Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aa ciddimisin deep yaaa kıs kocama Müjde vereyim demiştim sonrasında kadın morelimi bozdu iş yerine uğrayacaktımm..eve döndüm tekrar..kendi Dr Um değil diyen tahlil taptırdığım hastanenin doktoru ..dörtyüze yakın bi değer bekliyormuş hamile diyemezmiş ..ayy canım yaa vallahi çok sevindim şimdi
Degerin gunune gore gayet normal canini hic sikmaa..mutlu ol hamilesin:KK24:

Maysacım ben henüz kimse için bişey hissedemiyorum ki, ama kendim için olumsuzluğun içine girdiğimi hissediyorum.

hayat_gun hayat_gun arkadaşımız çok güzel bir şey demişti. Biz şimdi bir masaldayız ve bizden önceki Kahraman'ların yerindeyiz.. Onlar şimdi Murat'larına ermiş yaşıyorlar, inşallah sıra bize de gelecek
Masal canım her şerde bir hayır vardır kendini uzme zaten henüz şimdilik tedavi ertelendiği belli değil.olsa bile uzulme kısmet böyleymiş de.dua ediyorum hepiniz için bugün özellikle sana gondericem...

Panikliiiiiii ayyyyyy ben hissediyordum zaten senin hamile kalicagini masallah:KK42: mutlulugun daim olsun insllah bi an kendi hamileligimi hatirladim ona agliyorum cok guzel gunlerdi o gunleri bana yasatan rabbime sukurler olsun kisa surdu ama 9 yil sonra yasadim
insallah uzun omurlu olur seninki hayirlisiyla sakin stres yapma kendine belki benim bebegim stres yuzunden beni birakti:KK42:
kac yillik evliydin kac yasindasin

Arkadaşlar ben burda herkese isim isim ismini bilmediklerime nickleriyle dua ediyorum gerçekten. Çok yazıyorum ama emin olun duanın gücüne çok inanıyorum. Özellikle buradaki duanın gücüne. Yüce Allah sesimizi er yada geç ama vaktiyle duyacak kabul edecek çok inanamıyorum. Eski kahramanlar hikayelerini yazdı gitti şimdi sıra bizde.

Bir kaç defa yol kazası geçiren arkadaşlarımda pes etmesinler, üzülmesinler. Özellikle zeynep4 zeynep4 Allah çok büyük.
:KK42:Beni cok duygulandirdin :KK42:

Çalıkuşu sağolasın canım ..darısı size inşallah sağlıkla..benim ilaç şemasında jeli yapıp yatma üç dört dakika Yürü diyor ..on beş dakika çok değilmi

Zeynep çim çok sağol canım benim..inan gündüz sanada bişeyler yazmak istedim dene pes etme diye aklımdan çok geçtin ama elim gitmedi bir türlü ..:(çünkü bu gel gitli Duyguları hepimiz yaşıyoruz ..olmadığı zaman kolun kanadın kırılıyor hiç umut yok gibi kim ne derse desin.. Ama bak Allah büyük Hayatımı bi ara anlattım sizlere 36 yaşındayım ..yıllarca psikolojik rahatsızlıkta uğraştım.. Düşükler vs.bir türlü cesaretim olmadı .umudum hiç yoktu benim ..dile kolay evliliğimizde 18.yılımızdayız canım ..sanırım en kıdemli benim aranızda:)benim yaşıtlarımın delikanlı çocuğu var..kısmet bu zamanaymış diyorum..sana diyeceğim gerçekten umut edince ve gerçekten isteyince
Oluyormus ...ben yıllarca kendimle çeliştim bebek istediğimden emin olamadım daha bir sürü şey başına gelmeyen bilmez bu hastalığı..Allah kimseyede yaşatmasın ..bu kez içimde birşeyler oldu sanki ve olucak diyor Allah'ın izniyle..ama bu isteğide içime veren kim..Allah ..nasip bu zamanaymış ..inşallah canım sende kendini toparla yeniden başla bu işe.bende inanıyorum burda her isteğen Arkadaşımın bebeği olacak Allah'ın izniyle ..bende inşallah hamileliğimi sağ selamet bitirebilirim..geçen internet paylaşmışlar bende watsapıma yazdım "iyi ki yarın var..umutların en sevdiği gün:KK66:"

Paniklimmmm yerim seniiii :) aynen Can'ım iyi ki yarın var ve iyi ki Allah inancımız var şükürler olsun.

Rabbim bu kadar sorunum varken, ben hiçbirini bilmiyorken, bana güzel kızımı Nasıl nasip ettiyse inşallah ikinci meleğimi de verecek, ama Nazlı olacak sanırım

Buradaki herkesin Melek'leri gelecek.. Sadece nazlanıyor eşşek sıpaları.

