- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.621
Maysa niye kendi labaratuvarı olan hastane arıyorsun ki ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem daha guvenilir geliyo banaMaysa niye kendi labaratuvarı olan hastane arıyorsun ki ..
Suan pgt ye mi gittincanim? Normalde yumurtlama gununde yapiliyor transfer canim yani 15-16-17. Gun olur muhtemelenbizim pgtyide volkan bey yapıyor inşallah sağlıklı embriyolarımız çıkar transfer için gün sayıyorum bugün adet oldum kaçıcı gün yapılırki transfer bilgisi olan var mı
Tatlim pgt 15 gun surmez ki benimki 2 bucuk gun surdu makinadan cikmasi ve iki kere ustunden grcmisler ne olur ne olmaz diye. 15 gun dedilerse sana eger baska hastalarin yumurtalarini bekliyorlardir canim. Cunku o makinayi calistirmak pahaliymis ilaci mi artik nesi bilmiyorum ama? Makinayi tam doldurmayi bekliyorlardir benceArkadaşlar bizim karyotiplrimizde bir problem yok tekrarlayan gebelik kayıpları nedeniyle embriyo pgt ye gitti 15 gün sonra sonuç çıkacak çok korkuyorum lütfen benim gibi olanlar bana yardımcı olabilirler mi lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canim Allah yardimcin olsun yaa 15 cok uzun sure burda arkadaslar ikigun zor bekliyorlardi insallah sagliklilar cikarArkadaşlar bizim karyotiplrimizde bir problem yok tekrarlayan gebelik kayıpları nedeniyle embriyo pgt ye gitti 15 gün sonra sonuç çıkacak çok korkuyorum lütfen benim gibi olanlar bana yardımcı olabilirler mi lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Ewet pgt ye gitti teşekkür ederim cevap için yalnız muayeneden geliyorum kistlerim oluşmuş opu dan sonra oldu transfer ertrlenir ji ki drumla gorusemedim dahaSuan pgt ye mi gittincanim? Normalde yumurtlama gununde yapiliyor transfer canim yani 15-16-17. Gun olur muhtemelen
Kistler icin hemen sogan kurune basla8
Ewet pgt ye gitti teşekkür ederim cevap için yalnız muayeneden geliyorum kistlerim oluşmuş opu dan sonra oldu transfer ertrlenir ji ki drumla gorusemedim daha
Canim senin transfer neden iptal pgt ye gitmedi mi embriyolar ben mi yanlis hatirliyorumGenetik sonucum bugün açıklandı 1 ve 22 kromozomlar da transfer iptal zor ama herşey allahtan benim en çok korktuğum hep böylemi olacak lütfen bilgisi olan paylaşırım
Canim hayirlisi olsun insallah biz de normal yolla olmusuz iki kardediz bak eastanbull da normal denedi kendin de bi tane saglikli yavrun var bi tane daha meden olmasin. Allaha dua et saglikli olacaksa hamile kalayim diye olmayacaksa kalma . Sonrasinda tedaviye devam edersin:)deepliner ben bu arada içimdeki sesi ve seni dinleyip bu ay normal deneyeceğim.. madem gebelik için bu kadar şansım var bu ay, değerlendireceğim.
eşimdeki morfoloji sorunundan dolayı 2,5 sene hiç hamile kalamamıştım. belki kızım gibi Rabbim sağlıklısını gene nasip edecek.
Canim benim gecmis olsun anladigim kadsriyla bir tane embriyon vardi ve o da saglikli cikmadi maalesef dimi? Uzuluyorsun haklisin ama pes etmek yok simdi biraz kendini toparladiktan sonra en bastan bismillah de ve basla. Insanlar kac kerelerce tedavi goruyor neden olmasin. Yumurtlaman devam ettigi surece sans var demektir.Embriyo pgt ye gitmişti geçen hafta bu sabah aradılar hastaneden maalesef 1 ve 22 kromozom da sıkıntı çıktığı için tedavim iptal şuan beynim durmuş durum da inanın ne anlattığımı bilemiyorum kısıra bakmayın benim durumda olupta tedavisi olumlu sonuçlanan varmış
1tane embriyo vardı zaten eşimin ve benim kromozom larımız temiz embriyo da sıkıntı çıktıArkadasim sen karyotiplerimiz temiz dedin peki kromozoma baktirdinmi emriyolarda kromozom sorunlu ciktigina gore bide ona bakti kac emriyo vardi pgtye giren hepsimi sorunluymus
Benim zaten normal yolla 5tane hamileliğim var zaten tekrarlayan gebelik kayıplarından dolayı pgt ve tüp bebek önerildi bilmiyorum ama çok zor ben benlikten çıktım artık ne yapacağımı bilemiyorum allah herkese yardım etsinCanim benim gecmis olsun anladigim kadsriyla bir tane embriyon vardi ve o da saglikli cikmadi maalesef dimi? Uzuluyorsun haklisin ama pes etmek yok simdi biraz kendini toparladiktan sonra en bastan bismillah de ve basla. Insanlar kac kerelerce tedavi goruyor neden olmasin. Yumurtlaman devam ettigi surece sans var demektir.