Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm ya bunu okuduğuma çok sevindim beslenmene felan dikkat ettin mi özel olarak yaptığın bişey oldu mu kafam karma karışık senin problemin neydi cnm hamilemisin şuan durumunu anlatırmısın

doktorum bitkisel içerikli vitaminler vs verdi öncelikle hücre bağlarını güçlendirelim dedi. onun dışında çok fazla dikkat edemedim. ama en önemlisi seni anlayabilecek ve moral verebilecek bi doktor. hiç ümitsiz olma benim 2 düşük üstüne bir başarısız pgt çok yıprandım ama hiç ümidimi kaybetmedim şu anda 5 aylık ikizlerime hamileyim.

canım 2. gün embriyosuysa belki doğrudur o zaman. benim 5. gün embriyosuydu.pgt mi yapıldı ?
Test tarihi kaçıncı gün embriyosu olmasıyla alakalı o zaman...bir önceki hamileligim 8 haftalikken kaybettim ...dr um cgh yapabiliriz dedi ama iki yumurta olduğu için yaptırmadım dr da hiç ısrarcı olmadı konusunu bile açmadı...bizde ya bismillah deyip yola koyulduk...birde transfer yapılacağı an dr um yumurtanın biri 7 biri 4 hücreye bölündü şu an herşey yolunda deyince o kadar mutlu oldum ki deep ınan anlatamam ınş hayırlısı olur.

Test tarihi kaçıncı gün embriyosu olmasıyla alakalı o zaman...bir önceki hamileligim 8 haftalikken kaybettim ...dr um cgh yapabiliriz dedi ama iki yumurta olduğu için yaptırmadım dr da hiç ısrarcı olmadı konusunu bile açmadı...bizde ya bismillah deyip yola koyulduk...birde transfer yapılacağı an dr um yumurtanın biri 7 biri 4 hücreye bölündü şu an herşey yolunda deyince o kadar mutlu oldum ki deep ınan anlatamam ınş hayırlısı olur.
o zaman şuanda cgh falan hiç bişey yapılmadı dimi canım nomal tüp bebek yani ? hadi hayırlısı canım sağlıkla inşallahhhh

Test tarihi kaçıncı gün emriyosu olduğuna bağlı evet..5.gün emriyosu 10.günde 4.gün emriyosu 12.günde demekki 2.gün emriyosuda 16. Günde test yaptırıyor .. Kromozom testi diyince Çalıkuşu emriyolara yapıldı dimi yani genetiklerine bakıldı sağlıklı konuldu değil mi

Yazmışsındır çalışkuşu ama kaçırdım canım baştan hikayeni yazarmısın sorun neydi sizde genetik problem yok mu

Ah paniklim benim olsun yine anlatırım :KK52:kromozom testi dediğim eşimden ve benden kan alip baktılar,temiz ve normal dediler ,düşük sonucu bebektende örnek alip baktılar oda temiz dediler.şayet iki değilde daha fazla yumurtam ve maddiyat olsaydı cgh yaptırmayı düşünürdüm, şimdide kalan iki embriyo transferi yapıldı nedense sağlıklı olduklarını dusundum umudum cok:KK16:dr da yumurtalar için iyi konuştu embriyolog da...ne diyeyim Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin....

İnşallah canım hayırlı haberler alırız senden de .. Peki iki emriyoyo ya chg yapılmıyormu .. Bozuladabilir diyemi korkutunuz

C calikusu2912 Cnm forumun eskilerinden merve vardı oda son dakika gelişimleri çok iyi diye pgt chg yapılmadan transfer edilmişti, sağlıklı bir kızı oldu. İnşallah seninde öyle olur.
Daha doğrusu hepimizin öyle olur, hamilelerin karnındaki bebeklere sağlık, karnı boş olan kaderdaşlarımın biran önce sağlıklı bebişlerle dolmasını diliyorum.

Topiğimiz çok hareketli nazar değmesin Maaşallah Maaşallah :nazar::KK46:

Amin aminnnn inşallah maşallah diyelim :)) güzel haberler arttıkça daha çok umutlanıyoruz..

hayat_gun hayat_gun srnden ses çıkmıyor, bekleme sürecini sessiz mi geçirmeye karar verdin

F ferda88 ben uyuyorum Cnm valla mışıl mışıl :KK70:

Ama hala hasta Bebek doğurma, sağlıksız olma korkularım geçmedi. O kadar çok dua ediyorum ki anlatamam

Amin aminnnn inşallah maşallah diyelim :)) güzel haberler arttıkça daha çok umutlanıyoruz..

hayat_gun hayat_gun srnden ses çıkmıyor, bekleme sürecini sessiz mi geçirmeye karar verdin
Yok canım genelde buraya bakıyorum da yazacağım pek bişey yoktu.Heyecanla tedavi sürecimi bekliyorum.Bugün yarin adet olmam lazim.Allah'ın izniyle sonraki adetimle tedavi başlar diye düşünüyorum.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inş..Sen de doğal deniyormussun.İnş sağlıklı hayırlı bebeklerin tutunur sana.Allah dualarimizi kabul etsin..

Canim belkide benim bilinçaltım rahat bırakmadı gi için uyuyamiyorum dediğin gibi hasta bebek doğuma psikolojisi

Belkide, dün şarkıcı Özgün'ün down sendromlu oğlu olmuş röportajını okudum. Bütün testler temizdi doğunca şaşırdık demiş.

2 gündür aklımdan çıkmıyor. Amniyosentez filan mı acaba? Yoksa ikili üçlü usg görüntüleri falan mı? Benimde temiz çıktı ama ya temiz değilse korkusu. Allahım sen yardım et.

C calikusu2912 Cnm forumun eskilerinden merve vardı oda son dakika gelişimleri çok iyi diye pgt chg yapılmadan transfer edilmişti, sağlıklı bir kızı oldu. İnşallah seninde öyle olur.
Daha doğrusu hepimizin öyle olur, hamilelerin karnındaki bebeklere sağlık, karnı boş olan kaderdaşlarımın biran önce sağlıklı bebişlerle dolmasını diliyorum.

Topiğimiz çok hareketli nazar değmesin Maaşallah Maaşallah :nazar::KK46:
Bu şekilde yapip ta sağlıklı doguranlari duymuştum.sende böyle söyleyince moral oluyo ahhhh aslında nasılda ihtiyacımız var güzel sözlere ...sagol eksik olma ınş hepimizin kucaklari dolar...:KK46::KK46::KK46::KK46:

Back
X