Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cd 56 kıller cell e bakıyor yanı vücudunda spermı olduren hucre miktarı ne kadar dıye bakılıyor herkeste varmıs ama yüzdesi fazla ise vücut spermleri kabul etmıyor ve hamile kalamıyorsun vücut atıyor bir nevi .
Merhaba canim banada bakildi cd56 doktorun kim kac cikti sonuc

Tedavi sürecinde şunlara dıkkat çekmek ve yeni başlayanlara bir tavsiyem olsun istiyorum. Öncelikle bir düşük yaptıysanız ya da tüp bebek denemeniz olumsuz olduysa mutlaka bir histeroskopi (rahim filmi) çektirin , kromozomlarınıza (karyotip) baktırın , embriyonuza Pgt yaptırın bunlar bilinen seyler . Ben extradan Era testi (embriyonun konması ve tutunması için en uygun zmnı buluyor), cd56 testi (killer Cell yani sperm olduren hücre ) yaptırdım . Bir de yeni cıkmıs embriyonun Iyı gelişmesi ve 5. Güne gitmesi için bir sıvı var doktor onerdı (gerçi ben nette de görmüştüm) onu uyguladık belki de o ilk kez 5. Güne gitmesini sağladı ... Mutlaka araştırın kızlar ...
Canim bir şey daha sorucam bu embriyolarin 5. Güne gitmesini sağlayan sıvıyı opudan ne kadar süre önce içtin veya içilebiliyor? Bir de embriyolarin konması için en uygun tarihi bulan testi dOktar mu yapıyor yoksa sen kendin mi dışarda yaptiriyorsun? Şundan dolayı merak ediyorum ben memorial de tedavi görüyorum, böyle bir test daha önce duymamıştım. Ben dışarda yaptıracak olsam şu gün uygunmuş desem doktor dikkate almaz herhal :) :oops:

Ecenur hosgeldin aramiza. Insallah senin de bizim de yuzumuz guler bundan sonra artik. Herkes kendinden birseyler buluyor yillardir bu tedavinin icinde olanlsr doktor kadsr bilgili oluyor bak bu bahsettiklerini ben hic bilmiyordum. Ne cok tedavi sekli var halbuki . Allahim insallah yuzumuzu guldursun.
Ben dun cok gergindim hep olumlu dusunmeye calissam da olmuyor iste ne biliim. Korkarak gittim doktora da cok sukur ilk defa gordum onu. Insallah devami da saglikla gelir . Panikli ya da calikusu biriniz yazmissiniz mide bulantisi falan yok diye. Herkeste olmuyor ki canim mide bulantisi benim de yoktu iki haftadir asiri derecede var. olmamasi daha iyi kesinlikle insallah tum hamilelerin hamilelikleri rahat rahat gecer. Tedavide olanlarin ve dogal deneyenlerin allah her isteyene saglikli hayirli evlat versin insallah. Surekli sizler icin dua ediyorum allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

Belkide, dün şarkıcı Özgün'ün down sendromlu oğlu olmuş röportajını okudum. Bütün testler temizdi doğunca şaşırdık demiş.

2 gündür aklımdan çıkmıyor. Amniyosentez filan mı acaba? Yoksa ikili üçlü usg görüntüleri falan mı? Benimde temiz çıktı ama ya temiz değilse korkusu. Allahım sen yardım et.
bende okudum canım o ikili üçlü test sonuçta onlar bozuk çıkarsa amniyo yapılıyor. sen şu saçma düşünceleri bir at lütfen kafandan amniyo yaptırdın ve sonuç temiz daha ötesi mi var bunun.

evet eastnbull eastnbull sakin ol artık bırak bu stresleri hamileliğinin tadını çıkart. tüm testlerin yapıldı ayrıca amniyo da tertemiz çıktı , sakin ol canım sen . korku çok kötü bişey evet farkındayım ama artık bu kadar stresten sonra biraz da tadını çıkartmaya başla :)

Canim bir şey daha sorucam bu embriyolarin 5. Güne gitmesini sağlayan sıvıyı opudan ne kadar süre önce içtin veya içilebiliyor? Bir de embriyolarin konması için en uygun tarihi bulan testi dOktar mu yapıyor yoksa sen kendin mi dışarda yaptiriyorsun? Şundan dolayı merak ediyorum ben memorial de tedavi görüyorum, böyle bir test daha önce duymamıştım. Ben dışarda yaptıracak olsam şu gün uygunmuş desem doktor dikkate almaz herhal :) :oops:
Canım sıvıyı doktor getırtıyor ve içilmiyor, embriyolar sıvının içine konuyor . Fiyatı 1250 tl. Era testini de doktorum kendı yaptı , bunun için de hormonların normal düzeyde olması gerekıyor, benım normalde Hormonal bir sorunum olmamasına rağmen bir değerim yuksek cıktığı için Bir ay ertelemek zorunda kaldık, opu gibi adetten sonra 10 gun bekleyip yapıldı. Yurt dışına giden bir test ,Sonuca göre Benım embriyolar 2 gun gec transfer olacak bana , en verimli rahmin en uygun günü tespit ediliyor .