Moralimiz bozulsa da tamir etmesini bilip devam etmek kazım. Alkahım bize sabır ve bereketli kazanç versin.. Zor ve pahalı işler bunlar

Hepinizi öpüyorım iyi uykular bacılar..

günaydın güzeller . güzel haberler alalım inşallah , ben akşamları 9 buçuk gibi uyumaya başladım 10 u görüyorum en fazla. çok değil mi ya. bi de sürekli geceleri vc ye sıkışık koşuyorum 4 kere falan. bu gece sadece 1 kere kalktım. çok korktum olumsuz birşey mi var acaba diye. delircem ben sanırım. eşim de diyor ki sen bu stresle bu kaygılı hallerle çok yaşamazsın diyor. ben hakkaten erkenden çökeceğim sanırım.

Uyu işte canım ne güzel,dinlen bebişin de dinlensin.Hamilelikte sık idrara çıkılıyor ama hergün aynı şey olacak diye bişey yok.Kiminin hamileliği sık wc ye çıkarak geçer,kiminin daha farklıdır.Bunlar gayett normal,hiç bunlara takılma hamileliğinin tadını çıkart.İster istemez hamilelikte stres oluyor,acabalarla geçiyor ama boşuna canını sıkıyorsun.Hem yavaş yavaş hazırlıklara başlicaksın onları düşün. :KK69::KK69:
günaydın güzeller . güzel haberler alalım inşallah , ben akşamları 9 buçuk gibi uyumaya başladım 10 u görüyorum en fazla. çok değil mi ya. bi de sürekli geceleri vc ye sıkışık koşuyorum 4 kere falan. bu gece sadece 1 kere kalktım. çok korktum olumsuz birşey mi var acaba diye. delircem ben sanırım. eşim de diyor ki sen bu stresle bu kaygılı hallerle çok yaşamazsın diyor. ben hakkaten erkenden çökeceğim sanırım.

canım merak etme şimdi böyle uyunuyor da 20.haftayı geçtikten sonra ben hiç uyuyamıyorum :KK12:şuan bebiş aşağıda olduğu için idrar torbasına baskı yapıyor çok idrara çıkılıyor bebiş yukarı çıktıkça idrara çıkma azalıyor. ama bende 3 gündür kaburga ağrısından kıvranıyorum ya sanırım yukarı çıkınca baskı yapmaya başladı.

canım merak etme şimdi böyle uyunuyor da 20.haftayı geçtikten sonra ben hiç uyuyamıyorum :KK12:şuan bebiş aşağıda olduğu için idrar torbasına baskı yapıyor çok idrara çıkılıyor bebiş yukarı çıktıkça idrara çıkma azalıyor. ama bende 3 gündür kaburga ağrısından kıvranıyorum ya sanırım yukarı çıkınca baskı yapmaya başladı.
ayyy sizin ne güzel az kaldı yaa biz de görebilecek miyiz doğuma az kaldığı günleri alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. havadan nem kapar oldum tabi herşeyi her belirtiyi çok dinliyorum.. doktora gitmeme daha bir hafta var. bugün gitsem mi başka doktora diye düşündüm . yaşıyor mu bakalım dedim. eşim de allah korusun bişi olduysa ne yapabiliriz ki boşuna ulstrasona girme diyor. o da haklı. her gelen allahtan . allah korusun diyorum artık ne diyim.

ayyy sizin ne güzel az kaldı yaa biz de görebilecek miyiz doğuma az kaldığı günleri alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. havadan nem kapar oldum tabi herşeyi her belirtiyi çok dinliyorum.. doktora gitmeme daha bir hafta var. bugün gitsem mi başka doktora diye düşündüm . yaşıyor mu bakalım dedim. eşim de allah korusun bişi olduysa ne yapabiliriz ki boşuna ulstrasona girme diyor. o da haklı. her gelen allahtan . allah korusun diyorum artık ne diyim.
Canım inan bende aynılarını yaşadım ama kendine de bebeğe de zarar rahat ol nolur. benimki doğal olduğu için korkularım çok . birde bende kan pıhtılaşması ve rahim damarlarımdan tekimde çentik var devamlı bebek hareket etti mi yaşıyor mu diye kafayı sıyırcam. 23 hafta geçti ama önümüzdeki 17 hafta hiç geçmeyecek gibi. bende bugün kontrole gitcem dua edin nolur kızlar ya şu kalpteki parlama geçmiş olsun.

Back
X