey yapiyomusnz dye.cunku mantikli yapilan islem

Canım zaten onu demek istiyorum cemrenin dediği gibi sormamıza gerek yok zaten yapılan bişeymiş rutin ek Ücret ödemiyorsun yani..yani merkezin söylerse n öylemi yapıyor traşlamayı ..herkes ister heralde yüzmüş kuyruğuna gelmişsin öyle tutunacaksa herkes yaptırır diye düşünüyorum..sen gecende de ek Ücret ödedim demiştin de ondan yazmıştım ..heryer yapıyor ekstra bişey değil diye

tabi canm bilgilenms oluyorz ben ilkdefa sende duydum bu traslamayi bilmyordum.yumurta toplama icn beklerken aklma geldin sordum embryoga.ama belki ozeller bunu maddi anlamda kullanip ekstra cikar sagliyor olabilir.ynede yaptracak olanlar sorsun boyle bsey yapiyomusnz dye.cunku mantikli yapilan islem
Ben burda insanlara yaptrdgm yasadgm seyleri soyluyorum bebek ugruna neler yasiyoruz yapildimi tedavi tam uygulansin bebklern tutunma sansi artsn diye soyluyorm benm doktoruma ve merkeze sordgm ve aldgm cevabi soyluyorm heryer herkes illede ayni demiyorm

Bende basta kiz gosterdi 2-3hafta sonra da erkek gosterdi yani o yuzden merak ettm benm de duydugm gostermeyen kiz cikar diye biliyordm AMA tam tersi oldu bizde
15.haftada özellikle erkek dediyse değişmez diye düşünüyorum.Bidahaki gidişine netleşir enazından.Ona göre hazırlığını yaparsın inşallah.

kiz karnindami buyumedi aileden nasi saklamayi basardn ;-) cok sevndm sonucunun iyi ciktgna allh kucagna almayi nasip etsn kuzum

Ay sorma sorma ya . Çok sıkıştırdılar , hep yalan söylemek durumunda kaldık :)
Çok şükür ki müjde ile verebildik haberimizi:) darısı hepinizin başına inşallah.

Hylhyl1 Hylhyl1 anladım Cnm, bende genetik hastalık olsaa olmasada her tüp bebeğin rutin pgt yapılması taraftarıyım. Hayal kırıklığından daha iyidir en azından. 3-5 kez deneyip para Zaman kaybetmektense , pgtli denemek daha mantıklı bence.

Benimkide traslanmis canim
Doktorum biz uzun suredir butraslamayi uyguluyoruz dedi
kurtajdan sonra konusmustum

Back
X