Ecenur hosgeldin aramiza. Insallah senin de bizim de yuzumuz guler bundan sonra artik. Herkes kendinden birseyler buluyor yillardir bu tedavinin icinde olanlsr doktor kadsr bilgili oluyor bak bu bahsettiklerini ben hic bilmiyordum. Ne cok tedavi sekli var halbuki . Allahim insallah yuzumuzu guldursun.
Ben dun cok gergindim hep olumlu dusunmeye calissam da olmuyor iste ne biliim. Korkarak gittim doktora da cok sukur ilk defa gordum onu. Insallah devami da saglikla gelir . Panikli ya da calikusu biriniz yazmissiniz mide bulantisi falan yok diye. Herkeste olmuyor ki canim mide bulantisi benim de yoktu iki haftadir asiri derecede var. olmamasi daha iyi kesinlikle insallah tum hamilelerin hamilelikleri rahat rahat gecer. Tedavide olanlarin ve dogal deneyenlerin allah her isteyene saglikli hayirli evlat versin insallah. Surekli sizler icin dua ediyorum allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
Amin deepliner hoşbulduk tatlım :) siz hamişler bizim umut kaynağımızsınız ; tebrık ederım senı ,sağlıklıca kucağına alırsın inşallah canım... Bilgi paylaştıkça çoğalır cnm , ben de sizinle bildiklerimi paylastım ki Benım gibi bosuna 5 sene kaybetmeyın ... Deepliner sen en buyuk zorlukları asmışsın Yüce Rabb im sana bebiş vermiş hamile kalmışsın, denizde yüzüp derede boğulma lutfen yani kötü düşünceler aklından sil ,hep Mutlu ve umutlu ol cnm...

Canım sıvıyı doktor getırtıyor ve içilmiyor, embriyolar sıvının içine konuyor . Fiyatı 1250 tl. Era testini de doktorum kendı yaptı , bunun için de hormonların normal düzeyde olması gerekıyor, benım normalde Hormonal bir sorunum olmamasına rağmen bir değerim yuksek cıktığı için Bir ay ertelemek zorunda kaldık, opu gibi adetten sonra 10 gun bekleyip yapıldı. Yurt dışına giden bir test ,Sonuca göre Benım embriyolar 2 gun gec transfer olacak bana , en verimli rahmin en uygun günü tespit ediliyor .
Ben içiliyor sandım , cehalet kötü şey :KK22: Origion embryogen diye internette baktım hiçbir şey çıkmadı canım. acaba ne şekilde temin edilir bi fikrin var mı? Bir de yan etkisi falan olur mu acaba? Embriyolarımıza bir şey olmasın da:KK43:

Ben içiliyor sandım , cehalet kötü şey :KK22: Origion embryogen diye internette baktım hiçbir şey çıkmadı canım. acaba ne şekilde temin edilir bi fikrin var mı? Bir de yan etkisi falan olur mu acaba? Embriyolarımıza bir şey olmasın da:KK43:
Rıca ederım birlikte öğreniyoruz, Cnm ben dun gece Google a arattırdım ilaçla ilgili bir site cıktı .Doktor yararı olmasa tavsiye eder mi cnm , yan etkisi olduğunu düşünmüyorum aksine bnmkinde faydalı olduğunu düşünüyorum ,tabi Allah ol derse oluyor , o ayrı ...

