Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben aslında dondurulmuşlar için yola çıktım bu ay ama şöyle oldu, benimkiler 6. gün embriyosu, 6. günleri dolarsa tutunma yetilerini kaybediyorlarmış. onları çözüp hücre alıp tekrar dondurmaları gerekiyormuş. bu dondur-çözdür işleminde ölebiliyor da embriyolar. 7. gün transfer edilirlerse de dış zar kayboluyormuş..

sonra maaliyet olarak da 2 tane embriyonun bu işlemi + transsferi toplamda 5,500 lirayı buluyordu. genetikçimde rakam bu kadar yüksekken gel taze ve daha çok embriyodan çalışalım dedi, kaç tane bebek oluşursada toplamda aynı paradan pgtsini yapıcam dedi.. ister 2 ister 8 olsun deyince mantıklı geldi. böyle yani :KK43:
O zaman taze yapmak tabiki daha mantıklı daha doğru,Allah yardımcın olsun canım ınş emeklerinin karşılığını alacaksın..:KK9:

kızlar estrofem ne işe yarıyor ya? ben sabah 2 akşam 2 tane alıyordum. şimdi sabah öğlen akşam 2 şer tane oldu arttırdı doktor. biliyor musunuz?

Deep estrofem rahim kalınlaştırıcı canım bende kullanıyorum günlük üç tane Şayet sekiz hafta daha aynı Şekil devam edicem birde jel var ..sabah akşam onada devam ..Bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıyorlar sanırsam

Şayet hamile kalırsam devam edicem ikisine de hem hele hem estrofeme
nineler gibiyim birsürü ilaç kullanıyorum. sabah öğle akşam iğneler jeller :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. inşallah canım hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşalım bir an önce inşallah

Claksan iğne yapıyormuşun sende.. Ben estrofem jel folbiol ve corasprin claksan kullanıyorum canım sen ne kullanıyorsun he birde hamilelik olursa haftada bir kez dört hafta kullanıcağım iğne var

ben şimdi her gün 1 progestan iğne kalçadan, 1 clexan göbekten , 1 crinone jel , 1 folbiol,6 estrofem,1 coraspin , 1 elevit (vitamin).. kullanıyorum. senin o kullanacağın iğne neymiş acaba canım. ben bunlara inşallah hamilelik devam ederse 3 aylık oluncaya kadar devam edecekmişim. sonrasında azalacak sanırım

Proluton depot diye bir iğne.. Her merkezin değişik heralde tedavi Şekli .. 20 günlük tedavim de de bir kez yaptırmıştım bu iğneyi kabadan.. Hamilelik olursa da dört hafta daha kullanılanacakmış..

tabiki her merkezin uyguladığı tedavi ve kullandırdığı ilaçlar farklı. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. herşey yolunda gitsin aminnnnn

Arkadaşlar ara ara yazabiliyorum umarım herkes iyidir gebelerimiz keyiflidir vakit bulup eskiyi okuyamadım .Bugun bebeğimizin genetik sonucunu aldık sonuç 46xx anomali yoktur diyor bir önceki benek anomalili idi anlamadığım bunun nedeni ne iğne ilaç tüm tedbirler alındı kafam çok karışık doktor ile görüşme fırsatı bulamadım

Arkadaşlar ara ara yazabiliyorum umarım herkes iyidir gebelerimiz keyiflidir vakit bulup eskiyi okuyamadım .Bugun bebeğimizin genetik sonucunu aldık sonuç 46xx anomali yoktur diyor bir önceki benek anomalili idi anlamadığım bunun nedeni ne iğne ilaç tüm tedbirler alındı kafam çok karışık doktor ile görüşme fırsatı bulamadım
Canim biraz acarmisin bebeginiz dogdumu ptgli miydi ne oldu sorunmu var

ben şimdi her gün 1 progestan iğne kalçadan, 1 clexan göbekten , 1 crinone jel , 1 folbiol,6 estrofem,1 coraspin , 1 elevit (vitamin).. kullanıyorum. senin o kullanacağın iğne neymiş acaba canım. ben bunlara inşallah hamilelik devam ederse 3 aylık oluncaya kadar devam edecekmişim. sonrasında azalacak sanırım
Clexan ve crinone jel bende kullanmistim daha önce ve bu transferde de bunları verir diye düşünüyorum ama rahim kalınlaştırıcı için estrofem hiç kullanmadım bana hep climara fort verdi göbek bandı.birde pruluton depot iğneyi en fazla iki kere kullandirdi insanlar nerdeyse hergün vuruluyor, bunlar tutunmayı ve düşmeme sini sağlıyorsa dr um bana bunları neden hiç vermiyo kafamı karistiriyo bu durum.

Clexan ve crinone jel bende kullanmistim daha önce ve bu transferde de bunları verir diye düşünüyorum ama rahim kalınlaştırıcı için estrofem hiç kullanmadım bana hep climara fort verdi göbek bandı.birde pruluton depot iğneyi en fazla iki kere kullandirdi insanlar nerdeyse hergün vuruluyor, bunlar tutunmayı ve düşmeme sini sağlıyorsa dr um bana bunları neden hiç vermiyo kafamı karistiriyo bu durum.
Tatlim baska ilaclar veriyordur muadili olabilir. Her doktorun tedavi yontemi farkli ve farkli ilaclar veriyorlar. Doktorun kim bu arada bi konus istersen ama doktorlara boyle seyler soylenmiyor ki

Tatlim baska ilaclar veriyordur muadili olabilir. Her doktorun tedavi yontemi farkli ve farkli ilaclar veriyorlar. Doktorun kim bu arada bi konus istersen ama doktorlara boyle seyler soylenmiyor ki
Climara fort estrofem eşdeğer sanırım net ten de bakınca anladim.birçok dr hastasına e strofemi veriyor neden bana hiç vermedi onu merak ettim.bahçecide tedavi görüyorum dr ma sorsam neden diye ben öyle uygun gördüm sen bunları düşünme der kesin:KK70:

Back
X