Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar yaa değerim 110.9 çıktı sizce nasıl Dr daha Yüksek beklerdim dedi ..:mad::KK43:
kız deli misin sen ya ben sabah sana ne yazdım adetim 1 hafta geçti değerim 50 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım katlanmıştı. gayet iyi değerin 2 gün sonra da aynı yerde tekrarla. hadi gözün aydın :KK76::KK76::KK76:

Aa ciddimisin deep yaaa kıs kocama Müjde vereyim demiştim sonrasında kadın morelimi bozdu iş yerine uğrayacaktımm..eve döndüm tekrar..kendi Dr Um değil diyen tahlil taptırdığım hastanenin doktoru ..dörtyüze yakın bi değer bekliyormuş hamile diyemezmiş ..ayy canım yaa vallahi çok sevindim şimdi
ay o nasıl doktor öyle ya ben 50 görünce bu çok düşük diye korkup doktoru aradım o da gözün aydın hamilesin dedi.

panikli panikli korkma anneeemmmm bal gibi hamilesin işte.. evham yapma ve tadını çıkar... 2 gün sonra tekrar test isteyecek drun zaten. sana değer düşük diyen tüp bebek kısmını bilmiyordur, adetten o kadar geçti sanmıştır dingil.. nasıl da moral bozuyorlar..

ilk kaybımda adet 4 gün geçtiğinde 232
kızımda adet 2 gün geçince 32'ydi değerim.
ikizlerde de blastokist transferinden sonraki 7. gün 125, 9. gün 369 du

Evet yaaa kızlar hamileyim:anneadayı::KK49:allaha Şükürler olsun.. Allahım sonunu da iyi eder inşallah .. Kendi merkezimi Aradım hayırlı olsun dediler :).. Yarından sonra tekrar tahlil yap dediler..ve haftaya perşembeye randevu al ultroson için dediler:KK46:deep tek emriyo konmuştu canım..hepinizden Allah razı olsun inşallah Allah herkesi sevindirsin ..allahım inşallah normal gebeliktir dimi kızlar dış gebelik fln olmaz inşallah.. Felaket tellallığı yapmasam olmaz ..Allah sonumuzu iyi etsin herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla inşallah

Masal cım Allah seninde yardımcın olsun.. İnşallah tedavin olumlu geçer..değerime düşük diyen Dr a dedim tüp diye ve asıl yarın test günüm diye ..ama heryerde bulur beni zaten..sonu iyi oldu ya Şükürler olsun

Evet yaaa kızlar hamileyim:anneadayı::KK49:allaha Şükürler olsun.. Allahım sonunu da iyi eder inşallah .. Kendi merkezimi Aradım hayırlı olsun dediler :).. Yarından sonra tekrar tahlil yap dediler..ve haftaya perşembeye randevu al ultroson için dediler:KK46:deep tek emriyo konmuştu canım..hepinizden Allah razı olsun inşallah Allah herkesi sevindirsin ..allahım inşallah normal gebeliktir dimi kızlar dış gebelik fln olmaz inşallah.. Felaket tellallığı yapmasam olmaz ..Allah sonumuzu iyi etsin herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla inşallah
yaa tüp bebek doktoruna soracaksın canım dedim ben sana. hamilesin oley oley allah tamamına erdisin inşallah hepimizin gebeliğini. bol bol dua edelimmm

panikli panikli valla nickin bu kadar sana uyabilir :) nasıl da uymuş senin ruh hallerine..

aaa bi bilgi daha kızımda adetten 2 gün sonra 32, bu testten 2 gün sonra da 102 çıkmıştı :) senin değerin gayet iyi kuzum..

Masal sen Aramıza biraz geç katıldığın için bilmiyorsun canım diğer arkadaşlar bilir ben panik ataklıyım.. O yüzden adım panikli:):)ilacımı transfer günü bıraktım daha ve o gün bugün bi dengesizlik ve uykusuzluk ..ama direnmem lazım artık :)çünkü ben bir anne adayıyım ..Allah Sabrını veriri inşallah

Yaşasın ya yaşasın birimiz daha hamileeee .Allahım herkesin yüzünü güldürsün ya. panikli panikli Cnm çok çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Buraya bebeklerimizin fotoğrafını koyarız inşallah. Allahım bahar uğurlu gelecek hepimize inşallah.

Masal sen Aramıza biraz geç katıldığın için bilmiyorsun canım diğer arkadaşlar bilir ben panik ataklıyım.. O yüzden adım panikli:):)ilacımı transfer günü bıraktım daha ve o gün bugün bi dengesizlik ve uykusuzluk ..ama direnmem lazım artık :)çünkü ben bir anne adayıyım ..Allah Sabrını veriri inşallah
canım bende senin gibiyim ilk başta dış gebelik mi diye korktum sonra keseyi görünce boş gebelik mi diye korktum sonra kalp atışını duyamama korkusu ikili test ayrıntılı derken şimdi de devamlı hareketlerini takip ediyorum. etmeyince paniğe kapılıyorum. maalesef biz normal insanlar kadar rahat gebelik yaşamıyoruz.

Gerçekten öyle stresi bitmiyo..keseymiş kalp atışıymış ..dediğin gibi birde boş gebelik var demi bu aklıma gelmemişti:KK53:allah korusun artık..sen ve istanbul Allah'ın izniyle zor Zaman'ları atlatınız artık bundan sonra birşey olmaz artık inşallah.. Ve ikinizde aynı hafta hamileriniz kızlar ya.. Allah herkesin gönlüne göre veriyor .. Siz hep doğal dediniz ve aynı anda hamile kaldınız .. Bugünümüze Şükürler olsun ..Allah'a emanet kuzular.. Bu arada istanbul Dr a soracaklarınız vardı şeker hastalığı hakkında neler söyledi

Aynen bende öyleyim. Her Muayne kontrolde Ateş'im çıkıyor kan ter içinde kalıyorum mideme kramplar giriyor. Maalesef doğana kadar böyle. Sonrada 3 ay bakıyomu gülüyo mu tepkileri Nasıl gelişimi Nasıl stresi olacak kesin .

Çok önemsemedi şekeri Dr panikli panikli . Şaşırdım hatta yani :)
4 hafta sonra yükleme yaparız sen dikkat edersin dedi o kadar.
Çıkarkende artık rahat nefes alabilirsiniz dedi. Adamcağız bile benim Nasıl gergin olduğumun farkında.

Stresde olsa çok güzel bir duygu. Allah'ın izniyle hepimiz yaşayacağız inşallah.

Ya işte ben diyorum burda herkes ya da çoğu hamile kalacak,hissediyordum baştan beri.Panikli sen ilk transferinden beri içimdeydin bu nick altında ilerde çocuklarıyla alâkalı güzel şeyler okuyacağız diyordum..His yani..İnşallah tek tek hamilelerimiz ve ardından evlatlarını kucağına alanlarımız artar.

Ayy bugün yazdıklarınızı çok sevdim ..sürekli siz yazın ben okiyim istiyom:)gerçekten hissettiniz mi:)bende bu transferimde güzel duygular yaşadım içimde olacağına dair kıpırtılar vardı birde herşeyi yapıyorsun elinden gelen onun rahatlığıyla biraz olur gibi geliyor rahim filmi vs Dr iyi çıkacak demesine rağmen içime sinmedi yaptırdım ..ama Allah sonunu iyi eder inşallah ya

Back
X