Ah cnm ya çok sevindim ben 5 düşük bunlar normal yolla olan gebelik 2negatif aşılama 2 tüp bebek biri negatif diğeri pgt li transfer olmadan iptal ne yapacağımı inan bilemiyorum çok yoruldum ne vitaminleri kullandın eşinle birlikte mi kullandınız benim doktorum bişey vermedi birde nerde yaptırdın tüp bebeği

Ankara Başkent üni de yaptırdım tüp bebek tedavisini. kullandığım ilaçlar da qoenzim q10 ve l-karnitin diye bir ilaç eczanelerde gıda takviyesi olarak geçiyor. Sadece ben kullandım eşime bişey vermedi benim kromozomlarda skıntı olduğu için

Öncelikle E ecenurr hoşgeldin iyiki geldin bu topic hepimize uğur olsun inşallah. Verdiğin bilgiler çok değerli teşekkür ederiz :)

deepliner deepliner ve F ferda88 ne yaparsam yapıyım kafamdan atamıyorum bu düşünceleri. Sağlıkla kucağımıza alana kadar Dua etmeye devam.

deepliner deepliner cnm Ali Aras olacak galiba. Eşim koyacak adını. Düşünüyor :)

Seninde muayenenin iyi geçmesine çok sevindim. O stresin ne demek olduğunu benden başkası bilemez gerçekten.

hayat_gun hayat_gun cnm mol gebelik bu topicte okumadım sanırım ya hiç hatırlayamadım :(

Ankara Başkent üni de yaptırdım tüp bebek tedavisini. kullandığım ilaçlar da qoenzim q10 ve l-karnitin diye bir ilaç eczanelerde gıda takviyesi olarak geçiyor. Sadece ben kullandım eşime bişey vermedi benim kromozomlarda skıntı olduğu için
Genetiğe ne kadar aldılar tüp bebeğin ne kadar tuttu doktorun kimdi sen o ilaçları kromozomlarından dolayımı kullandın bizim kromozomlarda bir sıkıntı yok

Cnm ben araştırdım o ilaçları başka hastalıklara da faydalı olduğu yazıyor bende kullanmak istiyorum ama eşimle birlikte bir sıkıntı olurmu ki acaba

embriyo başına 250 usd verdik. tüp bebek ilaçlar yaklaşık 6000 tl civarı tuttu kontroller vs biz her seferinde 10-11 harcadık yaklaşık. doktorum Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu'na gittim. benim 13,14 kromozomlarım bebek oluşurken kırılıp birbirine yapışıyormuş o yüzden sağlıksız embriyo oluşuyor. bi ihtimal bağları güçlendirelim demişti doktorum. hani nasipte varmış ama belki o ilaçlar da vesile olmuştur kimbilir..

Cnm ben araştırdım o ilaçları başka hastalıklara da faydalı olduğu yazıyor bende kullanmak istiyorum ama eşimle birlikte bir sıkıntı olurmu ki acaba

benim normalde ilaç alerjim de var çok temkinliydim ama bitkisel içerikli olunca bir de internette de hep olumlu yorumlar okuyunca kullandım..

Öncelikle E ecenurr hoşgeldin iyiki geldin bu topic hepimize uğur olsun inşallah. Verdiğin bilgiler çok değerli teşekkür ederiz :)

deepliner deepliner ve F ferda88 ne yaparsam yapıyım kafamdan atamıyorum bu düşünceleri. Sağlıkla kucağımıza alana kadar Dua etmeye devam.

deepliner deepliner cnm Ali Aras olacak galiba. Eşim koyacak adını. Düşünüyor :)

Seninde muayenenin iyi geçmesine çok sevindim. O stresin ne demek olduğunu benden başkası bilemez gerçekten.

hayat_gun hayat_gun cnm mol gebelik bu topicte okumadım sanırım ya hiç hatırlayamadım :KK43:
Anladım canım. Yazan arkadasa yardimci olmak istedim ama bu konuda bilgim yoktu.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş. Ali Aras güzel isim.Maşallah adıyla yaşasın inşallah.

Deep çok sevindim arkadaşım.. Çok şükür Allah daha iyi etsin .. Bende Yarını bekliyorum sabırsızlıkla .. Birde hiç hamile gibi değilim ya midem fln bulanmıyo korkuyorum..
beniimde hiç bi gebeliğimde bulantı falan olmadı, şanslı annişlerdensin...

embriyo başına 250 usd verdik. tüp bebek ilaçlar yaklaşık 6000 tl civarı tuttu kontroller vs biz her seferinde 10-11 harcadık yaklaşık. doktorum Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu'na gittim. benim 13,14 kromozomlarım bebek oluşurken kırılıp birbirine yapışıyormuş o yüzden sağlıksız embriyo oluşuyor. bi ihtimal bağları güçlendirelim demişti doktorum. hani nasipte varmış ama belki o ilaçlar da vesile olmuştur kimbilir..
Ne kadar süre kullandın cnm bu ilaçları doktora sorup bende kullanmayı düşünüyorum mg dozajlarını daha net ayrıntılı yazarmışım

Back
X