Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aaa bi de eşimde sayı az ve morfoloji %0 beki bu kadar yumurtayla hamile hamile bile kalamayabilirim.. çünkü tüp bebek öncesi klomenle falan da devam etmiştik.. o zamanlarda da hamile kalamamıştım..

bende de 2 defa kalp durmasıyla kürtaj olmuşum sağlıklı bir kızım var diye genetik istemiyordu ben gidip kendim yaptırmıştım.. yani hala bilmeyebilirdim.

gerçi şimdi de normal deniyorum.. :) bilsem de pek bişey değişemedi .. çözüm sadece pgt yapmak da değil tüm koşulların tam olması lazım..
Bu olasiliklar cok dusuk oldgu icn onemli degl test yaptrmayn dyor.bende iknci dusugumden snra ne yapablrm dye doktrmla knstgmda 8 kez dusgu olan cocugu olan 11 dsugu olup dgum yapan hastalarndan bahsetti bisey ckmaz icn rahat edcek se yaptr dedi ve translksyon cikti.

Bu olasiliklar cok dusuk oldgu icn onemli degl test yaptrmayn dyor.bende iknci dusugumden snra ne yapablrm dye doktrmla knstgmda 8 kez dusgu olan cocugu olan 11 dsugu olup dgum yapan hastalarndan bahsetti bisey ckmaz icn rahat edcek se yaptr dedi ve translksyon cikti.
Translokasyon 2000/1 kişide görünüyormuş ne tesadüf ki neredeyse hepsi burada Bence istatistikler tutmuyor, bir şekilde normal yolla da bu insanlar Bebek sahibi oluyorlar sayı bilinmiyor zannımca

deepliner deepliner Cnm Nasıl geçti Muayne? Bide ablanı merak ediyorum Cnm.
masal2010 masal2010 cnm bende doğal hamilelerdenim, bir tane sağlıklı bebeğin var. Korkcak bişey yok Allah büyük.
F ferda88 Cnm konuşamadık bu ara nasılsın ne var ne yok?
Tatlim benim muayene yarin aksam cikar cikmaz yazarim size insallah yolundadir hersey dualarini eksik etme. Ablamda simdilik yolunda hersey cok sukur muayene oluyor surekli ama biseyler icin daha cok erken tabi.

Tatlim benim muayene yarin aksam cikar cikmaz yazarim size insallah yolundadir hersey dualarini eksik etme. Ablamda simdilik yolunda hersey cok sukur muayene oluyor surekli ama biseyler icin daha cok erken tabi.

Ben bu akşam diye okumuşum Cnm, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Benim için çok ferah senden yana hiç korkma.

Ablanın nesi var Can'ım... Geçmiş olsun hayırlar olsun inşallah

Çalıkuşu hayırlı olsun canım inşallah günler çabuk geçer sana .. Kaçıncı gün test yapacaksın ..kaç emriyo transfer oldu..Allah sonunu iyi etsin inşallah canım

Selam kızlar, pgt ile tüp bebek tedavisi startı verdiğimiz için bu aralar bayağı internette bu konuda araştırma yapıyordum ki tesadüfen bu forum denk geldi ve yaklaşık son 120 sayfayı tek tek okuyarak sona kadar gelmiş bulunuyorum En Büyük TÜRKİYE bu süreçte tedaviye başlayıp hamile haberini alan arkadaşlarla inanın ben de aynı heyecanı hissettim, roman okur gibi heyecanla iki gün sonra ne sonuç almış diye heyecanlandım. deepliner deepliner panikli panikli @kocisim F ferda88 ve diğer arkadaşlar sizler için çoookk mutlu oldum , hepinizin bebişleri hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşallah. Çok uğurlu bereketli bir topik maşallah bekleyen hemen hemen herkes pozitif sonuç almış, almayanlar da inşallah yakın zamanda alır diye umut ediyorum. Ben de 6. tüp bebek tedavime başladım. Bir aksilik olmazsa hafta sonu gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Benim de ilk kez 5. denememde gebelik elde edildi ama ne yazık ki bebeğin genetik testi sonucunda trizomi 7 olduğu belirlendi. Bu yüzden bizim de bu denememizde pgt yapılacak ve inşallah genetik testi sonucunda sağlıklı olan varsa transfer edilecek. Sevgili hamile arkadaşlar bizleri dualarınızda unutmayın. inşallah hayırlısıyla hepimizin kucakları tatlı tatlı sağlıklı bebeciklerle dolsun taşsın :KK46::KK46::KK46:
Allah emeklerini boş çevirmesin gayretin ve umudun son bulmasın ınş...dualarimizin içinde artik sende olacaksın.

Back
X