- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız deli misin sen ya ben sabah sana ne yazdım adetim 1 hafta geçti değerim 50 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım katlanmıştı. gayet iyi değerin 2 gün sonra da aynı yerde tekrarla. hadi gözün aydınKızlar yaa değerim 110.9 çıktı sizce nasıl Dr daha Yüksek beklerdim dedi ..![]()
ay o nasıl doktor öyle ya ben 50 görünce bu çok düşük diye korkup doktoru aradım o da gözün aydın hamilesin dedi.Aa ciddimisin deep yaaa kıs kocama Müjde vereyim demiştim sonrasında kadın morelimi bozdu iş yerine uğrayacaktımm..eve döndüm tekrar..kendi Dr Um değil diyen tahlil taptırdığım hastanenin doktoru ..dörtyüze yakın bi değer bekliyormuş hamile diyemezmiş ..ayy canım yaa vallahi çok sevindim şimdi
yaa tüp bebek doktoruna soracaksın canım dedim ben sana. hamilesin oley oley allah tamamına erdisin inşallah hepimizin gebeliğini. bol bol dua edelimmmEvet yaaa kızlar hamileyimallaha Şükürler olsun.. Allahım sonunu da iyi eder inşallah .. Kendi merkezimi Aradım hayırlı olsun dediler :).. Yarından sonra tekrar tahlil yap dediler..ve haftaya perşembeye randevu al ultroson için dediler
deep tek emriyo konmuştu canım..hepinizden Allah razı olsun inşallah Allah herkesi sevindirsin ..allahım inşallah normal gebeliktir dimi kızlar dış gebelik fln olmaz inşallah.. Felaket tellallığı yapmasam olmaz ..Allah sonumuzu iyi etsin herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla inşallah
canım bende senin gibiyim ilk başta dış gebelik mi diye korktum sonra keseyi görünce boş gebelik mi diye korktum sonra kalp atışını duyamama korkusu ikili test ayrıntılı derken şimdi de devamlı hareketlerini takip ediyorum. etmeyince paniğe kapılıyorum. maalesef biz normal insanlar kadar rahat gebelik yaşamıyoruz.Masal sen Aramıza biraz geç katıldığın için bilmiyorsun canım diğer arkadaşlar bilir ben panik ataklıyım.. O yüzden adım panikli:):)ilacımı transfer günü bıraktım daha ve o gün bugün bi dengesizlik ve uykusuzluk ..ama direnmem lazım artık :)çünkü ben bir anne adayıyım ..Allah Sabrını veriri inşallah